#rayagift

Instagram photos and videos

#thanks my #roommate
#rayagift
Is so #love


0   1  

Stock kita nak habihhh da 😭 Raya haji pulak ni, next week kot baru dapat restock lagi. Sapa nak rebut stock sedia ada sekarang, boleh whatsapp siap2 nah. Risau lambat lagi dapat stock baru. Selamat hari raya, semua! ❀️
.
ELEPHANT PILLOW GEBUSSS CODE GREY RM55 SM / RM60 SS (FREE POSTAGE + FREE REUSABLE BAG)
.
☎️ Pm / whatsapp Aneem @ 018-2277618 (link whatsapp di bio)

#patunggajah
#bantalgajah
#elephantpillow
#babygift
#birthdaygift
#rayagift


1   10  

Chocotella Cookies, x tahan tgk.. Selalu okay je, sbb sis puase kot harini.. Sp2 nk order utk lepas raya bole WA/PM ye.. ☺ Kami sentiase menerima tempahan anda, ingat cookies ingat kami.. haha.. ☺

013 4148890
012 6246157

#wrecepihomemadecookies #cookiessedap #cookiesmurah #homemadecookies #kamijualcookies #rayagiftbox #raya2018 #rayahaji2018 #cookiesraya2018 #kuihraya2018 #yurimatcha #greentea #chocotella #pbnjam #freshlybake #rayagift #smalljar #bigjar #pocketpack #purebutter #premiumcookies #goodies #doorgift #customgoodies #krunchycornflakes #darkcaramello #redvelvet


0   16  

Ready stock tau gajah pinkish ni ❀️ Favourite gadis-gadis hehe 🐘
.
ELEPHANT PILLOW GEBUSSS CODE PINK RM55 SM / RM60 SS (FREE POSTAGE + FREE REUSABLE BAG)
.
☎️ Pm / whatsapp Aneem @ 018-2277618 (link whatsapp di bio)

#patunggajah
#bantalgajah
#elephantpillow
#babygift
#birthdaygift
#rayagift


1   32  

Untuk postage esok, ada yang request untuk masukkan elephant pillow dalam kotak hadiah cantik, siap kad wish "Happy Birthday" & ucapan manis untuk kawan baik dia. Kita ikut ajerrr based on budget dia 🎁
.
Diharapkan selamat sampai pada tuan punya badan nanti. Mesti dia terkezut dapat gajah! Hahahaha can't wait! 😍
.
ELEPHANT PILLOW GEBUSSS ORIGINAL RM55 SM / RM60 SS (FREE POSTAGE + FREE REUSABLE BAG)
.
☎️ Pm / whatsapp Aneem @ 018-2277618 (link whatsapp di bio)

#patunggajah
#bantalgajah
#elephantpillow
#babygift
#birthdaygift
#rayagift


0   17  

3 kali dah ni repeat order ❀️ Thank u syg!
.
ELEPHANT PILLOW GEBUSSS ORIGINAL RM55 SM / RM60 SS (FREE POSTAGE + FREE REUSABLE BAG)
.
☎️ Pm / whatsapp Aneem @ 018-2277618 (link whatsapp di bio)

#patunggajah
#bantalgajah
#elephantpillow
#babygift
#birthdaygift
#rayagift


0   12  

Someone tagged me this ❀️ Emma ada banyak ek bantal gajah ni? Haritu warna pink, ni grey pulak. Yang penting comel giler ok. Hahah! 🐘
.
ELEPHANT PILLOW GEBUSSS CODE GREY RM55 SM / RM60 SS (FREE POSTAGE + FREE REUSABLE BAG)
.
☎️ Pm / whatsapp Aneem @ 018-2277618 (link whatsapp di bio)

#patunggajah
#bantalgajah
#elephantpillow
#babygift
#birthdaygift
#rayagift


0   27  

Excited sangatttt si anak-anak dapat bantal gajah ni hehehe. Tengok seribu kali pun duk senyum sorang πŸ˜‚ Hadiah simple je tapi anak suka. Tu yang kita mahu! ❀️
.
ELEPHANT PILLOW GEBUSSS CODE GREY RM55 SM / RM60 SS (FREE POSTAGE + FREE REUSABLE BAG)
.
☎️ Pm / whatsapp Aneem @ 018-2277618 (link whatsapp di bio)

#patunggajah
#bantalgajah
#elephantpillow
#babygift
#birthdaygift
#rayagift


0   72  

Favourite color 😍 Bantal gajah kelabu ni mesti kena restock lebih setiap kali. Awak dah ada bantal gajah ke belum ni?? 🐘
.
ELEPHANT PILLOW GEBUSSS CODE GREY RM55 SM / RM60 SS (FREE POSTAGE + FREE REUSABLE BAG)
.
☎️ Pm / whatsapp Aneem @ 018-2277618 (link whatsapp di bio)

#patunggajah
#bantalgajah
#elephantpillow
#babygift
#birthdaygift
#rayagift


0   12  

Postage untuk hari ni dah jalan tau. Next pula kita pos lagi okeyy 😍😍😍 Ready stock tinggal warna grey & pink aje, whatsapp aneem tau!

