#sayajual

Instagram photos and videos

Swatches of 💛Sol & Mar Palette💛
🏷Mar/Sol Eyeshadow Palette
💛Preorder: RM 60
💛Authentic guaranteed ✔️
💛Preorder ETA 3-4 weeks
💛Full payment only
💛No reservation

Check out Colourpop.com for more items!

Do dm or Whatsapp us at ❗️014-6959098❗️ for more details.

#makeup #makeuplover #makeupjunkie #colourpop #colourpopmurah #colourpopmalaysia #makeupori #originals #readystock #preorder #trustedseller #onlineseller #eyeshadowpalette #lipstick #sayajual #sayajualmakeup #sayajualonline #kremebulle


0   0  

. MAHU RAMBUT LURUS, LEMBUT DAN KEMAS TANPA PERLU KE SALOON ?? .
.
Dah try teknik rebonding tapi masih tak puas hati dengan hasil nya? Tambahan bau produk rebonding busuk dan tidak menyenangkan hidung anda? 😷

JANGAN BERHENTI MEMBACA !! .
.
Produk Straightpro - Straightening Hair Set dihasilkan dari teknologi German. .
Diperbuat dari bahan bahan premium dan selamat serta HALAL dipakai.
Produk ini juga ada kelulusan KKM ✅

Satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- Straightening Cream (120 gram)
2- Neutralizer Cream (120 gram)
3- Sleek & Shine Serum (30 ml)

Paling best tentang produk ini, cara pakai nya sangat simple dan cepat. Effect lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.COD available
👉Tesco Cheng, Melaka

#straightpro #krimpelurusrambut #pelembutrambut #pelurusrambut #krimrebonding #pomademurah #minyakrambut #bazaronline #igshop #lokalah #pomade #sayajual #melaka #cikguseo #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysia #visitmyig #gadismelayu #awekmelayu #cantik #rempit #matmoto #kamixramai #serikembangan

Cheng Heights

0   0  

QURBAN SALE: DAPATKAN SERUM DGN HARGA MESRA DOMPET!
.
.
Sempena Qurban Sale ni, korang boleh dapatkan #bougasbeautyserum dengan harga mesra dompet tau! Muka makin sihat dan cantik, dompet pun tak makin menipis. Bukan je ada harga promo utk 1 botol, tapi ada juga offer kalau korang purchase dgn harga combo tau ;)
.
.
1 BOTOL
Harga normal: RM75
Harga promo: RM69
Jimat RM6
.
2 BOTOL
Harga normal: RM150
Harga promo: RM130
Jimat RM20
.
.
Bukan tu saja. Korang juga boleh purchase dgn harga promo dan dapatkan mystery offer FREE POSTAGE untuk harini saja. So jangan tunggu lama-lama ok!
.
.
Klik to order - http://www.wasap.my/60165836202
.
.
#bougasbeautyserum #BOUGASJB #bougasbeautypontian #bougasbeautypekannenas #bougasbeautykulai #bougasbeautymagic #serummagic #serumpower #jompakai #pastitaknyesal #rugitakcuba #bougasbeauty #bougasserumjb #bougasbeauty #serumviral #serumwaterbasedno1 #cantikhanyatigatitik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeautyjb #stokisbougas #stokistbougasbeauty #bougasbeautyjb #bougasjb #serumcantik #sayajual #prelovedmalaysia #bougasbeautyserum #viral #cantik #sayajual #jomcantiksamasama #rugitakcuba #bbspontian


0   1  

Be good to your skin. You’ ll wear it the rest of your life🤗
.

Okey siapa yang xpernah try lagi skincare Mary Kay?😍
.

Takde lagi Beauty Consultant? Boleh whatssap yaya😊
.

InsyaAllah yaya cuba bantu sebaik mungkin👌🏻
.

Yaya,
012.327.9985
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾
.

