#stailista

Instagram photos and videos

๐Ÿ‘‘ุฌูˆุงู†ุชุฑูŠู† ูˆ ุชุงุฒู‡ ุชุฑูŠู† ู…ุคุฏูŠู„ุงุช๐Ÿ‘‘
๐Ÿ–’ุจุงุดุชุฑูŠู† ูƒูˆุงู„ูŠุชู‰๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ‘œุฌุงู†ุชุงูˆ ูพูŠู„ุงูˆู‰ ๐Ÿ‘ ุชูˆุฑูƒู‰ ๐Ÿ˜ุจุค ุฒุงู†ูŠู†ู‰ ู†ุฑุฎู‰ ูˆู‡ ุฑู‡ ๐Ÿ“ฅ
ู†ุงูˆ ู†ูŠุดุงู†:ูƒู‡ ุฑูƒูˆูƒ ุจุงุฒุงุฑู‰ ุดุคุฑุฌู‡ ุจู‡ ุฑุงู…ุจู‡ ุฑ ุจู‡ ู‡ุงุฑุงุชู‰ ู…ุงู… ูุงูŠู‚ .
#karwan_xabati_๐Ÿ’
#kurdish #hawler #kapl #akre #slimani #zaxo #slime #kirkuk #kirkuk2022#halabja #kappa #slimetutorial #kch #kchairstylist #kchr #moodboard #moody #stailista #kurtcobain #kurdstan


1   15  

INNER NECK PALING SELESA DI MALAYSIA !!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
๐ŸŒธ Tiffany Inner Neck by @alhumairacontemporary ๐ŸŒธ
.
PELBAGAI WARNA YG MENARIK KORANG BOLEH DAPATKAN TAW !!๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
โœ”๏ธMaterial : Cotton Viscose
โœ”๏ธRM 39 sahaja !!
*exclude postage*
.
Order please CLINK LINK Whatsapp on BIO ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
๐Ÿ’ฏFast Service
.
#alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #ootd #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #agentTAP032 #hzalhumairafeedback #janganbencicintaku #sempurnaraya2018


0   8  

Selamat malam wahai hamba yang maha pencipta. Berlaku jujur & ikhlas lah dalam setiap pekerjaan mu kerana itu adalah ibadah ๐Ÿ˜Ž

Terima kasih @sevenfriday_malaysia
#mrstailista
#stailista
#selamatmalam
#goodnight
#sevenfriday
#watches
#sunglasses
#fashion
#stail
#style

Robinsons four Season kuala Lumpur

1   26  

Ruang tamu ibarat wajah sebuah rumah. Bila rumah tidak mempunyai koridor, ruang tamu adalah yang pertama kali dilihat para tamu yang berkunjung. Di ruangan ini pula kita menghabiskan saat-saat bersama keluarga, atau bersantai setelah pulang dari tempat kerja.
Amacam ngan ruang tamu ni? ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Ž #design #luxury #homedecor #stailista #favourite #stylish #interiordesign #interior #decor #classic #property #creative #propertyforsale #houseforsale #graphicdesign #abstract #house #designer #architecture #fashion #family #woodenfloor #traditional #familyhall


1   8  

Yeay !๐Ÿ’ƒ๐Ÿปโค๏ธ nak share feedback client ciksiti ๐Ÿค—.
.
.
Thank you na purchse 6 item sekaligus & percayakan cikti untuk guide & bantu anda ! Na grab set Skincare & Make Up sekali ๐Ÿ˜ฑ. Nak dapatkan Make Up yang cantik & smooth datang dari kulit yang sihat kan ๐Ÿค—.
.
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincare


0   12  

Alhamdulillah 3rd batch August! ๐Ÿ˜โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
.
.
Tak sabar nak tunggu my Box Of Love Mary Kay sampai Esok ๐Ÿ˜. Ada barang ciksiti & selebihnya client Cik siti punya ๐Ÿ™ˆ.
.
.
Mary Kay will give you proper guidance, yg boleh Q&A dgn someone abt our skin updates and especially talking abt the products itself , best kan ?! Ada beauty Consultant yang akan bantu anda juga !.
.
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincare


