#royalweeding

Instagram photos and videos

We're grown up and everyone has their heartbreak and anxiety. But that doesn't mean you can't look pretty with AINAA COSMETICS because AINAA COSMETICS never let you down❤️ #fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic


1   33  

Thursday with AINAA LIPMATTE SOFT CREAM and AINAA CUSHION STICK FOUNDATION as your makeup routine will never be the same again because your look will be 🔥 more than others!

#fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic


1   9  

Hi guys! wani cuma nk share, dulu kulit wani teruk sangat sangat jerawat nya dengan resdung nya dengan kene chkn pop lagi haa tau tau lah kan parut chckn pop tu kalau dh kene sumpah serius teruk sgt sgt .

Then wani terasa nk try aina serum ni Firstly, wani try jerawat atas dahi makin naik halus halus je tau then i teruskan je pakai day ke 5 gtu Alhamdulillah makin elok muka lepastu bru i tahu sbnrnya aina serum ni dia detox muka kita dia kluarkan segala kotoran yg dulu dulu yg ada dlm kulit muka kita tau
Syukur sangat, and now kulit makin elok cuma ada parut parut sikit biasalah parut lambat nk hilang tapi wani puas hati sgt sgt nanti wani share tau dahi wani yg kluar jerawat halus tu dengan kulit muka skrg heheh
korang dh try? korang bila lagi? sumpah menyesal if korang tak try 🌸

COD SELURUH MALAYSIA PM WANI 💙

#fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic


2   26  

Deus! Passa rápido! Só falta um mês para o nosso #RoyalWeeding
#Itacimirim #PraiaDaEspera #Setembro #SoVem #Amizade #Alegrias #Amor #Casamento #Weeding #Bahia


7   23  

Lelaki perlu ke jaga kulit muka? SANGAT SANGAT LAH PERLU!
.
Sebenarnya, kulit lelaki lah paling senang nak jaga. Yelah, lelaki mana makeup!
.
Hanya cuci muka guna AINAA CLEANSER & tepek AINAA SERUM selepas cuci muka. Itu je cara nak jaga kulit lelaki, senangkan?! Tinggal nak atau taknak sahaja
.
Kenapa kena beli sekarang?! Kita ada lebih 5000 testimoni yang dah terbukti berkesan & penerimaan di luar sana sangat laju!
.
Hm seronokkan siapa yang kulit dah okay untuk raya nanti? Yang kulit tengah breakout tu, nak buat apa? Jangan di tengok atau dipicit. Cepat order sekarang!

#fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic


1   18  

Lelaki perlu ke jaga kulit muka? SANGAT SANGAT LAH PERLU!
.
Sebenarnya, kulit lelaki lah paling senang nak jaga. Yelah, lelaki mana makeup!
.
Hanya cuci muka guna AINAA CLEANSER & tepek AINAA SERUM selepas cuci muka. Itu je cara nak jaga kulit lelaki, senangkan?! Tinggal nak atau taknak sahaja
.
Kenapa kena beli sekarang?! Kita ada lebih 5000 testimoni yang dah terbukti berkesan & penerimaan di luar sana sangat laju!
.
Hm seronokkan siapa yang kulit dah okay untuk raya nanti? Yang kulit tengah breakout tu, nak buat apa? Jangan di tengok atau dipicit. Cepat order sekarang!

#fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic


2   19  

NSAFEEDBACK: SYUKUR sangat Ya Allah baru 9hari guna but you see sendiri kulit dia😱

Walaupun belum hilang sepenuhnya tapi cust happy sbb scar dia dh semakin pudar and kulit pun sehat dan cantik!
Korang ragu ragu apa lagi? Takot nk try sbb kes viral? kalau korang dengar kata orang sampai bila bila korang takan dapat kulit cantik dan sehat sama macam kejayaan jugak, kalau korang dengar cakap orang yang negatif korang takan berjaya sampai bila bila .

so korang boleh pm atau ws wani just click on my bio then boleh order ! NAK POSTAGE BOLEH NK COD PUN BOLEH 💙 *COD SELURUH MALAYSIA*
ALHAMDULILLAH SYUKUR SELALU.

#fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic


0   10  

NSAFEEDBACK : syukur sangat product ainaa tk pernah mengecewakan customer!
Baca guys, tak try tak tahu kan macam mana quality product ni macam mana? haa so u guys should try this Insya Allah youre skin getting better .
COD SELURUH MALAYSIA PM WANI OKEY 💙

#fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic


0   18  

Adarawa babou Kanana ,Tahoua lelé bakouda Rago,tahoua lelé birnin Adar😅💃🏽💃🏽🙌🏽🙌🏽🙌🏽🙌🏽Adarawa vous êtes là?
Nous vous présentons Leyla Oumani,la fille de Sarkin illela qui se marie le 7 Septembre prochain 😍😍😍, Allah y’a kaimou,insha Allah da mou za’a yi... Elle est toute belle😍😍😍
Shooting : @elitemedianiger les meilleurs
#AmaryaNiger #Issouley2018 #RoyalWeeding


6   116  

Helluuu💘
Die Neue Postserie beinhaltet Beautyprodukte aus Aller Welt ❤️ Ich persönlich finde es sooo interessant in anderen Ländern zu stöbern was gibt es dort was es bei uns nicht gibt soviel zum Sinn ❤️ Das nächste Produkt ist aus England welches ich mir bei unserem Wochenende bei der Royalen Hochzeit mitgebracht habe ❤️ Es ist ein Lippenpflegestift von der Eigenmarke von Boots💘 sie riecht nach nichts besonderem wie ein ganz normaler labello was ich eigentlich gar nicht so schlecht finde ❤️ die Pflege ist okay für den Sommer , im Winter würde ich zu mehr pflegenden Produkten greifen ❤️ es sind 10 enthalten für 1 Pfund ein Pfund entspricht ca 1,11€ ❤️ Gekauft habe ich es in London Heathrow am Flughafen bei Boots🙊💕
#qotd wie alt bist du ?💘 ich werde in 2 Monaten 18 🙊❤️poste mir gerne deine Ehrungenschaften unter dem #beautyaroundthewoorld ich freu mich ❤️ #werbung #beauty #beautyblog #beautyblogger #dmdrogeriemarkt #rossmann #müller #neu #drogerie #top #pretty #deutschland #liebe #österreich #schweiz #neu #glo #review #england #imperialleather #royalweeding #boots


1   77  

Ada yang mempersoalkan "Betul ke semua testimoni NSA ni" dan ada yang bertanya "Betul ke produk NSA ni boleh membantu masalah kulit?"
.
Ahamdulillah boleh tengok sendiri customer kami ni dan ladyboss sendiri tengok depan mata perubahan masalah skin dia
.
.

Selepas 10 BOTOL PENGGUNAAN😱 now dia sangat-sangat puas hati so guys, make it consistent and you guys akan nampak perubahannya SLOWLY BUT SURELY😊

#fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic


1   28  

Helluuu💘
Die Neue Postserie beinhaltet Beautyprodukte aus Aller Welt ❤️ Ich persönlich finde es sooo interessant in anderen Ländern zu stöbern was gibt es dort was es bei uns nicht gibt soviel zum Sinn ❤️ Das nächste Produkt ist aus England welches ich mir bei unserem Wochenende bei der Royalen Hochzeit mitgebracht habe ❤️ Es ist ein Duschgel von der Marke Imperial Leather, welche es jetzt gerade auch in Deutschland zu erwerben gibt in anderen Sorten💘 sie riecht nach Kokos und tiare Blume voll mein Ding ich liebe ja Kokos❤️ Es sind 200ml enthalten für 1 Pfund ein Pfund entspricht ca 1,11€ also geht klar ❤️ Gekauft habe ich es in London Heathrow am Flughafen bei Boots🙊💕
#qotd hast du Verbesserungsvorschläge Anregungen oder Lob für meine Seite? Dann lass es mich gerne wissen damit ich deine Kritik umsetzen kann😍💘 poste mir gerne deine Ehrungenschaften unter dem #beautyaroundthewoorld ich freu mich ❤️ #werbung #beauty #beautyblog #beautyblogger #dmdrogeriemarkt #rossmann #müller #neu #drogerie #top #pretty #deutschland #liebe #österreich #schweiz #neu #glo #review #england #imperialleather #royalweeding #boots


