#marykaymalaysia

Instagram photos and videos

Esok kite share pasal cc cream superbest ni ye. Good night! 😍😘 #marykaymalaysia #marykaycccream


0   0  

*TIMEWISE MIRACLE*
.
Rangkaian produk anti-penuaan premium, diformulasi khas untuk membantu kulit kelihatan lebih muda dan tegang, mengurangkan garis-garis halus dan kedutan serta menjadikan tona kulit lebih sekata.
.
💋 3-IN-1 CLEANSER - Merupakan satu produk dengan tiga fungsi berbeza untuk membersih, mengangkat sel kulit mati dan menyegarkan kulit dalam satu langkah mudah. Menggalakkan proses pembaharuan kulit semulajadi supaya kulit tampak lebih rata, lebih berseri dan lebih muda.
.
💋 AGE-FIGHTING MOISTURIZER - Membekalkan kelembapan dan penghidratan kepada kulit sehingga 10 jam menerusi formula kompleks yang dipatenkan untuk hasil yang lebih ketara. Rumusan eksklusif serta antioksidan kuat menggalakkan proses pembaharuan kulit secara semulajadi untuk melindungi kulit dari radikal bebas serta mengurangkan garis halus dan kedutan.
.
💋 DAY SOLUTION SUNSCREEN SPF35/PA+++ - Menghalang ancaman sinar UVA/UVB yang berbahaya untuk membantu mencegah garis-garis halus dan warna kulit tidak sekata. Mengandungi antioksidan untuk menyahaktifkan radikal bebas, serta peptid penenang yang membantu melegakan garis-garis ekspresi dan kedutan.
.
💋 NIGHT SOLUTION - Diperkaya dengan bahan botani dan peptid bagi mengurangkan kerosakan yang telah dialami pada waktu siang serta mengembalikan keanjalan dan ketegangan kulit. Membekalan mikrokapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan untuk mengoptimumkan proses pembaharuan kulit serta memudarkan garis-garis dan kedutan.
.
Untuk maklumat lebih lanjut mengenai item di atas atau panduan pemilihan produk yang bersesuaian sila klik link whatsapp di Bio. .
.
.

#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayklang #marykaytimewise #marykaytimewiserepair #marykaymelacep #marykaybotanicaleffects #mkmen #marykayskinvigorate #marykaycosmetics #freeskincareclass #freemakeuptrial


0   12  

💛💕TIMEWISE REPAIR💕💛 TimeWise REPAIR ni mengandungi ingrediant/ formula yamg lebih advance dari TimeWise PLUS. Tapi harga TimeWise REPAIR jauh lebih mampu milik

1. CLEANSER 💛💕
Megandungi HYALURONIC ACID yang membantu melembabkan kulit, disamping mencuci dengan lebih efektif, juga mampu membuat kulit lebih berseri
2. LIFTING SERUM 💛💕
Mampu menganjalkan semula kulit wajah, mengembalikan keremajaan kulit, dan 61% meningkatkan kelembapan kulit dengan segera.
3. DAY CREAM💛💕
Berfungsi sebagai sun protector dan juga mengekalkan kelembapan kulit sehingga 12jam
4. NIGHT TREATMENT💛💕
Membantu mengurangkan garis2 halus. Membantu menghasilkan kolagen secara semula jadi
5. EYE RENEWAL CREAM
Mengurangkan kedutan dikawasan mata, mengurangkan dark circle, mengangkat eyelid
6. FACIAL PEEL 💛💕
Membantu mengyingkirkan kotoran dan kulit mati dengan lebih agresif dan jauh ke dalam lapisan epidermis.
7. DEEP WRINKLE 💛💕
Mengurangkan tanda2 kedutan dan melambatkn proses penuaan kulit.

Berikan yang terbaik untuk diri anda
.
💛💕💛💕💛💕💛💕💛💕
CheNoe 0129505352
Mary Kay Beauty consultant

#timewiseliquidfoundation #timewiserepairskincare #timewiserepairmarykay #settimewiserepair #marykayindependentbeautyconsultant #independentbeautyconsultant #marykaykl #marykay #marykaymalaysia #ajimaura #terapiinstagram #sihatdananjal #kulitsihat #marykaybychenoe


0   2  

Aummm! Merecikkks lip matte mary kay baruu ni. COMING SOON! #marykay #marykaymalaysia #marykayoriginal


