#behindthescene

Instagram photos and videos

#YIHYUN July 16, 2018
Part 32 - 東南大學兩岸交流營2018花絮篇
《花絮影片》最高潮 - 馮斌唱粵語歌

#graduation #graduate #shanghai #southeastuniversity #post #love #instagood #instadaily #night #special #look #hot #new #swag #slay #thankyou #behindthescene


0   0  

You want a café with big colorful sofas to sit on in a corner and read a novel from their bookshelf?
You want to take a pending art piece to a place where you discover creative ideas while sipping in soulful coffee?
You wake up on a pleasant day and want to get a good breakfast platter with some artsy vibes to motivate you through the day?
There are paintings on the wall, postcards on the shelf, books in the corner, a vintage typewriter near the window and many other pretty corners. You get served with good food and a big smile on the staff's face.
You'll want to take your camera out for a visit to this new café in town because there are just way too many pretty spots to get a good picture at.
If artsy vibes make you happy, Artsy is just the place for you.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#behindthescene #café #artcafé #placestovisit #creativevibes #vibes #wonderfulplaces #creativeflow #lifeofanartist #creativeexpression #createart #artislife #creativesoul #alwayscreating #instacafe #cafestagram #cafegram #cafelover

Artsy - Coffee & Culture

0   5  

#YIHYUN July 16, 2018
Part 31 - 東南大學兩岸交流營2018花絮篇
《花絮影片》不懂組員的兩隻老虎??😑😑痾喝

#graduation #graduate #shanghai #southeastuniversity #post #love #instagood #instadaily #night #special #look #hot #new #swag #slay #thankyou #behindthescene


0   4  

Today ! Group Photoshoot #Behindthescene


0   2  

Humble Music Presents 
Mar Gye Oye Loko .. Teaser Coming Today 9am IST Aaja Ni Aaja Full Song : 20th July @ 9 am ..Guru Randhawa Ft. Gippy Grewal ..For More Info : Subscribe Humble Music Officials Youtube Channel.. Tnks Everyone For Ur Love & Support..🙏🙏🙏
.
.
Love you @gururandhawa @gururandhawa@gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa@gururandhawa .
.
.
.
@gururandhawa @guru_di_heer@guru_fan_ronit1995 @guru_randhawa_crazen@guru_randhawa_.5 @gurrurandhawa@guru_di_fan_reem @cute_guru_di_cute_ac@guru_ki_crazy_fan_ @gururrandhawa@my_king_gururandhawa @gururandhawafan2606@gururanndhwa @_gururandhawaa@guru.randhawa999 @guru_da_fan_ @guru_da_fan_@gururandhawa389 @guru_di_biggest_fan_anuska@guru_di_fan_mehak @guru_ki_riya@gururandhawaig @guru___ki__rani@guru_randhawas_queen @guru_ki_fan_muskan @guru_sheetalnayak_ @gururandhawa_life @guru8384 @arjunoberoy143 @guru_ki_fan_aditi @guru_randhawa_teem @guruurandhawa.in @guru__di__fan__khushi @gururandhawo@gururandhawa_fan_aarti @guru_ki_fan_neha @guru_ki_fan_dhara @guru_forever @gururandhawa_officiall @guru_ki_fan_tanya @guru_fan_shubham @gururandhawa_universe@guru_ki_reva  @gururandhawa0 @guru_di_fan_mehak @guru_ki_fan_anshika @gururandhawa_life @gururandhawafan2606 @rohit____salaria @guru_da_fan_rohit @gururandhawafanclub308 @gschandhok@guru_kanak @gschandhok @_cuty__girl_@gururandhawa_loyal @_guru_randhawa_fanpage@__guru_randhawa__ @directorgifty @marshal_ramdev @gippygrewal
@binnudhillons
@justinbieber #gururandhawa #_guru_randhawa123
#gururandhawa❤️ #raatkamaalhai#punjabisinger #badshah #yoyohoneysingh#nehakakkar #gassigill #tseries #highratedgabru#himanshikhurana #madeinIndia #directorgifty#love #instagram #patola #highratedgabru#dabanggreloaded #loveislife #loveislove#awesome #handsome #people #instagram #onset#behindthescene #camera #fashion #famous#gurukimehak


