#putih

Instagram photos and videos

Cantik itu dirawat bukan diedit 😊 .
.
Cream SGBeauty. Cream racikan yg cocok untuk semua jenis kulit. Kulit berjerawat, bruntus, flek hitam, kusam, dan membuat kulit menjadi glowing .
.
Aman terpercaya jadi tidak instan karena butuh pemakaian 1 minggu maka keliatan deh hasilnya. Yuk konsul dan order untuk paket cream SGBeauty nya hanya di @selly_gitari dan @sgbeauty_bdg .
.
.
.
Untuk harga promo stock terbatas... 🙏🏻.
..
.
Produk dari @sgbeauty_bdg ini adalah produk yang telah banyak terbukti berhasil merawat wajah secara natural / alami .
.
.
Bukti ini kami dapatkan dan kami lihat dari begitu banyaknya testimoni yang masuk mengenai produk ini .
.
.
.
.
Hub WA / Line : 0811-220-888-1
.
Silahkan Konsultasikan😊

Jangan biarkan masalah pada kesehatan dan kecantikan anda mengurangu performa hidup anda😊 .
.
.
#pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #klinikkecantikan #kusukaherbal #pemutihfullbodypermanen #putih #vitalinetiens #maskerhijaualami #revitalclinic #oriflameindonesia #tiens #sekitarbeautybdg #pemutihtiens #creamwajah #creampemutihwajah #skincare #like4like

Bersponsor

0   14  

"7 KILO TURUN, MINUM 2 BOTOL JUS DEINA,PIPI PAU KURANG,DAGU MULA RUNCING"
.
.
lepas ini mungkin giliran sis pulak kan,
XSABAR saya nak tengok perubahan sis nanti😍

NAK TAHU lebih lagi Pasal jus Ini?
.
Untuk Fast Respone wasap laju-laju
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas


0   2  

[Syukur]
Kepada sang maha #hidup
Terima kasih untuk setiap #oksigen yang hamba hirup
Sehingga hamba masih bisa beraksara detik ini

Kepada sang pemilik #cinta sejati
Terima kasih masih mengizinkan #mata ini terbuka
Sehingga hamba tetap bisa berpuisi malam ini

Sampai waktu itu tiba
Ketika #kain #putih membungkus raga ini
Sampai nanti
Ketika hamba tak kau izinkan #bangun lagi
Semoga tulisan ini menjadi pengingat
Hamba adalah hamba yang pernah belajar untuk bersyukur
Surabaya, 21 Juli 2018
#nulisyuk #nulisyukbatch11


0   14  

"KAK, SAYA DAH CUBA PRODUK XXX 2 BOTOL. ADA DETOX JUGAK, TAPI TAK MENJADI PUN. BETUL KE TWC NI MENJADI. SAMA JE KEBAIKAN DIA".
.
Akak pernah je dapat whatsapp macam ni. Pakai supplemen lain yang sama fungsi, tapi tak dapat hasil.

Okay macam ni, awak tahu tak apa yang membezakan sesuatu supplemen tu? Selain daripada bahan, perbezaan paling ketara ialah KUALITI. Awak rasa rasa lah kan kalau beli supplemen yang agak murah, boleh ke diorang gunakan bahan yang mahal dan berkualiti?.
.
Ibarat awak beli baju dekat sempadan thailand dengan beli baju berjenama dekat KLCC. Kualiti dia jauh beza kan?.
.

Bear in your mind, bahan dalam supplemen ada banyak gred. Dan bahan aktif dalam TWC ni kita guna GRED PREMIUM (top quality). Bukannya gred A bukannya gred B tapi Premium. Memang takkan dapat murah harga bahan dia.

Boleh je kalau kita nak guna gred biasa biasa, jual murah lagi banyak orang beli kan? Tapi kalau tak nampak hasil buat apa?.
Maaflah ya, akak mementingkan kualiti dan kesan yang bakal customer perolehi. Taknaklah jual tapi tak menjadi.

