#muasimpangrenggam

Instagram photos and videos

DAH SAMPAI MASA UNTUK BERKAHWIN???
DAH JUMPA PAKEJ-PAKEJ YG MENARIK???
TAKUT KENA TIPU DENGAN WEDDING PLANNER???
HAAAA NI YG PENTING...NAK CARI PAKEJ YG MURAH MENGIKUT BAJET ANDA???
NAK PAKEJ MURAH???
YANG PENTING!!!NAK PELAMIN DENGAN BUSANA SANDING YG MELETOOPP KEBABBOOMM!!!!!! JOM!!! SINGGAH PAGES KAMI...BOLEH SURVEY HARGA PAKEJ BAJET ANDA... for fast respon direct whatapp kami๐Ÿ˜˜
CALL / WHATAPPS
๐Ÿ“ฒ 0111282 8663 AZIEMAH
๐Ÿ“ฒ0197557339 NADYLEEN
๐Ÿ“ฒ0173611801 MYRA
ATAU
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐ŸผCLICK LINK DIBAWAH ๐Ÿค—
http://pakejkahwinmeletop.wasap.my

Sila TINGGALKAN NOMBOR TELEFON anda di ruang komen atau hubungi terus perunding perkahwinan kami : - ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐ŸผCLICK LINK DIBAWAH ๐Ÿค—
http://pakejkahwinmeletop.wasap.my

CALL / WHATAPPS
๐Ÿ“ฒ 0111282 8663 AZIEMAH
๐Ÿ“ฒ0197557339 NADYLEEN
๐Ÿ“ฒ0173611801 MYRA

#pelaminkluang #bridalkluang #makeupkluang #pelamintunangkluang #pelaminbajetkluang #pelaminmersing #pelaminberendoikluang #pelaminbertandangkluang #muakluang #pakejbertandang #pakejkahwinmurahkluang #bridjb #bridaljohor #pelaminkulai #pelaminsimpangrenggam #muasimpangrenggam #muaparitraja #pelaminparitraja #pelaminyongpeng #muasegamat #bridalsegamat #pelaminsegamat #pelaminkotatinggi


0   4  

Selamat malam korang!
.
Nak servis mekap event/konvo/photoshoot jom wasap Kak Ain. BAWAH RM100. Nak cepat pm.
.
Link kat bio.
.
#muasemenyih #muapontian #muapekannenas #muakluang #muasimpangrenggam #kelasmekap #personalclass #muamalaysia #mekapmurah #mekapnikah #mekapsanding #mekapoutdoor #mekapphotoshoot #mekapdinner


0   18  

Nak topup ilmu mekap lagi ni. Lama dah tak cuci otak. Jom siapa nak teman?
.
Nak servis mekap event/konvo/photoshoot jom wasap Kak Ain. BAWAH RM100. Nak cepat pm.
.
Link kat bio.
.
#muasemenyih #muapontian #muapekannenas #muakluang #muasimpangrenggam #kelasmekap #personalclass #muamalaysia #mekapmurah #mekapnikah #mekapsanding #mekapoutdoor #mekapphotoshoot #mekapdinner


0   17  

Macam fasha ke nora danish? Haha.
.
Nak servis mekap event/konvo/photoshoot jom wasap Kak Ain. BAWAH RM100. Nak cepat pm.
.
Link kat bio.
.
#muasemenyih #muapontian #muapekannenas #muakluang #muasimpangrenggam #kelasmekap #personalclass #muamalaysia #mekapmurah #mekapnikah #mekapsanding #mekapoutdoor #mekapphotoshoot #mekapdinner


2   18  

Model || Nana Marina
Mua || MakeupbyBellAris Izwan Nabila

Fd @udcosmetics.hq

Www.wasap.my/60187722074

#muasimpangrenggam #muabenut #muarengit #muajoho #muamalaysia #muamachap #travelmua #bridal #photoshoot #tunang #nikah #sanding #fame #fentyhighlighter


1   24  

Makeup nikah shuhadah
.
ุจูŽุงุฑูŽูƒูŽ ุงู„ู„ู‡ู ู„ูŽูƒูŽ ูˆูŽุจูŽุงุฑูŽูƒูŽ ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูŽ ูˆูŽุฌูŽู…ูŽุนูŽ ุจูŽูŠู’ู†ูŽูƒูู…ูŽุง ููู‰ ุฎูŽูŠู’ุฑู "
Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat hendaknye..rumah tangga yg dibina sentiasa dlm limpahan rahmat n kasih syg Allah SWT..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. .best betul taw layan shuhada nie...
.Mcm best friends dh lame kenal jer... #freelancemakeupartist
#muasimpangrenggam
#muasegamat
#muabatupahat
#muamuar #muakluang
#muajohor #muajb
#muapontian #muasingapore
#muasingapura
#muabruneidarussalam
#muabrunei #jurusolekberunie
#personalmakeupclass
#groupingmakeupclass
#withouttrimingeyebrow
#whatsapp0137556162

