#rayawithmarykay

Instagram photos and videos

#rayawithmarykay


2   40  

Mary Kay mengubah separuh drpd impian wanita ❤️
.
.
Walaupun tak semua tetapi cukup lah wanita dapat melihat kebahagiaan dgn mendapat kulit yg sihat dan cantik. Itu pun cukup membahagiakan 😍
.
.
Tgk la perbezaan 8 bulan (Okt 2017-June 2018) skin Yana dan Dania. Time tu Dania baru mula pakai Mary Kay dan Yana pulak hampir 3 bulan pakai Mary Kay. And now we are happy with our skin right now! 🤗
.
.
Progress skin yg baru bulan2 tak boleh lah nak challenge dgn skin Sufi yg dah pakai 5 tahun Mary Kay. Sgt adore dgn skin Sufi. 😍
.
.
So, tak kenal maka tak cinta! Sebab tu la kami sgt fall in love dgn Mary Kay! Nak join bercinta dgn Mary Kay bersama kami? 🙋
.
.
#marykayindependentbeautyconsultant #misimencantikkanwanita #misimembahagiakanwanita #misimemperkayakanwanita #makanmakanraya #rayawithmarykay #ilovemarykay #angelistabee

VSq Mary Kay Training Centre

0   17  

Nak cerah yg menyihatkan kulit ataupun nak putih yg menyiksakan kulit? 😋
.
.
Pilih2. Sebab pilihan di tangan anda. Dan Kakak Mary dah pilih Mary Kay sebagai penjagaan kulit wajah Yana yg cerah lagi menyihatkan kulit yg selamat 😍
.
.
Siapa yg obses nak putih2 gebus gebas tu, fikirlah banyak kali. Takmo menyesal dikemudian hari yea. Kalau was2 dgn produk pencerahan Kat luar tu, rasa teringin nak cerah gebus gebas dgn Mary Kay, meh sini kita bantu 😘
.
.
#marykayindependentbeautyconsultant #misimencantikkanwanita #misimembahagiakanwanita #misimemperkayakanwanita #ilovemarykay #rayawithmarykay


0   20  

Apa beza Raya Yana kali ni?
.
.
Beza dia muka Raya Syawal 2018 🙈
.
.
Actually Yana start berMary Kay pada bulan Julai 2017 memang lepas raya tahun lepas. Tgk la muka raya tahun lepas tuuu. Kusam, lepas tu makeup pulak tebal, blusher pun tak ddk betul2 di tulang pipi 😂
.
.
Tapi, bila raya tahun ni, excited dia kemain lain macam sbb muka fully dgn skincare dan makeup Mary Kay yg selamat. Makeup yg light dgn kulit muka yg sihat. ❤️
.
.
So indahnya bila dapat skin idaman bukan? So it is you dear! Who decide your own skincare and makeup for your best skin! 🙌
.
.
Anda nak dapatkan skin yg sihat, skin idaman Dan nak pakai makeup yg light but still menyihatkan skin? 🙌
.
.
Yana sanggup share dgn anda cara utk dapatkan skin impian anda 🌹
Yana sanggup utk bantu anda 🌹
.
.
Boleh contact Yana utk sama2 kita dapat kulit yg cantik berseri! 😘
.
.
Lots of Love,
Liyana
013-3177895
.
.
#marykayindependentbeautyconsultant #misimencantikkanwanita #misimembahagiakanwanita #misimemperkayakanwanita #ilovemarykay #rayawithmarykay


0   25  

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day, and I believe in miracles.” – Audrey Hepburn 👒
.
.
And I always believe that Mary Kay changes me a lots! Dari segi pemikiran, dari segi penampilan, dari segi pergaulan, dari segi aura positive, dan dari segi kecantikan dalam dan luar. .
.
Dulu Yana tak mcm ni. Serious boleh tanya kawan2 yg rapat dgn Yana since UiTM mcm mana. Kalau tak asbab sebab Yana masuk Mary Kay, mungkin Yana masih lagi menjadi seorang Yana yg lama. And I don't ever like Yana yg lama. Serious! 😭
.
.
So dgn Mary Kay, I always contact dgn wanita2 Mary Kay walaupun berjauhan beraya. Nanti kita jumpa okay! Mesti jumpa! 💃
.
.
You alls yg terus rasa nak melakukan perubahan, buat lah dgn segera. Tak kisah join in what you love. Kalau rasa dunia Mary Kay ni best, jom kita dating borak2 pasal Mary Kay 🙋😘
.
.
#marykayindependentbeautyconsultant #misimencantikkanwanita #misimemperkayakanwanita #misimembahagiakanwanita #rayawithmarykay #kakakmaryberaya #motd💄 #ootdraya2018

