#lacejakel

Instagram photos and videos

Walaupun bertampilkan moden tetapi pengayaan yg sopan masih diutamakan utk menghasilkan koleksi cardigan labuh ini. Nampak santai dan dan angun jika dipakai, malah boleh digayakan utk kemana-mana. Syantik kan, boleh dapatkan di Jakel Mall KL hari ini.
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulations


0   36  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL
β–‘
. "Jangan hanya mencari seseorang yg akan membuat duniamu indah, malah carilah seseorang yg akan membuat akhiratmu lebih indah".
.

Kempen pesta pakaian pengantin masih lagi berlangsung dan potongan harga hebat diberikan, jadikan perkahwinan anda lebih bergemerlapan bersama fabrik pengantin Jakel.
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulations


1   93  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL

Glamorous and marvellous!!!Betul-betul memukau ni bila digayakan lagi-lagi jika dibuat dress kembang-kembang memang A plus plus plus la hasilnyaπŸ’•πŸ’•πŸ’• Nak dekat hujung-hujung tahun ni banyak annual dinner kan, lace ini la jawapan paling sesuai utk kekakak semua Jangan risau tekstur lace ini tak berat dan senang utk pergerakan. Cepat dapatkan now now now!!!πŸ’•πŸ’•πŸ’•
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation


0   14  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL
.

Admin percaya sekarang memang musim orang berkahwin, mana-mana je tiap minggu confirm ada jemputan kahwin. Kekakak manis pun sibuk mencari lace kan sebabnya nak jadi beridesmaid kan. Admin faham semua tu, mesti nak cari yg simple tapi harga jimat kan. So jawapannya ialah Jakel!
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation


1   48  

PROMOSI HARI RAYA AIDILADHA DAN CUTI SEKOLAH
.

17 Ogos hingga 9 Sept 2018
.

Jom dapatkan kain bunga , kain plain harga termurah , kain langsir , cadar harga mampu milik & Pakaian siap harga istimewa hanya di jakel , bersempena Hari Raya Aidiladha dan cuti sekolah yang bakal menjelang ini jakel menawarkan promosi yang hebat untuk anda untuk melengkapi perayaan anda ! jadi jangan tunggu lagi
jom ke jakel sekarang ! .

#jakelsegamat #lacejakel #lace #fabric #songket #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats


0   2  

PROMOSI HARI RAYA AIDILADHA DAN CUTI SEKOLAH
.

17 Ogos hingga 9 Sept 2018
.

Jom dapatkan kain bunga , kain plain harga termurah , kain langsir , cadar harga mampu milik & Pakaian siap harga istimewa hanya di jakel , bersempena Hari Raya Aidiladha dan cuti sekolah yang bakal menjelang ini jakel menawarkan promosi yang hebat untuk anda untuk melengkapi perayaan anda ! jadi jangan tunggu lagi
jom ke jakel sekarang ! .

#jakelsegamat #lacejakel #lace #fabric #songket #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats


0   1  

PROMOSI HARI RAYA AIDILADHA DAN CUTI SEKOLAH
.

17 Ogos hingga 9 Sept 2018
.

Jom dapatkan kain bunga , kain plain harga termurah , kain langsir , cadar harga mampu milik & Pakaian siap harga istimewa hanya di jakel , bersempena Hari Raya Aidiladha dan cuti sekolah yang bakal menjelang ini jakel menawarkan promosi yang hebat untuk anda untuk melengkapi perayaan anda ! jadi jangan tunggu lagi
jom ke jakel sekarang ! .

#jakelsegamat #lacejakel #lace #fabric #songket #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats


0   2  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL
.

Kalau pakai sekali ni memang feeling princess tu terlebih ceritanya. Dengan kerlipan sequin yg bersinar-sinar ditambah pula dgn tawaran harga yg renda siapa je yg tak nak kan? Boleh lihat perincian setiap detailing sequin, kemas dan rapi je. Lunch hour hari ini lama kan, apa lagi panjangkan kaki anda dan langkah la ke Jakel 😎
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation

Jakel Bandar Baru Uda

0   19  

Dah nak raya aidiladha kan, konsep pemakaian jubah comfirm menjadi pilihan utama kekakak diluar sana. Ini admin share antara koleksi cardigan labuh bermotifkan jubah. Nampak selesa dan moden bila digayakan. Sempat lagi kalau nak grab sehelai dua utk bawa pergi beraya. Sangat selesa dan kain pun sejuk bila dipakai.
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation


3   118  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL
.