#marykaylife #marykayus #fixamarykay #marykaymalaysia ##marykaygombak #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #bodysatin #satinbodymarykay #highlights #highlighter #skincare #timewisemiracle #freesample #samplesale

Ara Damansara

0   2  

.
PUTING PUPICI ANTI COLIC UNTUK SEMUA JENIS BOTOL AVENT NATURAL
.
.
🍼 Putingnya lembut direka seakan puting pegion, bersifat anti colic dan juga anti tumpah (hanya keluar bila dihisap)
.
🍼 Sangat JIMAT KOS kerana hanya perlu pakai botol sediada -- hanya perlu tukar putingnya sahaja && yang paling penting, tak kesah botol mahal atau murah -- asalkan ianya berjenis slim neck
.
🍼 Sangat sesuai untuk semua jenis botol AVENT NATURAL
.
Hole size
.
S ( 1 - 3 month )
M ( 3 - 6 month )
L ( 6 month ⬆️ )
Y cut ( 8 month ⬆️ )
X cut ( 12 month ⬆️ )
.
.
Mana2 mak mak atau ada anak buah atau anak jagaan kee nak try atau nak tanya lebih lagi, boleh terus PM / DM / WhatsApp teha okeyy. Link ada dekat bio && bawah ni 👇
.
Teha 📲 01136367346
http://www.wasap.my/601136367346
.
#putinhsusu #pupici #putingsusumurah #murah #botolsusu #barangbaik #barangbagus #sayajualputing #sayajualputingsusu #baby #anak #mak #jimat #bottlefeeding #malaysia #sayajual #comel #hantukaklimah #momo #fattzura #janganbencicintaku #husnaparasit #zahirahmacwilson #momochallenge  #igshop #kekechallenge #inmyfeelingschallenge

Johor Bahru

0   1  

ADA PEMINAT LIGHT GREY TAK ?😘😘😘 BAWAL TABUR SWAROVSKI 💯
crystal AB SS12 original Swarovski💎

promo price RM38 free postage
promo price RM38 free postage
promo price RM38 free postage
Buy 3 RM100 free postage

#bawal #bawallovers #tudung #tudungmurah #tudungbawal #bawaltabur #swarovski #swarovskicrystal #murah #jualan #sayajual


0   0  

💍 De amore🍎

Design yang diinspirasikan dari Paris De Amore yang mempunyai corak bunga yg funky. Menyerlahkan sisi ceria & sweet anda.

New collection.
Cotton only.

Oder:
Whatsapp. 013-746 2462 (Azimah)

#bawaltialovely #bawalprinted #tudungbawal #bawallovers #tialovely #tialovers #sayajual #tudungbaru #newcollection #bawalsemiplain #bawalcotton #bawalbidang45 #bawalmurah #tudungonline #hijabista #bawalcotton #syukurselalu


0   0  

.
Kaca Mata RM28
.
.
🚶‍♀️SHOP WITH US TODAY !!
@dnd_vendorboutique
No.3A, Jalan Niaga 8, Kota Tinggi, Johor Darul Takzim. (Landmark: Near Kedai Kasut You & Kedai Mancing Symano)
Business hour : Everyday 10.30 am - 8.00 pm
.
📲 ORDER ONLINE
www.wasap.my/+601115162015
.
.
#vendorboutique #vendorwanted #kotatinggi #kotatinggijohor #sayajual #vendormalaysia #kacamata

D.N.D Boutique Cafe

0   0  

Selling Men Straight Pants Side Zipper for RM35. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell.my have fun! #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand


0   4  

MONSTERA DRESS (dress tali halus)
RM45 SEMENANJUNG FREE POSTAGE
Rm55 SABAH SARAWAK
.
MATERIAL : SOFT COTTON
.
FREE SIZE S TO L
DADA : 38 INCI
MAX HEIGHT 165CM
.
COLOUR:
Dark green
Pistachio green
Nude
.
TO ORDER:
SCREEN SHOT AND WHATSAPP
+60149677138
.
#monsteradressbyirainany #monsteradress #monsteradressmurah #monsteradressmalaysia #dressmurah #dress #dressterkini #dressterbaru #dresscantik #dresskembang #jubah #jubahmurah #jubahterkini #sayajualdress #sayajual #sleveless #slevelessdress #slevelessdressmalaysia #slevelessdressmurah #sayajualmurah #sayajualdressmurah