So, yang tengah survey harga tu buatlah pilihan yang bijak, raya haji nak dekat. Takkan raya puasa je cantik kan. Karang consume tak menjadi hoho😊.
.
Peace✌
Ikhlas dari kak aini yang consume berkotak kotak TWC.
.
DILARANG COPY PASTE AYAT
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh


0   6  

"7 KILO TURUN, MINUM 2 BOTOL JUS DEINA,PIPI PAU KURANG,DAGU MULA RUNCING"
.
.
lepas ini mungkin giliran sis pulak kan,
XSABAR saya nak tengok perubahan sis nanti😍

NAK TAHU lebih lagi Pasal jus Ini?
.
Untuk Fast Respone wasap laju-laju
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas


0   2  

"7 KILO TURUN, MINUM 2 BOTOL JUS DEINA,PIPI PAU KURANG,DAGU MULA RUNCING"
.
.
lepas ini mungkin giliran sis pulak kan,
XSABAR saya nak tengok perubahan sis nanti😍

NAK TAHU lebih lagi Pasal jus Ini?
.
Untuk Fast Respone wasap laju-laju
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas


0   4  

Regrann from @_sparklesoap - FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Gelap blh jadi cerah dgn menggunakan SPARKLE SOAP 😱
Xcaye kew ??okehh xpew ..nantii org laen daa cerah awk dyg senandung lagii ..hihi ..
aishhh sygg ku sparkle ..daa mula mengganas ni ..
Tenkiuu sparkle sbb daa bantu ramai org untk menjadi cerah 😍
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle
#sabunhilangdaki #sabunpemutih
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal @RepostIt_app


0   1  

Regrann from @_sparklesoap - FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Yeayyy 👏👏dapat video dari customer sparkle soap 😍ya allah rase mcm nk nangis jee ..sbb terharu sgt ..tanpa disuruh ..tanpa diminta ..customer rela hati buat video untk team sparkle soap ..thank you dear support sparkle soap ..muchh love from sparkle soap team for u 😘💋💞..mmg sporting habis 😋yg lain xnak ke bagi jugak video untk tiqah 🙈
.
Sental2 shja boom putih berseri
Pasti puas hati
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle
#sabunhilangdaki #sabunpemutih
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal @RepostIt_app


0   0  

"7 KILO TURUN, MINUM 2 BOTOL JUS DEINA,PIPI PAU KURANG,DAGU MULA RUNCING"
.
.
lepas ini mungkin giliran sis pulak kan,
XSABAR saya nak tengok perubahan sis nanti😍

NAK TAHU lebih lagi Pasal jus Ini?
.
Untuk Fast Respone wasap laju-laju
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas


0   3  

"7 KILO TURUN, MINUM 2 BOTOL JUS DEINA,PIPI PAU KURANG,DAGU MULA RUNCING"
.
.
lepas ini mungkin giliran sis pulak kan,
XSABAR saya nak tengok perubahan sis nanti😍

NAK TAHU lebih lagi Pasal jus Ini?
.
Untuk Fast Respone wasap laju-laju
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas


1   4  

"7 KILO TURUN, MINUM 2 BOTOL JUS DEINA,PIPI PAU KURANG,DAGU MULA RUNCING"
.
.
lepas ini mungkin giliran sis pulak kan,
XSABAR saya nak tengok perubahan sis nanti😍

NAK TAHU lebih lagi Pasal jus Ini?
.
Untuk Fast Respone wasap laju-laju
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas

