#janganlupabahagia

Instagram photos and videos

Aduh... duh... jgn nangis mas broo... πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
#janganlupabahagia πŸ™‚
#janganlupangopiβ˜•


0   1  

Nyenengin gue itu ga susah. Bawa aja gue ketempat beginian gue udah bahagia kaya bocah dikasi seratus rebu 😁
.
.
Minggu depan ke Dufan, please 😍 @rizaldy_yn ❀️
.
.
.
#janganlupabahagia


4   434  

"Boleh Main , Nakal Boleh , Rese' jangan ! Full kan iman πŸ‘€ " ~
.
.
.
.
.
#lumajang
#janganlupabahagia
#janganlupabersyukur


0   1  

Jangan pernah berubah hanya utk menyenangkan orang lain, krn itu akan membuatmu tdk nyaman..
Jadilah dirimu sendiri. Krn dengan menjadi diri sendiri, kita bs nyaman dan bebas.
Contoh: pengen kurus kayak si A biar kelihatan cantik, biar kelihatan seksi dan orang2 akan memuji. Ok kita akan melakukan diet ketat biar target bs mencapai seperti si A. Segala cara akan kita lakukan. Tp coba kita renungi kembali, apakah kita nyaman atau malah tersiksa dgn apa yg kita jalani?
Dan masih banyak contoh2 yg lain lg.
So...jadilah diri sendiri. Bersyukurlah dgn apa yg sdh Tuhan kasih utk kita.
#janganlupatersenyum #janganlupabahagia #jadilahdirisendiri


0   1  

Diorang ni pemain bola sepak atau model antarabangsa ek? Klik bio untuk senarai penuh. .
.
.
#janganlupabahagia #wanitapalingbahagia #janganmengata #dahbacabarutahu #worldcup2018


0   7  

Adeii jangan konfiden sangat taw!! .
.
.
.
#wanitapalingbahagia #janganmengata #janganlupabahagia #janganmengata


0   8  

Bismillah... siapa yg tadi sholat subuh ketinggalan ?
#Repost @dakwah.itu.cinta

Sesungguhnya Allah menerima taubat seseorang hamba, selama nyawanya belum sampai di kerongkongan.” (HR. At-Tirmidzi)
.
Waktumu tidak banyak. Berhentilah menangisi masa lalu. Bertaubatlah sekarang sebelum semuanya terlambat. Jika dosa-dosamu sepanjang sungai, ingatlah ampunan Allah seluas lautan...
Apalagi bulan Ini adalah bulan Ramadhan Bulan Penuh Rahmat dan Ampunan...
.
.
(Tag Sahabat Tersayangmu ^^) #DakwahItuCinta #thinking #love #life #thinkpositive #motivation #inspiration #positivevibes #lifequotes #bepositive #feelinggood #berbagisemangat #berbagirasa #beraniberhijrah #hiduplebihbaik #hijrah #bahagia #kutipan #poem #semangat #doa #janganlupabersyukur #janganlupabahagia #DAB #DuniaAkhiratBareng


1   6  

Emak oweh uda cem tuan tanah aja ini πŸ˜…πŸ˜… .... Lagi ngcek lahan yang mo digarap ini ceritanya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Sehat terus ya eyang 😘😘😘😍😍 #lovelymoments #emakoweh #myprecious #liburpanjang #janganlupabahagia #onvacation #sumedang

Resort Kampung Toga

1   2  

kmaren pake sound beda yang unik dengan cara yang stresss banget !!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
#Ibanez #Ibanezguitars #Ibanezstevevai #Ibanezjem555
#Stevevai #Blues #Shredding #Shreddingguitar #Janganlupabahagia #Salamkopijoni #Tahutempedimakanok


0   6  

Ya Allah terima kasih sudah menambah umurku satu tahun lagi, entah berapa umur lagi yang nanti Engkau berikan kepada hambaMu ini, tapi yang ku mohon berikan kesempatan untuk berbuat terbaik dalam menjalani episode kehidupan ini.
Ya Allah,, terima kasih untuk setahun yang luar biasa yang Engkau berikan kepadaku, Terima kasih untuk jalan yang Engkau lapangkan, dan segala kemudahan yang Engkau berikan.
Rabb, Terima kasih untuk pelajaran yang Kau berikan, bahwa semua akan indah pada waktunya. Engkau bukakan mataku, bahwa walaupun sering ku rasa pahit dan perih, rancanganmu selalu yang terbaik dan indah.
Ya Allah bimbinglah aku untuk selalu bisa menjadi imam buat keluarga kecilku dijalanMu, selalu bersyukur atas nikmatMu, tetap rendah hati dalam kebercukupan dan kesenangan, serta dikabulkan semua hajat-hajat kami ... Amiin YRA ..
.
.
.
#happybirthday #happybirthdaytome #mybirthday #milad #miladku #barakallah #ulangtahun #milangkala #selamatulangtahun #barakallahufikum #alhamdulillah #jalani_nikmati_syukuri #janganlupabahagia #instabirthday #syukurselalu #syukurselalu😊 #cakebirthday #twgrammers #igers #men #meninstyle #grateful #gratefulheart #hope #newhope #inshaaallah

