#stailista

Instagram photos and videos

KURTA RA'UF🔥.
.
PRICE : RM109 (NORMAL PRICE RM199)
MATERIAL : SOFT COTTON
SIZE : S M L XL XXL
.
KURTA RA'UF PALING KACAK & SELESA ! 😄😄😄 Koleksi TERBARU elrahexclusive dah sampai uols..
.
✅FREE service Charge
✅Bayar Baju + Postage
✅Full & Fast Payment Only
✅No Booked
✅First Come First Served
.
.
Fast Respons Pleasee Whatsapp👇👇.
.
📲 WHATSAPP : +6014 9653109
.
.
#elrahexclusive #elrah2018 #elrahraya #elrahraya2018 #raya2018 #bajuraya #bajumelayu #bajukurta #bajunikah #bride #groom #nikah #sanding #ramadhan #syawal #lebaran2018 #selfie #ootd #fashion #stailista #fashionista #instafamous #bazarpaknil #wakdoyok #ramadhanmubarak #bisnesonline


0   3  

Selamat petang❤
.
Best mask untuk masalah blackhead,whitehead and oily skin!!😍😍😍😍macam mana charcoal mask ni berfungsi?ia akn bertindak sbg magnet dan tarik kotoran2 dari muka kita tau!!so kalau uols pakai 2 kali sminggu mst ohsem kan hasil😍
.
Paling best feel bila bangun pagi mmg muka nampk lebih cerah!tak oily dan rasa licin je😄😄
.
Ana pon dlu ana masalah blackhead jadi😢😢lepas guna mask ni memang rasa perbezaan tau😍😍😍
Kulit tak oily!lebih cerah dan pasti muka.lebih bersih dan licin😍😍
Yang paling awesome mmg tahan pnggunaan 10 bulan ke atas😍semua org suka jimat kan😉
.
MARY KAY CHARCOAL MASK😍😍😍 Mask charcoal ada rosemary dan mint pudina.. Bila pakai kita akan rasa tenang dan berangin .
.
😱 Arang ke?? Ye.. ARANG 😄
🍃 Arang aktif meresap bndasing yg lebih berat daripadanya sehingga 2x ganda.
🍃 Membersihkn pori-pro
🍃 Meninggalkan kulit bersih
✨✨ Tanah liat Kaolin dan Bentonit
✨ Mengurangkan kilat muka
.
🎈Ekstrak Bebuas dan Kacang Boston
🚩Menambahbaikan tampilan warna kulit yg tak sekata
🚩Memulihkan keserian kulit
🚩Menenangkan kulit 🎈 Pakai 2 atau 3 kali seminggu😍
.
Free consultation!
Free sampel!
Ws ana 0175010563😉 .
.
#marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayshahalam #marykaydamansara #marykayipoh #marykayskincare #nabilarazali #neelofa #wanyhasrita #aesthetic #beautyskin#wadiadra
#rayyanhaya
#trustedbeautyconsultant
#marykaymysg
#like4like#stailista
#puterimuslimahasia2018
#melacep#ofhgmarykay
#ubatjerawat
#dermatologist
#aesthetic#botanic
#uyainaarshad


1   2  

Lipstick rayaaaa ! 😍 cuba uolss comment which one uolss suka ?.
.
Kerajaan Baru , Jom Beli Lipstick Baru 😍.
.
.
Alhamdulillah , keputusan terbaik untuk memilih kerajaan yang benar benar layak untuk mentadbir 👍🏻.
.
Good morning 😘.
.
.
Ada yang nak try for FREE area Perak DM / WHATSAPP ciksiti laju laju okies 😘.
.
It’s available now ! Last week out of stock ! Fuhhh nasib baik minggu ni dah restock . 2 kali SOLD OUT ! 😱😱.
.
Ada 9 shade ! All colour sangat memikat hati & yang paling penting SELESA pada bibir ! That the most important.
.
🌸Kesan long-lasting tanpa mengeringkan bibir.
.
🌸Seperti semi-matte, sifat 'cushiony' dari Cushion Matrix Technology membuatkan ia mudah di sapu dibibir dan mengekalkan warna di atas bibir kita.
.
🌸Color semestinya pigmented. Cantik sangat!😍😍.
.
🌸Optical enhancer scatter light and blur the appearance bila ada minor imperfection. .
📣📣Tau x lipstik ni mengandungi sunflower seed oil dan jojoba butter utk melembapkan dan mencantikkan bibir kita.
.
Jom REWARD kan diri anda dengan Lipstick Semi Shine !.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat , budget ? Don't worry .
Whatsapp 0192400562
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likelike4like#marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykayselangor#marykayjohor#marykayshahalam#marykayperak#marykaymalaysia