0   0  

Nak rasa benefit jadi member Young Living?
Nak beli and topup oils dengan harga member?
Boleh sahaja. Tiada masalah. Young Living sangat mengalukan mereka yang berminat utk join YL.
Dengan pembelian Basic Starter Kit RM200 dah melayakkan anda utk bergelar member YL. Tetapi basic starter kita tidak termasuk diffuser di dalamnya.. boleh add on atau try usha set lain. Hehe
Follow ig @ainainhassan_ untuk melihan video sharing kebaikan YL through ig story.
#yleoklangvalley
#yleobanting
#sayajual
#younglivingessentialoils
#yleobyMQRA
#yleomalaysia
#yleodistributor
#yleo
#essentialoils
#premiumstarterkit
#penjagaankesihatan
#firstaid
#1rumah1diffuser


0   0  

Yang mana satu pilihan anda?? Berminat.. Pm kita ye.

Maslinda💄💄💄💄
📱01111601959
Jom whatsapp :
http://www.wasap.my/+601111601959
|| Beauty Consultant Mary Kay ||
Sayangi kulit muka anda!

#ilovemarykay #marykayseremban2  #marykayNS #marykayseremban #marykaybeautyconsultant
#ilovemarykay #sayajualmarykay #basedskincare #beautiful #girls #letscantik #jomcantiksama2 #perempuan #skincare #SetCerahSekata #seremban #marykaykualapilah #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaymambau #bazaarpaknil #sayapakaisayajual #sayagunasayajual #sayajual


0   0  

DISKAUN RM100!! SHAZIA KURUNG SAREE 💖💖💖 Nampak tak detailing pada baju Shazia Kurung Saree Black ni? Mmg cantikkk gilosss tau. Bermula 10 Ogos, promo 30% off utk Shazia Kurung Saree valid until 20 Ogos ye kekakaks. (harga promo RM230 exc postage. NP: RM330). Jimat RM100. Ready stock, postage 3 hari selepas pembayaran. Siapa cepat dia dapat. Stock terhad. Whatsapp Kak nam untuk tempahan #sayajual #bajukurungsaree #kurungsaree #bajusaree


0   0  

✨FEEDBACK POSITIF DARI PENGGUNA RANGKAIAN PRODUK ELYSIAN ✨
.
.
*FREE SAMPLE SERUM
*FREE BEAUTY BLENDER
*FREE POSTAGE
.
FREE COD 🚙 Cyberjaya/Putrajaya
.
Whatsapp 0172221934 atau click link di bio! 👆🏻
.
#elysianboosterserum #elysianbeauty #elysianskincare #elysiantreatmentfoundation #elysianlipmattecream #rubyskincare #elysiancyberjaya #elysianputrajaya #elysianshahalam #elysianbeautyhq #elysiancosmetic #sayajual #elysianagent #stokiselysian #agentelysian #parutjerawat #whitehead #blackhead #oilseed #sayajualserum


0   0  

"The best part when I have you"😘
.
🎀 Tersedia dalam 2 saiz kad berbentuk poskad .
🎀 Minimum order 100pcs .
.
apa yang FREE? .
✅ INC ENVELOPE
✅ ECARD
✅ ARTWORK
✅ MAP
✅ DESIGN
✅ NO HIDDEN CHARGE
✅ FAST RESPONSE
.
Any inquiries? DM/Whatsapp
📲 014 364 6419
📲 014 364 6419
📲 014 364 6419
.
#kadkahwinmurah #kadkahwinbajet #kadkahwinmalaysia #kadkahwinterengganu #jdesign #sayajualkadkahwin #sayajualkadkahwinmurah #sayajual #kadkahwintermurah #ecardmurah


0   0  

👜OPEN ORDER DIRECT FACTORY ✈️7-10 DAYS ARRIVALS ✨Best Original QUALITY 💯FULL LEATHER ✨COMPLETE SET BOX DUSTBAG CARD RECEIPT ✨WHATSAPP +66951645990 ✨WECHAT ID 👉🏻ppionngg1986
.
.
.
.
.
.
.
#sayajualbag #sayajual #sayajualhandbags #premiumquality #premiumqualityhandbags #luxurybag #personalshopperpremiumbag #personalshopper #boutiquequality #trustedseller #installment #malaysia #singapore #brunei #indonesia #london #maldives #kekechallenge #viral #uae #doha #sauditrends