Bandar Country Homes 小贩中心

1   1  

🌸🌸🌸
Kisah #cinta ku...
Entah dari mana aku harus memulainya
Mungkin dari sebuah kebetulan saat kita mendaki bersama
Saat #mata kita pertamakali bertemu, kau kesal padaku kala itu
Atau saat kau beri aku #kain milikmu satu-satunya untuk selimut, padahal kuyakin kau juga menggigil
Atau saat kau #bangun dari rebahmu, kemudian terpingkal menertawakan wajahku yang #putih pucat hanya karena sekumpulan semut
Jadi, kisah cintaku...
Ah, maksudnya cinta kita..
Sejak kapan pun itu
Aku bersyukur Tuhan mempertemukan kita
Kini kau #oksigen bagiku
Tanpa hadirmu, aku tak #hidup
.
▪️▪️▪️
#nulisyuk
#nulisyukbatch11
@nulisyuk
@jeeluvina


0   126  

#Assalamualaikum #perlacoffeexclusive
#putihlangsingintim

MUKA PUTIH TANGAN HITAM!! SUKAR KAWAL SELERA MAKAN!! KURANG INTIM DALAM HUBUNGAN SUAMI ISTERI

JOM CUBA PERLA COFFEE EXCLUSIVEKetiga tiga masalah diatas dapat diselesaikan hanya dengan satu produk

3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL #putih #langsing #intim

Hanya RM60 sahaja !!! .
.
#sayajualonline #zalora #neelofa
#sayajual #baazarpaknilmalaysia
#putrajaya #alamanda #cyberjaya #sgramal #sgjelok #perbadananputrajaya #dengkil #shahalam #cheras #ampang #kajang #kajangperdana #semenyih #upmserdang #primasaujana #puncaksaujana #bandarbarubangi #bajumurah #handbagmurah

Alamanda Putrajaya

1   1  

Regrann from @_sparklesoap - FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Yeayyyy masukk lagi haa feedback sparkle soap 😍
X menyesal belii kn sparkle soap ??baruu pkaii smgguu haa jerawat smuaa daa hilang uolss ..kwn2 pn rmaii tgurr haa ..xnk ckp byk laa ..bace sndrii apa yg cuss bgthu niee haa ..mmg puas hatii giler dgn sparkle soap ..rugii klau x cuba 😜
.
Sental2 dgn SPARKLE SOAP
Sapu2 dgn SPARKLE GLOWING CREAM
Kebabom kesan super duper WOW ‼️
.
.
#sparkleglowingcream #krimpemutih #krimputihmalaysia
#krimglowing #krimputihglowing
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle
#sabunhilangdaki #sabunpemutih
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview
#giftreview #instafamous #motifviral @RepostIt_app


0   0  

Regrann from @_sparklesoap - Kulit gelap ??kusam ??berjerawat dan jeragat ??lebih teruk sunburn x hilang ??daki x tanggal ??hmmm stress nya kn ??daa mcm2 mkn suppliment tapi masih xde kesan ??hmm mcm mne yaa ??apa kata cuba rwt dri luar jugak 😍
.
Rawat dari luar ?ape tu ??haa jomm cuba @sparkle_soap_hq ..sental2 shja boom putih berseri 😍
.
.
Urmm btol ke ni ?ok apa kata tolak tepi dulu soalan tu ..kita cuba dulu ..belum cuba belum tahu ..daa ramai yg berjaya dgn sparkle soap taw 😘
.
.
Sparkle soap kini tampil dgn wajah baru dan formula baru ..apa bhn dlm sabun tu ??
Bahan utama ialah madu asli yg mmg bagus untk mncrhkn klit dan mrwt plbagai mslh kulit ..selain itu ekstrak bunga lavender yg mampu menghilangkn peluh dan bau badan ..dn yg best nya esktrak 24k gold yg blh menganjalkan dan menegangkn kulit uolss ..haa awet mude gitu 😋
.
.
Nak cuba jugak ??nak cantik nk putih ??LELAKI DAN PEREMPUAN 😍
Lets try this guyss ..
@sparkle_soap_hq
.
.
#sparkleglowingcream #krimpemutih #krimputihmalaysia
#krimglowing #krimputihglowing
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle
#sabunhilangdaki #sabunpemutih
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview
#giftreview #instafamous #motifviral @RepostIt_app