Muar District

0   37  

Serum ni biasa nya lebih fokus untuk baiki semula struktur dalaman kulit dengan membekalkan nutrien sebanyak mungkin.
Nak kulit awet muda kena rajin pakai serum tau. Tips untuk yang kulit jenis berminyak, pakai waktu malam sebelum tido sahaja. Esok pagi bangun kulit toink toink gitew ;) Sebab apa pakai malam je, sebab kalau pakai siang plus dengan pelembap nanti kulit akan nampak/mudah berminyak. Ni pengalaman Akak sweet sendiri and ramai jugak yang alami bende same.

So kalau uolls nak kulit cantik tulus mulus, rajin la pakai serum ye. Serum honey bee ni diperkaya dengan ekstrak madu, propolis dan royal jelly. Sangat recommended.

Nak order boleh terus whatsapp Akak okay +60127232143. Boleh jugak klik link kat bio. Sekarang ni tengah SALE tau, cecepat grab sebelum terlambat.

Retail = RM99
10% off = RM89.10

Harga tak termasuk pos.
Pos: sm = RM7 ss = RM11

#nafura #nafurajohor #nafurasimpangrenggam #nunutim #teamnunukayarayaberjaya


4   10  

Shine bright like a diomond
.
HIDUNG ZIZAN sungguh anak jawo ni..
.
Senyum kasik ikhlas sikit.
.
Nak servis mekap event/konvo/photoshoot jom wasap Kak Ain. BAWAH RM100. Nak cepat pm.
.
Link kat bio.
.
#muasemenyih #muapontian #muapekannenas #muakluang #muasimpangrenggam #kelasmekap #personalclass #muamalaysia #mekapmurah #mekapnikah #mekapsanding #mekapoutdoor #mekapphotoshoot #mekapdinner


1   15  

Abaikan bibik Kak Ain yang kat belakang tu. Haha.
.
FOCUS ON MAKEUP!
.
Nak servis mekap event/konvo/photoshoot jom wasap Kak Ain. BAWAH RM100. Nak cepat pm.
.
Link kat bio.
.
#muasemenyih #muapontian #muapekannenas #muakluang #muasimpangrenggam #kelasmekap #personalclass #muamalaysia #mekapmurah #mekapnikah #mekapsanding #mekapoutdoor #mekapphotoshoot #mekapdinner


3   11  

TESTER MAKEUP FOR BRIDE TO BE.
.
Fatin mintak mekap yang tak berapa nampak mekap. Ok fine!
.
Orang tak pernah solek ni memang selalu cantik erk?
.
Stress mak jemah mekap orang cantik ni.
.
Nak servis mekap event/konvo/photoshoot jom wasap Kak Ain. BAWAH RM100. Nak cepat pm.
.
Link kat bio.
.
#muasemenyih #muapontian #muapekannenas #muakluang #muasimpangrenggam #kelasmekap #personalclass #muamalaysia #mekapmurah #mekapnikah #mekapsanding #mekapoutdoor #mekapphotoshoot #mekapdinner


0   10  

Zoom In
.
.
Mekap nikah/sanding/bertandang RM150 area terdekat sahaja. Murah ni. Kak Ain tgh baik hati. Kalau nikah + sanding lagi mur murrrrr.
.
WASAP ASAP 013-2522543
.
Link kat bio tau! Click je kalau malas save.
.
#muasemenyih #muapontian #muapekannenas #muakluang #muasimpangrenggam #kelasmekap #personalclass #muamalaysia #mekapmurah #mekapnikah #mekapsanding #mekapoutdoor #mekapphotoshoot #mekapdinner


1   13  

Penting ke penting sangat PELEMBAP ni uolls. Tau tak even uolls kulit jenis berminyak, pelembap ni perlu tau.
Sebab apa perlu, sebab pelembap ni bantu untuk mengekalkan kulit sihat dan keanjalan kulit. Makin usia kita meningkat makin kurang keanjalan. So kita bantu dengan pelembap.

Honey bee moisturizer ni diperkaya dengan ekstrak madu, propolis dan royal jelly. Sesuai untuk kulit normal dan jeragat.

Sekarang tengah offer 10% off, cecepat grab sebelum terlambat okay.
Nak order boleh terus whatsapp Akak +60127232144, atau klik je link kat bio.

#nafura #nafurajohor #nafurakluang #nunutim #teamnunukayarayaberjaya


2   17