#naturactor

Instagram photos and videos

MAKE UP FOR EVER STEP 1 MATTIFYING PRIMER .
.
- holly grail primer buat yg jenis kulitnya berminyak.
- Good oil control, bisa nahan minyak seharian. - Meningkatkan daya lekat foundation, sehingga makeup terlihat fresh all day dan gak gampang luntur.
- Memperbaiki tekstur, pori-pori terlihat lebih kecil, sehingga hasil makeup lebih mulus .
.
.
Harga 2ml: 86.000
Harga 3ml: 110.000
Harga 5ml: 149.000
.
.
Info/order WA : 081586895002
.
#makeupforever #mufeprimer #mufemattifyingprimer #mattifyingprimer #primermakeupforever #jualprimermakeupforever #makeupforevershareinjar #makeupshare #shareinjarprimer #jualmakeupshare #jualmakeupshareinjar #jualmakeupshareinjars #jualshareinjar #jualshareinjars #jualshareinjarmurah #jualshareinjarfoundation #jualshareinjarmakeup #chanelfoundation #chanelloosepowder #bobibrown #jualrcmanocolorpowder #benefitporefessional #yslfoundation #bobibrown #dermacolor #dermacoloriginal #naturactor #jualnaturactor #narsorgasm #jualnarsorgasm


0   3  

Set Natural/Set Kulit Sensitif

1. Cover Face MC (foundation)
2. Soft 2 Cake Octard (compact powder 2way cake)

Dapat hasilkan makeup yg cantik dan flawless.
Tapi tak tebal..nampak natural je.
Rasa muka ringan je mcm tak pakai makeup :)
Kulit pun tak rosak.
Dua2 product ni sgt2 sesuai kulit sensitif

Set yang disarankan 😊
100% Original Japan ( @ wang anda dikembalikan)
WA / DM 013.35.77.625

#naturactorbeauty#mcct#naturactorcoverface#meikocosmetic#meikocoverface#mcfoundation#foundation#naturactororiginaljepun#naturactor#coverfacemc#naturactorjepun#coverfacejapan#muakedah#setpengantin#makeup#hantaran#loosepowderjapan#uitmperlis#ajimaura#meiko#meikojapan#foundationjapan#meikocollection#naturactorsupplier#muapenang#muautara#naturactormurah#terapiinstagram#naturactororiginal#naturactor

Perak

3   8  

Anda kulit sensitif? Muka ada jerawat? ..stress kan.?
Jom cuba cover face mc!
Sgt2 sesuai untuk kulit sensitif..
formula keluaran dari teknologi jepun 😙 .
⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ .
COVER AND TREATMENT FOUNDATION ❤
.
Cover Face Meiko Collection (MC)
by Meiko Cosmetics Japan .
.
.
✔ Cover & treatment kulit (upgrade dari cf naturactor).
✔ Texture halus dan ringan dari cf naturactor.
✔Hasil cantik, flawless dan rasa makeup ringan bila apply.
✔Sesuai semua jenis kulit.
✔Mahal dan berbaloi..tahan lama
✔Main ingredients : Jojoba oil, VCIP (Persistent oil-soluble Vitamin C Derivative)
✔8 codes : mc130, mc140, mc141, mc151, mc152, mc150, mc161 & mc171.
.
All codes ready stock! 😊 .
100% Original Japan ( @ wang anda dikembalikan)
Whatsapp 013.35.77.625
COD PERLIS
.
.
#naturactorbeauty#naturactorcoverface#meikocosmetic#meikocoverface#mcfoundation#foundation#naturactororiginaljepun#naturactor#coverfacemc#ajimaura#coverfacejapan#muakedah#makeup#loosepowderjapan#mua#meiko#meikojapan#muabellaz#foundationjapan#meikocollection#naturactorsupplier#muapenang#fattzura#naturactormurah#mcctjapan#terapiinstagram#naturactororiginal#naturactorperlis#janganbencicintaku #foundationterbaik

Perlis, Perlis, Malaysia

1   13  

💋#Naturactor_OriginalJapan 💋here!! 🍒#Naturactor 🍒#Octard 🍒#LoosePowderNaturactor🍒#TokyoOrganicRoseSerum 🍒#MCCT 🍒#meikooriginal Japan & KKM 📲013.260.8262 📦Post SS/SM 💋Follow IG @mshany_shoppe