ELEPHANT PILLOW GEBUSSS ORIGINAL RM55 SM / RM60 SS (FREE POSTAGE + FREE REUSABLE BAG)
.
☎️ Pm / whatsapp Aneem @ 018-2277618 (link whatsapp di bio)

#patunggajah
#bantalgajah
#elephantpillow
#babygift
#birthdaygift
#rayagift


0   7  

Assalamualaikum n salam jumaat.. ☺
Alhmdulillah, ni hasil mlm td n pagi ni.. nt kite sambung lg.. 😊 Dalam kite mencari dunia jgn lupe mencari akhirat, kne seimbangkn baru la hidup kite tenang.. InsyaAllah☺
#wrecepihomemadecookies #homemadecookies #kamijualcookies #rayagiftbox #raya2018 #rayahaji2018 #cookiesraya2018 #kuihraya2018 #yurimatcha #greentea #chocotella #pbnjam #freshlybake #rayagift #smalljar #bigjar #pocketpack #purebutter #premiumcookies #goodies #doorgift #customgoodies #krunchycornflakes #darkcaramello #redvelvet


2   21  

Jus Alkurma
πŸ’™ Milk booster - penggalak susu badan 🍼🍼🍼
πŸ’™ Brain booster - menguatkan minda πŸ“ƒπŸ“šπŸ’Ή
πŸ’™ Energy booster - membekalkan tenaga segera πŸ‡πŸ„πŸ‚πŸ‹πŸš΄
.
πŸ’š 100% Kurma Ajwa
πŸ’š Diproses menggunakan proses penapaian dan ionisasi berteknologi tinggi untuk mengekalkan khasiatnya
πŸ’š Sesuai untuk semua peringkat umur. Dari bayi 6 bulan ke atas, wanita dan lelaki pun boleh 😁 🍡Sebotol 300ML. Ianya pekat dan manis. Boleh diminum terus atau dicampur air

#alkurma #kurmaajwa #ajwa #ramadhan #puasa #hariraya #rayagift #yolo #kurma #dates #celebration #malaysia #asia #petalingjaya #gombak #ampang #minuman #sedap #popular #famous #juskurma #healthy #sedap #giler #kurmamood #halal #jakim

Kuala Lumpur

1   9  

Kain lembut, best~ Hehe haruslah. Nak buat peluk & bawa tidur kan. Tak nak nnt korang rimas ke sakit ke. Jadi material aneem ambil memang confirm bergesel halus je dengan kulit tu πŸ˜‹
.
ELEPHANT PILLOW GEBUSSS CODE BLUE RM55 SM / RM60 SS (FREE POSTAGE + FREE REUSABLE BAG)
.
☎️ Pm / whatsapp Aneem @ 018-2277618 (link whatsapp di bio)

#patunggajah
#bantalgajah
#elephantpillow
#babygift
#birthdaygift
#rayagift


0   12  

Assalamualaikum.. ☺
Rm13
Rm15
Rm15

Tempahan untuk HARIπŸŒ™RAYA HAJI telah pun di BUKA βœ” dan kami sentiasa ada utk menerima tempahan anda.. ☺ We have 5 selections to choose from:
Chocotella Cookies
Yuri Matcha Cookies
Krunchy Cornflakes Cookies
Red Velvet Cookies
Dark Caramello Cookies

Sesuai untuk mkn2 di hari raya, kudapan or tea time or every time..haha.. nk buat gift, goodies or doorgift pun bole.. ☺
To Order WHATSAPP
013 4148890
012 6246157

#wrecepihomemadecookies #homemadecookies #kamijualcookies #rayagiftbox #raya2018 #rayahaji2018 #cookiesraya2018 #kuihraya2018 #yurimatcha #greentea #chocotella #pbnjam #freshlybake #rayagift #smalljar #bigjar #pocketpack #purebutter #premiumcookies #goodies #doorgift #customgoodies #krunchycornflakes #darkcaramello #redvelvet


1   10  

Tiffin Small
πŸ‘‰3tier
πŸ‘‰11 diameter
πŸ‘‰Rm40

Kindly WhatsApp 01139002706 to purchase
@ boleh klik bio kat atas

#tiffin #mangkuktingkat #doorgift #goodies #vipgift #specialgift #pastelcolour #kl #selangor
#sgbuloh #rawang #damansara #gift #hadiah #motherday #rayagift #teacherday #lunchbox


