#rayawithmarykay

Instagram photos and videos

Ada ni haa jalan2 raya di Perlis. ๐ŸŒน
.
.
Suka pergi ke Padang Besaq ni sebab rasanya mcm ada di Thailand je. Hahaha. Betol laaa sebab feel dia lain je ๐Ÿ˜„
.
.
Mcm korang dah try Mary Kay, mesti feel dia rasa cantik kann? Tak caye, jom ikut Kakak Mary pakai Mary Kay jom. ๐Ÿ’ƒ
.
.
#marykayindependentbeautyconsultant #kakakmaryberaya #misimencantikkanwanita #misimembahagiakanwanita #misimemperkayakanwanita #rayawithmarykay #eid2018 #syukurselalu #teamrayautara #teamrayaperlis

Padang Besar, Perlis

0   26  

Mary Kay Raya Look โค๏ธ
.
.
Makeup dah on point, awak pulak bila nak on point dalam hidup saya? ๐Ÿ˜‚
.
.
#kakakmaryberaya #marykayraya #rayawithmarykay #makeupmarykayraya #pickuplineraya #naelofarhijabraya

Kangar

0   36  

Nak santekkkk di pagi raya atau setiap pagi anda ???
Let's try Mary Kay la ๐ŸŒˆโค๏ธ๐Ÿ”ฅโœจ
.
.
Happy Eid Mubarak to all our beloved Followers.
Lots of LOVE ๐Ÿ˜˜.
.
.
#rayawithmarykay
#raya2018
#aidilfitri


0   28  

My Raya gift is hereeeeee!!! Thank u #marykaymalaysia ...Thank u @lanacutez
Beautiful โ€ข Confident โ€ข Connected ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
#teammarykay๐Ÿ’‹ #rayawithmarykay #rayagift #marykay #beautiful #confident #connected


0   9  

June offers! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sangat sangat sangat berbaloi you allssss
.
Why not korang share share dengan kawan kawan yang nak cantik mase raye nanti ๐ŸŒธโค๏ธ
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   4  

June offers! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sangat sangat sangat berbaloi you allssss
.
Why not korang share share dengan kawan kawan yang nak cantik mase raye nanti ๐ŸŒธโค๏ธ
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   8  

June offers! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sangat sangat sangat berbaloi you allssss
.
Why not korang share share dengan kawan kawan yang nak cantik mase raye nanti ๐ŸŒธโค๏ธ
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   8  

MALACEP ULTIMATE SERUM ๐ŸŒธ
.
Orang Malaysia suka cerah kan? Suka cerah yg selamat atau tak kisah letak merkuri kat kulit asalkan putih? Omg chuolssss klu kulit asal kita sawo matang pastu tiba2 muka putih selepuk dari tangan tu tak ke pelik? Hihi. . So jom! Ni sy nak perkenalkan Malacep Serum pada semuaaaa. Skincare Mary Kay yg menggunakan teknologi dan saintis Korea yg terkenal dengan penghasilan product utk kulit yg cerah sesuai dgn org Asia mcm kita. . .
Fungsi Malacep Serum: .
๐ŸŒธPercepatkan proses pencerahan .
๐ŸŒธSkin tone akan sekata dan mengecikkan pori .
๐ŸŒธBintik2 hitam/parut hitam akan pudar dengan cepat .
๐ŸŒธBantu memudarkan jeragat .
๐ŸŒธTekstur kulit jadi lebih smooth dan tegang .
๐ŸŒธFreckles pun akan menghilang secara perlahan .
๐ŸŒธCerah yg nampak kulit sangat healthy . .
Tolong tinggalkan product peeling yang instant putih melepak macam tepung gomak dan putih dari kulit tangan tu. Seram mak! DARE TO TRY AND SEE THE RESULT? ๐Ÿ˜ . .
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   5  

MALACEP ULTIMATE SERUM ๐ŸŒธ
.
Orang Malaysia suka cerah kan? Suka cerah yg selamat atau tak kisah letak merkuri kat kulit asalkan putih? Omg chuolssss klu kulit asal kita sawo matang pastu tiba2 muka putih selepuk dari tangan tu tak ke pelik? Hihi. . So jom! Ni sy nak perkenalkan Malacep Serum pada semuaaaa. Skincare Mary Kay yg menggunakan teknologi dan saintis Korea yg terkenal dengan penghasilan product utk kulit yg cerah sesuai dgn org Asia mcm kita. . .
Fungsi Malacep Serum: .
๐ŸŒธPercepatkan proses pencerahan .
๐ŸŒธSkin tone akan sekata dan mengecikkan pori .
๐ŸŒธBintik2 hitam/parut hitam akan pudar dengan cepat .
๐ŸŒธBantu memudarkan jeragat .
๐ŸŒธTekstur kulit jadi lebih smooth dan tegang .
๐ŸŒธFreckles pun akan menghilang secara perlahan .
๐ŸŒธCerah yg nampak kulit sangat healthy . .
Tolong tinggalkan product peeling yang instant putih melepak macam tepung gomak dan putih dari kulit tangan tu. Seram mak! DARE TO TRY AND SEE THE RESULT? ๐Ÿ˜ . .
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   8  

