#marykaymalaysia

Instagram photos and videos

.
.
Siapa ada masalah bibir gelap🙋🏻
Siapa ada masalah bibir kering🙋🏻
Siapa ada masalah bibir mengelupas🙋🏻
Siapa ada masalah bibir ada sisa kulit mati🙋🏻
.
Jangan risau, SHEA SUGAR SCRUB & SHEA BUTTER BALM ade penyelesaian nya🌹😁💃🏻
.
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
.
🌟Shea Sugar Scrub - mengelupas secara lembut utk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. Scrub selama 1 min dan bilas . .
🌟Shea Butter Balm - melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar. Pakai bila2 masa dan di mana jua 😊 😊 Dah tahu kelebihannya?? Lepas ni uolss boleh la cantik dengan lipstik Mary kay sebab bibir dan sihat 😊Berminat?? .
.
Boleh pm @ wassap sis
☎️01124080429
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaylipstick #marykayproducts #marykaykosmetik #marykaylovers #marykayash #marykay #marykayipoh #marykayperak #marykayuser #marykaymalaysia #bibirkering #sensitifskin


0   1  

Mary Kay!!!!!! Mahal ke? Or Mahal K..... 😱😱😱😱😱 Mahal la wak,kak,dik... Mmg saya tak nafikan..
Sebut je Mary Kay......👉mahal la... Saya pernah sebut perkataan yg sama masa memula tahu pasal Mary Kay ni..
Hati teringin nak pakai sbb penat dah cari produk yg sesuai dgn kulit muka...
Sbb mahal tu,saya telan air liur je dulu...bertahun jugak saya usha2 produk ni...walaupun tahu masa tu kawan2 yg consultant mary kay... "tp masa tu blum terfikir nak spend rm300 ke 400 utk skincare..." Suatu hari duk pk2 solution utk masalah kulit kusam berjerawat saya ni,kemudian saya rasa sudah masanya utk saya reward diri saya sbg pelajar dan yg selalu kena kritik. Sakit hati jugak ,apa penghargaan saya utk diri saya?? Ok,ada bnyk cara me'reward' kan diri kan???
Shopping💰💳💸👛👠👚
Vacation✈🌎
Luxurious car🚘
Jewelleries💍💎 Tp kita lupa nk reward jentera kita...iaitu badan sendiri...so saya da muktamad untuk menggunakan skincare Mary Kay

Kenapa saya pilih Mary Kay???
Saya selalu fikir,kalau sesuatu brg or produk tu mahal mesti ada sebabkan??? Selain drpd brand tu,mesti ada sebab lain...jadi saya cari2 saya selidik,google la...so sy dpt tau

Ooo Mary Kay ni
👉Produk international
👉Produk yg berasaskan botanical d mineral aje
👉Produk ni ada 3 je kilang yg beroperasi di Dallas, Korea dan China dan Malaysia pula adalah salah satu dr 38 buah negara distributor
👉Produk ni run owned Research and Development,yg dijalankan oleh ahli2 saintis yg diiktiraf
👉Produk ni jalankan ujian ke atas manusia yg hidup sahaja..malah ia diuji berkali2 hinggalah menepati piawaian dan kesesuaian kulit

Hebat x hebat la kan... Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish


0   0  

.
Bibir gelap? Bibir lebam? Bibir kusam?😩😩😩 Don't worry set lip care satin lips Mary Kay kan adaaaa ! 😍💕
-
👄MARY KAY SHEA BUTTER LIP MASK & LIP BALM!.
Siapa yg ada masalah bibir kering, cepat megelupas, pakai lipstick pun crack tu meh cepat2 roger Nieyta.😉
-
💋New Satin Lips® Shea Sugar Scrub.
Mengandungi gula kristal yang berfungsi utk mengelupas sel kulit mati pada bibir secara semula jadi untuk menggilap bibir secara perlahan-lahan dengan sempurna.
-
💋New Satin Lips® Shea Butter Balm
yang diadun dengan shea dan minyak jojoba utk melembapkan, memberi keselesaan dan melegakan bibir.
-
Juga mengandungi bahan utama which is sunflower oil & minyak jojoba yg kita semua tau sgt kaya dgn antioxidant.
-
Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ? Warranty 90 hari ? Free postage? Free gift ? Budget ? Pm Nieyta laju-laju.💃
-
Link on bio✨
Nieyta💕
Beauty Consultant👰
Mary Kay Malaysia❤
-
#marykay #marykaymalaysia#marykayshahalam #marykaymelaka#marykayselangor #marykaycheras#marykayproducts #lofattah #neelofa#kulitcantik #marykayselangor#marykaywangsamaju #marykayshahalam#marykaysubangbestari #marykaygombak#marykayselayang #marykay#marykayseremban #marykaymalaysia#marykaykl #marykay #marykaymalaysia#marykaykl #wadiadra #dermatologist#bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz#laraalana #kulitcantik #kulitsihat#malaysiaigers #ubatjeragat #kulitsensitif#clevergirltv3 #malaysiaviners