0   12  

KRUNCHY CORN FLAKES (old school cookies) cookies by w'recepi.. Sangat ranggup dan wangi, bile start mkn memg x bole berhenti.. πŸ˜‹πŸ˜‹
🌽use pure butter
🌽verry crunchy
🌽less sweet
🌽use premium corn flakes
🌽so delicious n healthy (my fav cookies)

Big Jar = rm25 (60pcs+-)
Small Jar = rm13 (30pcs+-) Sesuai untuk kudapan or tea time or every time.. haha.. nk buat gift, goodies or doorgift pun bole.. ☺ Tempahan untuk HARIπŸŒ™RAYA HAJI pun dah di BUKA βœ”.. ☺

To Order WHATSAPP
013 4148890
012 6246157

#wrecepihomemadecookies #homemadecookies #kamijualcookies #rayagiftbox #raya2018 #rayahaji2018 #cookiesraya2018 #kuihraya2018 #yurimatcha #greentea #chocotella #pbnjam #freshlybake #rayagift #smalljar #bigjar #pocketpack #purebutter #premiumcookies #goodies #doorgift #customgoodies #krunchycornflakes #darkcaramello #redvelvet


4   18  

Alhmdulillah feedback for Chocotella Cookies, dah order 2 big jar n next week repeat lg 2 big jar.. 😊 Memg ramai yg suke Chocotella Cookies.. Cube la rase, rugi kalau x rase.. 😁

To Order WHATSAPP
013 4148890
012 6246157

#wrecepihomemadecookies #homemadecookies #kamijualcookies #rayagiftbox #raya2018 #rayahaji2018 #cookiesraya2018 #kuihraya2018 #yurimatcha #greentea #chocotella #pbnjam #freshlybake #rayagift #smalljar #bigjar #pocketpack #purebutter #premiumcookies #goodies #doorgift #customgoodies #krunchycornflakes #darkcaramello #redvelvet


0   13  

Always dream of having a slimmer body figure? Stomach not too bloated?
.
Try Enerfiber 😍
.
Enerfiber can help in πŸ’™ Relieving constipation
πŸ’™ Improving skin complexion
πŸ’™ Detoxing
πŸ’™ Slimming
.
πŸ‰ 100% natural
πŸ‰ No artificial preservatives, NO laxatives. NP psyllium husk
πŸ‰ HALAL certified
.
Don't believe? Give it a try.
.
#enerfiber #fiber #promotion #promo #vegan #veganism #yummy #delicious #healthy #yummy #diet #lifestyle #goodlife #foodforthoughts #shakeshake #petalingjaya #seremban#kualalumpur #kl #klia #ampang #gombak #rayagift #raya #bukapuasa #puasa

Petaling Jaya, Malaysia

2   30  

Throwback sikit video orang buka bungkusan bantal gajah kita tu, walaupun dah bungkus ketat & kemas, tetap keluar menggebus jugak dari plastik tu hahahahaha awesome weh! β€οΈπŸ’œπŸ’™β€οΈπŸ’œπŸ’™
.
ELEPHANT PILLOW GEBUSSS CODE GREY RM55 SM / RM60 SS (FREE POSTAGE + FREE REUSABLE BAG)
.
☎️ Pm / whatsapp Aneem @ 018-2277618 (link whatsapp di bio)

#patunggajah
#bantalgajah
#elephantpillow
#babygift
#birthdaygift
#rayagift


1   27  

RED VELVET cookies by w'recepi.. Rase red velvet yg sgt special sbb mengandungi dark chocolate dan almond..πŸ˜‹ Wangi, ranggup dan sedap.. πŸ˜‹πŸ˜Šβ˜Ί 🌷use pure butter
🌷less sweet
🌷krunchy
🌷so yummy n delicious
1 jar = rm15 (27+-pcs)

Sesuai untuk kudapan or tea time or every time.. haha.. nk buat gift, goodies or doorgift pun bole.. ☺ Tempahan untuk HARIπŸŒ™RAYA HAJI pun dah di BUKA βœ”.. ☺

To Order WHATSAPP
013 4148890
012 6246157

#wrecepihomemadecookies #homemadecookies #kamijualcookies #rayagiftbox #raya2018 #rayahaji2018 #cookiesraya2018 #kuihraya2018 #yurimatcha #greentea #chocotella #pbnjam #freshlybake #rayagift #smalljar #bigjar #pocketpack #purebutter #premiumcookies #goodies #doorgift #customgoodies #krunchycornflakes #darkcaramello #redvelvet


0   19  

Gajah biru ready stock gais πŸ’™ Kalau nak risik, boleh pm2 dulu. Confirm gebusss tau!
.
ELEPHANT PILLOW GEBUSSS CODE BLUE RM55 SM / RM60 SS (FREE POSTAGE + FREE REUSABLE BAG)
.
☎️ Pm / whatsapp Aneem @ 018-2277618 (link whatsapp di bio)

#patunggajah
#bantalgajah
#elephantpillow
#babygift
#birthdaygift
#rayagift


0   33