0   11  

Pintu merupakan komponen utama rumah yang paling penting. Tentu saja, kan? Jika tidak ada pintu bagaimana nak masuk ๐Ÿ  Lagi pintu menarik yg ditemui, berkonsepkan bali. ๐Ÿ˜Š

#design #luxury #homedecor #stailista #favourite #stylish #interiordesign #interior #decor #classic #creative #houseforsale #graphicdesign #homedecor #abstract #house #designer #architecture #fashion #family #luxur #traditional


0   5  

Kebiasaannya, kontrak jual beli rumah menyatakan pihak pembeli dan penjual perlu menandatangani Perjanjian Jual Beli (Sales & Purchase Agreement) dalam tempoh 14 atau 21 hari. Bergantung kepada Surat Kontrak yang telah ditandatangani sebelum ini. Jadi, dalam tempoh ini, pihak pembeli perlu mendapatkan kelulusan pembiayaan/pinjaman perumahan. Pihak pembeli perlu komited berurusan dengan pihak bagi memenuhi dokumen yang diperlukan untuk melancarkan proses permohonan pinjaman/pembiayaan perumahan tersebut. Dalam tempoh ini juga, kedua-dua pihak pembeli dan penjual rumah perlu melantik peguam bagi mewakili mereka untuk melancarkan perjalanan transaksi jual beli rumah tersebut. Pihak peguam akan memastikan bahawa pihak penjual, pembeli dan rumah yang dijual bebas daripada apa-apa perkara yang boleh menghalang transaksi jual belu rumah tersebut berjalan ๐Ÿ“ธ ๐Ÿ‘#design #luxury #homedecor #stailista #favourite #stylish #interiordesign #interior #decor #classic #realestate #realestateagent #property #creative #propertyforsale #houseforsale #graphicdesign #homedecor # #abstract #house #designer #architecture #fashion #family #luxury


0   14  

Alhamdulillah lepas 2 tahun guna mary kay!kulit makin sihat kerana konsisten rawat skin๐Ÿ˜
Cc:Liza Nurliza
Alhamdulillah dengan set botanical effects kulit beliau makin sihat kan?
Semua nakkan kulit sihat kan?bagi ana tak perlu putih melepak sampai nampak urat muka semua tapi cukup kulit tak sakit dan sihat๐Ÿค—nampak kan perbezaan kulit mana yg better?
.
Set botanical hanya bahan berasas botani๐Ÿ˜๐Ÿ˜bukan krim timbang kilo ya.krim timbang kilo?ya krim yg dibeli secara pukal dan juga dipek semula dan letakkan jenama baru saja!!!๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ
.
Kulit sensitif dan breakout lepas guna peeling product๐Ÿค”
.
Peeling product tu macam mana pulak ye?
Peeling produk tu ialah produk pemutih la dear๐Ÿ˜˜
.
Ana pon dlu pengguna tegar peeling tau tapi dah serik.setiap bulan beli sekotak.pernah terfikir tak macam mana boleh putih 3 hari je??mesti ada something kan??๐Ÿค”๐Ÿค” Tapi masok bulan ke 3 muka dh rosak haishh mmg menyesal sgt๐Ÿ˜ขmemang sakit!pedih dan juga gatal!bila garu makin membengkak.sampaila rasa dah putus asa nak rawat muka!pakai apa pon tak kena!๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Dann ramai lagi ana tau wanita kat luar sana pon alami benda yg smaa tapi takot nk stop kan sbb takot breakout.ana pon brekaout juga tpi alhamdulillah berjaya rawat dgn mary kay๐Ÿ˜Žyang penting sabar dan konsisten.biar lambat asal selamat๐Ÿ˜sebab secara biologi kulit ambil masa 28 hari tau utk renew!๐Ÿค—
.
Memang nmpk sgt perubahan lepas guna botanical effects selama 2 tahun๐Ÿ˜˜
Biar lambat asal selamat๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Botanical efects hanya berasas bahan botani sepeti
1.silymarin dan buah panjang hayat yg merupakan bahan antioksida๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Tau tak apa beza bila guna mary kay dan produk pemutih dlu๐Ÿค”๐Ÿค”
Nak tau jom ws ana?ana consult๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
No merkuri no harmful chemical.mary kay jimat.beli 1 tahun 2 kali jee๐Ÿ˜
.
Haa jom jadi pengguna bijak๐Ÿ™†๐Ÿ™†
.
Free consultation!
Free sampelโค๐Ÿ™†
Ws ana 0175010563๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayshahalam #marykaydamansara #marykayipoh #marykayskincare #marykaycosmetics #nabilarazali #neelofa #wanyhasrita #aesthetic #antiacne #antiageing #nopeeling #beautyskin#wadiadra
#rayyanhaya
#trustedbeautyconsultant
#marykaymysg
#like4like#stailista
#puterimuslimahasia2018