0   2  

Esok 1 kapal Star Cruise akan dipenuhi gelombang merah dan biru oleh 800 beauty consultants dr Malaysia,Australia,Philipines dan New Zealand!!Pelayaran ke Phuket FREE fully sponsored by Mary Kay..Tahniah power partner Rifa..👏🏻👏🏻Perjalanan ke kemuncak!Kakak enterframe kat sebelah tu ya...rindu Quantum of the sea..😘 #freetrip #marykaysisters #marykayworld #marykaymalaysia


0   4  

Assalamualaikum...
Siang tadi kan pakai Mary Kay Lash Love waterproof mascara,
Macam mana nak remove? Pencuci muka biasa mmg takkk laaaaa.. Bergumpal2 kat bulu mata tuuu... Soooo zatie remove guna Mary Kay Oil Free makeup remover. Memang bestt!! 😍😍 Jatuh hati sangat2.. Takpayah guna banyak tenaga.. #ilovemarykay
#marykaymalaysia
#marykaycyberjaya
#zatiemarykay
#makeupremover

Cyberjaya

2   12  

*TRUE DIMENSION LIPSTIC* .
.
Siapa dekat sini bibir dia mengelupas & kering bila pakai lipstick?? 🙋🏻🙋🏻🙋🏻
.
.

Ruginya uols yg ada masalah dekat atas tu tak try true dimension ni by marykay ni. Cepat ² grab syg jgn biarkan bibir anda nampak mcm mayat hidup lagi dh. Biar terbeliak mata org tgk bibir uols bila pakai lipstick ni hokay 😧
.
.
*Kelebihan TD Lipstick :*
.
.
-Memberikan kelembapan dan keselesaan berpanjangan pada bibir. Semua ni hasil gabungan bahan ²  seperti :
🌻Sunflower Seed Oil
🌼Jojoba
🍋Mango Butter -Turut mengandungi bahan ² antiaging (Age-Defying Complex). Hasilnya :
💋Garisan halus pada bibir hilang
💋Bibir nampak mungil dan muda
.
Code :
✔Tangerine Pop
✔Wild About Pink
✔Citrus Flirt
✔First Blush
✔Rosette
✔Sizzling Red
✔Coral Bliss
✔Firecracker
✔Color me Coral
✔Natural Beaute
✔Sassy Fuchsia
✔Pink Cherie
.
Sis bagi
❤ diskaun
❤ free postage
❤ free gift
❤ free sample mk
.
Whatsapp/dm
☎ 017-4575127
Hanim

#marykaykedah #marykayalorsetar #marykayarau #marykayjitra #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykaygurun #marykayperak #marykaychanglun #marykayjohor #truedimensionlipstick #promoraya #lipstikmarykay #makeupmalaysia


0   0  

INTENSE MOISTURIZING CREAM &
TIMEWISE® MOISTURE RENEWING GEL MASK

Antara favorite akak2 yg mengalami kulit kering..
.
Penting tau kulit kita dihidratkan (cukup lembapan).. kalau tak dihidratkan sewajarnya, garis halus dan kedutan akan muncul dan nampak lebih jelas, disamping tanda2 lain yg menunjukkan kulit tak seimbang.

Korang tak risau ke kalau kedutan mula muncul? Yg pastinya sihatkan kulit dulu ya.. Tak rugi kalau melabur utk kecantikan sendiri kan?😉
.

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur


0   5  

BUDAK FORM 6 BERJAYA DENGAN MARY KAY !
.
Bermula dengan Modal Rm189 menjadi Beauty Consultant Mary Kay. Mary Kay telah melahirkan wanita2 yg berjaya 😊 kisah Siti Najwa seorang gadis yang telah banyak memberi inspirasi kepada warga Mary Kay dan Remaja kerana pada usia remajanya Beliau dah mempunyai pendapatan 3 angka sebulan sapa sangka kan .
.