0   2  

Cara Menggunakan dengan cara yang sangat mudah : ) ❤️Lembapkan span (Pastikan air tidak terlalu banyak) ❤️Ratakan foundation mengikut warna kulit menggunakan span lembap @ berus sehingga rata ❤️ Halakan Urutan Keluar Wajah, sebaik-baiknya daripada bahagian bawah wajah menghala ke atas. Bagus untuk melambatkan proses kulit wajah yang kendur semula jadi. ( dap2 sehingga rata) ❤️Setelah rata, sapukan loose powder untuk kemasan yang lebih sempuna & wajah lebih gebu. Pastikan sapuan loose powder dibuat sedikit demi sedikit. Dap puf loose powder sedikit demi sedikit secara pelahan. ❤️Sapuan loose powder blh menggunakan puf @ berus (Dap-Dap Mengunakan Span Loose Powder @ Menggunakan Berus Loose Powder)

#naturactor #mcct #octard #naturactormakeupbase #naturactorbase #makeupbasenaturactor #primer #makeupprimer #naturactorcollections #naturactormakeupbasejapan #meiko #meikojapan #meikooriginal #meikoorijapan #meikocosmetics #meikooriginaljapan


0   3  

Cara Menggunakan dengan cara yang sangat mudah : ) ❤️Lembapkan span (Pastikan air tidak terlalu banyak) ❤️Ratakan foundation mengikut warna kulit menggunakan span lembap @ berus sehingga rata ❤️ Halakan Urutan Keluar Wajah, sebaik-baiknya daripada bahagian bawah wajah menghala ke atas. Bagus untuk melambatkan proses kulit wajah yang kendur semula jadi. ( dap2 sehingga rata) ❤️Setelah rata, sapukan loose powder untuk kemasan yang lebih sempuna & wajah lebih gebu. Pastikan sapuan loose powder dibuat sedikit demi sedikit. Dap puf loose powder sedikit demi sedikit secara pelahan. ❤️Sapuan loose powder blh menggunakan puf @ berus (Dap-Dap Mengunakan Span Loose Powder @ Menggunakan Berus Loose Powder)

#naturactor #mcct #octard #naturactormakeupbase #naturactorbase #makeupbasenaturactor #primer #makeupprimer #naturactorcollections #naturactormakeupbasejapan #meiko #meikojapan #meikooriginal #meikoorijapan #meikocosmetics #meikooriginaljapan


0   3  

Cara Menggunakan dengan cara yang sangat mudah : ) ❤️Lembapkan span (Pastikan air tidak terlalu banyak) ❤️Ratakan foundation mengikut warna kulit menggunakan span lembap @ berus sehingga rata ❤️ Halakan Urutan Keluar Wajah, sebaik-baiknya daripada bahagian bawah wajah menghala ke atas. Bagus untuk melambatkan proses kulit wajah yang kendur semula jadi. ( dap2 sehingga rata) ❤️Setelah rata, sapukan loose powder untuk kemasan yang lebih sempuna & wajah lebih gebu. Pastikan sapuan loose powder dibuat sedikit demi sedikit. Dap puf loose powder sedikit demi sedikit secara pelahan. ❤️Sapuan loose powder blh menggunakan puf @ berus (Dap-Dap Mengunakan Span Loose Powder @ Menggunakan Berus Loose Powder)

#naturactor #mcct #octard #naturactormakeupbase #naturactorbase #makeupbasenaturactor #primer #makeupprimer #naturactorcollections #naturactormakeupbasejapan #meiko #meikojapan #meikooriginal #meikoorijapan #meikocosmetics #meikooriginaljapan


0   2  

KELEBIHAN NATURACTOR COVER CREAM
🔷Anti kilauan / tidak berminyak.
🔷100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat & noda hitam
🔷Ringan & lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakai foundation
🔷Melindungi kulit dari sinar uv yang boleh menyebabkan pigmentasi
🔷Senang digunakan, cepat & yang penting tidak melekit
🔷 Long lasting & tahan sehingga 12 jam
🔷Tidak menutup pori-pori

Harus di ingatkan produk yang digemari ramai ini pastinya mempunyai barangan TIRUAN. So nak beli kena berhati-hati yerk...Mari kita lihat perbezaan antara yang Original dengan yang Tiruan.