0   1  

Humble Music Presents 
Mar Gye Oye Loko .. Teaser Coming Today 9am IST Aaja Ni Aaja Full Song : 20th July @ 9 am ..Guru Randhawa Ft. Gippy Grewal ..For More Info : Subscribe Humble Music Officials Youtube Channel.. Tnks Everyone For Ur Love & Support..🙏🙏🙏
.
.
Love you @gururandhawa @gururandhawa@gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa @gururandhawa@gururandhawa .
.
.
.
@gururandhawa @guru_di_heer@guru_fan_ronit1995 @guru_randhawa_crazen@guru_randhawa_.5 @gurrurandhawa@guru_di_fan_reem @cute_guru_di_cute_ac@guru_ki_crazy_fan_ @gururrandhawa@my_king_gururandhawa @gururandhawafan2606@gururanndhwa @_gururandhawaa@guru.randhawa999 @guru_da_fan_ @guru_da_fan_@gururandhawa389 @guru_di_biggest_fan_anuska@guru_di_fan_mehak @guru_ki_riya@gururandhawaig @guru___ki__rani@guru_randhawas_queen @guru_ki_fan_muskan @guru_sheetalnayak_ @gururandhawa_life @guru8384 @arjunoberoy143 @guru_ki_fan_aditi @guru_randhawa_teem @guruurandhawa.in @guru__di__fan__khushi @gururandhawo@gururandhawa_fan_aarti @guru_ki_fan_neha @guru_ki_fan_dhara @guru_forever @gururandhawa_officiall @guru_ki_fan_tanya @guru_fan_shubham @gururandhawa_universe@guru_ki_reva  @gururandhawa0 @guru_di_fan_mehak @guru_ki_fan_anshika @gururandhawa_life @gururandhawafan2606 @rohit____salaria @guru_da_fan_rohit @gururandhawafanclub308 @gschandhok@guru_kanak @gschandhok @_cuty__girl_@gururandhawa_loyal @_guru_randhawa_fanpage@__guru_randhawa__ @directorgifty @marshal_ramdev @gippygrewal
@binnudhillons
@justinbieber #gururandhawa #_guru_randhawa123
#gururandhawa❤️ #raatkamaalhai#punjabisinger #badshah #yoyohoneysingh#nehakakkar #gassigill #tseries #highratedgabru#himanshikhurana #madeinIndia #directorgifty#love #instagram #patola #highratedgabru#dabanggreloaded #loveislife #loveislove#awesome #handsome #people #instagram #onset#behindthescene #camera #fashion #famous#gurukimehak


0   4  

BehindTheScene Hasil Belajar Karate Nasib Ko Lah Husna😂😂😂😂...
#JanganBenciCintaKu #SlotAkasia #TV3malaysia #Husna #RafeeqaHuda
#NienaBaharum #ZahirahMacwilson #BehindTheScene


0   11  

#YIHYUN July 16, 2018
Part 30 - 東南大學兩岸交流營2018花絮篇
《花絮影片》導遊來唱歌

#graduation #graduate #shanghai #southeastuniversity #post #love #instagood #instadaily #night #special #look #hot #new #swag #slay #thankyou #behindthescene


0   4  

#YIHYUN July 16, 2018
Part 29 - 東南大學兩岸交流營2018花絮篇
《花絮影片》浦東機場最時尚的攝影師本人自己講

#graduation #graduate #shanghai #southeastuniversity #post #love #instagood #instadaily #night #special #look #hot #new #swag #slay #thankyou #behindthescene


3   6  

"Miss Hammurabi" making film 😊😄 #kimmyungsoo #linfinite
#goara #kdrama
#misshammurabi
#behindthescene
Ctto