Bogor, Indonesia

22   95  

Haaaa.
Bila dr Faizi dah mula upload post2 kesihatan ni, maksudnya apa??
Maksudnyaaa, Klinik dah nak bukak!!
Yes, IDEAL HEALTH CENTRE IS RESUMING BUSINESS THIS MONDAY 25th ya.
Kepada Patients2 yg nak buat appointment with us for whatever reasons, dah boleh pm I to book your appointments.
WhatsApp dr Faizi at 0172090929 okay.
.
.
And I rasa dah tiba masanya kita beragak-agak dalam berseronok ye.
Dah mula Kena jaga makan semula.
KALAU BOLEH, TRY TO CUT DOWN THAT SMOKING HABIT YE.
Smoking cessation at whatever level is good for you.
We have been working really hard during fasting month.
Badan pun dah cantekk sikit.
Health pun dah better.
Takkan nak start from scratch after Raya kan?
So sape2 yg nak Check your health status after Raya, our MEDICAL CHECK UP PROMO IS STILL ON!
Rm100 je seorang.
We check EVERYDAY including your cancer status.
Try us.
Book your slots now,
Tak sampai 20 minit pun proses Medical Check up nya!
πŸ˜ŽπŸ€“πŸ˜
.
.
Ps: credit photo kat Abam Fikri kita yg dok busy godek2 my iPhone and guna that Potrait function in the camera setting.
Bapak cantekk kan! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#idealhealthcentre
#idealmedicalcheckup
#janganlupacantekk
#janganlupabahagia
#WePrescribeWellness
#committobemedfit
#IMBbyIDEAL
#IMBbyDRFAIZI
#idealhealthcentre
#IDEALMetabolismBooster
#idealmedicalexercise
#idealphysiotherapy
#healthawareness
#campaign
#jomsihat
#jomkurus
#fitmalaysia
#bazaarkl
#sayajual
#healthproduct
#purelyorganic
#produkhalal


1   2  

"Segala makna memang datang dari manusia, yang menatap dan mendengar, lantas memberi arti
"
_Seno Gumira Ajidarma, dalam "Nagabumi I"_
#latepost
#photooftheday
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#photography #photographysouls
#photoshoot #instapic #instagood #instago
#smile #happy #igers #fun #love #eyes
#sunset #art #instaboy #men #hot #ayodolan
#holiday #travel #mcjakarta #senja
#likesforlike #lfl #instagram #hits
#janganlupabahagia #kekinian

Tangerang

3   26  

Haaaa.
Bila dr Faizi dah mula upload post2 kesihatan ni, maksudnya apa??
Maksudnyaaa, Klinik dah nak bukak!!
Yes, IDEAL HEALTH CENTRE IS RESUMING BUSINESS THIS MONDAY 25th ya.
Kepada Patients2 yg nak buat appointment with us for whatever reasons, dah boleh pm I to book your appointments.
WhatsApp dr Faizi at 0172090929 okay.
.
.
And I rasa dah tiba masanya kita beragak-agak dalam berseronok ye.
Dah mula Kena jaga makan semula.
KALAU BOLEH, TRY TO CUT DOWN THAT SMOKING HABIT YE.
Smoking cessation at whatever level is good for you.
We have been working really hard during fasting month.
Badan pun dah cantekk sikit.
Health pun dah better.
Takkan nak start from scratch after Raya kan?
So sape2 yg nak Check your health status after Raya, our MEDICAL CHECK UP PROMO IS STILL ON!
Rm100 je seorang.
We check EVERYDAY including your cancer status.
Try us.
Book your slots now,
Tak sampai 20 minit pun proses Medical Check up nya!
πŸ˜ŽπŸ€“πŸ˜
.
.
Ps: credit photo kat Abam Fikri kita yg dok busy godek2 my iPhone and guna that Potrait function in the camera setting.
Bapak cantekk kan! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#idealhealthcentre
#idealmedicalcheckup
#janganlupacantekk
#janganlupabahagia
#WePrescribeWellness
#committobemedfit
#IMBbyIDEAL
#IMBbyDRFAIZI
#idealhealthcentre
#IDEALMetabolismBooster
#idealmedicalexercise
#idealphysiotherapy
#healthawareness
#campaign
#jomsihat
#jomkurus
#fitmalaysia
#bazaarkl
#sayajual
#healthproduct
#purelyorganic
#produkhalal

The Curve, Mutiara Damansara

0   1  

Haaaa.
Bila dr Faizi dah mula upload post2 kesihatan ni, maksudnya apa??
Maksudnyaaa, Klinik dah nak bukak!!
Yes, IDEAL HEALTH CENTRE IS RESUMING BUSINESS THIS MONDAY 25th ya.
Kepada Patients2 yg nak buat appointment with us for whatever reasons, dah boleh pm I to book your appointments.
WhatsApp dr Faizi at 0172090929 okay.
.
.
And I rasa dah tiba masanya kita beragak-agak dalam berseronok ye.
Dah mula Kena jaga makan semula.
KALAU BOLEH, TRY TO CUT DOWN THAT SMOKING HABIT YE.
Smoking cessation at whatever level is good for you.
We have been working really hard during fasting month.
Badan pun dah cantekk sikit.
Health pun dah better.
Takkan nak start from scratch after Raya kan?
So sape2 yg nak Check your health status after Raya, our MEDICAL CHECK UP PROMO IS STILL ON!
Rm100 je seorang.
We check EVERYDAY including your cancer status.
Try us.
Book your slots now,
Tak sampai 20 minit pun proses Medical Check up nya!
πŸ˜ŽπŸ€“πŸ˜
.
.
Ps: credit photo kat Abam Fikri kita yg dok busy godek2 my iPhone and guna that Potrait function in the camera setting.
Bapak cantekk kan! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#idealhealthcentre
#idealmedicalcheckup
#janganlupacantekk
#janganlupabahagia
#WePrescribeWellness
#committobemedfit
#IMBbyIDEAL
#IMBbyDRFAIZI
#idealhealthcentre
#IDEALMetabolismBooster
#idealmedicalexercise
#idealphysiotherapy
#healthawareness
#campaign
#jomsihat
#jomkurus
#fitmalaysia
#bazaarkl
#sayajual
#healthproduct
#purelyorganic
#produkhalal

The Curve, Mutiara Damansara

0   3