0   0  

Regrann from @_sparklesoap - PUTIH GEBU DGN SABUN VIRAL SPARKLE SOAP 😍
.
.
Ramai yg tanya ..sparkle soap blh pakai x kat muka ??YESS ‼️sparkle soap blh dipakai seluruh badan termasuk lah muka ,bawah ketiak ,celah-celah dan tempat gelap yg bermasalah ☺️
.
APA YG BEST SGT SPARKLE SOAP NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?🤔
.
.
KELEBIHAN SPARKLE SOAP
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn yang teruk
💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat@jeragat dan parut hari demi hari
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya
💎sesuai untk smua jenis kulit
💎mampu merawat kulit muka yg rosak akibat slh pkai produk
💎urat hijau semakin hari semakin timbul
💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag
💎anti penuaan @ anti kedut
💎kulit akn menjadi tegang & anjal
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .
.
Ada masalah seperti di atas ??YESS ‼️korang berada di tempat yg betul ..sparkle soap laa jln penyelesaian nya 🤗
.
.
Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja boom putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
SERLAHKAN PENAMPILAN ANDA SEKARANG
KEYAKINAN ANDA BERMULA DI SINI
@sparkle_soap_hq .
.
.
#sparkleglowingcream #krimpemutih #krimputihmalaysia
#krimglowing #krimputihglowing
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle
#sabunhilangdaki #sabunpemutih
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview
#giftreview #instafamous #motifviral @RepostIt_app


0   2  

#Assalamualaikum #perlacoffeexclusive
#putihlangsingintim

MUKA PUTIH TANGAN HITAM!! SUKAR KAWAL SELERA MAKAN!! KURANG INTIM DALAM HUBUNGAN SUAMI ISTERI

JOM CUBA PERLA COFFEE EXCLUSIVEKetiga tiga masalah diatas dapat diselesaikan hanya dengan satu produk

3 KEBAIKAN DALAM SATU BOTOL #putih #langsing #intim

Hanya RM60 sahaja !!! .
.
#sayajualonline #zalora #neelofa
#sayajual #baazarpaknilmalaysia
#putrajaya #alamanda #cyberjaya #sgramal #sgjelok #perbadananputrajaya #dengkil #shahalam #cheras #ampang #kajang #kajangperdana #semenyih #upmserdang #primasaujana #puncaksaujana #bandarbarubangi #bajumurah #handbagmurah

Bandar Baru Bangi

0   0  

KENAPA ANDA PERLUKAN PRODUK SHALICIOUS??
.
✔ MenCERAHkan warna kulit
.
✔ Penawar nombor 1 masalah JERAWAT!
.
✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!
.
✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT!
.
✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!
.
✔ Merawat KULIT KUSAM!
.
✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!
.
✔ Mengecilkan LIANG PORI!
.
✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN!
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual


0   2  

TIPS PENJAGAAN MUKA
.
.
💕 Pencuci yang mengandungi banyak buih mampu membuat kulit anda kering.
.
Anda juga boleh mencuba mencuci muka menggunakan bahan2 berasaskan organik seperti susu ,yogourt atapun oat
💕 Untuk mendapatkan kulit wajah idaman, setelah membersih dan menyegar , pastikan anda tak abaikan langkah seterusnya iaitu melembabkan kulit wajah
💕 Tahukah anda, kulit yang kering akibat terdedah kepada cahaya matahari mampu membuat kulit anda berkedut dengan kadar yang cepat
.
#naturactor #naturactorterengganu #naturactorjapan #naturactororiginal #naturactorconcealer #naturactorborong #naturactormurah #meiko #meikojapan #sayajualsayapakai #sayajual #followforfollowback #follow #follow4like #putih #flawless #glowing #putihgebu