Taiping, Perak

0   23  

Ada ni haa jalan2 raya di Perlis. 🌹
.
.
Suka pergi ke Padang Besaq ni sebab rasanya mcm ada di Thailand je. Hahaha. Betol laaa sebab feel dia lain je 😄
.
.
Mcm korang dah try Mary Kay, mesti feel dia rasa cantik kann? Tak caye, jom ikut Kakak Mary pakai Mary Kay jom. 💃
.
.
#marykayindependentbeautyconsultant #kakakmaryberaya #misimencantikkanwanita #misimembahagiakanwanita #misimemperkayakanwanita #rayawithmarykay #eid2018 #syukurselalu #teamrayautara #teamrayaperlis

Padang Besar, Perlis

0   27  

Mary Kay Raya Look ❤️
.
.
Makeup dah on point, awak pulak bila nak on point dalam hidup saya? 😂
.
.
#kakakmaryberaya #marykayraya #rayawithmarykay #makeupmarykayraya #pickuplineraya #naelofarhijabraya

Kangar

0   36  

Nak santekkkk di pagi raya atau setiap pagi anda ???
Let's try Mary Kay la 🌈❤️🔥✨
.
.
Happy Eid Mubarak to all our beloved Followers.
Lots of LOVE 😘.
.
.
#rayawithmarykay
#raya2018
#aidilfitri


0   51  

My Raya gift is hereeeeee!!! Thank u #marykaymalaysia ...Thank u @lanacutez
Beautiful • Confident • Connected 👠💃🏻❤️👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
#teammarykay💋 #rayawithmarykay #rayagift #marykay #beautiful #confident #connected


0   10  

TRUE DIMENSION lipstick ada Pelbagai pilihan warna menarik. Melembapkan bibir, bahkan ia boleh merawat kerana mengandungi:-.
.
(1) Ekstrak Portulaca Pilosa - ekstrak dari sejenis tumbuhan bunga dari selatan Amerika dan Brazil yg memberi kontur dan dimensi kepada bibir utk lebih berisi, sihat dan pejal.
.
(2) Palmitoyl tripeptide-38 - gabungan bahan ini dgn ekstrak Portulaca Pilosa memberikan penampilan yg tampak lebih muda. Ekstrak tumbuhan dan peptida berkuasa ini biasa digunakan dalam produk penjagaan kulit
.
(3) Vitamin E - antioksidan yg membantu melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar
.
(4) Sunflower Seed Oil, Jojoba dan Mango Butter - formula yg ringan, ultra berkrim mengandungi campuran minyak bunga matahari, jojoba dan mango butter yg terkenal dgn benefit/kelebihan pelembapannya.
.
Grab this item bersama sis. Inginkan lipstik bibir yang sentiasa melembapkan bibir? True dimension lipstick pilihan terbaik...💋 Yati
☎0136774025
Marykay Beauty Consultant

#marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #marykayseremban #marykaymachang #bangkitbersama #kitasamahero #rayawithmarykay #lipstikmarykay #lipstikmurah #truedimensionlipstick #makeup #malaysiaonlineshop #trustedshop #ootd


5   17  

Hari ni kita pergi beraya.😊😀
.
#Syawalkeberapaek #beraya #rayarayaraya #rayawithMarykay


0   25  

Oil-Free Make Up Remover Mary Kay ------------------------------------- Oil Free Make Up Remover Mary Kay berbeza dr remover lain kerana : ❤Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & dpt mengelakkan drp timbulnya oil seeds (bintil2 putih dlm kwsn lingkaran mata) ❤Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap. ❤ Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama serta selamat digunakan untuk mencuci bibir dr sisa lipstik. ❤Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj, menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah. 💋💋💋💋💋PERINGATAN!!!!💋💋💋💋💋 Bahagian sekeliling mata dan bibir adalah kawasan yang paling sensitif pada tekanan yang kuat. Dengan penggunaan oil-free makeup remover, anda tidak perlu menyental untuk menghilangkan mekap mata, kening dan lipstick.