Shah Alam, Malaysia

1   4  

Good night beautiful ladies !๐Ÿ˜โค๏ธ.
.
.
Set Botanical sesuai digunakan untuk semua peringkat usia & sangat sesuai untuk kulit sensitif , berjerawat. Set ini juga mempunyai 3 formula mengikut kesesuaian dan jenis kulit wajah masing masing ๐Ÿ˜Š.
.
.
.
Waktu breakout teruk disebabkan berhenti menggunakan produk pemutih local , kulit sangat bermasalah dan berjerawat jadi start dengan Set Sensitif Botanical dan slowly upgrade. Anda tak tahu mana satu anda patut cuba dan guna ? ๐Ÿค— boleh whatsapp kina , kina akan bantu anda ๐Ÿค—.
.
1. Cleanser ๐ŸŒธFormula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen ๐ŸŒธMenutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate ๐ŸŒธBertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask ๐ŸŒธBuang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm kina cepat ๐Ÿ˜ budget ? Whatsapp kina laju laju .
Whatsapp 0192985322.
Kina
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes#marykayputrajaya#marykayuitm#marykaymalaysia#marykaykl#marykaysabah#marykaymelaka#marykayserawak#beautyconsultantmarykay#marykaypenang#marykaymuar#marykaymalaysiasingaporeseminar


1   6  

Good night beautiful ladies !๐Ÿ˜โค๏ธ.
.
.
Set Botanical sesuai digunakan untuk semua peringkat usia & sangat sesuai untuk kulit sensitif , berjerawat. Set ini juga mempunyai 3 formula mengikut kesesuaian dan jenis kulit wajah masing masing ๐Ÿ˜Š.
.
My skincare journey.
.
Waktu breakout teruk disebabkan berhenti menggunakan produk pemutih local , kulit sangat bermasalah dan berjerawat so ciksiti start dengan Set Sensitif Botanical , then slowly upgrade ke Full Set Botanical , Melacep dan slowly timewise . Anda tak tahu mana satu anda patut cuba dan guna ? ๐Ÿค— boleh whatsapp cik siti , cik siti akan bantu anda ๐Ÿค—.
.
1. Cleanser ๐ŸŒธFormula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen ๐ŸŒธMenutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate ๐ŸŒธBertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask ๐ŸŒธBuang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm siti cepat ๐Ÿ˜ budget ? Whatsapp siti laju laju .
Whatsapp 0192400562.
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes#marykayputrajaya#marykayuitm#marykaymalaysia#marykaykl#marykaysabah#marykaymelaka#marykayserawak#beautyconsultantmarykay#marykaypenang#marykaymuar#marykaymalaysiasingaporeseminar