Tetapi Tipulah kalau orang kata gifted kan sifirnya amat mudah kita buat -kita dapat 😊 . Najwa pernah citer yang 2 bulan dia menjual walaupun buat scc dan online dia xdapat sale langsung 😞 .. .
berkat kesungguhannya Najwa berjaya jugak sekarang. Najwa jugak telah beli keta secara Cash taw .. 😱 siapa yang berminat nak berjaya dalam bisnes Mary Kay macam Najwa dengan bermodal 189 sahaja seumur hidup boleh pm meza taw .
.
Tahniah Meza ucapkan kepada Najwa dapat ke Cruise tajaan Mary Kay esok best taw .. nanti najwa sent pic 😍
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur


0   5  

Indulge® Soothing Eye Gel💕
.
.
Bagi siapa yang ada eyebag berkilo tu, mata nampak letih macam tak cukup tidur & mata ala-ala Panda (dark circle), apply Indulge Soothing Eye Gel ni memang best. .
.
.
Manjakan mata kita. Jangan biarkan mata kelihatan tua dari usia sebenar uols 😍
.
.
🍀 Indulge Soothing Eye Gel mengandungi ekstrak botani, untuk samakan tona, menegangkan dan mengurangkan bengkak di sekitar kawasan mata yang sensitif.
.
.
Indulge Soothing Eye Gel berfungsi untuk ⬇️
.
.
✔️ Menenangkan, menyejukkan dan menyegarkan mata yang kelihatan letih.
✔️ Meningkatkan kelembapan kulit. .
✔ Boleh digunakan sebagai gel leave-on. .
✔️ Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alahan. .
✔️ Diuji Dermatologi; bebas wangian. .
.
.
🍭 Bahan utama:.
.
🍀Ekstrak Teh Hijau
🔹ejen menenangkan. Ia juga merupakan sumber antioksidan yang terkandung dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran. .
.
.
🍀Ekstrak Timun.
🔹 ejen menenangkan. .
.
.
🍀Ekstrak Dog Rose Fruit.
🔹 perapi yang meningkatkan penampilan kulit dan membantu ia kelihatan lebih lembut dan licin.
.
.
Feel free to whatsapp sis for free skin consultation 😉
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
Mary Kay Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykayproducts #microdermabrasion #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKaymuar  #testimonimarykay #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #MaryKay  #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #menskincare #beautyeye #soothingeyegel #marykayeyegel


0   3  

Mary Kay® Intense Moisturizing Cream
.
Jika kulit uolls kering, ini adalah krim pelembap paling sesuai untuk uolls.
.
Mewahkan kulit uolls dengan krim pelembap ini untuk kulit yang lebih berseri dan rasa yang lembut.
.
Krim mewah ini menjadikan kulit terhidrat sehingga 10 jam.
.
Best ke best sgt? Katakan tidak kepada kulit kering !
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymuar #intensemoisturizingcream #pelembap #supplemenkulit #flawless #kulitlembap #moisturiser #pelembapmarykay #clinicaltested #cantiksemulajadi #naturalproduct #marykay #marykaysingapore #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymanjung #marykayjb #setjerawat #ootd #bazarpaknilkecantikkan #marykayskincare #kulitkering #dryskin


0   3  

June Promotion Still on girls!! Buy 3 free 1 😍
.
*JUNE PROMO*
.
BUY ANY 3 GEL SEMI MATTE LIPSTIK *RM 153 SAHAJA* .
♎SAVE RM 65 💢 *AND GET FREE ANY 1 TRUE DIMENSION SHEER LIPSTICK* 💢
.
- MAGENTA CHILL
- SPARKLING ROSE
- FLAMENCO RED
. *SIAPA CEPAT DIA DAPAT*‼️‼️‼️ 🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀
.
@maryk.es
012-3150507
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykaymalaysia
#marykaykuantan #kulitsehat #bukantimbangkilo
#ekzema #ekzemamalaysia #masalahjerawat #kulitsensitif #sayajual #raya2018 #motifviral #rahsiahatiperempuan #kulitsihat #bazaarpaknil #baazarpaknil #sayajual #noncomedogenic #jeragat #jerawat #serummurah #sarangburung #fattzura #moodrepublik #kuantan #dia #neelofa #rahsiahatiperempuan #syafiqkyle #makeupartismalaysia #muamalaysia