Putih itu simbolik cinta yg suci antara dua jiwa. Jika waran putih menjadi pilihan utama anda di hari bahagia anda, apa kata dapatkan lace bersulam sebagai busana pengantin anda. Tawaran harga yg menjimatkan, tekstur kain lace yg lembut sesuain utk semua design baju yg diinginkan. .

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation


0   91  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL
.

Siapa nak lace mengerlip mewah blink blink blink ni? Hot item di Jakel mana tidaknya ramai kekakak semua mencari-cari lace glitter ini, katanya sangat selesa harga pula terhebat murah. Rugi laaa kalau melepas lace meletop ini, jangan kata admin tak bagi tahu ye πŸ’ƒ
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation


0   67  

PERADUAN PENGANTIN JAKEL #FlyMe2Honeymoon
.
Kami teruskan lagi bulan madu idaman semua pasangan. Jom segera ke Jakel, beli barangan fabrik pengantin dan join Peraduan Pengantin Jakel. Mudah je, hanya perlu:

1. Anda perlu membeli fabrik pengantin Jakel

2. Pembelian perlu melebihi sekurang-kurangnya RM300

3. Isikan kupon peraduan mengikut kategori pembelian RM300, RM500 & RM1,000

4. Kepilkan kupon berserta sekali dgn resit pembelian fabrik pengantin Jakel

5. Masukkan kupon peraduan ke dalam kotak peraduan mengikut kategori pembelian

6. Simpan resit pembelian dan kupon peraduan dengan selamat sebagai bukti penyertaan

7. Peraduan berlangsung sehingga 31 Disember 2018
.
#jakeltextile #lacejakel #promosipengantin #jakelaspirasirajasehari #flyme2honeymoon #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids #happy #happiness #unforgettable #love #forever #weddingdress #weddinglace #together #romance #marriage #weddingday #celebrate

Kota Kinabalu

1   14  

PERADUAN PENGANTIN JAKEL #FlyMe2Honeymoon
.
Kami teruskan lagi bulan madu idaman semua pasangan. Jom segera ke Jakel, beli barangan fabrik pengantin dan join Peraduan Pengantin Jakel. Mudah je, hanya perlu:

1. Anda perlu membeli fabrik pengantin Jakel

2. Pembelian perlu melebihi sekurang-kurangnya RM300

3. Isikan kupon peraduan mengikut kategori pembelian RM300, RM500 & RM1,000

4. Kepilkan kupon berserta sekali dgn resit pembelian fabrik pengantin Jakel

5. Masukkan kupon peraduan ke dalam kotak peraduan mengikut kategori pembelian

6. Simpan resit pembelian dan kupon peraduan dengan selamat sebagai bukti penyertaan

7. Peraduan berlangsung sehingga 31 Disember 2018
.
#jakeltextile #lacejakel #promosipengantin #kotakinabalu #sabah #jakelsilkhouse #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids #happy #happiness #unforgettable #love #forever #weddingdress #weddinglace #together #romance #marriage #weddingday #celebrate

Kota Kinabalu

2   23  

PERADUAN PENGANTIN JAKEL #FlyMe2Honeymoon
.
Kami teruskan lagi bulan madu idaman semua pasangan. Jom segera ke Jakel, beli barangan fabrik pengantin dan join Peraduan Pengantin Jakel. Mudah je, hanya perlu:

1. Anda perlu membeli fabrik pengantin Jakel

2. Pembelian perlu melebihi sekurang-kurangnya RM300

3. Isikan kupon peraduan mengikut kategori pembelian RM300, RM500 & RM1,000

4. Kepilkan kupon berserta sekali dgn resit pembelian fabrik pengantin Jakel

5. Masukkan kupon peraduan ke dalam kotak peraduan mengikut kategori pembelian

6. Simpan resit pembelian dan kupon peraduan dengan selamat sebagai bukti penyertaan

7. Peraduan berlangsung sehingga 31 Disember 2018
.
#jakeltextile #lacejakel #promosipengantin #kotakinabalu #sabah #jakelsilkhouse #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids #happy #happiness #unforgettable #love #forever #weddingdress #weddinglace #together #romance #marriage #weddingday #celebrate

Kota Kinabalu

0   12  

PERADUAN PENGANTIN JAKEL #FlyMe2Honeymoon
.
Kami teruskan lagi bulan madu idaman semua pasangan. Jom segera ke Jakel, beli barangan fabrik pengantin dan join Peraduan Pengantin Jakel. Mudah je, hanya perlu:

1. Anda perlu membeli fabrik pengantin Jakel

2. Pembelian perlu melebihi sekurang-kurangnya RM300

3. Isikan kupon peraduan mengikut kategori pembelian RM300, RM500 & RM1,000

4. Kepilkan kupon berserta sekali dgn resit pembelian fabrik pengantin Jakel

5. Masukkan kupon peraduan ke dalam kotak peraduan mengikut kategori pembelian

6. Simpan resit pembelian dan kupon peraduan dengan selamat sebagai bukti penyertaan

7. Peraduan berlangsung sehingga 31 Disember 2018
.
#jakeltextile #lacejakel #promosipengantin #kotakinabalu #sabah #jakelsilkhouse #lace #wedding #party #weddingparty #celebration #bride #groom #bridesmaids #happy #happiness #unforgettable #love #forever #weddingdress #weddinglace #together #romance #marriage #weddingday #celebrate

Kota Kinabalu

0   16  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL
.

Selamat tengahari semua! Haa nak tak lace berkualiti tinggi dengan harga kasih sayang selamanya?! Di Jakel Johor Bahru, kami boleh tunaikan impian anda! Lace design terkini berelip relip penuh glitters dengan harga RM49 SAHAJA!

Peminat warna biru ataupun kekakak yg memilih biru sebagai tema perkahwinan boleh try warna ini sebagai pilihan utama. Sekali kibas je lace ni, dia punya mengerlip lip lip tu boleh buat org tepukau!!
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation

Jakel Bandar Baru Uda

0   25  

PROMOSI HARI RAYA AIDILADHA DAN CUTI SEKOLAH
.

17 Ogos hingga 9 Sept 2018
.

Jom dapatkan kain bunga , kain plain harga termurah , kain langsir , cadar harga mampu milik & Pakaian siap harga istimewa hanya di jakel , bersempena Hari Raya Aidiladha dan cuti sekolah yang bakal menjelang ini jakel menawarkan promosi yang hebat untuk anda untuk melengkapi perayaan anda ! jadi jangan tunggu lagi
jom ke jakel sekarang ! .

#jakelsegamat #lacejakel #lace #fabric #songket #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats

Jakel Trading Segamat

0   9  

PROMOSI HARI RAYA AIDILADHA DAN CUTI SEKOLAH
.

17 Ogos hingga 9 Sept 2018
.

Jom dapatkan kain bunga , kain plain harga termurah , kain langsir , cadar harga mampu milik & Pakaian siap harga istimewa hanya di jakel , bersempena Hari Raya Aidiladha dan cuti sekolah yang bakal menjelang ini jakel menawarkan promosi yang hebat untuk anda untuk melengkapi perayaan anda ! jadi jangan tunggu lagi
jom ke jakel sekarang ! .

#jakelsegamat #lacejakel #lace #fabric #songket #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats

Jakel Trading Segamat

0   15  

PROMOSI HARI RAYA AIDILADHA DAN CUTI SEKOLAH
.

17 Ogos hingga 9 Sept 2018
.

Jom dapatkan kain bunga , kain plain harga termurah , kain langsir , cadar harga mampu milik & Pakaian siap harga istimewa hanya di jakel , bersempena Hari Raya Aidiladha dan cuti sekolah yang bakal menjelang ini jakel menawarkan promosi yang hebat untuk anda untuk melengkapi perayaan anda ! jadi jangan tunggu lagi
jom ke jakel sekarang ! .

#jakelsegamat #lacejakel #lace #fabric #songket #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats

Jakel Trading Segamat

0   11  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL
.

Hello JakeLovers! Ke mana kah plan kekakak semua hari ini? Kalau jawapannya ingin mencari fabrik pengantin, admin sarankan anda dapatkannya di Jakel. Bukan sahaja harga murah, malah koleksi lace di Jakel juga boleh buat kekakak semua tak tidur malam. Kalau tak percaya, mai la sesama ke Jakel hari ini ye.
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation


2   109  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL
.

Kenapa perlu susah-susah memikirkan dimana ingin dapatkannfabrik pengantin dgn harga murah lagi berkualiti dijamin puas hati? Kalau semua boleh dapatkan di Jakel.
.

Cuba lihat lace bermotifkan sulam ini, cukup sempurna utk dijadikan busana pengantin lengkap, warna yg lembut memang menangkap di jiwa la ceritanya.
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation


1   78  

PROMOSI HARI RAYA AIDILADHA DAN CUTI SEKOLAH
.

17 Ogos hingga 9 Sept 2018
.

Jom dapatkan kain bunga , kain plain harga termurah , kain langsir , cadar harga mampu milik & Pakaian siap harga istimewa hanya di jakel , bersempena Hari Raya Aidiladha dan cuti sekolah yang bakal menjelang ini jakel menawarkan promosi yang hebat untuk anda untuk melengkapi perayaan anda ! jadi jangan tunggu lagi
jom ke jakel sekarang ! .

