#rayagift

Instagram photos and videos

2 months 6 days before birthday.
Wishlist ✔. #handphonegraphy #handphotography #whitegold #pandorainspired #rayagift #blessed


0   8  

Aunty @rusmi.mohdzain ordered her favourite frambozen kenari and 2 steamed fruit cakes, jzkk aunty ❤️
#rayagift


2   20  

Butter cake for @dzuriatty jzkk dear
#rayagift


0   26  

Also collected last Ramadhan 4 RV cakes, jzkk Datin for the order
#rayagift


0   14  

Some of steamed fruit cakes collected last Ramadhan❤️ jazakumullah khairan to all
#rayagift


0   17  

Baru nak upload pics of Raya cakes, jzkk @manzalifah for the order.
#rayagift


1   23  

Lepak santai tengok tv cenggini dengan anak-anak, baru 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻.
.
ELEPHANT PILLOW GEBUSSS CODE PURPLE RM55 SM / RM60 SS (FREE POSTAGE + FREE REUSABLE BAG)
.
☎️ Pm / whatsapp Aneem @ 018-2277618 (link whatsapp di bio)

#patunggajah
#elephantpillow
#babygift
#birthdaygift
#rayagift


0   10  

Thanks for joining our Raya giveaway!! We are so excited to announce the winner of this giveaway is @shazleenshuhaimy 💕💕 .
.
.
.#pottglasses #raya #rayagiveaway #rayagift #opticalstylist #optical #glasses #opticalmalaysia #handcraft #fashion #style #olascarves


0   32  

Selamat Hari Raya dari #manisgift #heliumballoonsklang 🎉 kami meneripa tempahan gift raya & balloon raya 🎉 delivery on 24hours kemana sahaja 🎉 request anda diterima 💯 🎉 sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus whatsapp
018.2906327 (link Whatsapp d bio)

#giftbouquet #heliumballoonsklang #surpriseplanner #weddingplanner #majlis #flowerbox #chocolatebox #archballoons #deco #birthdayparty #sash #anniversarygift #sweetcouple #love #eidday #raya2018 #rayasakan #rayagift #biskutraya #rayasurprise #rayasakan


0   9  

Selamat Hari Raya dari #manisgift #heliumballoonsklang 🎉 kami meneripa tempahan gift raya & balloon raya 🎉 delivery on 24hours kemana sahaja 🎉 request anda diterima 💯 🎉 sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus whatsapp
018.2906327 (link Whatsapp d bio)

#giftbouquet #heliumballoonsklang #surpriseplanner #weddingplanner #majlis #flowerbox #chocolatebox #archballoons #deco #birthdayparty #sash #anniversarygift #sweetcouple #love #eidday #raya2018 #rayasakan #rayagift #biskutraya #rayasurprise #rayasakan


0   13  

Selamat Hari Raya dari #manisgift #heliumballoonsklang 🎉 kami meneripa tempahan gift raya & balloon raya 🎉 delivery on 24hours kemana sahaja 🎉 request anda diterima 💯 🎉 sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus whatsapp
018.2906327 (link Whatsapp d bio)

#giftbouquet #heliumballoonsklang #surpriseplanner #weddingplanner #majlis #flowerbox #chocolatebox #archballoons #deco #birthdayparty #sash #anniversarygift #sweetcouple #love #eidday #raya2018 #rayasakan #rayagift #biskutraya #rayasurprise #rayasakan


0   14  

Selamat Hari Raya dari #manisgift #heliumballoonsklang 🎉 kami meneripa tempahan gift raya & balloon raya 🎉 delivery on 24hours kemana sahaja 🎉 request anda diterima 💯 🎉 sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus whatsapp
018.2906.327 (link Whatsapp d bio)

#giftbouquet #heliumballoonsklang #surpriseplanner #weddingplanner #majlis #flowerbox #chocolatebox #archballoons #deco #birthdayparty #sash #anniversarygift #sweetcouple #love #eidday #raya2018 #rayasakan #rayagift #biskutraya #rayasurprise #rayasakan


0   9  

Ehh..ramai pulak risik2 Gift Brownies saiz XS ni...
Ye ladiesss...harga masih promo!
Beli 5packs dgn harga RM25 sahaja!

