#sayajual

Instagram photos and videos

BOHEMIA LOW HEELS

only RM55
limited ready stock ๐ŸŒŸSM FREE postage๐ŸŒŸ
color: black | brown
EU size: 35-39
heel height: 4.5 cm

to order whatsapp 0172972730

thank you ๐Ÿ˜„

#kasut #kasutmalaysia #kasutkorea #kasutwanita #kasutcantik #kasutcomel #sayajual #sayajualkasut #kasutsimple #kasutviral #sandals #ootd #trustedseller #kasutraya #bajuraya #bajumurah #hijab #hijabfashion


0   0  

#KG_AVAILABLE

Brand : Chaps Ralph Lauren Hoodie

Size : L (21/31)

Cond : 9/10 // made in indonesia // swipe more details

Rm60 free postage. Ss +rm10

Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276

Wechat : kocharmjasni
.
Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage2 di #KG_AVAILABLE
.
.
#bundle #lokalah #tempatanfest #bajubundle #kasutbundle #powellperalta #kakibundle #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #champion #tommyhilfiger #nmit #supremeny #instashop #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #mmumelaka


0   1  

.
[ RINGAN JE MACAM TAK PAKAI APA APA ]
.
Sapa yang memang bukan jenis heavy makeup...mesti teruih jatuh cinta dengan #glowcushion ni...dap dap ja dah boleh menutup cela diwajah anda dan yang penting tak bercapuk!
.
So apa tunggu lagi kan...dap dap ja zasssss da siap ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
.
Sementara harga masih lagi harga promosi mehhh cepat sayam sayam sekalian grab โ˜บ๏ธ
.
Boleh DM / Wasap 0134915588 dengan klik link pada bio @alluraofficial_byhapiejah for fast respond .
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ Freegift dengan setiap pembelian DAN ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ Free Postage dengan pembelian combo jimat
.
#glowcushion
#dapdap
#glowing


1   1  

BAJU MELAYU MATYIP
.
Hatudia stok baju melayu matyip dah sampai uiii. Sapa berkenan boleh terus ws kami taw
.
BAJU MELAYU MAT YIP
.
โœ”Material Korean Premium Crepe
๐Ÿ’ฒHARGA RM 139 (5-9 years)
๐Ÿ’ฒHARGA RM 129 (6 months-4 years)
๐ŸššPostage sm RM10 ss RM15
.
โคตโคตโคตโคตโคตโคต
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60187751224
.
#Bisnessambilberamal#Kurtamelayu#kurtamoden#kurtamurah#kurtalelaki#matyip#sayajual#sayajualkurta#sayajualmurah#jubahrepublik#kurtarepublik#kurtaremaja#bajumelayubudak#kurtabudakmurah#kebayabudak#kebayabudakmurah#kebayaindonesiamodern#kemejabudaklelaki#kemejabudakmurah#kemejabatikbudak#kemejaindonesia#kemejabatik#bajumelayumatyip


0   1  

ANDA NAK IKHTIAR HAMIL DENGAN NUTRISI KESUBURAN SUAMI ISTERI SHAKLEE?๐Ÿ‘ถ๐Ÿป
.
.
Selain daripada kita sungguh-sungguh dalam berdoa untuk mendapatkan zuriat, antara ikhtiar lain yang kita boleh lakukan ialah dengan mengamalkan pemakanan yang seimbang dan mengamalkan pengambilan supplement.
.
.
Sebab ada kebarangkalian samada suami atau isteri mengalami masalah dalaman yang disebabkan oleh kelompongan nutrisi tertentu yang kita sendiri tak nampak dengan mata kasar. Bila badan kita dapat terima nutrisi yang secukupnya, inshaAllah dapat menyediakan 'tempat dan keadaan' yang lebih sesuai untuk proses persenyawaan berlaku.
.
.
And, salah satu faktor yang menyebabkan wanita sukar hamil ialah MASALAH KEPUTIHAN sebab ianya boleh mematikan sperma. So, dalam set kesuburan ni, masalah keputihan juga dapat diatasi inshaAllah.
.
.
Whatsapp nana for order, 018-2301077
.
.
#setkesuburan #masalahkesuburan #sayajual #sayajualshaklee #shakleenana #shakleemalaysia #Glacomplex #alfalfacomplex #masalahkeputihan #ikhtiarhamil #vitalea #multivitamins #esp #nongmosoy #vitaminE #bcomplex #eatclean


