#penang

Instagram photos and videos

life is only temporary and that life is not long. But i love my time and gold that is time. โ˜บ๐Ÿ˜Ž
#penang#onxon#akupetetbeh#member
#๐Ÿ’ฉakula#โ˜บsetiimoto#๐Ÿ˜Žtimeisagold

Penang Island

0   2  

Thereโ€™s nothing more precious in this world than the feeling of being wanted
#qotd #potd #quoteoftheday #feelings #quotes #penang #asian #wednesday #night


0   2  


1   15  

Honey Bee Venom Moisturiser !! ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ ๐ŸŒผ honey Bee Venom mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk melegakan masalah kulit.

FUNGSI
๐ŸŒผ menjadikan kulit licin , berdaya tahan dan berseri kulit dan penuh dengan kelembapan.
๐ŸŒผ asid hyaluronik meningkatan kolagen dan
kandungan kelembapan pada kulit untuk kulit terus lembut dan tegas ringan , preskripsi untuk melegakan kulit jerawat.
๐ŸŒธ bee venom and propolis - untuk kulit yang lembut
๐ŸŒธ honey dan royal jelly - memberikan nutrisi utk kulit
๐ŸŒธ vitamin c - skin brilliance
๐ŸŒธ collagen - untuk kulit yg anjal
๐ŸŒธ hyaluronic acid - melembapkan kulit

CARA PENGGUNAAN
๐ŸŒŸ digunakan sebagai moisturizer
Sebelum makeup dan sebelum tidur
๐Ÿ’›apply honey bee then apply foundation!!!meletop uollls .
.
Skrg ni ada 10% tau utk HBV moisturiser.. Tinggal RM 72.20

Jom cantik ๐Ÿ˜

WHATSAPP JAS 017 4854935 ๐Ÿ˜˜

#teamayshaalam #ayshaalamteam #skincare #moisturizer #honeybeevenom #honeybee #penang #honeybeemoisturiser#trueisland


0   0  

ATAS PERMINTAAN RAMAI ๐Ÿ‘๐Ÿป
1/9/2018 Kami akan open group utk yg nk join agent ๐Ÿ‘‡๐Ÿป @thebawal.co97
@tudung_bawal_termurah
@eqh_collection97
.
.
.
1. ANTARA KEMUDAHAN KAMI TAWARKAN UTK ANDA ๐Ÿค‘
โœ๐Ÿป CONTOH :
๐Ÿ”ฅ SATU BARANG UNTUNG RM10 - RM15
๐Ÿ”ฅ 30 HARI = RM 450
๐Ÿ”ฅ KALAU SATU HARI 5 BARANG โ“
๐Ÿ”ฅ 30 HARI = RM 2,250
.
2. REWARD SETIAP BULAN UTK ANDA ๐Ÿค‘
โœ๐Ÿป CONTOH :
๐Ÿ”ฅ TOP SALES BAWAL EXCLUSIVE & EMAS 916 ( bagi yg bertuah )
.
.
.
Tapi .. tapi .... ๐Ÿค”
Ada syarat ye , Kami akan kenakan bayaran RM 10 shja seumur hidup bagi yg ingin join team kami ๐Ÿ˜‹
.
.
.
Sblum ni kami dah open utk dropship , Tapi ada yg ambil kesempatan utk beli murah shja . So utk agent baru ni , Kami open utk 50 org terawal shja & Yg betul2 BERMINAT !!
.
.
.
Kelebihan join team kami bukan saja #tudung kami jual tapi - antaranya #bawal #bawalkeliling #bawalcrown #bawaldiamond #bawaltabur #bawalplain #manik #dmc #dmcthreads #hotfix #copyswarovski #swarovski #steampress dll
.
.
.
๐Ÿ”ฅ NOW KAMI DAH OPEN UNTUK PAYMENT CUKUP 50 ORG ADMIN AKAN MASUKKAN DLM GROUP ๐Ÿ”ฅ
.
.
.
Woww - wow mcm best kan โ“๐Ÿ˜œ Boleh pm kami segera ๐Ÿ“ฒ 01123577452 Or uollsss boleh click di bio page kami ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
.
#agentwanted #agentwantedmalaysia #agentwantedsingapore #agentwantedseluruhmalaysia #sabah #sarawak #penang #kedah #melaka #johor #terengganu #kelantan #perak #kualalumpur #pahang #perlis