Pm/wasup for more info

Yati
☎0136774025
Marykay Beauty Consultant

#marykaymelaka #marykay #marykaykl #marykaykluang #marykaynegerisembilan #marykaymachang #marykayselatan #melaka #rayawithmarykay #bazarprodukkecantikanpaknil #malaysiaonlineshop #oilfreehidratinggel #makeupremover #cucimakeup #makeup #eyecolor #blusher #girls #arianiootd #bellaammara #sugarbelle


0   6  

Mary Kay True Dimension Sassy Fuschia on my lips 💋💋💋 .
#rayawithmarykay
#marykaylipstick
#sassyfuchsia
#truedimensionlipstick
#marykaymalaysia
#marykaybyrarynn


0   22  

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin
Dari kami sekeluarga
#Teamrayahijau2017
#rayawithmarykay
@alyaaorange


1   21  

Wearing Always Apricot on first day of Raya ❤️ #teamrayakuching #rayawithmarykay #ilovemymarykay

Kuching, Malaysia

0   60  

WAHH BANYAKNYA MASK MARY KAY! 😱
.
Banyak kan? Mana satu yang sesuai dengan kulit saya ya? 🤔 Okay jom kita study sikit fungi mask yang ada ni. Jadi boleh fikir mana yang patut digunakan!
.
👻 BOTANICAL EFFECTS MASK
Mask yang berwarna putih ni sangat membantu untuk membuang sel kulit mati dan blackhead tau! Dia akan menarik blackhead dan whitehead dari dalam kulit keluar. Jadi akan timbul-timbul la mata-mata hitam terutama atas hidung! Hehehe
.
👻 CLEARPROOF MASK
Ni mask terbaru dari Mary Kay tau! Khas untuk mereka yang ada masalah jerawat. Ia membantu untuk menyerap lebihan minyak pada kulit, sebab wajah yang berjerawat ni biasanya kulit dia akan sangat berminyak. Lebihan minyak tu menyebabkan pori tersumbat dan terjadilah jerawat.
.
👻 TIMEWISE MOISTURIZING GEL MASK
Mask yang boleh dibawa tidorrrr!! Best gila mask ni sebab lepas pakai mesti skin akan jadi lembut bak sutera. Tak caya? Tak caya sudah. Hehehe Ia mambantu memberikan lembapan pada kulit apabila dipakai semalaman.
.
.
Yati
☎0136774025
Marykay Beauty Consultant

#marykay #marykaymelaka #marykaykelantan #marykayselatan #marykaynegerisembilan #melaka #balikkampung #rayawithmarykay #skincare #mask #masalahjerawat #jerawat #bazarmelaka #onlineshopping #malaysiaonlineshop


0   13  

Bagi gambar sisi aci tak?
Ni hasil dari tutorial dari @sukmasuherman.kalau nak tgk live..boleh pergi ke my fb juga misha musa.
90% makeup ni pakai Mary Kay product.
Temanya "Manis Di Hari Raya"
Tengok dari sisi nampak tak manisnya?
#abaikanpipicengkung #tutorialmakeup #marykayskincare #marykaycolor #rayawithmarykay #tandaakudahkurusbanyak #beautyconsultant #marykay #marykay0172291893 #myracils #115 #humanhair #sterelized #eyelashhandmade #sukmasuherman #mishamusa


0   38  

Selamat pagi semua. Jangan lupa sebelum keluar pakai Lipstick MATTE dari Mary Kay okay. Lipstick pun ada kelebihan dia yang tersendiri.
MaryKay Gel Semi-Matte Lipstick. Jom bergaya di hari raya nanti bersama semi-matte pasti anda bertambah2 ceria dan menawan.