0   3  

"7 KILO TURUN, MINUM 2 BOTOL JUS DEINA,PIPI PAU KURANG,DAGU MULA RUNCING"
.
.
lepas ini mungkin giliran sis pulak kan,
XSABAR saya nak tengok perubahan sis nanti😍

NAK TAHU lebih lagi Pasal jus Ini?
.
Untuk Fast Respone wasap laju-laju
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas


0   1  

"7 KILO TURUN, MINUM 2 BOTOL JUS DEINA,PIPI PAU KURANG,DAGU MULA RUNCING"
.
.
lepas ini mungkin giliran sis pulak kan,
XSABAR saya nak tengok perubahan sis nanti😍

NAK TAHU lebih lagi Pasal jus Ini?
.
Untuk Fast Respone wasap laju-laju
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
👉Whatsapp 0193298734 sekarang👈
.
Atau klik link di bio
.
#DEINASLIMAXJUICE #TeamIzaChampion #CodRawang #putihgebu #kurus #kuruscepat #putih #tipskurus #flawless #Rawang #Sgbuloh #Selayang #noradanish #flawlessskin #testimoni #testimonicustomer #contest #neelofa #igreview #ctdk #makeupwedding #makeuptutorial #ootd #fattzura #emasmurah #emas916 #emas

Rawang, Selangor

0   3  

●Siapa Bilang Tinggi itu dipengaruhi oleh >Keturunan (gen)
>Faktor Usia dewasa (20-30 thn)

Namun Tinggi badan itu dipengaruhi oleh :
>Pola makan yg sehat
>Istirahat yg berkualitas
>Olahraga teratur
>Dan tentunya asupan nutrisi Gizi yg terpenuhi khususnya KALSIUM.

Dan Kami menawarkan produk Suplemen Kalsium terbaik didunia yaitu Nutrient Calcium Powder(NCP) 🔚more info pemesanan🌾

untuk info lebih lanjut langsung hubungi kontak di bawah ini⤵ ☎WhatsApp:089673826759 ☎IDLINE: @fkp5934z (pakai @) #jaya_herbal_tinggi_langsing
#herbal #tinggi #siang #malam #pagi #langsing #putih #gemuk #sehat #kesehatan #tiens #tianshi #kalsium #zinc #tkw #tki #jne #postindonesia #world #worldwide #trusted #indonesia
HAPPY SHOPPING GUYS..


0   1  

●Siapa Bilang Tinggi itu dipengaruhi oleh >Keturunan (gen)
>Faktor Usia dewasa (20-30 thn)

Namun Tinggi badan itu dipengaruhi oleh :
>Pola makan yg sehat
>Istirahat yg berkualitas
>Olahraga teratur
>Dan tentunya asupan nutrisi Gizi yg terpenuhi khususnya KALSIUM.

Dan Kami menawarkan produk Suplemen Kalsium terbaik didunia yaitu Nutrient Calcium Powder(NCP) 🔚more info pemesanan🌾

untuk info lebih lanjut langsung hubungi kontak di bawah ini⤵ ☎WhatsApp:089673826759 ☎IDLINE: @fkp5934z (pakai @) #jaya_herbal_tinggi_langsing
#herbal #tinggi #siang #malam #pagi #langsing #putih #gemuk #sehat #kesehatan #tiens #tianshi #kalsium #zinc #tkw #tki #jne #postindonesia #world #worldwide #trusted #indonesia
HAPPY SHOPPING GUYS..


0   1  

●Siapa Bilang Tinggi itu dipengaruhi oleh >Keturunan (gen)
>Faktor Usia dewasa (20-30 thn)

Namun Tinggi badan itu dipengaruhi oleh :
>Pola makan yg sehat
>Istirahat yg berkualitas
>Olahraga teratur
>Dan tentunya asupan nutrisi Gizi yg terpenuhi khususnya KALSIUM.