0   2  

ATAS PERMINTAAN RAMAI ๐Ÿ‘๐Ÿป
1/9/2018 Kami akan open group utk yg nk join agent ๐Ÿ‘‡๐Ÿป @thebawal.co97
@tudung_bawal_termurah
@eqh_collection97
.
.
.
1. ANTARA KEMUDAHAN KAMI TAWARKAN UTK ANDA ๐Ÿค‘
โœ๐Ÿป CONTOH :
๐Ÿ”ฅ SATU BARANG UNTUNG RM10 - RM15
๐Ÿ”ฅ 30 HARI = RM 450
๐Ÿ”ฅ KALAU SATU HARI 5 BARANG โ“
๐Ÿ”ฅ 30 HARI = RM 2,250
.
2. REWARD SETIAP BULAN UTK ANDA ๐Ÿค‘
โœ๐Ÿป CONTOH :
๐Ÿ”ฅ TOP SALES BAWAL EXCLUSIVE & EMAS 916 ( bagi yg bertuah )
.
.
.
Tapi .. tapi .... ๐Ÿค”
Ada syarat ye , Kami akan kenakan bayaran RM 10 shja seumur hidup bagi yg ingin join team kami ๐Ÿ˜‹
.
.
.
Sblum ni kami dah open utk dropship , Tapi ada yg ambil kesempatan utk beli murah shja . So utk agent baru ni , Kami open utk 50 org terawal shja & Yg betul2 BERMINAT !!
.
.
.
Kelebihan join team kami bukan saja #tudung kami jual tapi - antaranya #bawal #bawalkeliling #bawalcrown #bawaldiamond #bawaltabur #bawalplain #manik #dmc #dmcthreads #hotfix #copyswarovski #swarovski #steampress dll
.
.
.
๐Ÿ”ฅ NOW KAMI DAH OPEN UNTUK PAYMENT CUKUP 50 ORG ADMIN AKAN MASUKKAN DLM GROUP ๐Ÿ”ฅ
.
.
.
Woww - wow mcm best kan โ“๐Ÿ˜œ Boleh pm kami segera ๐Ÿ“ฒ 01123577452 Or uollsss boleh click di bio page kami ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
.
#agentwanted #agentwantedmalaysia #agentwantedsingapore #agentwantedseluruhmalaysia #sabah #sarawak #penang #kedah #melaka #johor #terengganu #kelantan #perak #kualalumpur #pahang #perlis


0   1  

ATAS PERMINTAAN RAMAI ๐Ÿ‘๐Ÿป
1/9/2018 Kami akan open group utk yg nk join agent ๐Ÿ‘‡๐Ÿป @thebawal.co97
@tudung_bawal_termurah
@eqh_collection97
.
.
.
1. ANTARA KEMUDAHAN KAMI TAWARKAN UTK ANDA ๐Ÿค‘
โœ๐Ÿป CONTOH :
๐Ÿ”ฅ SATU BARANG UNTUNG RM10 - RM15
๐Ÿ”ฅ 30 HARI = RM 450
๐Ÿ”ฅ KALAU SATU HARI 5 BARANG โ“
๐Ÿ”ฅ 30 HARI = RM 2,250
.
2. REWARD SETIAP BULAN UTK ANDA ๐Ÿค‘
โœ๐Ÿป CONTOH :
๐Ÿ”ฅ TOP SALES BAWAL EXCLUSIVE & EMAS 916 ( bagi yg bertuah )
.
.
.
Tapi .. tapi .... ๐Ÿค”
Ada syarat ye , Kami akan kenakan bayaran RM 10 shja seumur hidup bagi yg ingin join team kami ๐Ÿ˜‹
.
.
.
Sblum ni kami dah open utk dropship , Tapi ada yg ambil kesempatan utk beli murah shja . So utk agent baru ni , Kami open utk 50 org terawal shja & Yg betul2 BERMINAT !!
.
.
.
Kelebihan join team kami bukan saja #tudung kami jual tapi - antaranya #bawal #bawalkeliling #bawalcrown #bawaldiamond #bawaltabur #bawalplain #manik #dmc #dmcthreads #hotfix #copyswarovski #swarovski #steampress dll
.
.
.
๐Ÿ”ฅ NOW KAMI DAH OPEN UNTUK PAYMENT CUKUP 50 ORG ADMIN AKAN MASUKKAN DLM GROUP ๐Ÿ”ฅ
.
.
.
Woww - wow mcm best kan โ“๐Ÿ˜œ Boleh pm kami segera ๐Ÿ“ฒ 01123577452 Or uollsss boleh click di bio page kami ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
.
#agentwanted #agentwantedmalaysia #agentwantedsingapore #agentwantedseluruhmalaysia #sabah #sarawak #penang #kedah #melaka #johor #terengganu #kelantan #perak #kualalumpur #pahang #perlis