1   5  

June Promotion Still on girls!! Buy 3 free 1 😍
.
*JUNE PROMO*
.
BUY ANY 3 GEL SEMI MATTE LIPSTIK *RM 153 SAHAJA* .
♎SAVE RM 65 💢 *AND GET FREE ANY 1 TRUE DIMENSION SHEER LIPSTICK* 💢
.
- MAGENTA CHILL
- SPARKLING ROSE
- FLAMENCO RED
. *SIAPA CEPAT DIA DAPAT*‼️‼️‼️ 🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀
.
.
@maryk.es
012-3150507
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykaymalaysia
#marykaykuantan #kulitsehat #bukantimbangkilo
#ekzema #ekzemamalaysia #masalahjerawat #kulitsensitif #sayajual #raya2018 #motifviral #rahsiahatiperempuan #kulitsihat #bazaarpaknil #baazarpaknil #sayajual #noncomedogenic #jeragat #jerawat #serummurah #sarangburung #moodrepublik #kuantan #dia #rahsiahatiperempuan #syafiqkyle #makeupartismalaysia #muamalaysia


0   4  

Top 5 Global Makeup Remover Rankings
First Place: MARY KAY
Second Place: CLINIQUE
Third place: NEUTROGENA
4th Place: LANCOME

Mary Kay's Makeup Remover First. Clinically tested, suitable for sensitive skin and contact lens wearers.

No wonder customers buy it every time. 💃💃💃💃💃💃💃💃 Pm us 012 399 4420 #marykaymalaysia #beautyconsultant #love #time #eye #face #oilremover #collagen #beauty #skincare #cream #tester #looking #products #skinroutine


3   8  

Dua bahan penting yang digunakan dalam Botanical Effects ialah Sylimarin (milk thistle) dan Luo Han Guo (turut dikenali sebagai "longevity fruit"). Kedua-dua bahan ini tinggi kandungan antioksidans yang mampu melindungi kulit kita dari environmental damages. .
.
.
Selain daripada dua bahan tersebut BE set ini turut menggunakan bahan unik yang berbeza bagi setiap formula untuk membantu merawat kulit kita yang berbeza. 😍😍😍
.
.
.
FORMULA 1 (UNTUK KULIT KERING) 🌷Mengandungi biji flaks yang tinggi kandungan asid lemak omega 3 yang dapat membantu melembap dan mengurangkan keradangan kulit. 🌷Mengandungi extract rumpai laut yang tinggi kandungan asid lemak dan mineral yang dapat membantu melembap dan menjaga keseimbangan kulit. .
.
.
FORMULA 2 (UNTUK KULIT NORMAL) 🌷Mengandungi extract bunga kemboja yang tinggi kandungan antioksidan yang dapat melindungi kulit dari environmental damages. 🌷Mengandungi extract bunga teratai yang juga tinggi antioksidan dan turut mengandungi mineral yang baik untuk kulit sihat. .
.
.
FORMULA 3 (UNTUK KULIT BERMINYAK) 🌷Mengandungi extract kanuka (pokok teh putih) yang dapat mengelak pori tersumbat. 🌷Mengandungi extract jambu batu sebagai sumber salicylic acid yang dapat menanggal sel kulit mati dengan berkesan dan menyerap minyak yang berlebihan pada muka. .
.
.
Wahh... best kan gais bila dapat tahu apa bahan yang digunakan pada produk yang kita gunakan. 😍😍😍 Contact me for more info and free consultation! 😘😘💞 Marykay Beauty Consultant
🧚🏻‍♀ Christine Mitus
📞 01165592546

#ilovemarykay #marykaylover #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaytanjungmalim #marykayums #marykayupsi #marykayborneo #marykay #marykayash


2   71  

*SET BOTANICAL EFFECTS*

WORLD BEST PRODUCT! KHAS UNTUK PENJAGAAN KULIT YANG SEIMBANG.

Ramai yang mengadu skincare yang dorang pakai tiada kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh macam cendawan!

And ramai tak sedar set yang diambil mungkin tak khusus kepada jenis kulit masing-masing.