0   1  

Assalamualaikum
Wah bermasker pulak
Tgk tu habis whitehead keluar..nak tau guna apa.. masker BE yg superb owsem la...
Saya suka sgt masker ni bukan sahaja mengeluarkan whitehead n blackhead malah menganjal dan mencerahkan kulit..
Best kan..
Basuh muka dgn air biasa dulu, kering kan muka n than apply masker BE ni...
Tggu dlm 10-15 minit...
Basuh muka n u olls akan dpt rasa muka makin cerah n anjal serta merta..whitehead keluar
Sukakann

Nak try pakai masker ni meh pm saya yer❤

#maskerBE #marykaymalaysia #botanicaleffect #healthyskincare #makeup


0   2  

.
MARYKAY SET MELACEP PLUS @SET CERAH SEKATA
.
.
Sapa nak transformation macam ni? Tanpa menggunakan bahan2 yang berbahaya, WAJIB CUBA SET SKINCARE MELACEP ini...
.
Set Melacep skincare from Mary Kay ni berfungsi membantu mencerahkan kulit wajah kusam tanpa mengeringkan kulit dgn teknologi Korean kulit sejernih berlian dan sangat disyorkan utk kulit wajah yang ada masalah seperti: .
.
❤️Kulit gelap .
❤️Selalu sunburn .
❤️Kulit kusam takde seri .
❤️Parut jerawat .
❤️Jeragat/ Bintik Hitam .
❤️Tona kulit tak sekata .
.
JGN risau ok.. produk Mary Kay tak ada KIMIA BERBAHAYA yang akan menghakis @ meniposkan kulit anda.
.
Berminat dengan produk Mary Kay?? Jom whatsapp sis..sis consult skin anda secara percuma smpai skin u sihat dan flawless
.
💞Enriching Women's lives 💞.
.
Untuk tahu detail harga produk just tekan link kat bio...💓💓💓..
.
.
❤Free gift.
❤Ready stock.
❤Postage everyday.
.
BELIEVE ❤ BEAUTIFUL ❤ CONFIDENCE ❤ .
.
.
☎️ 0125764087 | RATU
👜 Senior Marykay Consultant
_______________________________
#MaryKay
#MaryKaySarawak
#MaryKayPerlis
#MaryKayKedah
#MaryKayPenang
#MarykayPerak
#MaryKayKualaLumpur
#MaryKaySelangor
#MaryKayPahang
#MaryKayMelaka
#MaryKayKuantan
#MaryKayJohor
#MaryKayNegeriSembilan
#MaryKayKelantan
#MaryKayTerengganu
#MaryKaySabah
#MaryKaySubang
#MaryKayFarlim
#MaryKayPutrajaya
#Melacep
#MaryKayMalaysia
#Timewise
#MaryKayPulau
#BotanicalEffect
#MaryKaySeberangJaya
#MaryKayGeorgetown
#MaryKayBukitJambul
#MaryKayKotaBharu
#MaryKayShahAlam
#MaryKayPulauPinang


0   1  

Mary Kay® Translucent Loose Powder

Nipis. Natural. 'ONE SHADE FIT FOR ALL'

Translucent loose Powder
Mencari bedak yang sempurna dengan tona kulit adalah amat susah.
.
Mary Kay memperkenalkan sejenis bedak debu yang sesuai digunakan untuk pelbagai tona kulit iaitu Translucent Loose Powder.
.
👉Ciri-ciri penyebaran cahaya dalam Translucent Loose Powder telah direka untuk memantul cahaya dan mencipta efek "fokus lembut" yang menghilangkan penampilan garis-garis halus dan setiap wanita pasti menyukainya.
.
.
Love,
Miza | +60 13 689 4962
Mary kay beauty consultant

#translusentloosepowder #marykaypowder #powder #ajimaura #terapiinstagram #marykay #marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykayskincare #foundation #marykayproduk #getyourtrueclean #loveyourskineveryday


0   6  

Testimoni pengguna Set Malacep Mary Kay..AUGUST ni ada PROMO tau.

BUY 1 SET MELACEP *FREE* MARY KAY CHAMPANGE COSMETIC POUCH 😍😍 Set melacep nie untuk yang nak cerahkan kulit, pudarkan jeragat, hilangkan parut jeragat. Lengkap dengan cleanser + masker + softener + serum and cream (siang/malam)

Akmal
www.wasap.my/601112920336
Your Beauty Consultant 🇲🇾
.
#marukaymysg #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysubang #marykayshahalam #marykaysetiaalam #marykayklang #marykaykualaselangor #shyikinmarykay #marykayterengganu


0   1  

Set Malacep Mary Kay..AUGUST ni ada PROMO tau.