0   14  

Selling Authentic Chanel Matte Lumiere Powder Compact for RM120. Chat with me to get it now!! #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand


0   1  

Selamat petang. Harini nak pg cod #Lovera lg tapi kat seremban pulak jap lagi.
.
.
So ade sesape yg nak repeat order atau nak cuba sebotol magic jelly ni bgtau je kak dilla hantar smpai dpn rumah atau pos je lg sng 💕
.
.
Next week raya haji tak kan nak bior je muke tu berjerawat , sunburn / tona tak sekata / blackhead whitehead bersepah mcm rumpai laut ? .
.
Nak order whatsapp je kak dilla tau RM70 je magic jelly yg awesome ni 💃
.
.
📲 Whatsapp Adilla (Agent Sah MJNS05)
+6011 2333 1227
.
.
#loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #ubatjerawat #naturalskincare #ubatjeragat #halalskincare #ubatparut #sayajual #halalproduct #MagicJellySeremban #MagicJellyBahau #MagicJellyKualaPilah #uitmkualapilah #MagicJellyNegeriSembilan #kualapilah #negerisembilan #agentdiperlukan #dropshipwanted #agentwanted #magicjellysenawang #eczema #sunburn #TeamAdillaLovera #trustedsellermalaysia

Kuala Pilah

0   0  

✨FEEDBACK POSITIF DARI PENGGUNA RANGKAIAN PRODUK ELYSIAN ✨
.
.
*FREE SAMPLE SERUM
*FREE BEAUTY BLENDER
*FREE POSTAGE
.
FREE COD 🚙 Cyberjaya/Putrajaya
.
Whatsapp 0172221934 atau click link di bio! 👆🏻
.
#elysianboosterserum #elysianbeauty #elysianskincare #elysiantreatmentfoundation #elysianlipmattecream #rubyskincare #elysiancyberjaya #elysianputrajaya #elysianshahalam #elysianbeautyhq #elysiancosmetic #sayajual #elysianagent #stokiselysian #agentelysian #parutjerawat #whitehead #blackhead #oilseed #sayajualserum


0   0  

Tempah Segera Paper Bag Dengan Brand Anda Sendiri! ✅Anda Nak Jimat?
✅Min 100pcs
✅Full Color
✅High Quality
✅Production 5-10days ================================= 📲Whatsapp 016 225 4407

#sayajual
#sayadesign
#sayaservis
#printing
#paperbag
#print
#trustedseller
#customerfeedbacke_pakarprinting #printmurah #printingservicesmalaysia #printkotak #printflyers #printdesign #designservices #printmalaysiamurah


0   0  

🌸Bonia 9132
🔸Gred AAA
🔸Set 2 in 1
💵RM90.00 sm
💵RM100.00 ss
.
.=================================.
💥DELARA ONE ENTERPRISE💥
📱 Call/Whatsapp: 011-19753435 (Admin I), 019-6250487 (Admin II)
✅IG: https://www.instagram.com/delaraone/
✅FB: https://www.facebook.com/bagdelara/
✅FB: https://www.facebook.com/delaraoneent/
.=================================.
.
#sayajual #sayajualmurah #bagmurah #handbagmurah #luggagebag #luggagebagmurah #wallet #walletmurah #jombeli #delaraone


0   0  

#personalshoppermalaysia
#urbandecay All Nighter Anti-Pollution Setting Spray

RM150.00

Not include service charge
Add pos RM8SM / RM12SS

All items are preorder basis; booking with full payment only.

Trip on Saturday / Sunday. Postage on Monday.

Whatsapp 0142287360 for enquiries and order.

#personalshopper #malaysiapersonalshopper #sephora #mac #nars #nyx #lauramercier #bobbibrown #chanel #dior #sayajual #skincare #makeup #makeupartist #mua #beauty #healthy #online #onlineshopping #bazar #bazaar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #original #trustedseller #igshop

Klang

1   0