0   1  

PRE-ORDER! PRE ORDER!
PU Leather Bag with Silk Scarf
RM46.00 (FREE SHIPPING WITHIN MALAYSIA!)
ETA 5 - 15 days

100% New and High Quality
Suitable for professional or home use
Packed safely in plastic bag

Wanna order?
Whatsapp www.wasap.my/60175424020 (Dyana)

#newtrend #rareitem #limited #igshopmalaysia #malaysianonlineshop #malaysiainstashop #MoeCloset #lovelydesign #megasale #igshop #sayajual #Raya2018 #SaleRaya #freeshipping #bucketbag #leatherbag #3colors #silkscarf


0   0  

Closed up view, Haute Bella Kurung by BellaAmmara โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
RM699 (Free Postage) ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Sangat sesuai untuk โ€˜Special Dayโ€™ โ˜บ๏ธ
.
WhatsApp : +60124030292
.
#sayajualmurah#sayajual#sayajualtudung#tudung#tudungpeople#tudungmurah#tudungbasic#tudunginstant#tudungsemiinstant#selamathariraya#projectraya#jubahmurah#jubahbasic#ba#jubahbaimonds#aishashawl#jubahcantik#jubahprincess#jubahfloral#baimondsjubah#bymirasya#tudungraya#jubaharianna#kareenshawl#bellaammara#teamkakakgigih#baimondskurung#bellaraya2018


0   0  

BAJU MELAYU MATYIP
.
Hatudia stok baju melayu matyip dah sampai uiii. Sapa berkenan boleh terus ws kami taw
.
BAJU MELAYU MAT YIP
.
โœ”Material Korean Premium Crepe
๐Ÿ’ฒHARGA RM 139 (5-9 years)
๐Ÿ’ฒHARGA RM 129 (6 months-4 years)
๐ŸššPostage sm RM10 ss RM15
.
โคตโคตโคตโคตโคตโคต
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60187751224
.
#Bisnessambilberamal#Kurtamelayu#kurtamoden#kurtamurah#kurtalelaki#matyip#sayajual#sayajualkurta#sayajualmurah#jubahrepublik#kurtarepublik#kurtaremaja#bajumelayubudak#kurtabudakmurah#kebayabudak#kebayabudakmurah#kebayaindonesiamodern#kemejabudaklelaki#kemejabudakmurah#kemejabatikbudak#kemejaindonesia#kemejabatik#bajumelayumatyip


0   0  

#Whatsapp Ke >> ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60175139131/BawalDurra60
(Pembelian boleh mix Zahra 60 x Humaira 60 x CMA 60 x CMB 60 x Aqeela 60 x Raudhah 60 x Dahlia 60 x Lily 60 x Lunaa 60 x Nuhaa 60 x Durra 60) ๐Ÿ’šBawal labuh bidang 60
.
๐Ÿ’šMATERIAL COTTON EMBOSS (TIDAK JARANG)
.
๐Ÿ’šMaterial yang mudah dibentuk
.
๐Ÿ’šBawal yang sangat2 cantik dengan corak BUNGA yang exclusive .
.
HARGA RM18.00 SEHELAI
POSTAGE RM8 SM / RM10 SS
.
#Whatsapp Ke >> ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60175139131/BawalDurra60