BUY 1 SET MELACEP *FREE* MARY KAY CHAMPANGE COSMETIC POUCH 😍😍 Set melacep nie untuk yang nak cerahkan kulit, pudarkan jeragat, hilangkan parut jeragat. Lengkap dengan cleanser + masker + softener + serum and cream (siang/malam)

Akmal
www.wasap.my/601112920336
Your Beauty Consultant 🇲🇾
.
#marukaymysg #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysubang #marykayshahalam #marykaysetiaalam #marykayklang #marykaykualaselangor #shyikinmarykay#marykayterengganu


0   2  

KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA BESAR??? .
Ni Mary Kay sudah keluarkan special utk wanita2 yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas @ parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatan nya.. Set ini mengandungi👇👇👇👇👇👇👇 1. TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB)
2. TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM) .
FUNGSI:- 📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut
📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka
📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2 📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat
📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda
📌Bila pori dah mengecil compom suke .

#setmicrodermabrasion #marykayuser #marykaylovers #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaysgpetai #marykay 💄dm sy @ayza12 or @marykaysgpetani utk keterangan lanjut😍


0   5  

💥NAINI NEW ARRIVAL FOR AIDILADHA
.
🌸KEISTIMEWAAN KURUNG LESTARI🌸
.
✅Harga of Course MAMPU MILIK UNTUK SEMUA
✅Material COMO CREPE
✅High Quality 100% Gred AAA
✅Saiz Available dr S-XXXL
✅Cutting Loose dan sangat selesa digayakan
✅Terletak Apabila Dipakai
✅Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
.
___
.
Aurat Terpelihara
Keayuan Terserlah
.
Hubungi #jejakajualbaju
Whatsapp 📲+60145164512
Channel Telgram t.me/jejakajualbaju
.
___
.
#bajukurungmodenmurah #bajukurungmurah #bajukurungraya #bajuraya #bajukurungmalaysia #kurungmini #bajukurungmoden #bajukurungmini #minikurung .
#bellezacollagen #handbag #setbersalin #ootd #cikgusekolah #jururawat #bajubridesmaid #maryjardin #calitcalitcantik #blousemalaysia #kurungpahang #ajimaura #ctdk #dexandra #montcabana #marykaymalaysia #dyxy #jannanick #bawalplain #selamatmalam

Kuantan

0   8  

TimeWise Liquid Foundation vs MaryKay Cc Cream.
.
Dua-dua sis pakai 😍.
.
Pagi sis pakai liquid foundation manakala bila tengahari selepas solat zohor sis pakai Cc Cream.
.
Dua-dua teksturnya ringan dan mudah untuk di cuci.
.
Nak cuba boleh lah pm/whatsapp sis 😍.
.
#marykay #marykaymalaysia #sayabeautyconsultantmarykay #i❤️marykay #marykayliquidfoundation #marykaycccream

Saujana Utama, Sg Buloh

0   3  

Bibir gelap ? bibir merekah? bibir kering ? jom try Satin Lips Shea Sugar Scrub 💕

Bibir pn kena jaga yeaa sis , terlalu kerap pakai Lipstick pn boleh buatkan bibir kita gelap tauu.

Free Consultation 👇🏻
Ws 0195994212

@zanie_marykay
0195994212
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaymalaysia #marykaymen #marykaylovers #marykaykedah #marykayperak #marykayperak #marykaykl #marykaykosmetik #marykaypenang #marykayperlis #marykayproduk #marykaylipstick #marykayskincare #marykayproducts #rawatkulit #skincaremalaysia #tiadachemical #mukakusam #flawlessskin #skincarebagus #skincaremurah


0   4  

Bibir gelap ? bibir merekah? bibir kering ? jom try Satin Lips Shea Sugar Scrub 💕

Bibir pn kena jaga yeaa sis , terlalu kerap pakai Lipstick pn boleh buatkan bibir kita gelap tauu.

Free Consultation 👇🏻
Ws 0195994212

@zanie_marykay
0195994212
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaymalaysia #marykaymen #marykaylovers #marykaykedah #marykayperak #marykayperak #marykaykl #marykaykosmetik #marykaypenang #marykayperlis #marykayproduk #marykaylipstick #marykayskincare #marykayproducts #rawatkulit #skincaremalaysia #tiadachemical #mukakusam #flawlessskin #skincarebagus #skincaremurah


0   4  

Tips seterusnya..kulit kering memerlukan formula yang dapat menggantikan minyak pada wajah, jadi produk mengandungi vitamin E dan lidah buaya, menjadi pilihan tepat. Gunakan krim pada waktu malam untuk memberi kelembapanpada kulit dan cuci wajah sehari 2 kali maksimum🙃🙃
#tipskecantikan
#marykayselangor
#marykaykl
#marykaymalaysia


0   2  

Skinvigorate favourite ramai 💃🏻💃🏻💃🏻 ! Road to healthy & pretty skin ! “KULIT YANG CANTIK DATANG DARI KULIT YANG BERSIH”.
.
.
🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari
.
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 .
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! .
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini
.
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas
.
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja
.
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah
.
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja
.
. 🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran.

Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya!.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#intensemoisturizingcreammarykay #intensemoisturizingcream
#oilfreehydratinggelmarykay #oilfreehydratinggel #ofhgmarykay #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia#marykaypenang#melacep


0   5  

🌺 Translucent Loose Powder🌺
.
Bedak kedua yg dikeluarkan dari Marykay 👏🏻👏🏻
.
Mencari bedak untuk ratakan tona kulit yang tidak sekata sebenarnya takdak laa susah sgt bila kita dah mengenali produk Marykay ni sebabnya memang fungsi utama Translucent Loose Powder amat sesuai untuk meratakan tona kulit dan menutup cela pada kulit wajah..😊
.
Kelebihan :-
.
👉🏻 Menyediakan kemasan nipis pada tona kulit
👉🏻 Mengawal kilauan berminyak setiap hari
👉🏻 Mengandungi sheer effect ( muka akan nampak glowing
👉🏻 Berasa ringan,semulajadi dan lembut
👉🏻 Diuji oleh ahli Dermotologi 👉🏻 Bebas dari wangian
👉🏻 Dan yang paling utama sesuai digunakan untuk semua jenis kulit ye...
'
Ciri ciri yang ada pada Translucent Loose Powder ni ia direka khas untuk memantul cahaya dan mencipta effect " Fokus lembut" yang menghilangkan penampilan garis garis halus dan setiap wanita pasti akan menyukainya 💕💕
.
So itu kelebihan untuk bedak kedua dri produk Marykay, sgt sgt best dan keberkesanannya amat memuaskan kepada stiap pengguna...👍🏻👍🏻
.
Nurul Naim
0176578188


1   3  

Selalu orang tanya, nak guna pencuci saja tak boleh ke ? Sebab biasanya saya akan cadangkan paling sikit mesti guna pencuci dan pelembap sekali (basic skincare mesti ada pencuci dan pelembap). Nak senang faham, camni saya pendekkan.

Badan kita bila makan mesti perlukan makanan seimbang kan ? Tak ada lagi orang yang hidup dia makan nasi je hari hari tanpa lauk. Mesti dalam pinggan dia ada sayur, ayam atau ikan. Baru lah seimbang dan sihat untuk keperluan badan.

Sama juga kesnya dengan wajah. Perlu seimbang kelembapannya. Pencuci cuma bertindak untuk membersihkan wajah & pelembap untuk kekalkan kelembapan kulit wajah. Bila seimbang, tak adalah masalah kulit kering atau terlampau berminyak. Jerawat dan jeragat pun tak sempat nak singgah.

Then kalau nak jaga lebih lagi, boleh tambah penyegar, penyubur dan serum. Serum bertindak macam supplement. Ada masa macam booster untuk kulit jadi lagi wow ! Orang Korea yang lawa lawa, cun melecun tu semua guna berbagai jenis serum tau. Tu pasal semua awet muda.

Nak flawless berseri-seri ?
Jom complete kan skincare anda cepat cepat. Tak mau la pakai pencuci je lepastu kulit tak cantik blame pulak produk tak bagus

Jika berminat dan nak tau lebih lanjut lagi
pm 019 2891373 sis Rahm 🌝
#MaryKayBeautyConsultant

#marykaymalaysia
#marykaykualalumpur
#marykayselangor
#SPF #SPF35 #pelindunganmatahari
#suncare #kurangkanmasalahgeraga
#panas #sunburn #sunprotection
#UVA #UVB #neelofa
#marisa.yasmin
#lindaonn7 #almasbeautyhealth
# katijahibrahim
#ctdk #sitinordiaan
#marykaybestproduct #marykaylotion #selulit #strechmarks ❤❤❤❤❤❤❤❤


1   3  

SERUM terbaru bagi mengantikan Ultimate Serum MelaCEP Plus+ iaitu LUMIVIE INTENSIVE SERUM dan harganya jauh lebih murah dari sedia ada.

Salah satu bahan utama dalam LumiVie adalah Tahitian Black Pearl. Mutiara Hitam ini memerlukan setahun setengah ke dua tahun untuk dihasilkan di dalam cengkerang.