0   5  

RIMAS DAN MALU DENGAN JERAWAT DIMUKA.? DAH MAKE UP TEBAL-TEBAL TAPI JERAWAT MASIH KELIHATAN.?
.
Saya cari 50 orang yang serius nak hilangkan jerawat dan nak kulit flawless tanpa guna sebarang make up.
.
JAMINAN.! wang dikembalikan jika tidak berkesan dalam tempoh 30 hari.
.
--> Hadiah percuma
--> Free pos
--> Diskaun
--> Khidmat nasihat percuma
.
Serius nak kulit licin tanpa jerawat boleh tinggalkan no tel puan atau whatsapp kami
.
Whatsapp 013-9846100
Whatsapp 013-9846100
Whatsapp 013-9846100
.
#setkurusshaklee #magicalserum #sayajualmurah #jerawatbatu #vivixmurah #cantik #ubatjeragat #ubatparut #vitamincshakleemurah #vitaminemurah #shakleehargastudent #vitamincmurah #supplemet #ubatjerawat #setkecantikan #hijabista #susumaaez #freepostage #kulitcerah #stailista #produkkecantikkan #jomcantik #marykaymalaysia #kuruscepat #kurus #pengedarshakleeperda #tatiskincare #marykayshahalam #kulitcantik #jerawat


0   2  

Ukuran saiz gojess boleh rujuk disini ea
.
.
Nak tahu warna-warna yang ada, mehhh... terus wassap +60189731694
#chantiquebymia #dropship #bajukurungonline #bajukurungraya2018 #cantikitubudaya #terapiinstagram #ajimaura #igersmalaysia #stailista #fashionista #visitmyig #followme


1   6  

KURTA ZAYYAN🔥.
.
PRICE : RM109 (NORMAL PRICE RM199)
MATERIAL : SOFT COTTON
SIZE : S M L XL XXL
.
KURTA ZAYYAN PALING KACAK & SELESA ! 😄😄😄 Koleksi TERBARU elrahexclusive dah sampai uols..
.
✅FREE service Charge
✅Bayar Baju + Postage
✅Full & Fast Payment Only
✅No Booked
✅First Come First Served
.
.
Fast Respons Pleasee Whatsapp👇👇.
.
📲 WHATSAPP : +6014 9653109
.
.
#elrahexclusive #elrah2018 #elrahraya #elrahraya2018 #raya2018 #bajuraya #bajumelayu #bajukurta #bajunikah #bride #groom #nikah #sanding #ramadhan #syawal #lebaran2018 #selfie #ootd #fashion #stailista #fashionista #instafamous #bazarpaknil #wakdoyok #ramadhanmubarak #bisnesonline

Alor Gajah, Melaka.

1   7  

KURTA ZAYYAN🔥.
.
PRICE : RM109 (NORMAL PRICE RM199)
MATERIAL : SOFT COTTON
SIZE : S M L XL XXL
.
KURTA ZAYYAN PALING KACAK & SELESA ! 😄😄😄 Koleksi TERBARU elrahexclusive dah sampai uols..
.
✅FREE service Charge
✅Bayar Baju + Postage
✅Full & Fast Payment Only
✅No Booked
✅First Come First Served
.
.
Fast Respons Pleasee Whatsapp👇👇.
.
📲 WHATSAPP : +6014 9653109
.
.
#elrahexclusive #elrah2018 #elrahraya #elrahraya2018 #raya2018 #bajuraya #bajumelayu #bajukurta #bajunikah #bride #groom #nikah #sanding #ramadhan #syawal #lebaran2018 #selfie #ootd #fashion #stailista #fashionista #instafamous #bazarpaknil #wakdoyok #ramadhanmubarak #bisnesonline