#lamiz #laimizz #maptun #jannat #misscolor #hijablabuh #bawal #tudunglabuhbercorak #cotton #bidang50 #bidang60 #auratkumaruahku #bawallabuh #sayajual #tudungmurah #tudunglabuh #tudungborong #tudungbrunei #singapore #muslimah #tudungmuslimah #tudungmalaysia #misscolorborong #tudungborong #jualborong #helizahelmi #ustazahsitinorbahyahmahmood #moodrepublic #ceritakita #muslimahsolehah


0   0  

#Assalamualaikum hye guys. *NSAyang IBU PROMO EXTENDED until 3rd JUNE 2018!*
.
.
Due to high demand for this Combo Deals, weโ€™re delighted to announce that, our Combo Deals EXTENDED until 3rd JUNE 2018! ๐Ÿ’ƒ
.
Enjoy deals on our baby:
.
1. AINAA Serum + AINAA Cleanser for only RM140
.
2. 2x AINAA Serum for only RM125
.
3. 2xAINAA Cleanser for only RM160 .
.
Let's gorgeous before RAYA.
Purchase order kindly whatsapp link in bio
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ https://api.whatsapp.com/send?phone=60133773767&text
.
Follow IG
@mistasoulz @ainaaserum_kl.sentul .
.
Jom teruskan misi korang utk muka yg licin dan flawless bolehlah whatsapp laju laju
kat bio profile @MistaSoulz type ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
AINAA SERUM +60133773767
AINAA CLEANSER +60133773767
AINAA AGENT +60133773767
AINAA DROPSHIP +0133773767
.
.
Lots of love from #MistaSoulz โค๏ธ ๐Ÿ˜Š
.
#AinaaSerum #AinaaCleanser #Serum #AinaaSkincare #KL #KualaLumpur #AinaaSerumSentul #NsabeautySentul #NsabeautyKL #NsaBeautySerum #Nsabeautyofficial #AinaaCleanserSentul #NsabeautySelangor #Selangor #Sayajual #Testimoni #BazarPaknil #Cleanser #SerumMalaysia #AinaaSerumJerawat #AinaaSerumCantik #AinaaSerumKLCC #AinaaSerumKL #Ainaa #AinaaCleanserKL #SerumJerawatAinaa #BuatanMalaysia


0   2  

BAJU MELAYU MATYIP
.
Hatudia stok baju melayu matyip dah sampai uiii. Sapa berkenan boleh terus ws kami taw
.
BAJU MELAYU MAT YIP
.
โœ”Material Korean Premium Crepe
๐Ÿ’ฒHARGA RM 139 (5-9 years)
๐Ÿ’ฒHARGA RM 129 (6 months-4 years)
๐ŸššPostage sm RM10 ss RM15
.
โคตโคตโคตโคตโคตโคต
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60187751224
.
#Bisnessambilberamal#Kurtamelayu#kurtamoden#kurtamurah#kurtalelaki#matyip#sayajual#sayajualkurta#sayajualmurah#jubahrepublik#kurtarepublik#kurtaremaja#bajumelayubudak#kurtabudakmurah#kebayabudak#kebayabudakmurah#kebayaindonesiamodern#kemejabudaklelaki#kemejabudakmurah#kemejabatikbudak#kemejaindonesia#kemejabatik#bajumelayumatyip