#naturactor #MCCT #octard #naturactormakeupbase #naturactorbase #makeupbasenaturactor #primer #makeupprimer #naturactorcollections #naturactormakeupbasejapan #meiko #meikojapan #meikooriginal #meikoorijapan #meikocosmetics #meikooriginaljapan


0   2  

KELEBIHAN NATURACTOR COVER CREAM
🔷Anti kilauan / tidak berminyak.
🔷100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat & noda hitam
🔷Ringan & lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakai foundation
🔷Melindungi kulit dari sinar uv yang boleh menyebabkan pigmentasi
🔷Senang digunakan, cepat & yang penting tidak melekit
🔷 Long lasting & tahan sehingga 12 jam
🔷Tidak menutup pori-pori

Harus di ingatkan produk yang digemari ramai ini pastinya mempunyai barangan TIRUAN. So nak beli kena berhati-hati yerk...Mari kita lihat perbezaan antara yang Original dengan yang Tiruan.

#naturactor #MCCT #octard #naturactormakeupbase #naturactorbase #makeupbasenaturactor #primer #makeupprimer #naturactorcollections #naturactormakeupbasejapan #meiko #meikojapan #meikooriginal #meikoorijapan #meikocosmetics #meikooriginaljapan


0   0  

KELEBIHAN NATURACTOR COVER CREAM
🔷Anti kilauan / tidak berminyak.
🔷100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat & noda hitam
🔷Ringan & lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakai foundation
🔷Melindungi kulit dari sinar uv yang boleh menyebabkan pigmentasi
🔷Senang digunakan, cepat & yang penting tidak melekit
🔷 Long lasting & tahan sehingga 12 jam
🔷Tidak menutup pori-pori

Harus di ingatkan produk yang digemari ramai ini pastinya mempunyai barangan TIRUAN. So nak beli kena berhati-hati yerk...Mari kita lihat perbezaan antara yang Original dengan yang Tiruan.

#naturactor #MCCT #octard #naturactormakeupbase #naturactorbase #makeupbasenaturactor #primer #makeupprimer #naturactorcollections #naturactormakeupbasejapan #meiko #meikojapan #meikooriginal #meikoorijapan #meikocosmetics #meikooriginaljapan


0   0  

Cover Face Naturactor (Foundation)
by Meiko Cosmetics Japan .
. ✔ Cover kulit muka.
✔Texture kesat sikit.
✔Tapi hasil tetap cantik
✔ Sesuai semua jenis kulit.
✔ Murah.
✔ Main ingredients : Jojoba oil, Mica, Tocopherol( Vitamin E )
✔ 5 codes : 130, 140, 141, 151 & 171.
.
100% Original Japan ( @ wang anda dikembalikan)
WA / DM 013.35.77.625
COD PERLIS
.
#naturactor
#naturactororiginaljapan

Perlis, Perlis, Malaysia

1   2  

Saat tangan bergerak dan fikiran terfokus untuk menghasilkan karya yang terbaik
Saat hasilnya d sukai semua orang saat itu aq bahagia...
#jadicantik #byeniesoetarto_ #muasurabaya #muakediri #muanganjuk #muawarujayeng #makeupforeverhdfoundation #bobbybrown #naturactor #shiseido #sheumura #esteelauder #makeupwisuda #mmakeupwedding #likeforlikes #enjoyyourbeauty💅 #thankforlikes #lovmyjob


4   48  

NATURACTOR CREAM FOUNDATION
.
Naturactor Cover Face ini merupakan gabungan dari foundation dan concealers sekaligus. Cukup dioles sedikit di bagian wajah, hasil coverage-nya sangat bagus. banyak digunakan make up artist dan profesional. Apalagi produk ini cocok untuk semua jenis kulit dan aromanya hampir tidak tercium.

Bahan :

Jojoba oil – efektif untuk mengobati kulit kering juga digunakan untuk pengobatan jerawat dan flek.
Mica – dapat melembabkan kulit sehingga membuat kulit terlihat lebih muda.
Tocopherol, vitamin E – antioksidan yang meningkatkan metabolisme, untuk perbaikan kulit dan kekebalan sistem kulit.
.
.

Available shade : 130, 140, 141, 151
.
.

Harga 3gr : 55.000
Harga 5gr : 65.000
.
.
Info/order WA : 081586895002
.
#naturactor #naturactorfoundation #naturactororiginal #naturactorori #jualnaturactor #shareinjar #shareinjarori #shareinjarmakeup #shareinjaroriginal #jualnaturactorfoundation #jualmakeupshare #jualmakeupshareinjar #jualmakeupshareinjars #jualshareinjar #jualshareinjars #jualshareinjarmurah #jualshareinjarfoundation #jualshareinjarmakeup #jualshuemura #shuemura #shuemurapetalskin #aquasealmufe #jualaquaseal #macstobecream #macfoundation #primer #jualprimer #narsorgasm #narsliquidblush


0   3