Sebab tu lah Mary Kay adalah yang terbaik. Set Botanical Effects ada 3 formula ikut kesesuaian kulit korang. ▪️Kering
▪️Normal/Kombinasi
▪️Berminyak

Pada yang:

1️⃣ Jerawat sangat banyak
2️⃣ Kulit terlalu kering/berminyak
3️⃣ Oily dekat area T-Zone
4️⃣ Liang pori besar
5️⃣ Banyak whiteheads/blackheads
6️⃣ Muka gelap kesan sunburn
7️⃣ Kulit rosak sebab salah pakai produk

Botanical Effects paling sesuai untuk korang!

Tak wajib ambil set & boleh je ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sebab setiap item membantu satu sama lain untuk dapatkan kulit yang sihat.

My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL EFFECTS MASK!! Kulit jadi bersih & segar sangat lepas pakai Botanical Effects Mask!

Jerawat pun tak naik dah tau bila kulit dah betul-betul bersih.

Tahan penggunaan sehingga 6 bulan. Sangat jimat untuk mineral-based international brand. Awesome! .
.
.
ask me for more info and free consultation. 😉

Marykay Beauty Consultant
🧚🏻‍♀ Christine Mitus
📞 01165592546

#ilovemarykay #marykaylover #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaytanjungmalim #marykayums #marykayupsi #marykayborneo #marykay #marykayash


1   87  

Okay, harini mira nak story 1 lagi product Mary Kay y mmg best pakai ! Eye remover dlm gambar ni, apply untuk mulut dan mata sahaja. Kenapa? Korang cuci muka salu cuci semua ke? Tak kannn.. bahagian mata & mulut very sensitive & tak bole dicuci guna pencuci muka ape pun okay. Jangan bedal je. Effect dia nanti uolls tau lah. So, Shake well and gently wipe away all traces of eye makeup. As easy ad that! Plus, it doesn't tug or pull the skin around the eyes. 👀Not to forget, wipe your mouth also. Since kita apply lip balm & lipstick kan. Kenela cuci. Just tepek sikit je, all the mascara & lipstick akan hilang. So, for those y nk try, bolelah dm mira kay ❤️ #MaryKay #MaryKayMy #MaryKaySg #MaryKayMalaysia #MaryKaySingapore #Makeup #EyeRemover #Gentle #Eye

Oil free eye makeup remover rm64


0   1  

ADA CUSTOMER TANYA PRODUK MARY KAY NI ADA SIJIL HALAL TAK??? DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA TAK??? .
.
.
.
😘Untuk pengetahuan semua... Produk Mary Kay telah berada dalam pasaran Malaysia selama 15 tahun dan telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia... Produk Mary Kay tidak memerlukan tanda HALAL kerana tiada bahan berunsurkan haiwan atau bahan KIMIA berbahaya..
.
😘Produk Mary Kay dihasilkan daripada Tumbuhan/botani dan ekstrak serta bahan-bahan yang selamat untuk tujuan penstabilan bahan dan pengawetan sahaja....
.
😘Tiada tumbuhan yang HARAM...Tanda HALAL hanya dikeluarkan untuk produk yang ada bahan daripada haiwan dan untuk makanan/minuman sahaja.... Semak produk anda... Bagi produk yang ada tanda HALAL, kemungkinan ada unsur HAIWAN..
.
😘Lagipun produk Mary Kay dibungkus di US dan dinyatakan bahan-bahan yang digunakan serta keluluan pada bekas/kotak... Kalau tak faham nama saintifik boleh google yer... Di negara maju tertakluk kepada piawaian Antarabangsa.. .
.
😘Produk yang dibungkus di Malaysia mesti ada tanda HALAL... Semoga anda diluar sana BIJAK memilih produk... .
.
😘Jangan kerana tertarik dengan kesan SEGERA tapi kemudian hari MERANA..
.
Hehe ok... dah terang lagi bersuluh kan gaisss... so, have a nice day.. sekian sahaja dari saya... jom kta continue di 'DM' atau wassap. 😍😍😍💖 .

Marykay Beauty Consultant
🧚🏻‍♀ Christine Mitus
📞 01165592546

#marykaylovers #ilovemarykay #marykay #marykayupsi #marykayums #marykaymalaysia #marykayash


0   52  

*MELACEP LUMINOUS SYSTEM* .
😍😍😍😍😍😍😍💋💋💋💋
.
.
Gaisssssss...!! Hari ni saya nk share psl products ni.. Nak cerah flawless macam org korea? Nak pudarkan jeragat? Nak muka cerah dan sekata secara sihatkan kulit? Jom pakai melacep plus dari mary kay.
.
.