0   0  

[RESTOCK!!] NATURE REPUBLIC Real Nature Mask Sheet 23ml
.
12 variety of mask sheet you can choose depending on your skin condition:.
1. Rose
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Rose extracts moisturize and revitalize skin.
2. Shea Butter
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Shea butter nourishes the skin with a luminous glow.
3. Aloe
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Aloe extract soothes irritated skin and makes your skin smooth.
4. Green Tea
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Green tea extract deeply moisturizes and helps the skin stay moisturized.
5. Tomato
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Tomato extracts make moisturize and whiten skin.
6. Royal Jelly
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Royal jelly extracts provide nourishment and reduce wrinkles.
7. Bamboo
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Bamboo extract reinforces the skin's moisture balance.
8. Cucumber
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Cucumber extracts moisturize and make soft skin.
9. Chamomile
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Chamomile extracts provide rich moisture and make skin feel refreshed.
10. Olive
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Olive extract makes the skin sleek with full nourishment.
11. Orange
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Orange extract helps refine dull skin tone.
12. Tea Tree
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Tea tree extracts soothe and make radiant skin.
.
๐Ÿ“Œ RM 4.50 (exclude postage)
๐Ÿ“Œ Postage: RM 7 (WM) // RM 10 (EM)
๐Ÿ“Œ DM to purchase
.
โœ… 100% original from Korea
โœ… Readystock
โœ… Strictly no reservation & booking
โœ… NO COD available
.
Please read โ€œHOW TO PLACE YOUR ORDER?โ€ post for more info ๐Ÿ˜„
.
#kbeautymalaysia #koreanbeautymalaysia #koreanskincaremalaysia #koreancosmeticsmalaysia #koreanmakeupmalaysia #naturerepublic #naturerepublicmalaysia #naturerepublicoriginal #naturerepublicrealnaturemasksheet #sayajualmurah #onlinesehoppingmalaysia #readystock #sayajual #onlinestoremalaysia #trustedseller #koreanproduct #kkcityonlineshop #originalproduct #readystock #onlineshopkk #kkcityonlineshopping


0   1  

Saje nak Goda... Selamat berbuka puasaaaa๐Ÿ•Œ๐Ÿ•‹
#selamatberbuka #sayajual #mochiviral #omnomnommochi

Selangor

2   2  

PAKEJ SEHINGGA HUJUNG BULAN RAYA!!!
.
Pastikan Ramadan kali ini lebih Bermakna bersama osemmalaysia. Pastikan bisnes anda menjadi sasaran pertama pembeli. Sale May disepanjang bulan Ramadan dan Bulan Raya.
.
Wasap Atau Hubungi Saya Azmilyusoff Sekarang!!
Ws 016 653 4007
.
#JualFollower #JomFemous #Syantik #Malaysia #OleoleMall #ShahAlam #Seksyen18 #ShahAlamMall #OsemMalaysia #Banting #Selangor #Klang #IcityShahAlam #SCM #ramadan2018 #ramadan #PRU14 #UMNO #PAS #PKR #Ajakshiro #ZizanRazak #sayajual #BazaarPaknil

Kota Kemuning

0   3  

-
Butang baju aku mana pah?? ๐Ÿ˜‚
Hahaha..kalau hilang & malas nak gi beli, meh sini order..kita post ajer ๐Ÿ˜ƒ
Lagi2 nak raya ni.. Segak melampau butang baju melayu nih.. Boleh belikan utk cikben, anak teruna & ayah komer.. Kompem disayangi till jannah ๐Ÿ˜‰
-
Harga cun dari hakak.. RM25/set
-
Boleh dapatkan terus jugak di Booth kami @ Event Ramadhan Angsana Mall, Greentown Ipoh.
-
#dfirstscarf #dfirst #butangbajumelayu #premiumquality #sayajual #premium #muslim #fashion #raya2018 #instagram #instagood #instashop #instafashion #like4like #shopping #followforfollow #followme #love #galeridfirstscarf #malaysia

Ipoh, Perak

0   3  

Melayani pemesanan segala macam produk furniture dengan kualitas terbaik & harga yg terjangkau. Langsung dari tempat produksi tangan pertama. Kami juga menerima pemesanan custom desain sesuai yg anda inginkan.
Info harga, detail produk & yg lain, silahkan hubungi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡;
๐Ÿ“ฒ LINE : ivbfurniture
๐Ÿ“ฒ WhatsApp : 082223151962