0   6  

KURTA ZAYYAN🔥.
.
PRICE : RM109 (NORMAL PRICE RM199)
MATERIAL : SOFT COTTON
SIZE : S M L XL XXL
.
KURTA ZAYYAN PALING KACAK & SELESA ! 😄😄😄 Koleksi TERBARU elrahexclusive dah sampai uols..
.
✅FREE service Charge
✅Bayar Baju + Postage
✅Full & Fast Payment Only
✅No Booked
✅First Come First Served
.
.
Fast Respons Pleasee Whatsapp👇👇.
.
📲 WHATSAPP : +6014 9653109
.
.
#elrahexclusive #elrah2018 #elrahraya #elrahraya2018 #raya2018 #bajuraya #bajumelayu #bajukurta #bajunikah #bride #groom #nikah #sanding #ramadhan #syawal #lebaran2018 #selfie #ootd #fashion #stailista #fashionista #instafamous #bazarpaknil #wakdoyok #ramadhanmubarak #bisnesonline


0   8  

Assalamualaikum! Selamat tengah hari semua! 😘
.
Ni botol cikmaz yg ke-3 tau ! Satu botol tahan penggunaan 5-6 bulan 😱 jimat ke jimat ?? Sbb tu setiap tahun cikmaazz akan allocate kan kos utk skin sgt sgt berbaloi dgn pakai mary kay tau! Kalau nk tahu apa yg best sgt softener ni pm cikmaz explain kat uols kepentingan softener ! 😍💕
.
MELEMBAP✅.
MENCERAH✅.
MENGURANGKAN KEKETARAAN LIANG PORI✅.
.
⭐⭐Moisture Renewing Softener ⭐⭐.
.
Lepas Cuci muka, kita pakai pula Moisture Renewing Softener yang lebih dikenali sebagai toner atau penyegar. Softener ni berfungsi untuk melembutkan muka selain membantu penyerapan yang lebih baik. Tips nak bagi kulit betul-betul bersih ialah dengan menggunakan Softener. Kalau masih terdapat sisa-sisa make up atau kekotoran di kapas muka tu maksudnya belum bersih lah tu. Tahu tak kalau muka tak dibersihkan dengan sempurna, ia akan menyebabkan pori tersumbat. Bila pori tersumbat memang sangat mudah menjemput jerawat datang taw. Jadi kalau masih tumbuh jerawat tu check lah balik cara cuci muka tu betul-betul bersih ke tidak ya.☺
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm cepat .
Whatsapp 010-4329518
Cik Mazz
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
📍
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykaysenawang
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong#marykayseremban #malaysiaigers #kekasihpaksarela#


1   11  

.
✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit. ✔Boleh juga di bawa. Mesra solat
.

For fast respond,Whatsapp iera
.
📲www.wasap.my/+60145225691
📲www.wasap.my/+60145225691
📲www.wasap.my/+60145225691

#lipstickmarykay
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #marykayganu #marykayterengganu #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykayseremban #marykayusim #marykayuia #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #skincare#zulariffin


0   10  

hai all😃😃!! uolsss berbuka puasa dengan menu ape hri ni??😍😍.sambil fikir menu tu..jom lh cuci mata dulu dengan mary kay!!! Jom dapatkan PROMOSI MAy iniiiii!! berbaloi2 guysss!!haaa..sebab tu lh sis asyik post psl timewise miracle set ni!!! promosi dia kaw kaw uolsssss😱😱😱😱! rugi bagi sesispa yg belum grab!!!
.
okay! sebelum tu jommm kite tgok ape yg best sangat tentang set ni!!!😍😍😍😛. bagi sesiapa yg mempunyai mslh Jerawat, jeragat, kulit kusam, tona tk sekata, berkedut, kedur!!!! wajib try set ni!!!😃😃😃😃.
.
WOW! HABIS CEMANE MIRACLE SET NI BERFUNGSI?
JOM KITA KENALI SATU-PERSATU SET MIRACLE TIMEWISE NI😉
1. TimeWise 3-In-1 Cleanser dan TimeWise® 3-In-1 Cleansing Bar

Produk pembersih TimeWise® gabungkan antipenuaan dengan tiga fungsi penting dalam satu produk iaitu membersih, mengelupas dan menyegarkan – serlahkan kulit untuk nampak lebih muda.