NouriShine plus Lip Gloss
.
Mengapa perlu pilih Mary Kay NouriShine Plus Lip Gloss?
.
๐Ÿ’‹ Ianya bersinar membuatkan bibir kelihatan menawan dan seksi.
๐Ÿ’‹ Mengandungi rangsangan kelembapan segera supaya bibir dipelihara dan terhidrat.
๐Ÿ’‹ Bukan sahaja digunaakan untuk tampil cantik, malah mampi merawat bibir anda.
.
Mary Kay NouriShine Plus Lip Gloss dibuat dengan bantuan saintis dan pakar yang mengetahui tentang ramuan untuk membantu bibir anda berasa sihat dan kelihatan lebih muda.
.
Ianya mengandungi :
.
๐Ÿ’„ Pomegranate Sterol - Pelembap ini kaya dengan lipid yang meningkatkan penghidratan dan menguatkan penghalang kulit.
๐Ÿ’„ Kompleks Antioxidant-Kaya - Ia membantu melindungi, menenangkan dan melicinkan bibir.
๐Ÿ’„ Ia dirumuskan dengan vitamin E dan derivatif vitamin C.
๐Ÿ’„ Ia juga dibuat dengan mineral tumbuhan yang diperolehi. Campuran antioksidan yang kompleks ini melindungi bibir dari kerosakan.
๐Ÿ’„ Mengandungi vitamin E yang dikenali untuk menenangkan dan melegakan kulit, sementara derivatif vitamin C menargetkan pengeluaran kolagen supaya bibir kelihatan muda.
๐Ÿ’„ Aloe Leaf Extract - Ekstrak botani ini membantu melembutkan dan menenangkan kulit anda.
.
๐Ÿ‘„ Sesuai dgn bibir sensitif dan super sensitif.
๐Ÿ‘„ bibir mengelupas.
๐Ÿ‘„ bibir kering.
๐Ÿ‘„ allergy tested.
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   7  

Mary Kay Lash & brow Building serum
.
Bulu mata pendek, sikit dan tak lentik
Malas nak pakai bulu mata palsu
.
Tapi anda mengimpikan bulu mata panjang, lebat, lentik, cantik, memukau & seksi. Wajib sgt2 pakai serum ini.
.
Berfungsi:
โœ” Mengalakkan pertumbuhan bulu mata dan kening.
โœ” Memperbaiki bulu mata dan kening yg nipis dan jarang.
โœ” Mengurangkan kerapuhan bulu mata dari jatuh. .
Cara nya mudah shj;
sapu je tiap2 malam pd kwsn pangkal bulu mata anda. Dalam masa sebulan dah nampak perbezaanya. So slps ni xperlu pakai bulu mata palsu dah ladies..
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   6  

๐ŸƒMary Kay bukan saje keluarkan skincare dan mekup semata je tau, tp one whole body care. .
๐ŸƒSbb bukan muka je yg perlu cantik, perlu dijaga, yg lain2 pun kene jaga juga tau. Haa, Contohnya, kita ada SATIN HANDS PAMPERING SET ni. .
๐ŸƒAda dua bau tau, PEACH and CITRUS Macam name dia la, produk ni untuk kite manjekan tangan jari jemari kite ni, yelah penat mreka berbakti kt kite kan, sekali sekala kne laa manjekan. .
๐ŸƒTakpayah susah pergi spa pon hokey. Ckup dgn set ni je tau. .
๐ŸƒSebab produk ni khusus pada yang nak sental, buang daki dekat kulit yg mati atau celah tangan/jari. .
๐ŸƒConfirm lembut lepas pakai. Berbaloi sngt2 klu gune set ni. Satu set ni pun boleh tahan lama. Lagi best, dia punya bauu tu, phewwwwww soft sangat. .
๐ŸƒKomfirm puas hati smpai kalau korang salam tangan mertua msti die ingt korang tak buat kerja rumah, tbongkang je sbb tgn lembut sgt, padahal youalls pakai Satin Hand Mary Kay ni. .
๐Ÿ˜†Hikhik For more details n free consultation, just pm
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   7  