#furniture #furnitureindonesia #furnituremurah #furnituredesign #furniturejepara #furniturejakarta #furnituresurabaya #jualfurniture #furnitureart #furnitureduco #costumfurniture #shabbychic #vintagefurniture #homedecor #weddingorganizer #homeliving #kamarset #interiordesign #eksterior #jabodetabek #sayajual #viral #latepost

Jepara

0   2  

PAKEJ SEHINGGA HUJUNG BULAN RAYA!!!
.
Pastikan Ramadan kali ini lebih Bermakna bersama osemmalaysia. Pastikan bisnes anda menjadi sasaran pertama pembeli. Sale May disepanjang bulan Ramadan dan Bulan Raya.
.
Wasap Atau Hubungi Saya Azmilyusoff Sekarang!!
Ws 016 653 4007
.
#JualFollower #JomFemous #Syantik #Malaysia #OleoleMall #ShahAlam #Seksyen18 #ShahAlamMall #OsemMalaysia #Banting #Selangor #Klang #IcityShahAlam #SCM #ramadan2018 #ramadan #PRU14 #UMNO #PAS #PKR #Ajakshiro #ZizanRazak #sayajual #BazaarPaknil

AEON MALL Shah Alam

1   1  

#KG_AVAILABLE

Brand : Polo Ralph Lauren Hoodie

Size : M (20/26)

Cond : 9/10 // made in china // swipe more details

Rm100 free postage. Ss +rm10

Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276

Wechat : kocharmjasni
.
Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage2 di #KG_AVAILABLE
.
.
#bundle #lokalah #tempatanfest #bajubundle #kasutbundle #powellperalta #kakibundle #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #champion #tommyhilfiger #nmit #supremeny #instashop #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #mmumelaka


0   5  

BAJU MELAYU MATYIP
.
Hatudia stok baju melayu matyip dah sampai uiii. Sapa berkenan boleh terus ws kami taw
.
BAJU MELAYU MAT YIP
.
โœ”Material Korean Premium Crepe
๐Ÿ’ฒHARGA RM 139 (5-9 years)
๐Ÿ’ฒHARGA RM 129 (6 months-4 years)
๐ŸššPostage sm RM10 ss RM15
.
โคตโคตโคตโคตโคตโคต
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60187751224
.
#Bisnessambilberamal#Kurtamelayu#kurtamoden#kurtamurah#kurtalelaki#matyip#sayajual#sayajualkurta#sayajualmurah#jubahrepublik#kurtarepublik#kurtaremaja#bajumelayubudak#kurtabudakmurah#kebayabudak#kebayabudakmurah#kebayaindonesiamodern#kemejabudaklelaki#kemejabudakmurah#kemejabatikbudak#kemejaindonesia#kemejabatik#bajumelayumatyip


0   0  

Bila pack promo 2016 , jumpa pack promo 2018.

dah 2tahun tak jumpa ye
dianz tak buat apa2 promo diskaun
org lain sibuk dengan end year sale , dengan new year sale , hari ibu bapa jiran semua

kita kekal selama 2 tahun tanpa apa2 promotion.

regular customer memang grab 2-3 botol sebab diaorang tau โ€œ dianz โ€œ macam mana.

Dianz vitamin pink RM90 / 60 biji ( harga asal RM100 )

habis is habis !
dalam setahun ni sekali je kita buat
next year taktau la ada lagi ke tak

Jom grab sebelum stok kat HQ habisssss ๐Ÿ‘€ .
.
wassap 014 3152 754


1   3  

Busy day today, didn't manage to make a pretty breakfast ๐Ÿ˜› Here's a breakfast bowl from some time back โ€“ chia pudding, vegan yoghurt, nuts & seeds granola, goji berries, blueberries and shredded coconut. I usually make my own yoghurt because my body doesn't react well to too much diary ๐Ÿ˜‚ I'm thinking of making some yoghurt for sale, would you guys be interested? Dairy or non-dairy? Let me know! ๐Ÿ’• #breakfirstbyamy