0   1  

Honey Bee Serum๐Ÿ
.
๐ŸROYAL JELLY EXTRACT
๐ŸŒผMemberi kelembapan kpd kulit
๐ŸŒผAnti penuaan
๐ŸŒผMemberi kebaikan kpd kulit
.
๐ŸŒปMemberi kelembapan dan mengekalkan kelembapan
๐ŸŒปMelambatkan kesan2 penuaan akibat tekanan harian
๐ŸŒปVitamin B yg tinggi
.
๐ŸHONEY BEE EXTRACT
๐ŸŒผKulit lembap dan halus mulus
๐ŸŒปKulit lebih berkilau dgn kelembapan berpanjangan
๐ŸŒปKulit dalam keadaan yg sihat
.
๐ŸPROPOLIS EXTRACT
๐ŸŒผMemberi kelembutan dan keredaan kpd kulit
๐ŸŒปMengandungi FLVONOIDS ( adalah senyawa yg terdiri dari 15 atom karbon yg umumnya terbesar di Dunia Tumbuhan ) Antioksidan yg tinggi dan bauan yg menyegarkan
๐ŸŒปMenguatkan imum sistem kulit dan anti radang utk meredakan kulit
๐ŸŒปMelindungi kulit anda
๐ŸŒปMemudahkan peredaran dan pemulihan kulit utk di perbaharui

Skrg ada less 10% tau.. Now price RM89.10 uolls ๐Ÿ˜

Jom cantik ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜

WHATSAPP JAS 017 4854935 ๐Ÿ˜˜

#teamayshaalam #ayshaalamteam #skincare #honeybeevenom #honeybeeserum #serum #serummuka #penang


0   2  

.
The solemnization | Kartini & Adi | Tanjung PiandangPerak
.
.
.
.
****************************************************** Photo @qalerqlik
Whatsapp : 0132221286 | 0194784840 ******************************************************
.
.
.
#qalerqlik #postwedding #weddingmalaysia #weddingmalay #photography #perakphotographer #penangphotography #photohrapherutara #taiping #paritbuntar #pakej #ootd #canon #vsco #muslimahphotographer #prewedding #perkahwinan #pernikahan #malaysiaphotographer #gerik #wedding #tunang #newborn #pakej #penang #potrait #penangwedding #malaywedding #outdoor #photoshoot #engagement


0   2  

Ramai yang tanya Brock Red ni macam mana warna dia? Okay Brick Red ni warna merah bata ke oren sikit. Kalau korang pakai takdalah merah sangat dekat bibir tu. Tapi tetap lawa ok ๐Ÿ”ฅ
.
Siapa nak boleh klik link dekat bio sebab stok sangat terhad ๐Ÿ˜—
.
.
#sobella | #sayajualmurah | #eyeshadow | #sayapakaisayajual | #bazarpaknilmurah |
#parut | #flawlessmakeup | #bazaaronline | #bazarpaknil | #sayajualprodukkecantikan |
#promosi | #foundation | #makeuptutorial |
#makeupartist | #foundationmurah | #jerawat | #produktempatan | #neelofa | #fattzura | #giftreview | #aurainstabatch6 | #ipoh | #kualalumpur | #manjung |#penang | #perak | #uitm | #unikl | #makeuplover | #muamalaysia

Perak

0   2  

If you are craving for ice-cream, Merry Me is one of the best ice-cream shop in Penang. They offer a lot of flavours that you can choose! My fav is gula melaka. Recommended ๐Ÿ‘
#icecream #foodgasm #foodphotography #foodie #penang

Merry Me

1   7  

BELL HELMETS MALAYA
(helmet sahaja! cap xjual)
-Detail mcm dlm gmbar
-Saiz 57-58
-Fibreglass
-Cond refer pada gambar
-Warna asal.. Sirim missing.. Dlm dh restore dengan kemas.. Terus bleh pakai.
-Meterial jenis nipis dan ringan
-Berminat whatsapp 0135160663
#bellhelmets #helmetbell #pickersitem #baranglama #helmetlama #vintagehelmet #vintage #bell #helmet #helmets #fibreglass #bellmalaya #helmetmalaya #vintagemalaysia #malaysiapickers #helmetlovers #ridermalaysia #rider #matmoto #caferacer #permotoran #igmalaysia #malaysiaonline #thrift #preloved #used #sayajualonline #penang #uniqmie

