#sarcasm

Instagram photos and videos

When in Mexico have tepanyaki πŸ₯’🍡
.
.
#mexico #japanese #sarcasm #holiday #cancun #mikado

Grand Bahia Principe Coba

0   0  

#goodmorning

#ADMIN πŸ‘‰ @imtabsi
#ADMIN πŸ‘‰@imtabsi

Posted by @noonecares_u
Follow πŸ‘‰@tamizhanmeme.s
Follow us πŸ‘‰ @noonecares_u
#ADMIN πŸ‘‰@imtabsi
#love #kingΒ  #fun #troll #comedy #page
#support csk #tamil #memes #english
#mallu comeback insta #funny #quote #follow #bigboss2 update #tamilnadu #humour #news #trending #TAB #memepage #page #sarcasm #9gag #tamizhanmemes #noonecares β—‹. ... .. β€Žβ€οΈ.


0   0  

#goodmorning

#ADMIN πŸ‘‰ @imtabsi
#ADMIN πŸ‘‰@imtabsi

Posted by @noonecares_u
Follow πŸ‘‰@tamizhanmeme.s
Follow us πŸ‘‰ @noonecares_u
#ADMIN πŸ‘‰@imtabsi
#love #kingΒ  #fun #troll #comedy #page
#support csk #tamil #memes #english
#mallu comeback insta #funny #quote #follow #bigboss2 update #tamilnadu #humour #news #trending #TAB #memepage #page #sarcasm #9gag #tamizhanmemes #noonecares β—‹. ... .. β€Žβ€οΈ.


0   41  

🚢🚢🚢🚢🚢hmm, I love the light shining on the ceiling
@krakstv @tundeednut @instablog9ja
@officialarole @lasisielenu
.
.
.
.
.
.
. #sacasmonly #sarcastic #men #savage #mannothot #sarcasm #instagood #insta #like4like #follows4follow #like4like


0   2  

it's really not that hard. any type of alcohol will do. #rebelc ircus #rebelquotes #sassymemes #sarcasm


0   32  

The hate will end immediately this #page is a page to #laugh and to #promote if you can’t take #tea , #promo or #sarcasm go away Thanks for supporting my page ily β™₯️ the tea tomorrow will leave ya wiglessπŸ€«πŸ€«β˜•οΈβ˜•οΈβ˜•οΈ


2   13  

Another meeting that could've been an email? I'm going to need a little help. πŸ˜£πŸ˜‘πŸ˜’β˜• #SnarkBoss #coffee #meeting #survival #tiredaf #Snarky #sarcasm #ig #instagood #insta #boss #work #job #office #officelife #java #MugLife #funny #humor #sleep #Entrepreneur #SmallBusiness #startup #AF


0   12  

Basically me most of the time πŸ˜‚
#sarchotic #sarcasm #icrackmyselfup #literallylol #funny #life #mylife #urbandictionary


1   3  

#Repost from @iglelakivsperempuan with @regram.app ... ============================================
Orang laki laki ni kalau belum dapat memang lembut gigi dari gusi. Lidah tu macam bersalut gula karamel campur madu lebah tujuh benua. Manis medu melekit-lekit. Hanyut kita dibuatnya. Tapi bila dah tak sayang, kau perfect macam Dewi Kencana dari kayangan pun dia tak heran. Isteri tu dah beranak cukup lengkap, buat penyambung keturunan -- baby comel bambam, laki laki dan perempuan. And selepas beranak badan automatik kurus balik . Kesit. Macam tak berusik. Pakai baju saiz S pun masih boleh pusing 370Β°. Pendek kata....cantik molek #kaumemangthebomb .
.
Tapi kalau dah memang sejenis lelaki tak reti bersyukur. Dihina hina juga isteri tu bila dah dapat pacar baru (contoh macam si tahi lalat itu). Eh! Kalau nak tulis bab ni memang OJ mula laju jer nak taip senarai semua dalil penguat hujah tentang kecurangan lelaki. Dan trend sekarang, laki laki curang bukan sebab isteri tak cantik.Tapi sebab dorang sendiri malas kerja dan mulalah cari perempuan berkedudukan berharta untuk jadi penaja. Perkahwinan terdahulu pun isteri banyak keluar duit untuk kenduri 7 hari 7 malam. Itupun si laki tak boleh bagi kesetiaan. Ko bayangkan kalau isteri tu yg menumpang kesenangan!
.
.
Inilah hakikat kehidupan berumahtangga zaman now. Jadi lupakan hasrat utk jadi isteri mithali yg boleh berhias berdandan aja tunggu kepulangan suami. Takda maknanya kalau anak kita tu dpt suami yg ambil wuduk pun masih cincai bocai. Azan Jumaat dah tamat, dorang masih bersidai kat shopping mall atau main games kat dalam kereta. Kalau nak juga kena redha jer. .
.
Emak zaman 90-an takut simpan anak dara tua. Tapi emak zaman now kena kuat hati, jgn main terima jer. Penat tau didik anak jantan orang yang tak reti agama. Biarlah anak dara kita solo sahaja, sdn bhd, daripada merana menjanda.
.
.
Tapi kalau nak juga. Bagi sajalah. Think positive. Ada 1001 hikmah juga. Nanti kita senarai bab ni pulak ya.

Begitulah kisah pagi ni. Bawang goreng pun dah hangus ni. Nak kena racik sebesen lagi. .
.
Ok bai. .
.
#takdanurnurnya
#lakilakivsisterimitali
#cintajannah
#kisahsuamiisteri
#sembangpagi
#sembangsecawankopi
#sarcasm


3   21  

Happy as a clam ruining lives. πŸ˜‚πŸ˜πŸ€”πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ #petty #happiness #shade #sarcasm #ayye #whyamilikethis #hotmess #whelp #entertainment #sendhelp #destruction


1   20  

how high your ego ? do your ego like eiffel tower or mount everest ?
#sarcasm #quotes #ego #suicide


0   2  

Freestyle Diabetes. Do diabetes your way America. If you eat in a low carb, whole foods based, way of eating, you might miss all the β€œFreestyle” fun! #sarcasm #casebeef #lchf #diabetestype2

Clear Lake City, Texas

0   0