0   26  

๐ŸŒธReady Stock !!๐ŸŒธ
.
RIJA Instant Hijab (TUDUNG SARUNG) by @alhumaira.ahc_byhz โค๏ธ
.
Only 9 COLOUR still AVAILABLE uolss !!
.
โœ”Material : Strechable Viscose
โœ”Price : RM 59 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
*exclude postage*
.
ORDER just Click Link Whatsapp on BIO๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
๐Ÿ’ฏFast Service
.
#alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #clearancesale #agentTAP032 #fattzura #sempurnaraya2018


0   8  

๐Ÿ‘‘ุฌูˆุงู†ุชุฑูŠู† ูˆ ุชุงุฒู‡ ุชุฑูŠู† ู…ุคุฏูŠู„ุงุช๐Ÿ‘‘
๐Ÿ–’ุจุงุดุชุฑูŠู† ูƒูˆุงู„ูŠุชู‰๐Ÿ‘Œ
๐Ÿ‘œุฌุงู†ุชุงูˆ ูพูŠู„ุงูˆู‰ ๐Ÿ‘ ุชูˆุฑูƒู‰ ๐Ÿ˜ุจุค ุฒุงู†ูŠู†ู‰ ู†ุฑุฎู‰ ูˆู‡ ุฑู‡ ๐Ÿ“ฅ
ู†ุงูˆ ู†ูŠุดุงู†:ูƒู‡ ุฑูƒูˆูƒ ุจุงุฒุงุฑู‰ ุดุคุฑุฌู‡ ุจู‡ ุฑุงู…ุจู‡ ุฑ ุจู‡ ู‡ุงุฑุงุชู‰ ู…ุงู… ูุงูŠู‚ .
#karwan_xabati_๐Ÿ’
#kurdish #hawler #kapl #akre #slimani #zaxo #slime #kirkuk #kirkuk2022#halabja #kappa #slimetutorial #kch #kchairstylist #kchr #moodboard #moody #stailista #kurtcobain #kurdstan


0   22  

Kita sekarang berada di ZON SELESA. ๐Ÿ˜‰Simple tapi menarik, kemasan moden dgn sentuhan kontemporari ๐Ÿ’ก

#love #design #luxury #homedecor #stailista #favourite #stylish #interiordesign #interior #decor #classic #realestate #property #creative #graphicdesign #homedecor #wall #wallart #abstract #house #designer #architecture #fashion #family #luxur #livinghall


1   10  

Menikmati ketenangan suasana nyaman dan damai di kampung dengan kehijauan pokok tanaman, buah2an dan sayuran yang tumbuh subur. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ“ธ #luxury #homedecor #stailista #favourite #stylish #interiordesign #interior #decor #classic #property #creative #propertyforsale #houseforsale #graphicdesign #homedecor #wall #abstract #house #designer #architecture #fashion #family #luxur #traditional #village


0   15  

Buyer TAK CUKUP CASH ๐Ÿ˜…

Bila BUYER masuk loan. Bank akan tanya berapa harga jual. Jika harga jual melebihi Market Value, maka BUYER kena TOP UP cash money sbb bank akan berikan pinjaman berpandukan Market Value. Bank hanya akan berikan loan sebanyak 90% drpd Market Value.
So para pemilik rumah, disarankan jual hartanah anda mengikut Market Value. Nak semak Market Value hartanah anda? DM laju ๐Ÿ’จ

#design #luxury #homedecor #stailista #favourite #stylish #interiordesign #interior #decor #classic #realestate #hartanahn9 #realestateagent #property #creative #propertyforsale #houseforsale #graphicdesign #homedecor #abstract #house #designer #architecture #fashion #family #luxur #traditional