Warna yang tahan lama! Tekstur gel yang selesa! Gincu yang pastinya bibirmu cintai!! 👉🏻Gincu gel yang memberikan kebaikan pemakaian tahan lama TANPA mengeringkan bibir
👉🏻Rona berpigmen yang tinggi menawarkan warna yang mempersona
👉🏻Formula yang lembut seumpama baldu
👉🏻Memberikan kesan fokus lembut
👉🏻Melembapkan bibir
👉🏻Sesuai untuk kulit sensitif
👉Warna yang sangat cantik dan pastinya dapat memberikan hasil yang sangat Wow.
Nak mencuba Gincu bibir keluaran terbaru MaryKay ini?

Cepat hubungi saya untuk temujanji kelas kecantikan anda! Atau dapatkan segera supaya anda dapat memakainya pada setiap hari.

Yati
0136774025
Marykay Beauty Consultant

#marykay #marykaymelaka #marykayserum #marykaynegerisembilan #marykaymuar #melaka #rayawithmarykay #skincare #lipstick #gelmatte #timewise #botanicaleffects #setdetoks #ariani #alhambraduck #bazarprodukkecantikanpaknil #kakishoppingonline #ootd #iftar


0   10  

Selamat pagi semua. Jangan lupa sebelum keluar pakai Lipstick MATTE dari Mary Kay okay. Lipstick pun ada kelebihan dia yang tersendiri.
MaryKay Gel Semi-Matte Lipstick. Jom bergaya di hari raya nanti bersama semi-matte pasti anda bertambah2 ceria dan menawan.

Warna yang tahan lama! Tekstur gel yang selesa! Gincu yang pastinya bibirmu cintai!! 👉🏻Gincu gel yang memberikan kebaikan pemakaian tahan lama TANPA mengeringkan bibir
👉🏻Rona berpigmen yang tinggi menawarkan warna yang mempersona
👉🏻Formula yang lembut seumpama baldu
👉🏻Memberikan kesan fokus lembut
👉🏻Melembapkan bibir
👉🏻Sesuai untuk kulit sensitif
👉Warna yang sangat cantik dan pastinya dapat memberikan hasil yang sangat Wow.
Nak mencuba Gincu bibir keluaran terbaru MaryKay ini?

Cepat hubungi saya untuk temujanji kelas kecantikan anda! Atau dapatkan segera supaya anda dapat memakainya pada setiap hari.

Yati
0136774025
Marykay Beauty Consultant

#marykay #marykaymelaka #marykayserum #marykaynegerisembilan #marykaymuar #melaka #rayawithmarykay #skincare #lipstick #gelmatte #timewise #botanicaleffects #setdetoks #ariani #alhambraduck #bazarprodukkecantikanpaknil #kakishoppingonline #ootd #iftar


0   4  

Selamat pagi semua. Jangan lupa sebelum keluar pakai Lipstick MATTE dari Mary Kay okay. Lipstick pun ada kelebihan dia yang tersendiri.
MaryKay Gel Semi-Matte Lipstick. Jom bergaya di hari raya nanti bersama semi-matte pasti anda bertambah2 ceria dan menawan.

Warna yang tahan lama! Tekstur gel yang selesa! Gincu yang pastinya bibirmu cintai!! 👉🏻Gincu gel yang memberikan kebaikan pemakaian tahan lama TANPA mengeringkan bibir
👉🏻Rona berpigmen yang tinggi menawarkan warna yang mempersona
👉🏻Formula yang lembut seumpama baldu
👉🏻Memberikan kesan fokus lembut
👉🏻Melembapkan bibir
👉🏻Sesuai untuk kulit sensitif
👉Warna yang sangat cantik dan pastinya dapat memberikan hasil yang sangat Wow.
Nak mencuba Gincu bibir keluaran terbaru MaryKay ini?

Cepat hubungi saya untuk temujanji kelas kecantikan anda! Atau dapatkan segera supaya anda dapat memakainya pada setiap hari.