Kuala Lumpur, Malaysia

1   3  

PEPLUM CHE TA PLUSSIZE
.
RM 140 TERMASUK POS S.M
RM 150 TERMASUK POS S.S
.
MATERIAL : LACE WITH LINING + COMO CREPE
SIZE : 3XL
.
MEASUREMENT :
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
SIZE 3XL
SHOULDER : 18"
BUST : 48"-50"
ARM HOLE : 26"
ARM LENGTH : 24"
HIPS : 72"
LENGTH : 30"
.
๐Ÿ’‹SKIRT 3XL
WAIST : 26"-54"
HIPS : 54"
LENGTH : 42"
.
๐Ÿ’ LIMITED STOCK
๐Ÿ’– SAPE BAYAR DULU DIE PUNYA
๐Ÿ’› BOOKING TAK DITERIMA
.
๐Ÿ’‹ NAK ORDER WHATSAPP TERUS
๐Ÿ’™ http://www.wasap.my/601123538331

#sayajual #peplum #peplumplussize #plussizemalaysia #koleksiraya2018 #koleksibajurayaplussize #plussizemalaysia #plussizemodel #bajupeplumraya #peplumbesar
#bajuplussizemurah #bajuplussizemurahmalaysia #bajuplussizecantik #bajuplusize


0   0  

PAKEJ SEHINGGA HUJUNG BULAN RAYA!!!
.
Pastikan Ramadan kali ini lebih Bermakna bersama osemmalaysia. Pastikan bisnes anda menjadi sasaran pertama pembeli. Sale May disepanjang bulan Ramadan dan Bulan Raya.
.
Wasap Atau Hubungi Saya Azmilyusoff Sekarang!!
Ws 016 653 4007
.
#JualFollower #JomFemous #Syantik #Malaysia #OleoleMall #ShahAlam #Seksyen18 #ShahAlamMall #OsemMalaysia #Banting #Selangor #Klang #IcityShahAlam #SCM #ramadan2018 #ramadan #PRU14 #UMNO #PAS #PKR #Ajakshiro #ZizanRazak #sayajual #BazaarPaknil

Bazar Ramadhan Tmn Sri Andalas

0   0  

- BUMBU PECAL -
.
OPEN ORDER until 01 June 2018,

Tempahan bumbu pecal kini dibuka. So, pada siapa yang dah plan nak buat stok bumbu pecal tu, dah boleh terus klik link kt bio kite untuk key in order korang eh..๐Ÿ˜‰
.
Senang yakmat tau tak?! Kalau bumbu pecal ni ada je stok kt rumah.. In case, korang buntu taktau nak hidang apa kt tetamu di hari lebaran ni (githuu..hari lebaran katanya)๐Ÿ˜† korang boleh hidangkan menu pecal je.. Kerja senang.. Tak perlu nak berlengas menggoreng bagai. Haa.. Tak caya, korang try la ๐Ÿ˜ฌ

Zaman sekarang ni, tak payah nak serabutkan fikiran.. Semuanya mudah dan memudahkan.. Hihi

Cepat order sekarang. Last order 01 Jun 2018 ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜‰
.
Packaging
โˆš 250g - RM6
โˆš 500g - RM11

To order drop us a text at ๐Ÿ‘‡
019.346.3633 (Click link at @DIHotKitchen bio -
for easier to text ur order)

#DIHotKitchen #DoubleIFrozen
#HomeMade by #IkaNurzalikha
#KaripapFrozen #KaripapKentang
#KaripapSardin #KaripapDaging
#KaripapAyam #KaripapSedap
#VadaiFrozen #VadaiSedap #MasalaVadai #BumbuPecal #BumbuPecalUyutJannah
#KuahPecal #KuahPecalSedap
#SayaJual #FrozenFood #InstaFoods #ResepiNenekMoyang #ruangrezekihanania #Putrajaya #BandarBaruBangi
#InstaFood #Instagram #InstaShop


0   1