0   14  

Anda boleh gabungkan Translucent Loose Powder dengan apa apa foundation / cc cream / bb cream yang anda guna ๐Ÿ˜๐ŸŒธ๐Ÿ’•.
.
.
TAK PERLU PENING PENING PILIH TONE LAGI !.
.
.
๐Ÿ’ซTranslucent Loose powder is the best powder. Powder ni sangat halus dan lembut, ada partikal crystal dalam dia, so bila pakai memang akan nampak shining dan glowing.
.
๐Ÿ’ซKelebihan Translucent loose powder ialah:
.
Matching dengan semua tona kulit, takkan jadi tepung gomak punya.
Memberi kemasan sheer dan jernih di muka
Mengurangkan kilatan di wajah sepanjang hari.
Ringan dengan kemasan ala velvet di muka..part ni mmg best..macam tak pakai apa apa sangat... weightless muka kita ni.
.
So what are you waiting for? Try now!.
.
โ€ข small steps everyday โ€ข slowly but surely โ€ข
.
Your Beauty Consultant.
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm sis cepat .
Whatsapp 0139016076
Sara
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincare#marykaycheras#timewiserepair#marykaysubang


1   7  

Tak kisahlah bisnes yang dicuba tak menjadi. ๐Ÿ˜Ž Terus mencuba tu lebih penting daripada bangga akibat selesa..๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ psst bunglow 3 tingkat area seremban, roger klu berminat โ˜๏ธ๏ธ๐Ÿ‘#design #luxury #hartanahn9 #homedecor #stailista #favourite #stylish #interiordesign #interior #decor #classic #realestate #realestateagent #property #creative #propertyforsale #houseforsale #graphicdesign #abstract #house #designer #architecture #fashion #family #woodenfloor #traditional


0   17  

Cc Cream Mary Kay ๐Ÿ’•Best Item Uolsss ! Sambil cantik boleh rawat dan protect skin . Best tak ?! Mestilah best dan yang paling penting sangat jimat ! Tahan penggunaan 8 bln dan ke atas ๐Ÿ˜ฑLets Flawless with Mary Kay CC CREAM๐Ÿ˜๐Ÿง•๐Ÿป
.
Siapa suka simple ? ๐Ÿ™‹๐Ÿป Tapi nak nampak flwless dan glowing ? ๐Ÿ™‹๐Ÿป this is for u ! CC CREAM MARY KAY
I Love CC CREAM MARY KAY๐Ÿ”ฅ
.
Tau tak Cc Cream ni merupakan gabungan makeup dan skincare? Selain dari berfungsi seperti foundation,ia turut membantu untuk merawat kulit kita tau. Bagus bukan? Formulanya sgt ringan je tak heavy mcm foundation lain. Bila apply kat wajah pun tak bercapuk. Sebab tu skin nampak flawless je sepanjang hari hehe ๐Ÿ˜Š
.
๐ŸŒธKEBAIKAN CC CREAM๐ŸŒธ
1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15).
4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera.
6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya.
7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
.
Cheq pakai, cheq promote, cheq juai.. jom sama2 cantik oulls๐Ÿ˜˜
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh tanya tyra cptt cpt .
Link ws in bio ! ๐Ÿ”ฅ
Tyra๐ŸŒท
Independent Beauty Consultant๐ŸŽˆ
Mary Kay Malaysia๐Ÿ’ž
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaymelaka #marykayselangor #marykaycheras #marykayproducts #marykaysubangbestari #marykayselayang #marykay #marykayseremban #marykaymalaysia #marykaykl #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #malaysiaigers #ubatjeragat #kulitsensitif #clevergirltv3 #malaysiaviners #marykaycccream #cccream


3   10  

Alhamdulillah ! Syukur ! All Mary Kay Products client cik siti & cik siti sendiri dah sampai ! Im sooo happy ! Oh ya ! Harini 2 orang client cik siti telah mendaftar as Beauty Consultant , anda ? Bila lagi ! ๐Ÿ˜โค๏ธ.
.
.
Mary Kay will give you proper guidance, yg boleh Q&A dgn someone abt our skin updates and especially talking abt the products itself , best kan ?! Ada beauty Consultant yang akan bantu anda juga !.
.
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincare


1   22