Yati
0136774025
Marykay Beauty Consultant

#marykay #marykaymelaka #marykayserum #marykaynegerisembilan #marykaymuar #melaka #rayawithmarykay #skincare #lipstick #gelmatte #timewise #botanicaleffects #setdetoks #ariani #alhambraduck #bazarprodukkecantikanpaknil #kakishoppingonline #ootd #iftar


0   7  

::😱 Tercari2x berus makeup dengan harga berpatutan dan diyakini halal?😔 ✔Berus Mary Kay menggunakan original bulu poney tail (bulu kuda).
✔Berus Mary Kay kasar dr brush sintetik sebab original mmg dr bulu betul..agak kasar sikit. ..but marykay punya dlm kategori brush original yg lembut..
✔Brush original dpt pegang makeup dgn lebih kuat..
so bila apply di muka..makeup lg cantik..kalau brush sintetik tak 'grip' makeup..
sbb tu bila apply kadang2 makeup mcm x brp nampak..dan kene pakai byk kali..
✔Harga Sangat berpatutan... Dan paling best set berus nie datang dengan beg makeup... ☺️ Be pro At Home 👍

your beauty consultant
Yati 0136774025

#marykay #marykaymelaka #marykaykelantan #marykayseremban #marykaysarawak #marykaysabah #melaka #rayawithmarykay #iftar #skincaremurah #produkmarykay #kosmetik #qurose #timewise #botanicaleffects #makeup #brushmakeup #berusmakeupmurah #alhambraduck #squareseries #caryazara #jovianrtw #bazarprodukkecantikanpaknil #belionline


1   9  

::😱 Tercari2x berus makeup dengan harga berpatutan dan diyakini halal?😔 ✔Berus Mary Kay menggunakan original bulu poney tail (bulu kuda).
✔Berus Mary Kay kasar dr brush sintetik sebab original mmg dr bulu betul..agak kasar sikit. ..but marykay punya dlm kategori brush original yg lembut..
✔Brush original dpt pegang makeup dgn lebih kuat..
so bila apply di muka..makeup lg cantik..kalau brush sintetik tak 'grip' makeup..
sbb tu bila apply kadang2 makeup mcm x brp nampak..dan kene pakai byk kali..
✔Harga Sangat berpatutan... Dan paling best set berus nie datang dengan beg makeup... ☺️ Be pro At Home 👍

your beauty consultant
Yati 0136774025

#marykay #marykaymelaka #marykaykelantan #marykayseremban #marykaysarawak #marykaysabah #melaka #rayawithmarykay #iftar #skincaremurah #produkmarykay #kosmetik #qurose #timewise #botanicaleffects #makeup #brushmakeup #berusmakeupmurah #alhambraduck #squareseries #caryazara #jovianrtw #bazarprodukkecantikanpaknil #belionline


1   16  

::😱 Tercari2x berus makeup dengan harga berpatutan dan diyakini halal?😔 ✔Berus Mary Kay menggunakan original bulu poney tail (bulu kuda).
✔Berus Mary Kay kasar dr brush sintetik sebab original mmg dr bulu betul..agak kasar sikit. ..but marykay punya dlm kategori brush original yg lembut..
✔Brush original dpt pegang makeup dgn lebih kuat..
so bila apply di muka..makeup lg cantik..kalau brush sintetik tak 'grip' makeup..
sbb tu bila apply kadang2 makeup mcm x brp nampak..dan kene pakai byk kali..
✔Harga Sangat berpatutan... Dan paling best set berus nie datang dengan beg makeup... ☺️ Be pro At Home 👍

your beauty consultant
Yati 0136774025

#marykay #marykaymelaka #marykaykelantan #marykayseremban #marykaysarawak #marykaysabah #melaka #rayawithmarykay #iftar #skincaremurah #produkmarykay #kosmetik #qurose #timewise #botanicaleffects #makeup #brushmakeup #berusmakeupmurah #alhambraduck #squareseries #caryazara #jovianrtw #bazarprodukkecantikanpaknil #belionline


0   11  

MARY KAY MINERAL POWDER FOUNDATION..dwiaction as bedak n at the same time as foundation.. wehuu..👏👏👏 .
APA SPECIALNYA MINERAL POWDER FOUNDATION NI...??😎
✔Sesuai untuk semua jenis warna mekap.wajah nyata lebih berseri
✔Mudah digunakan agar wajah tampak berseri
✔Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah
✔Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh
✔Sesuai untuk kulit sensitif
✔Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit
✔Bebas daripada pewangi
✔Bebas daripada minyak
✔Tidak komedogenik/ tidak menutup pori
✔Diuji oleh ahli dermatologi
✔Sesuai untuk pemakai kanta lekap