Dannn...nak POS pon bolehhh..^_^
.
So cpat2 PM tepi ye...harga promo sampai last day Syawal shaja..=)
.
#giftideas #FudgyBrownies #Aidilfitri2018 #rayagift


0   10  

Selamat Hari Raya dari #manisgift #heliumballoonsklang 🎉 kami meneripa tempahan gift raya & balloon raya 🎉 delivery on 24hours kemana sahaja 🎉 request anda diterima 💯 🎉 sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus whatsapp
018.2901.294 (link Whatsapp d bio)
#giftbouquet #heliumballoonsklang #surpriseplanner #weddingplanner #majlis #flowerbox #chocolatebox #archballoons #deco #birthdayparty #sash #anniversarygift #sweetcouple #love #eidday #raya2018 #rayasakan #rayagift #biskutraya #rayasurprise #rayasakan

Klang

0   7  

Haiii morning ampa 😁 Ada sesiapa nak join postage hari ni dak? Whatsapp aneem awai nah sebab postage hari ni kita buat pagi ni. Nak bagi esok atau lusa sampai dah hehehehehe 🐘
.
ELEPHANT PILLOW GEBUSSS ORIGINAL RM55 SM / RM60 SS (FREE POSTAGE + FREE REUSABLE BAG)
.
☎️ Pm / whatsapp Aneem @ 018-2277618 (link whatsapp di bio)

#patunggajah
#elephantpillow
#babygift
#birthdaygift
#rayagift


0   14  

Material : Cotton
Size : S-36 (Shoulder 13.5 inches, Bust 18.5 inches, Hips 19.5 inches)
Price : RM35 (including delivery)
Delivery within 2-4 days *Kindly WhatsApp/ text 016-3863270 to place your order.
#aroyalaffair #rayafamily #rayagift #rayagempak #rayagathering


0   3  

Jus Alkurma
💙 Milk booster - penggalak susu badan 🍼🍼🍼
💙 Brain booster - menguatkan minda 📃📚💹
💙 Energy booster - membekalkan tenaga segera 🏇🏄🏂🏋🚴
.
💚 100% Kurma Ajwa
💚 Diproses menggunakan proses penapaian dan ionisasi berteknologi tinggi untuk mengekalkan khasiatnya
💚 Sesuai untuk semua peringkat umur. Dari bayi 6 bulan ke atas, wanita dan lelaki pun boleh 😁
. 🍵Sebotol 300ML. Ianya pekat dan manis. Boleh diminum terus atau dicampur air 😍😍
.
#alkurma #kurmaajwa #ajwa #ramadhan #puasa #hariraya #rayagift #yolo #kurma #dates #celebration #malaysia #asia #petalingjaya #gombak #ampang #minuman #sedap #popular #famous #juskurma #sedap #giler #kurmamood #singapore #halal #raya #orchardroad

Selangor

1   21  

#RAYAGIFT


0   42  

Are you ready for balik kampung? Don't forget your baju rayas and gifts! 😃❤ This is our #rayagift set, flower teas from Iran.


0   6  

🎈🎈🌹🌹💕💕
#surprisedeliverykl .
.
#rayagift
.
Klu ade yang nak LAST MINUTE order, pls whatsapp terus ok. 😉
.
• Screenshot gambar, delivery ke mana & date wasap ke 0176183507. .
.
• Keutamaan di beri pd yg buat bayaran dahulu .
.
• Setiap harga tidak termasuk delivery charge
.
• delivery time frm 12pm to 12am.
.
• NO specific delivery time guaranteed .
.
.
#surprisedeliveryampang #bouquetmurah #roomdecorkl #tabledecorkl #chocolatebouquetmurah #surprisedeliveryampang #surprisedeliveryklcc #transparentballoon #surpriseplannerkl #birthdaysurprise #surprisedeliverysentul #surprisedeliverytitiwangsa #midnightdelivery #surpriseplannerkl #sayajualbunga #klflorist #hotairballoonbouquet #belonterbang #birthdaydecorkl #surprisedeliverybatucaves #helium #bungaconvo #surprisedeliverykl #chocolatebouquetkl #ttdi #convokl #surprisedeliverydamansara #surpriseplannerampang #floristchangkatkl

Kampung Baru KL

0   4  

Slanted glass planter is always a good choice if you are looking to plant colourful succulents which required more ventilation! But must always remember not to over water them, immediately place them somewhere well ventilated if you accidentally pour in too much water! However, with our watering syringe, you are able to control the amount of water easily!

Pm us to find out how to get a syringe for free from us!

#littleedensucculents #rayagift #freegiveaway #giveaway #succulentblooms #succulents #succulentseed #cactus #succulentmalaysia #cacti #cactusmalaysia #indoordeco #houseplant #bloomingseason #garden #balconygarden #terrarium #succulentterrarium #succulove #homedeco #officedeco #customademalaysia #giftidea #giftideamalaysia #giftforher #succulentmalaysia #indoorplant


0   55  

"A simple act of kindness can make atremendous impact on a person's life. Sometimes the smallest things take up the most space in my heart" #RayaGift from my Non Muslim Friends #Friendship #Love #YouKnowWhoYouAre


0   12  

Crunchy and buttery. Always the best choice anytime and anywhere!
#FamousAmos #FamousAmosMalaysia #Cookies #Raya2018 #rayaraya #rayamood #rayagift #rayamonth #rayacookies #cookieslover #june #june2018


1   42