#jakelaspirasirajasehari

Instagram photos and videos

Promosi Pesta Pengantin di Jakel Batu Pahat!!
.
Nak nampak kelainan di majlis perkahwinan anda? Apa kata anda menggayakan busana daripada fabrik songket. Gabungan tradisional-moden boleh membuatkan anda tampak lebih menawan.. Pelbagai pilihan warna dan corak songket boleh didapati disini.. Jom tungguu apa lagi?! #jakelbatupahat #jakelaspirasirajasehari #promosipestapengantin #promosipengantin #lace #songket #flyme2honeymoon #maldives #bali #langkawi #wedding #weddingdress #celebration #bride #groom #bridesmaids


1   20  

Promosi Pesta Pengantin di Jakel Batu Pahat!!
.
Lagi shantik? Haa bakal2 pengantin diluar sana yang masih belum ada idea untuk busana pengantin anda, apakata datang ke Jakel Batu Pahat untuk lihat sendiri lace2 yang terdapat disini. Gerenti rambang mata uolls!

#jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids


0   20  

Promosi Pesta Pengantin di Jakel Batu Pahat!
.
Siapa #teampurple angkat tangan? Cantik kan, lace beruncurkan bunga-bunga cinta ini kalau dipakai semasa hari bersejarah awak nanti kann.. Cepat2 bawa encik tunang datang ke Jakel Batu Pahat shopping fabrik pengantin sebab Promosi Pesta Pengantin kita masih berjalan tau..
.
#jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids


1   25  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL. .

Bakal bakal pengantin diluar sana jangan tak tahu, Pesta Pakaian Pengantin sedang hangat berlangsung di Jakel. Anda boleh lakukan persiapan busana pernikahan dan persandingan dengan bershopping bersama kami. Dapatkan Set Pakej Pengantin serendah dari Rm 121 siap lengkap kain lace, kain lining satin berserta kain baju melayu. .
Bukan itu saja, anda juga berpeluang untuk terbang berbulan madu secara PERCUMA ke pulau peranginan terbaik di dunia Maldives , Bali & Langkawi. Anda hanya perlu berbelanja fabrik Pengantin Jakel dan sertai peraduan #flyme2honeymoon . Mana tahu rezeki anda kali ni, dapat la anda terbang bersama kesayangan untuk berbulan madu. Jadi, Jangan tunggu lagi.. Segera ke Jakel Batu Pahat!
#jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids

Batu Pahat

0   23  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL. Bakal bakal pengantin diluar sana jangan tak tahu, Pesta Pakaian Pengantin sedang hangat berlangsung di Jakel. Anda boleh lakukan persiapan busana pernikahan dan persandingan dengan bershopping bersama kami. Dapatkan Set Pakej Pengantin serendah dari Rm 121 siap lengkap kain lace, kain lining satin berserta kain baju melayu. Bukan juga berpeluang untuk terbang berbulan madu secara PERCUMA ke pulau peranginan terbaik di dunia Maldives , Bali & Langkawi. Anda hanya perlu berbelanja fabrik Pengantin Jakel dan sertai peraduan #flyme2honeymoon . Mana tahu rezeki anda kali ni, dapat la anda terbang bersama kesayangan untuk berbulan madu. Jadi, Jangan tunggu lagi Segera ke Jakel Batu Pahat! #jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids

Batu Pahat

0   17  

SET RAJA SEHARI dari Jakel

Raikan hari bahagia anda dengan busana mewah & elegan . Budget terhad ? don’t worry , Jakel sekarang ada buat PROMO SET PENGANTIN bermula serendah RM121 .

1 set tu dah termasuk :
~ 2 meter Lace
~ 9 meter kain
~ 1 helai sampin

Bukan tu je , untuk pembelian fabrik pengantin at least RM300 , anda dah boleh join PERADUAN PENGANTIN , hadiah memang lumayan !

PAKEJ PERCUTIAN ATAUPUN WANG TUNAI ! DM admin untuk terma & syarat , tak susah pun syaratnya , sangatlah mudah .
#jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids

Batu Pahat

2   14  

SET RAJA SEHARI dari Jakel

Raikan hari bahagia anda dengan busana mewah & elegan . Budget terhad ? don’t worry , Jakel sekarang ada buat PROMO SET PENGANTIN bermula serendah RM121 .