#jakelsegamat #lacejakel #lace #fabric #songket #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats

Jakel Trading Segamat

1   10  

PROMOSI HARI RAYA AIDILADHA DAN CUTI SEKOLAH
.

17 Ogos hingga 9 Sept 2018
.

Jom dapatkan kain bunga , kain plain harga termurah , kain langsir , cadar harga mampu milik & Pakaian siap harga istimewa hanya di jakel , bersempena Hari Raya Aidiladha dan cuti sekolah yang bakal menjelang ini jakel menawarkan promosi yang hebat untuk anda untuk melengkapi perayaan anda ! jadi jangan tunggu lagi
jom ke jakel sekarang ! .

#jakelsegamat #lacejakel #lace #fabric #songket #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats

Jakel Trading Segamat

1   14  

PROMOSI HARI RAYA AIDILADHA DAN CUTI SEKOLAH
.

17 Ogos hingga 9 Sept 2018
.

Jom dapatkan kain bunga , kain plain harga termurah , kain langsir , cadar harga mampu milik & Pakaian siap harga istimewa hanya di jakel , bersempena Hari Raya Aidiladha dan cuti sekolah yang bakal menjelang ini jakel menawarkan promosi yang hebat untuk anda untuk melengkapi perayaan anda ! jadi jangan tunggu lagi
jom ke jakel sekarang ! .

#jakelsegamat #lacejakel #lace #fabric #songket #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats

Jakel Trading Segamat

0   8  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL
.

Cuaca sejuk ini, admin bagi hangat dgn mempamerkan koleksi lace glitter mengugat emosi nak membelinya. Siapa kata lace glittter hanya utk yg nak kahwin je, utk digayakan biasa ke acara lain pun boleh, nak buat baju kurung moden pun bisa ye ibu-ibu sekalian. Boleh slide ke kiri utk lihat keindahan perincian lace glitter ini.
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation


1   68  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL
.

Good morning sesayang semua! Di hujung minggu yg penuh ceria ini, kita chill-chill ok. Utk kekakak yg plan ke Jakel hari ini, memang tepat pilihan anda kerana sekarang perang tawaran harga special sedang berlangsung.
.

Seperti sequin lace penuh dgn elegan ini, walaupun ianya penuh dgn kemewahan kerlipan, perincian sequin yg kemas dan kain sangat selesa, ianya masih ditawarkan dgn potongan harga terhebat menjimatkan. Nak ke tak nak? .

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation


1   76  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL

Feeling princess tak? Bila mengayakan fabrik pengantin seperti ini.lace brcorak trkini ini memang menangkap momen romantik di hari persandingan. Lace ini pun lembut ye, so ringan la bila nak bergerak tu. Lace ini pun wangi semerbak kuntuman mawar merahπŸ’•πŸ’•
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation


0   17  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL
.

Esok dah weekend!! Yessszaa!!! Boleh la datang ke Jakel dgn family mencari kain lace yg sesuai utk majlis perkahwinan. Nak pula sekarang ada promosi pesta pakaian pengantin, lagi bertambah jimat la kalau nak membelinya.
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation


1   52  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL
β–‘
. 'Saya nak buat baju kurung dr kain lace, tapi nak lace yg simple'. Mesti ramai kekakak semua macam ni, resah gelisah je nak mencari lace yg mana sesuai.
.

Ini semua boleh di settlekan di Jakel. Harga murah, kain lace pun sedap dipakai. Mana nak dapatkan mcm ni kalau bukan di Jakel. Betul tak kekakak semua??
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation


0   57  

PESTA PAKAIAN PENGANTIN JAKEL
.

Peminat warna biru ataupun kekakak yg memilih biru sebagai tema perkahwinan boleh try warna ini sebagai pilihan utama. Sekali kibas je lace ni, dia punya mengerlip lip lip tu boleh buat org terpukau ye. Tak perlu risau, walaupun kerlipan mewah dia ni buat jantung berdetak-detak, tetapi harga kita bagi kasih sayang abadi selamanya πŸ€—
.

#pestapakaianpengantinjakel #jakeltextile #lacejakel #lace #fabric #lace #bridal #pengantin #weddingparty #celebration #weddingdress #weddinglace #together #ceremony #romance #marriage #weddingday #celebrate #instawed #pesonapengantin #glamwedding #instawedding #congrats #congratulation


0   58