Product ni mmg popular kat Korea. Masa launch, dalam masa 2 weeks saja dah out of stock 😱 .
satu2 nya produk mary kay yg diperbuat di Korea dengan menggunakkan teknologi canggih di sana.
.
Set melaCEP from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah spt:
✔Kulit gelap
✔Selalu sunburn
✔Kulit kusam takde seri
✔Parut jerawat
✔Jeragat/Bintik Hitam
✔Tona kulit tak sekata
.
*Set melaCEP ni terdiri daripada*
.
.
💎 *Melacep Cleanser*
.
Pencuci muka. Bantu mencerah dan menghaluskan kulit wajah.
.
💎 *Melacep Freshener* .
Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yang lebih maksimum.
.
💎 *Melacep Mask*
.
Penggunaan 2-3 kali seminggu anda akan nampak kulit wajah semakin cerah dari hari ke hari.
.
💎 *Melacep Ultimate Serum*
.
Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim pelembap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian.
.
💎 *Melacep Ultimate Cream* .
Krim yang melembap dan dalam masa yang sama mencerah dengan sangat efektif.
.
.
*Jom dapat kan the best Skincare ini sekarang kalau nak kulit cerah berseri! Confirm puas hati!* 😍😍😍
.
.
psss... stock Melacep ni sangat laju habis tw gaisss.. baik cepat! 😉

Marykay Beauty Consultant
🧚🏻‍♀ Christine Mitus
📞 01165592546

#marykaylovers #ilovemarykay #marykay #marykayupsi #marykayums #marykaymalaysia #marykayash


0   32  

*BOTANICAL EFFECT MASK*

Botanical Effect Mask terdiri daripada 3jenis formula mengikut kesesuaian kulit wajah:

Formula 1⃣ : kulit kering + sensitif (merah, gatal, pedih)
Formula 2⃣ : kulit normal

Formula 3⃣ : kulit berminyak

Kenapa pentingnya pakai Masker ni?.
.
.
Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan freshen, cleanser, moisturizer akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan?
.
*Adakah anda mengalami masalah seperti :*
.
.
• Pori - Pori besar😭
• Black & Whitehead yg banyak😣
• Pipi & Bawah Dagu Menggeleper😩
• Tona kulit tidak sekata😓
• Jerawat di bawah lapisan kulit wajah😭
.
Jom dapatkan Botanical Effects Mask yg : .
✔ Tiada bahan kimia yg merbahaya serta tidak menipiskan kulit
✔ Tahan utk 10-13 bulan penggunaannya
✔ Sangat berkesan dgn pemakaian yg kosisten
✔ Pastinya produk paling laku keras
✔ Jangan la takut bila pakai mask naik jerawat. ✔ Fungsi mask salah satu ialah menyedut segala kotoran yg tpendam ada di bawah lapisan kulit. .
.
.
Gaiss... sy sendiri pun pakai mask ne gais.. and dia sangattttt best.. blackhead semua dia buka.. pastu jadi licin and lembut lagi tu kulit muka selepas guna.. nak try? meh dm.. 😉💖💖 .

Marykay Beauty Consultant
🧚🏻‍♀ Christine Mitus
📞 01165592546

#marykaylovers #ilovemarykay #marykay #marykayupsi #marykayums #marykaymalaysia #marykayash


0   51  

Ehh. ehhh... ehhhhh.... pergi Beauty Centre Mary Kay jumpa senior laaa... 😱😱 patutlh aura unduk d upsi tu kuat aa.. marykay bha pula jugak dia... 😂😂💖💖💖
.
.
.
Let this memory disimpan di ig.. with senior unduk upsi @ebalunaa_ and SD. Faustina yang sangat humble.. pretty... and soooo full of love 😍😍😍 cuba teka umur dia gais? kamu pasti tidak percaya kalau sy kasi tw.. hehe .
.
.
👉mw awet muda? .
👉mw flawless? .
👉mw masalah kulit berakhir? (berjerawat, kusam, berbintik2 hitam, pori muka besar, sensitif) .
👉mw jadi independent women? tanpa mgharap duit laki? tolong family? tolong perempuan sekeliling kita? 😏😏😏😏
.
.
.
Well gaisss, Marykay lh jawapannya.. sure you will be on the right track. Marykay.. enriching women life. 💝 .