4   75  

Alhamdulillah, ramai yang mengatakan AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER sangat sesuai untuk semua jenis kulit malah dapat membantu mereka merawat masalah kulit
.
Jangan risau lagi kalau pakai satu produk tu takkan naik RASHES sebab AINAA SERUM dan AINAA CLEANSER dihasilkan dari bahan semula jadi. So tak perlu bazirkan duit yang banyak untuk pergi spa or buat treatment muka yang mahal tu! Do grab your AINAA SERUM and AINAA CLEANSER now!

#fastreply #nsabeautykualaterengganu #gongbadak #manir #tanjungmalim #shahalam #tamanbahtera #pretty #syantik #kpop #cantik #hafizmahammad #Syafiqahaina #mirafilzah #ootd #girl #makeup #royalweeding #dsv #nur #datoserivida #tunM #rosmah #najib #lawak #rahsiahatiperempuan #syantikdance #ramadhan #tutorialraya #ainaacosmetic


0   20  

Helluuu💘
Die Neue Postserie beinhaltet Beautyprodukte aus Aller Welt ❤️ Ich persönlich finde es sooo interessant in anderen Ländern zu stöbern was gibt es dort was es bei uns nicht gibt soviel zum Sinn ❤️ Das nächste Produkt ist aus England welches ich mir bei unserem Wochenende bei der Royalen Hochzeit mitgebracht habe ❤️ Es handelt sich um abschminktücher mit Gurken Duft ich bin sehr zufrieden mit Ihnen, ich verwende sie nicht zum gründlichen abschminken aber für die 1 Schicht oder swatches sind Sie ideal ❤️ Es sind 25 enthalten für 1 Pfund ein Pfund entspricht ca 1,11€ ❤️ Gekauft habe ich es in London Heathrow am Flughafen bei Boots🙊💕
#qotd benutzt du abschminktücher?😍💘 poste mir gerne deine Ehrungenschaften unter dem #beautyaroundthewoorld ich freu mich ❤️ #werbung #beauty #beautyblog #beautyblogger #dmdrogeriemarkt #rossmann #müller #neu #drogerie #top #pretty #deutschland #liebe #österreich #schweiz #neu #glo #review #england #imperialleather #royalweeding #boots


8   91  

Helluuu💘
Die Neue Postserie beinhaltet Beautyprodukte aus Aller Welt ❤️ Ich persönlich finde es sooo interessant in anderen Ländern zu stöbern was gibt es dort was es bei uns nicht gibt soviel zum Sinn ❤️ Das nächste Produkt ist aus England welches ich mir bei unserem Wochenende bei der Royalen Hochzeit mitgebracht habe ❤️ Es ist ein Duschgel von der Marke Imperial Leather, welche es jetzt gerade auch in Deutschland zu erwerben gibt in anderen Sorten💘 sie riecht nach marshmellow was eigentlich gar nicht mein Ding ist ich hoffe das es mir trotzdem gefallen wird unter der Dusche ❤️ Es sind 200ml enthalten für 1 Pfund ein Pfund entspricht ca 1,11€ also geht klar ❤️ Gekauft habe ich es in London Heathrow am Flughafen bei Boots🙊💕
#qotd warst du mal in England?😍💘 poste mir gerne deine Ehrungenschaften unter dem #beautyaroundthewoorld ich freu mich ❤️ #werbung #beauty #beautyblog #beautyblogger #dmdrogeriemarkt #rossmann #müller #neu #drogerie #top #pretty #deutschland #liebe #österreich #schweiz #neu #glo #review #england #imperialleather #royalweeding #boots


7   96