Dan Kami menawarkan produk Suplemen Kalsium terbaik didunia yaitu Nutrient Calcium Powder(NCP) 🔚more info pemesanan🌾

untuk info lebih lanjut langsung hubungi kontak di bawah ini⤵ ☎WhatsApp:089673826759 ☎IDLINE: @fkp5934z (pakai @) #jaya_herbal_tinggi_langsing
#herbal #tinggi #siang #malam #pagi #langsing #putih #gemuk #sehat #kesehatan #tiens #tianshi #kalsium #zinc #tkw #tki #jne #postindonesia #world #worldwide #trusted #indonesia
HAPPY SHOPPING GUYS..


0   2  

OPEN ORDER
🎉 Mau tambah tinggi 3-10cm ?
🎉 Mau langsing 5-25kg ?
🎉 Mau tambah berat badan ?
🎉 Mau mengatasi segala macam penyakit ?
Kapan lagi mau merawat diri ?

Alasan memilih produk kita :
📝 BPOM 📝 Penghargaan internasional 📝 Aman karna herbal 📝 Tidak ketergantungan 📝 HALAL MUI

Konsultasi gratis ! 💼️
FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA 💸️ Shipping : (Indonesia - Malaysia - Singapore - Brunei - Worldwide)

CONTACT US: ☎WhatsApp:089673826759 ☎IDLINE: @fkp5934z (pakai @) #TIENS_OFFICIAL_DISTRIBUTOR
#tinggi #langsing #putih #gemuk #cantik #sehat #alami #obatjerawat #fitness #gym #photooftheday #nature #suplemen #kalsium #sport #BPOM #MUI #Indonesia #herbal #herbalicious#likeforlike #followforfollow #lifehealth #luxury #authentic


1   4  

OPEN ORDER
🎉 Mau tambah tinggi 3-10cm ?
🎉 Mau langsing 5-25kg ?
🎉 Mau tambah berat badan ?
🎉 Mau mengatasi segala macam penyakit ?
Kapan lagi mau merawat diri ?

Alasan memilih produk kita :
📝 BPOM 📝 Penghargaan internasional 📝 Aman karna herbal 📝 Tidak ketergantungan 📝 HALAL MUI

Konsultasi gratis ! 💼️
FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA 💸️ Shipping : (Indonesia - Malaysia - Singapore - Brunei - Worldwide)

CONTACT US: ☎WhatsApp:089673826759 ☎IDLINE: @fkp5934z (pakai @) #TIENS_OFFICIAL_DISTRIBUTOR
#tinggi #langsing #putih #gemuk #cantik #sehat #alami #obatjerawat #fitness #gym #photooftheday #nature #suplemen #kalsium #sport #BPOM #MUI #Indonesia #herbal #herbalicious#likeforlike #followforfollow #lifehealth #luxury #authentic


0   2  

OPEN ORDER
🎉 Mau tambah tinggi 3-10cm ?
🎉 Mau langsing 5-25kg ?
🎉 Mau tambah berat badan ?
🎉 Mau mengatasi segala macam penyakit ?
Kapan lagi mau merawat diri ?

Alasan memilih produk kita :
📝 BPOM 📝 Penghargaan internasional 📝 Aman karna herbal 📝 Tidak ketergantungan 📝 HALAL MUI

Konsultasi gratis ! 💼️
FREE ONGKIR SELURUH INDONESIA 💸️ Shipping : (Indonesia - Malaysia - Singapore - Brunei - Worldwide)

CONTACT US: ☎WhatsApp:089673826759 ☎IDLINE: @fkp5934z (pakai @) #TIENS_OFFICIAL_DISTRIBUTOR
#tinggi #langsing #putih #gemuk #cantik #sehat #alami #obatjerawat #fitness #gym #photooftheday #nature #suplemen #kalsium #sport #BPOM #MUI #Indonesia #herbal #herbalicious#likeforlike #followforfollow #lifehealth #luxury #authentic


0   5