Marykay Beauty Consultant
🧚🏻‍♀ Christine Mitus
📞 01165592546

#ilovemarykay💞 #marykaylovers #marykay #marykayums #marykayupsi #marykaysabah #marykaymalaysia #marykayash


0   173  

OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER
.
.
Selamat digunakan dan memelihara wajah anda..sesuai untuk semua jenis kulit. tak percaya? cubalah..
.
.
Noor
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#sayapakaimarykay
#marykaybatupahat
#marykayjohor
#marykaymalaysia


0   0  

💖Creame To Powder Foundation ,
2 In 1 ...
gabungan daripada liquid foundation dan mineral Powder foundation ..
.
Miliki Texture yang ringan, lembut dan mudah untuk disapukan pada wajah anda selepas pemakaian moisturizer. Dan wajah akan kelihatan flawless dan glowing ..😍😍
.
Sangat sesuai utk anda yg sukakan makeup ringkas, cepat, dan mudah di bawa kemana-mana..
.
Try lah.. Mesti puas hati 😍
.
Love,
Fay Permata
+6011 16661519
Mary Kay Beauty Consultant
.
#ilovemarykay #marykay #marykaymalaysia #facialspa #makeupartist #makeuptutorial #sayajualskincare #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #lipstick #lipstickmatte #Skincare #facialspa #lipscrub #treatmentwhitening #beautybyfaypermata #marykayindonesia #job #jobmalaysia #makeuptutorial #makeup #makeuptutorialmalaysia
#marykay #freeclass #marykaybc
#serum #serumwajah
#marykay #marykaymalaysia #lipstick #lipstickmatte #serum #menskincare #cleansingbrush #foundation #foundationprimer #mineralpowder #masalahjerawat


0   6  

#marykayproduct Alamak foundation primer Anna dah nak habis 😜😜 Sebab seronok sangat pakai sampai dah kempis 😆
.
Ada kee di sini yg tercari2 primer utk kulit muka? Primer ni nama dia MARY KAY FOUNDATION PRIMER ❤
.
banyak2 primer yang Anna cuba, ini jugak yang paling Anna suka 😍 FAVOURITE ANNA!
sangat best ..
Jernih macam kristal 🔮
Dalam bentuk gel
lembut bila kita apply kat muka 😁
.
Apa FUNGSI foundation primer Mary Kay?
●Mempertahankn pemakaian krim /foundation di kulit muka anda
●Mengecilkn pori2/pori2 yang besar tak nampak ketara sebab prer ada mengisi liang2@lubang kat permukaan kulit
●senang apply di kulit muka kita bila guna foundation.
●yg bestnya primer ini ada perlindungan dr sinaran uv yg sgt bahaya.so tidaklah takut kalau terkena sinaran uv yang bahaya kann 🤗
●membantu kulit agar lebih kelihatan licin.
●Kulit muka lebih smooth 😍
.
.
Jom lawakan mekap! Jangan biarkan pori terbuka halang korang jadi cantik ❤
Let's cantik with Mary Kay 🌷
.
FREE skin consultation?
FREE kelas penjagaan wajah?
FREE kelas mekap?
FREE postage?
FREE tester?
AWESOME career opportunity?
Nak bina sisterhood/brotherhood yang kuat?
.
Jom contact Anna,
Senior Beauty Consultant,
Mary Kay Malaysia.
011-10784300
(link di bio)
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaykelantan #marykaykedah #marykayproducts #marykayskincare #marykaycosmetics #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaykelantan #marykayselangor #marykayjeli #marykaykajang #marykayjohor #marykayskudai #marykaykedah #chasetherainbow #bodycare #marykay #marykaybeautyconsultant #marykayproducts #marykayskincare #marykaybodycare #marykaycosmetics #marykaykelantan #marykaykedah #marykayperlis #marykaypulaupinang #marylayterengganu #marykaypahang #marykayselangor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayjohor #marykaysabah #marykaysarawak #marykaywilayahpersekutuan #marykaykl #marykaylabuan


0   2  

MULAKAN KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARY KAY
PERMULAAN YANG RENDAH DAN TIADA RISIKO KERUGIAN.
Dengan setiap pendaftaran baru perunding kecantikan Mary Kay, anda layak memilih salah satu starter kit dalam gambar yang bernilai hampir rm500

Keuntungan runcit yang tinggi serta banyak hadiah menarik menanti anda.
l
Kenapa lihat sahaja sedangkan peluang terbuka luas.