1 set tu dah termasuk :
~ 2 meter Lace
~ 9 meter kain
~ 1 helai sampin

Bukan tu je , untuk pembelian fabrik pengantin at least RM300 , anda dah boleh join PERADUAN PENGANTIN , hadiah memang lumayan !

PAKEJ PERCUTIAN ATAUPUN WANG TUNAI ! DM admin untuk terma & syarat , tak susah pun syaratnya , sangatlah mudah .
#jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids

Batu Pahat

0   15  

SET RAJA SEHARI dari Jakel

Raikan hari bahagia anda dengan busana mewah & elegan . Budget terhad ? don’t worry , Jakel sekarang ada buat PROMO SET PENGANTIN bermula serendah RM121 .

1 set tu dah termasuk :
~ 2 meter Lace
~ 9 meter kain
~ 1 helai sampin

Bukan tu je , untuk pembelian fabrik pengantin at least RM300 , anda dah boleh join PERADUAN PENGANTIN , hadiah memang lumayan !

PAKEJ PERCUTIAN ATAUPUN WANG TUNAI ! DM admin untuk terma & syarat , tak susah pun syaratnya , sangatlah mudah .
#jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids

Batu Pahat

0   15  

BEST KE BEST ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Design untuk Busana Pengantin , semua kain & aksesori dalam ni boleh dapat kat Jakel Batu Pahat dengan harga SET PROMO serendah RM121 .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#flyme2honeymoon2018#flyme2honeymoon#jakelbatupahat#jakeljohor#jakel#fabrikpengantin#setpengantinmurah#bajupengantinmurah#weddingdressmurah#peraduanpengantinjakel#jakeltextile#jakelaspirasirajasehari#lacemurah#lacepengantin#bride#bridesmaids#lacejakel

JAKEL BATU PAHAT

0   27  

Set Hantaran Exclusive dengan bajet yang rendah!!! Jom datang ke Jakel Batu Pahat untuk dapatkan keperluan di hari bahagia anda!
#jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids

Batu Pahat

0   19  

HANTARAN TAK SEMESTINYA PERLUKAN KOS TINGGI

Telekung dan Sejadah eksklusif dari JAKEL ni sesuai untuk dijadikan hantaran bajet dengan kualiti yang terpilih dan terjamin
#jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids

Batu Pahat

0   18  

Agak2 abam Ijol jadi pengantin nanti , tema mcm ni ON❌ON ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tema pengantin yang ringkas tapi nampak elegan sebab kombinasi warna & rekaan alsesori tu penting .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sebab tu lah JAKEL Batu Pahat buat promosi boek punya untuk SET PENGANTIN . Selain tu ada jugak PERADUAN PENGANTIN , hadiah memang superb beb . #flyme2honeymoon2018
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
So , jangan lepaskan peluang ni sebab masa terhad weh . (Abam tak dapat komisyen pun promote semua ni , saje share kat korang) 😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#flyme2honeymoon2018#flyme2honeymoon#jakelbatupahat#jakeljohor#jakel#fabrikpengantin#setpengantinmurah#bajupengantinmurah#weddingdressmurah#peraduanpengantinjakel#jakeltextile#jakelaspirasirajasehari#lacemurah#lacepengantin#bride#bridesmaids#lacejakel

Batu Pahat

0   30  

Bila cakap tentang Busana Pengantin , mesti ya’ll terfikir yang GRAND & MAHAL kan ?