Nak cun? Nak letops? Nak glamour? Nak gorgeous? Meh wasap lekaih ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   11  

โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธMask Botanical Effect
==================
.
๐Ÿ‘‰ Kulit kusam? ๐Ÿ‘‰ Blackhead banyak? ๐Ÿ‘‰ Whitehead banyak? ๐Ÿ‘‰ Muka burn?
๐Ÿ‘‰ Tona kulit tak sekata?
.
Wajiblah bermasker sekurang-kurangnya 2x seminggu untuk buang sel kulit mati, Whitehead, blackheads, untuk tanggalkan bendasing ney hingga ke lapisan dalam kulit.
.
Barulah kulit cantik berseri! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Satu tiub tahan 8-12 bulan taw. Sangat berbaloi dan menjimatkan.
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   13  

Nak cun? Nak letops? Nak glamour? Nak gorgeous? Meh wasap lekaih ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   7  

Nak cun? Nak letops? Nak glamour? Nak gorgeous? Meh wasap lekaih ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   6  

Nak cun? Nak letops? Nak glamour? Nak gorgeous? Meh wasap lekaih ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   7  

--------------------------------
COMBO SET MELETOPS PAGI RAYA ๐Ÿ’„
------------------------------- SIMPLE YET GORGEOUS MELETOP KEBABOOM ๐Ÿ˜๐ŸŒธ
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   4  

--------------------------------
COMBO SET MELETOPS PAGI RAYA ๐Ÿ’„
------------------------------- SIMPLE YET GORGEOUS MELETOP KEBABOOM ๐Ÿ˜๐ŸŒธ
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   6  

--------------------------------
COMBO SET MELETOPS PAGI RAYA ๐Ÿ’„
------------------------------- SIMPLE YET GORGEOUS MELETOP KEBABOOM ๐Ÿ˜๐ŸŒธ
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   3  

--------------------------------
COMBO SET MELETOPS PAGI RAYA ๐Ÿ’„
------------------------------- SIMPLE YET GORGEOUS MELETOP KEBABOOM ๐Ÿ˜๐ŸŒธ
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   1  

--------------------------------
COMBO SET MELETOPS PAGI RAYA ๐Ÿ’„
------------------------------- SIMPLE YET GORGEOUS MELETOP KEBABOOM ๐Ÿ˜๐ŸŒธ
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   3  

--------------------------------
COMBO SET MELETOPS PAGI RAYA ๐Ÿ’„
------------------------------- SIMPLE YET GORGEOUS MELETOP KEBABOOM ๐Ÿ˜๐ŸŒธ
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   4  

--------------------------------
COMBO SET MELETOPS PAGI RAYA ๐Ÿ’„
------------------------------- SIMPLE YET GORGEOUS MELETOP KEBABOOM ๐Ÿ˜๐ŸŒธ
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   5  

--------------------------------
COMBO SET MELETOPS PAGI RAYA ๐Ÿ’„
------------------------------- SIMPLE YET GORGEOUS MELETOP KEBABOOM ๐Ÿ˜๐ŸŒธ
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   4  

--------------------------------
COMBO SET MELETOPS PAGI RAYA ๐Ÿ’„
------------------------------- SIMPLE YET GORGEOUS MELETOP KEBABOOM ๐Ÿ˜๐ŸŒธ
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   4  

--------------------------------
GEL SEMI MATTE LIPSTICKS ๐Ÿ’„๐Ÿ’„
------------------------------- Ada yang kata, LIPSTICK MARY KAY SEMI-MATTE ajaib. Matte tapi moist. .Sebut saja "LIPSTIC MARY KAY SEMI-MATTE", ramai yang sudah mencuba dan mengakui bestnya bila pakai lipstick MK. .
.
๐Ÿ’‹ringan macam tidak pakai lipstick
๐Ÿ’‹warna yang cantik ๐Ÿ’‹tidak mengeringkan bibir
๐Ÿ’‹sesuai bagi bibir yang sensitif
๐Ÿ’‹tahan lama
.
Itu fakta sebenar tentang lipstick semi matte MK
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   5  