2   14  

Ngga punya banyak dokumentasi selama training di luar negeri. Kegiatan yg padet, teori yang bejibun, ujian tulis, ujian per kelompok, role play, field trip, ikutan workshop dan juga roaming bahasa yg melelahkan bikin tenaga abis. Tiap selese kegiatan hari itu, pulang uda langsung tidur. Ngga sempet jalan2.
.
.
Anyway can you notice my tired face ?
Ini jam 19.30 waktu setempat.
Lelah luar biasa sampe uda ngga perhatian buat retouch lipstik
.
.
#behindthescene
#trainingstory
#CanCare
#gleneagleshospital
#gleneagleskualalumpur


0   8  

😂😂😂😂Fika Fika Kot Nak Karate Pun Jangan Lah Suami Tu ah...hehe kan x pasal2 sakit suami tu....hahaha adoii Fika Fika...hehe
#BehindTheScene #JanganBenciCintaku #SlotAkasia
#TV3malaysia #SaharulRidzwan #ZahirahMacwilson #RafeeqaHuda #ShahrizalHayrat


4   140  

#YIHYUN July 16, 2018
Part 28 - 東南大學兩岸交流營2018花絮篇
《花絮影片》攝影師本人當然也沒放過老師

#graduation #graduate #shanghai #southeastuniversity #post #love #instagood #instadaily #night #special #look #hot #new #swag #slay #thankyou #behindthescene


0   4  

暑い中お疲れ様でした🔥
.
#stepbystep
.
#Behindthescene #suitstyle #shooting #asian #model #fashion #洋服の青山 #海の日 #スーツ #コート #気温34度 #紳士服 #撮影
本日もありがとうございました☺︎


1   28  

#YIHYUN July 16, 2018
Part 27 - 東南大學兩岸交流營2018花絮篇
《花絮影片》蔡東樺與陳晉烜的江南時代

#graduation #graduate #shanghai #southeastuniversity #post #love #instagood #instadaily #night #special #look #hot #new #swag #slay #thankyou #behindthescene


0   8  

Love a glue day, these are what I had in stock and I am cutting so many more of these as I glue, it’s funny because these were a last minute decision to add to the collection and are the biggest seller! #behindthescenes #makersgonnamake #meetthemoment #craft #behindthescene


1   22  

The overlaying perspective that conveys #Tagliatore reanimated contemporary gentlemen aesthetics. #TagliatoreCollection #SS18 #BehindTheScene


0   82  

#YIHYUN July 16, 2018
Part 28 - 東南大學兩岸交流營2018花絮篇
《花絮影片》高浩洋被組員們排擠

#graduation #graduate #shanghai #southeastuniversity #post #love #instagood #instadaily #night #special #look #hot #new #swag #slay #thankyou #behindthescene


0   8  

Все мои выходные уходят на новое увлечение, надеюсь скоро это начнет приносить свои плоды🤞🤗
#photography #photoshoot #foodphotography #foody #thefeedfeed #foodstagram #behindthescene #bakstage #aztagram #photo


0   12  

#YIHYUN July 16, 2018
Part 26 - 東南大學兩岸交流營2018花絮篇
《花絮影片》攝影師本人很賤放大組員的臉

#graduation #graduate #shanghai #southeastuniversity #post #love #instagood #instadaily #night #special #look #hot #new #swag #slay #thankyou #behindthescene


0   8  

#YIHYUN July 16, 2018
Part 25 - 東南大學兩岸交流營2018花絮篇
《花絮影片》大家一起幫忙推拋錨的公車

#graduation #graduate #shanghai #southeastuniversity #post #love #instagood #instadaily #night #special #look #hot #new #swag #slay #thankyou #behindthescene


0   4  

#YIHYUN July 16, 2018
Part 24 - 東南大學兩岸交流營2018花絮篇
《花絮影片》劉海峰在農村唱李白

#graduation #graduate #shanghai #southeastuniversity #post #love #instagood #instadaily #night #special #look #hot #new #swag #slay #thankyou #behindthescene


0   5