Penang, Malaysia

0   4  

๋ง›์ง‘์ด ๋„ˆ๋ฌด ๋งŽ์•„...๐Ÿ˜‹#penang

Penang, Malaysia

0   2  

EXTREME DIETS? DO THEY WORK?
.
Lose 5KG in 1 week!
Eat whatever you want - and still lose weight!
Drop 1 inch a day!
.
Surely, we have all come across diet programs with outrageous claims such as the ones above. When something is too good to be true, it certainly isn't true. .
Starvation diets, detox diets, meal replacement drinks, etc, comes with alot of side effects such as muscle loss, fatigue, dehydration, headaches, hair loss and risk of developing gall stones.

#kdtrainer #movementovermedicine #kdtips


1   4  

There are no negatives in life, only challenges to overcome that will make you stronger .
.
.
๐Ÿ“ธ : @haniffhussian ๐Ÿ’„ : @azirazmi_
#malaysia #penang

Batu Feringgi, Pulau Pinang, Malaysia

3   68  

kini kami beroperasi sepenuhnya di lokasi Kuala Lumpur,Pulau Pinang dan Perak.
Hubungi kami utk keterangan lebih lanjut. Tq

#pulaupinang
#penang
#kualalumpur
#kl
#selangor
#husm
#hkl
#homenursing
#privatenurse
#kelantan
#kelate

#ipohipohajer
#ipoh
#perak
#perakkomer
#ipohkomer
#homenursingmobile
#jaminanhargamurah


0   0  

[RANGKAIAN RAKAN NIAGA]
.
.
Syukur.
Sambil melawat sambil membentuk rangkaian.
Yang penting Matlamat mengukuhkan ekonomi melayu wajib akan dilaksanakan.
.
Terima kasih Tuan Amin kerana menyambut baik kedatangan saya tempoh hari.semoga hubungan rangkaian kita berpanjangan InsyAllah Amin..
_______________________________________________________ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”-โ€ข NAK BINA PRODUK JENAMA SENDIRI ?
โ€ข INGIN PENUKARAN KONTRAK OEM ?
โ€ข MEMERLUKAN PERKHIDMATAN VIRAL NO 1 MALAYSIA ?
.
.
Sila hubungi kami ditalian ;
01887 37290 | 01333 55991
.
.
#Daddykosmetik #Jenamasendiri #Formulasendiri #Binaproduk #Empatpayung #stokis #agen #kuasaviral #kuasapembeli #kilangkosmetik #instafamous #kualalumpur #kelantan #johor #kedah #penang #google #selangor #facebook #jutawan #bazarpaknil #iphonex #bussiness #malaysia #singapore #brunei #indonesia #jaketkoyaksociety #siakapkeli #Kakishare

Alor Setar

0   20  

Siapa nak #ruffleinstant macam kak non pakai ? Color forest green available lagi ye. Tudung pe ni akak? Ni lah tudung bawal express. Bawal segera. Korang tak yah risau dengan awningnye sebab awning adalah inner silang. Tak yah dah stress2 sebab awning xbetul. Tak yah tiup2. ๐Ÿ˜‚
.
Pssst: #ruffleinstant available 5 color je. De satu color tinggal last pcs. Akak habaq awal2 ni. ๐Ÿ˜‡
.
Material: Swiss Voile.
Inner: High quality lycra
Size: 45 x 45
Price: RM63 exc postage inclusive special envelope
.
How to purchase?
โ—๏ธKindly WhatsApp only to 6017-7801022
โœ”๏ธCOD Segamat area only
โœ”๏ธPOSTAGE everyday, payment today will post next day
๐ŸŽEvery pieces comes with exclusive packaging
.
#tudunginstant #tudungsegera #tudungruffle #trstokis #trstokisjohor #tudungbawal #sayajualtudung #segamat #johor #segamatjohor #trprincess #melaka #negerisembilan #selangor #putrajaya #kualalumpur #perak #kedah #penang #perlis #terengganu #kelantan #pahang #tudungexpress #bawalinner


0   6  

Even at your best, you will never be right for the wrong person; but even at your worst, the right person will remind you of your worth. #giแบฃvแปsรขusแบฏc #penang #malaysia


0   3  

When someone not appreciate you .
.
.
.
.
Dont wait for it.You deserve more๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜


4   4