Banyaknyaaa serum Mary Kay ๐Ÿ˜ฑ
.
JANGAN LUPA APPLY SERUM SEBELUM TIDUR ๐Ÿ˜ด
.
Selepas double cleansing kulit wajah dengan Softener Timewise , penyegar yang mampu membersih, melembap dan menyegar serta menganjal , kita apply 3 SERUM sebagai baja pada skin kita ๐Ÿ˜๐Ÿ’•
.
Umur 25 tahun ? .
Garis halus dan penuaan mula muncul ? ๐Ÿ˜”
.
๐Ÿ˜ž Kulit kering dan tak bermaya ?
.
uolss yang ada masalah di atas , dont worry ! .
Ada solution ! Each item di atas telah menerima pelbagai anugerah tau ! .
Jom Kenali Serum Mary Kay !!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Kenapa perlu Serum ya ! .
๐Ÿ‘‰๐ŸปDan kenapa orang yang menggunakan serum kulit lebih cantik berbanding wanita yang hanya menggunakan basic set sahaja! ๐Ÿค”๐Ÿค”
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปSerum wajah berupaya melembapkan dan membantu melambatkan proses penuaan. .
๐Ÿ‘‰๐ŸปSerum mempunyai kelembapan yang tinggi berbanding pelembap (moisturizer) yang biasa. .
๐Ÿ‘‰๐ŸปStruktur serum yang cair berupaya untuk meresap dengan cepat pada kulit dan meningkatkan kolagen wajah anda
.
Setiap serum ada fungsinya
.
โ™ฅ๏ธReplenishing Serum C - untuk awet muda
.
โ™ฅ๏ธTimewise Repair Lifting Serum - untuk menganjalkan kulit, agar kulit muka sentiasa tegang dan tidak jatuh
.
โ™ฅ๏ธ Pore Minimizer - membantu mengecilkan masalah pori yang besar & terbuka
.
โ™ฅ๏ธ Pore Purifying Serum For Acne Prone Skin - untuk menghalang jerawat
.
โ™ฅ๏ธ Melacep Ultimate Serum - membantu mencerahkan kulit dari dalam & memudarkan pigmentasi/parut
.
Serum ni ibarat baja yang penuh khasiat. Selepas apply serum kat muka mesti apply moisturiser
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   6  

Cuci muke dgn skinV ni lagi better dari cuci muke dgn tangan taw! Lagi lagi bagi sesiapa yang suka makeup n terdedah dgn udara luar. Sekarang kan zaman teknologi, kasi up sikit lah uolssss โค๏ธ
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


0   8  

Awak tu, takkan nk beli baju mahal2 je. Taknak invest sikit ke untuk kulit muka sihat and cantik? ๐Ÿคจ Even muka kita ni tak berjerawat, tapi jeragat and bintik hitam tu pon menandekan kulit kita tak sihat taw! ๐Ÿ˜–๐Ÿ˜–
.
SET MELACEP PLUS๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Set melaCEP from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah spt:
.
๐Ÿ˜”Kulit gelap
๐Ÿ˜”Selalu sunburn
๐Ÿ˜”Kulit kusam takde seri
๐Ÿ˜”Parut jerawat
๐Ÿ˜”Jeragat/Bintik Hitam
๐Ÿ˜”Tona kulit tak sekata
.
Set melaCEP ni terdiri daripada;
.
โœ”Pencuci muka. Bantu mencerah dan menghaluskan kulit wajah.
.
โœ”Freshener. Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yg lebih maksimum.
.
โœ”Mask. Penggunaan 2-3 kali seminggu anda akan nampak kulit wajah semakin cerah dari hari ke hari.
.
โœ”Ultimate serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim permbap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian. ๐Ÿ’Ž
.
โœ”Ultimate cream. Krim yang melembap dan dalam masa yang sama mencerah dengan sangat efektif.
.
So, jangan sedih ok anda masih boleh cerahkan kulit tu dengan set melaCEP ni. Don't worry, produk Mary Kay tak ada โŒKIMIA BERBAHAYA yang akan menghakis kulit anda.
Cuma satu nak pesan, melacep ni tak boleh buat awak putih gebu dalam masa 7 hari sebab ia tidak menghakis tetapi merawat.
Jom rawat kulit..moga cantik cerah sempurna
.
๐ŸŒนkindly whatsapp me for more details and free skin consultation ya dear๐Ÿ˜˜๐ŸŒน
.
๐Ÿ“ฑ +60 11 - 3631 1838 .
.
Wanie wardah your Beauty Consultant - #backontrack #maykaykualalumpur #rayawithmarykay #yourbeautyconsultant #yourbeautyismyduty #marykaymalaysia #forevermarykay #marykayinmyheart #letsmarykay #letscantikdenganmarykay #marykaylovers #alwaysmarykay #marykayforever #ilovemymarykay #marykaylover #ofcoursemarykayโค๏ธ


2   13