Jom cuba..pasti jatuh hati
Yati 0136774025
Mk Beauty Consultant

#marykay #marykaymelaka #marykaykelantan #marykayseremban #marykaymuar #marykaybatupahat #produkmarykay #bedakpadat #bedaktabur #makeup #spa #skincaremurah #duckcollection #alhambra #melakatengah #cikgumelaka #bazarmelaka #rayawithmarykay


0   5  

MARY KAY MINERAL POWDER FOUNDATION..dwiaction as bedak n at the same time as foundation.. wehuu..👏👏👏 .
APA SPECIALNYA MINERAL POWDER FOUNDATION NI...??😎
✔Sesuai untuk semua jenis warna mekap.wajah nyata lebih berseri
✔Mudah digunakan agar wajah tampak berseri
✔Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah
✔Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh
✔Sesuai untuk kulit sensitif
✔Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit
✔Bebas daripada pewangi
✔Bebas daripada minyak
✔Tidak komedogenik/ tidak menutup pori
✔Diuji oleh ahli dermatologi
✔Sesuai untuk pemakai kanta lekap

Jom cuba..pasti jatuh hati
Yati 0136774025
Mk Beauty Consultant

#marykay #marykaymelaka #marykaykelantan #marykayseremban #marykaymuar #marykaybatupahat #produkmarykay #bedakpadat #bedaktabur #makeup #spa #skincaremurah #duckcollection #alhambra #melakatengah #cikgumelaka #bazarmelaka #rayawithmarykay


1   5  

MARY KAY MINERAL POWDER FOUNDATION..dwiaction as bedak n at the same time as foundation.. wehuu..👏👏👏 .
APA SPECIALNYA MINERAL POWDER FOUNDATION NI...??😎
✔Sesuai untuk semua jenis warna mekap.wajah nyata lebih berseri
✔Mudah digunakan agar wajah tampak berseri
✔Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah
✔Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh
✔Sesuai untuk kulit sensitif
✔Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit
✔Bebas daripada pewangi
✔Bebas daripada minyak
✔Tidak komedogenik/ tidak menutup pori
✔Diuji oleh ahli dermatologi
✔Sesuai untuk pemakai kanta lekap

Jom cuba..pasti jatuh hati
Yati 0136774025
Mk Beauty Consultant

#marykay #marykaymelaka #marykaykelantan #marykayseremban #marykaymuar #marykaybatupahat #produkmarykay #bedakpadat #bedaktabur #makeup #spa #skincaremurah #duckcollection #alhambra #melakatengah #cikgumelaka #bazarmelaka #rayawithmarykay


0   6  

Done cod today.. Skinvigorate brush
Semmi matte gel lipstik
Creme Lipstik

Jom cantik berseri di hari raya bersama Marykay.. Terbukti selamat dan berkesan💖💖 #MKMelaka
#marykaymelaka
#rayawithmarykay #marykaykl #marykaymuar #skincare #makeup #skinvigoratebrush #kosmetik #produkmarykay


0   6  

Done cod today.. Skinvigorate brush
Semmi matte gel lipstik
Creme Lipstik

Jom cantik berseri di hari raya bersama Marykay.. Terbukti selamat dan berkesan💖💖 #MKMelaka
#marykaymelaka
#rayawithmarykay #marykaykl #marykaymuar #skincare #makeup #skinvigoratebrush #kosmetik #produkmarykay


0   8  

Done cod today.. Skinvigorate brush
Semmi matte gel lipstik
Creme Lipstik

Jom cantik berseri di hari raya bersama Marykay.. Terbukti selamat dan berkesan💖💖 #MKMelaka
#marykaymelaka
#rayawithmarykay #marykaykl #marykaymuar #skincare #makeup #skinvigoratebrush #kosmetik #produkmarykay


0   12  

Hi semua... Ari ni akk pki eye shadow- Amber Blaze
color yg sgt natural gitew.. hahaha
Mary Kay Beauty Consultant
0173250807
#salamsyawal2016
#rayawithmarykay
#ilovemarykay
#ilovemyfamily


0   18