Apa istimewanya Black Pearl❓❓ ✨Berfungsi untuk mencerahkan kulit dan buat lebih glowing
✨Anti-aging dan meremajakan kulit (awet muda!)
✨Kaya dengan antioxidant dan mampu MERAWAT kulit dari dalam
✨Mempercepatkan proses utk renew sel kulit baru yang lebih sihat & anjal
.
Focus utama;
💋 brightening
💋 energizing
.
Anda yang ingin mencerahkan kulit secara selamat dan terjamin, inilah serum yang wajib anda miliki! .
Nak ☑️ FREE postage?
☑️FREE sample?
☑️FREE skin consultation
Jom inbox mast laju laju
budget ? Jangan risau..
.
🌸 Mastura Jafri
🌿Beauty Consultant Mary Kay
📲 013 270 4265
.
#marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia
#marykaypuchong #marykaypuncakalam #marykaysubang #marykaybandarbotanic #codmarykay #marykaypuchong


0   0  

Most people don't realize the light inside themselves.

Once they discover it, nothing can stop them 🔥🔥 #Skincare
#Beauty
#Products
#Healthy
#Routine
#LoveYourSkin
#Glowing
#Natural
#Youthful
#MaryKay
#MaryKayMalaysia
#MaryKayShahAlam
#MaryKaySarawak
#MaryKaySibu
#MKShahAlam
#MKSibu


0   3  

Pack betul hari ni ! Tak sempat nk scroll2 ig 🤣 .

Penat-penat Keje pun balik rumah ni lah penyeri i kadang-kadang gaduh gerammmm Tp bila tkde rinduu .. Anak 😘 .

#marykaymalaysia #marykaybc


0   20  

免费学习美容课,为什么不要? 女人重要的是美貌,流失的青春不会在回来,可是留住你的美貌才是最可以保密你年龄的武器。 为什么不现在就行动。 来上上我老师公开的美容班。 #美容 #marykaymalaysia #marykay #facialclass #facial #beauty #pretty #freefacialclass


0   2  

Atas katil pun atas katil la buat receipt orang. Alhamdullilah syukur! Thankyou ladies 😘😘😘 #marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu

Kuala Terengganu

0   9  

Assalamualaikum semua 👋🏻 OPEN FOR PRE-BOOKING 🔥
.
Limited stocks! PERCUMA 3 ITEMS UNTUK ANDA 🎁🎁🎁
.
Dengan setiap pembelian
🛍1 Pc Liquid Foundation +
🛍1 Pc Perfecting Concealer +
🛍1 Pc Mineral Powder Foundation .
PERCUMA
🎁 1 pc SHEER MINERAL POWDER 🎁 MAKE UP POUCH 🎁 MARY KAY FOUNDATION APPLICATOR (Worth more than RM80.00!)
.
.
Dapatkan Set Foundation Mary Kay anda dari Tira ya! 😘
.
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
.
📩tyraayusoff@gmail.com
.

#marykayputrajaya #marykaykelantan #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayperak #uitmshahalam #marykayipoh #marykaypenang #marykayseberangjaya #marykaypmtgpauh #marykayklang #marykayshahalam #marykayjohor #marykaymysg #love #instagood #instadaily #beautiful #beautycare #marykayjohor #penang #marykaysabah #skinvigoratebrush #kulitlicin #foundationmarykay #botanicaleffectsmarykay #botanicaleffects #skincare


0   7  

New bawal Luxe-Dot collection from fitiyascarvess 🌷🌷 .
.
Bawal LUXE-DOT from FS 🌹
Material: chiffon crepe
Size: bidang 45 /50
Colour: Avocado

Price: RM25/pc

Baby seam .

Fast reply 📲 +60143017190 and DM
.
.
or klik link wassap di bio
www.wasap.my/60143017190/luxedot
.
.
Still in stock!!!
.
.
#fslovers #fslovers #fitiyascarvesshahalam #fitiyascarvesfeedback #FITIYASCARVES #fitiyascarveslovers #fitiyascraves #fitiyahijab #farehabycikfa #syuhadablossom #bawalviral #bawalchiffon #bawalcrepe #bawalpolkadot #bawalexclusive #bawalexclusivelover #bawalsatin #fslover #fslovers #fitiyascarveslovers #fitiyascarves #muaperak #marykaymalaysia #haydascarf #larniescarves #farehascarves #tophijabstokis #tophijab #naelofarhijab #duckscarves #syuhadablossomsegamat


0   5  

Done register new team member!😍
.
Bertuahnya...
.
Cuma bayar rm189 dapat Handbag 3in1 by Malaysian Designer + Item starter kit bernilai rm375 uols😍😍😍
.
Nak sembang cantik bersama kakak click je wasap.my/60177021582
.
#marykaymysg #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #bcstarterkit #timewise #jomcantik #healthyskin #beauty


0   5