Daftar hari ini HANYA RM 189 sahaja !

Bag magic ini akan merubah masa depan anda !

KOMEN SAYA NAK DAFTAR di bawah !
atau wasap/pm sy 🌷Fatin Acha
www.wasap.my/60179508525
👩🏻‍💼Mary Kay Beauty Consultant
.
#Marykaymalaysia #marykaymelaka #marykaykualalumpur
#skincareterbaik
#trustsellermalaysia
#skincaremurah
#skincareaman
#marykayseremban
#marykayayerkeroh
#marykayjohor
#lipstickmurah
#lipstickmurahmalaysia
#marykaykosmetik
#marykayKeramat
#marykayduyong
#marykaybukitkatil
#marykaymasjidtanah
#marykaymelakatengah
#kerjayamarykay
#buatduitdarirumah
#buatduitdenganhandphone
#skincareartis
#starterkitmarykay


0   1  

Creame to powder foundation
.
Ladies.
Anda mempunyai kulit jenis berminyak?
.
● Mahukan bedak yang tahan lama?
● Sibuk dan tidak banyak masa untuk bersolek?
● Lebih suka kepada kemasan matte?
● Mahukan sesuatu yang mudah, foundation dan bedak dalam satu?
● Mahukan kemasan sempurna yang tahan lama (ideal untuk majlis khas seperti perkahwinan, pertunangan atau graduasi?)
.
Saya ada penyelesaiannya. Compact POWDER dengan ciri terbaik! MaryKay Endless Performance Creme To Powder Foundation! ● Tanpa minyak.
● Teruji secara dermatologi.
● Teruji secara klinikal untuk iritasi dan alergi kulit.
● Tak komedogenik.
● Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif.
.
Berminat boleh wassap saya ye 😉
.
. 🌸YOUR BEAUTY IS MY PRIORITY🌸
.
Love,
Fay Permata
+6011 16661519
Mary Kay Beauty Consultant
.
#ilovemarykay #marykay #marykaymalaysia #facialspa #makeupartist #makeuptutorial #sayajualskincare #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #lipstick #lipstickmatte #Skincare #facialspa #lipscrub #treatmentwhitening #beautybyfaypermata #marykayindonesia #job #jobmalaysia #makeuptutorial #makeup #makeuptutorialmalaysia
#marykay #freeclass #marykaybc
#serum #serumwajah
#marykay #marykaymalaysia #bcmarykay #lipstick #lipstickmatte #serum #menskincare #cleansingbrush #foundation #foundationprimer #mineralpowder


0   9  

CC CREAM Mary Kay
==========================
Best wey cc cream ney.. Kalau warna kulit tak sekata, dia akan samakan tone colour kulit kita.. Memang sangat recommended untuk daily use.. Ada spf15 lagi tau.. Untuk protect kulit dari sinaran uv.. So boleh elak jeragat.. Jeragat ney better cegah taw.. Sebab bila dah ada jeragat, memang sangat lah makan masa untuk nak sembuhkan.. So better cegah ok??Cc cream ney bukan tiub kecik taw.. Besaq punyeee.. Tahan 6-8bulan.. Berbaloi sangat-sangatlah..
Cc Cream Mary Kay . Best Item taw ni! Terutama untuk orang yang baru nak try mary kay..😋😋😋 Sambil cantik boleh rawat dan protect skin . Best tak ?! Mestilah best dan yang paling penting sangat jimat ! Tahan penggunaan dekat setahun . Lets Flawless with Mary Kay CC CREAM .
.
CC CREAM MARY KAY... I Love CC CREAM MARY KAY.

KEBAIKAN CC CREAM
1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15).
4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera.
6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya.
7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida

ADA 4 TONA WARNA UNTUK DISESUAIKAN DENGAN KULIT ANDA 😙

Nak free postage 😍 free consultation 😍 free sample 😍 free analisis kulit 😍 meh pm meza cepat .
Whatsapp 0179474584
❤❤❤
Meza
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#jomcantikraya #marykaylife #marykaymalaysia#marykaykotabharu #marykaybachok #Marykaytumpat ##marykayketereh#marykayguamusang #marykaymachang #marykayproduk#marykaypasirputeh #marykaylovers #cantik #beautyconsultant #kerjaya  #skincare#productmarykay #foundation #makeover #makeup #neelofa #fendybakry #mirafilzah#fattzura #tunmahathir#dsai #noradanish #nur


0   8