Jangan risau sebab di Jakel , ya’ll boleh dapat set complete Wedding Dress yang nampak VOGUE & MEWAH tapi dengan harga yang BERBALOI .
Yess , Jakel Batu Pahat tgh buat PROMO HEBAT untuk bakal pengantin seluruh Malaysia ! #jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids

Batu Pahat

0   17  

Morning guys . ☀️ Tau tak JAKEL ada buat Peraduan Pengantin ? Hadiah memang SUPERB ! Pakej Percutian Honeymoon atau Wang Tunai .
Nak tau mcm mana ? Senang je .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1) Beli fabrik pengantin jakel . Pembelian at least RM300 dalam 1 resit pembelian .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2) Isi kupon peraduan ikut kategori pembelian RM300 , RM500 atau RM1000 .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3) Kepilkan kupon peraduan beserta reseit pembelian fabrik pengantin .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
4) Masukkan kupon peraduan ke dalam kotak peraduan ikut kategori tadi .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
5) Simpan resit pembelian & kupon penyertaan dengan selamat sebagai bukti penyertaan .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
So , senang je kann .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Peraduan best ni akan tamat pada 31 Disember 2018 , so hurry up guys !
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#flyme2honeymoon2018#flyme2honeymoon#jakelbatupahat#jakeljohor#jakel#fabrikpengantin#setpengantinmurah#bajupengantinmurah#weddingdressmurah#peraduanpengantinjakel#jakeltextile#jakelaspirasirajasehari#lacemurah#lacepengantin#bride#bridesmaids#lacejakel

JAKEL BATU PAHAT

0   21  

Morning guys . ☀️ Tau tak JAKEL ada buat Peraduan Pengantin ? Hadiah memang SUPERB ! Pakej Percutian Honeymoon atau Wang Tunai .
Nak tau mcm mana ? Senang je .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1) Beli fabrik pengantin jakel . Pembelian at least RM300 dalam 1 resit pembelian .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2) Isi kupon peraduan ikut kategori pembelian RM300 , RM500 atau RM1000 .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3) Kepilkan kupon peraduan beserta reseit pembelian fabrik pengantin .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
4) Masukkan kupon peraduan ke dalam kotak peraduan ikut kategori tadi .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
5) Simpan resit pembelian & kupon penyertaan dengan selamat sebagai bukti penyertaan .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
So , senang je kann .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Peraduan best ni akan tamat pada 31 Disember 2018 , so hurry up guys !
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#flyme2honeymoon2018#flyme2honeymoon#jakelbatupahat#jakeljohor#jakel#fabrikpengantin#setpengantinmurah#bajupengantinmurah#weddingdressmurah#peraduanpengantinjakel#jakeltextile#jakelaspirasirajasehari#lacemurah#lacepengantin#bride#bridesmaids#lacejakel

JAKEL BATU PAHAT

0   17  

Morning guys . ☀️ Tau tak JAKEL ada buat Peraduan Pengantin ? Hadiah memang SUPERB ! Pakej Percutian Honeymoon atau Wang Tunai .
Nak tau mcm mana ? Senang je .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1) Beli fabrik pengantin jakel . Pembelian at least RM300 dalam 1 resit pembelian .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2) Isi kupon peraduan ikut kategori pembelian RM300 , RM500 atau RM1000 .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3) Kepilkan kupon peraduan beserta reseit pembelian fabrik pengantin .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
4) Masukkan kupon peraduan ke dalam kotak peraduan ikut kategori tadi .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
5) Simpan resit pembelian & kupon penyertaan dengan selamat sebagai bukti penyertaan .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
So , senang je kann .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Peraduan best ni akan tamat pada 31 Disember 2018 , so hurry up guys !
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#flyme2honeymoon2018#flyme2honeymoon#jakelbatupahat#jakeljohor#jakel#fabrikpengantin#setpengantinmurah#bajupengantinmurah#weddingdressmurah#peraduanpengantinjakel#jakeltextile#jakelaspirasirajasehari#lacemurah#lacepengantin#bride#bridesmaids#lacejakel

JAKEL BATU PAHAT

0   19  

Selamat Pagi Semua!!!
Harini admin share lace yang sangat menarik buat tatapan anda semua! Mesti tak senang dudukkan? Tunggu apa lagi meh serbu Jakel Batu Pahat Sekarang!

#jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids


0   11  

Promosi Pameran Pengantin di Batu Pahat menawarkan Lace yang terbaru untuk bakal - bakal pengantin. Tunggu apa lagi!!! Takkan tengok jerr!!! Mari serbu Jakel Batu Pahat Sekarang!
#jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids


0   19  

Tona warna ini sangat sesuai untuk digayakan bersama Lace Embroidery
Untuk bakal pengantin yang masih tercari-cari busana pengantin yang trending? Jom datang ke Jakel Batu Pahat dan nikmati Promosi Pengantin dari kami! #jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids

Batu Pahat

0   27  

Promosi Pameran Pengantin di Batu Pahat menawarkan Lace yang terbaru untuk bakal - bakal pengantin. Tunggu apa lagi!!! Takkan tengok jerr!!! Mari serbu Jakel Batu Pahat Sekarang!
#jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids

Batu Pahat

0   19  

PERADUAN PENGANTIN JAKEL #FlyMe2Honeymoon
.

Kami teruskan lagi bulan madu idaman semua pasangan. Jom segera ke Jakel, beli barangan fabrik pengantin dan join Peraduan Pengantin Jakel. Mudah je, hanya perlu:

1. Anda perlu membeli fabrik pengantin Jakel

2. Pembelian perlu melebihi sekurang-kurangnya RM300

3. Isikan kupon peraduan mengikut kategori pembelian RM300, RM500 & RM1,000

4. Kepilkan kupon berserta sekali dgn resit pembelian fabrik pengantin Jakel

5. Masukkan kupon peraduan ke dalam kotak peraduan mengikut kategori pembelian

6. Simpan resit pembelian dan kupon peraduan dengan selamat sebagai bukti penyertaan

7. Peraduan berlangsung sehingga 31 Disember 2018
.

#jakeltextile #lacejakel #promosipengantin #jakelaspirasirajasehari #flyme2honeymoon #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids #happy #happiness #unforgettable #love #forever #weddingdress #weddinglace #together #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #instawedding #congrats #congratulations


2   54  

PERADUAN PENGANTIN JAKEL #flyme2honeymoon kembali lagi!! 🌸🌸 Berita baik buat semuaa!!! Jom cipta memori romantis bersama pasangan anda apabila berbelanja fabrik pengantin Jakel dan menangi hadiah berbulan madu dari kami. Caranya mudah saja, anda hanya perlu:
1. Anda perlu membeli fabrik pengantin JAKEL

2. Pembelian perlu melebihi sekurang-kurangnya RM300

3. Isikan kupon peraduan mengikut kategori pembelian RM300, RM500 & RM1,000

4. Kepilkan kupon berserta sekali dgn resit pembelian fabrik pengantin Jakel

5. Masukkan kupon peraduan ke dalam kotak peraduan mengikut kategori pembelian

6. Simpan resit pembelian dan kupon peraduan dengan selamat sebagai bukti penyertaan

Peraduan #flyme2honeymoon2018 telah bermula sehingga 31 Disember 2018. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Mungkin tahun ini rezeki anda siapa tahu kan! 😉
.

#jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids


0   18  

PERADUAN PENGANTIN JAKEL #flyme2honeymoon kembali lagi!! 🌸🌸 Berita baik buat semuaa!!! Jom cipta memori romantis bersama pasangan anda apabila berbelanja fabrik pengantin Jakel dan menangi hadiah berbulan madu dari kami. Caranya mudah saja, anda hanya perlu:
1. Anda perlu membeli fabrik pengantin JAKEL

2. Pembelian perlu melebihi sekurang-kurangnya RM300

3. Isikan kupon peraduan mengikut kategori pembelian RM300, RM500 & RM1,000

4. Kepilkan kupon berserta sekali dgn resit pembelian fabrik pengantin Jakel

5. Masukkan kupon peraduan ke dalam kotak peraduan mengikut kategori pembelian

6. Simpan resit pembelian dan kupon peraduan dengan selamat sebagai bukti penyertaan

Peraduan #flyme2honeymoon2018 telah bermula sehingga 31 Disember 2018. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Mungkin tahun ini rezeki anda siapa tahu kan! 😉
.

#jakelbatupahat #jakeltextile #lacejakel #promosipestapengantin #jakelaspirasirajasehari #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids


0   7