2. TimeWise Age-Fighting Moisturizer

Losen mewah emolien ni gabungkan penghidratan 10 jam dengan kompleks berpatená untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi, tampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin dan kurang garis dan kedutan.

3. TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum SPF 35

Bayangkan item ni sebagai sel perlindungan ok. Produk yang inovatif ini boleh cegah kejadian garis-garis dan penyahwarnaan sebelum waktunya (ahaks) dengan halang kerosakan kulit disebabkan sinar UVA/UVB. Selain itu, peptida penenang bantu legakan garis-garis ekspresi.

4. TimeWise Night Solution

Satu sistem penyampaian unik vitamin terkapsul dan antioksidan tergabung dengan peptida penggalak kolagen untuk bantu pudarkan garis-garis dalam dan kedutan. Malah mikrokapsul Nutribeads® lebih banyak kandungan vitaminnya.
.
beuty consultant marykay
sara💞
0139016076
#marykay #marykayjohor #marykayjohorbahru#marykayseremban #marykaymelaka #marykaykl#marykayputrajaya #marykaydamansara #marykaylife #marykaylovers💋 #fazura #stailista #like4like #marykaysg #marykayterengganu #marykaykelantan #jomcantik #artistmalaysia #uqasha #marykaymalaysia_sg #marykaybestseller #marykayproducts #productputih #organicproducts


0   7  

Hai dear❤
ana akan selalu blast promo timewise ni tau!supaya uols tak terlepas pandang😘😘
Jom tengok2 produk anti ageing ni!!
Set anti ageing yg paling hot😍😍
Ada best promo tau bulan ni!rugi kalau tak grab🤔
.
So utk anda yg ada masalah kulit and mula alami penuaan mmg sgt2 sesuai la guna set timewise miracle ni😍
Boleh guna basic atau full set😄
Basic tu bukam trial pek tau tapi basic tu utk set permulaan ada cleanser n moisturiser😍😍
.
UNTUK SIAPA MIRACLE TIMEWISE SET NI?
.
😍Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda😍😍
.
1. TimeWise 3-In-1 Cleanser
.
💘Produk antipenuaan dengan tiga fungsi penting dalam satu produk iaitu membersih, mengelupas dan menyegarkan – serlahkan kulit untuk nampak lebih muda.
.
2. TimeWise Age-Fighting Moisturizer
.
💘penghidratan 10 jam dengan kompleks berpatená untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi, tampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin dan kurang garis dan kedutan.
.
3. TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum SPF 35
.
💘. Produk yang inovatif ini boleh cegah kejadian garis-garis dan penyahwarnaan sebelum waktunya (ahaks) dengan halang kerosakan kulit disebabkan sinar UVA/UVB.
.
4. TimeWise Night Solution
.
💘 vitamin terkapsul dan antioksidan tergabung dengan peptida penggalak kolagen untuk bantu pudarkan garis-garis dalam dan kedutan. 😍
.
Jom dapatkan free consultation dgn ana!
Free sampel!
Ws ana 0175010563😗
.
#marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayshahalam #marykaydamansara #marykayipoh #marykayskincare #marykaycosmetics #nabilarazali #neelofa #wanyhasrita #aesthetic #antiacne #antiageing #nopeeling #beautyskin#wadiadra
#rayyanhaya
#trustedbeautyconsultant
#marykaymysg
#like4like#stailista
#puterimuslimahasia2018
#melacep#ofhgmarykay
#ubatjerawat
#dermatologist
#aesthetic#botanic
#uyainaarshad


1   5  

Disebabkan sambutan yang menggalakkan dan order masuk bertalu2, maka bib buat PROMO FREE POSTAGE utk kesayangan semua.
.
.
Cepat2 dapatkan semua koleksi kurta dan baju melayudari @elrahexclusive . Berkualiti, selesa dan design yang letops utk raya kali ini 🔥🔥.
.
.

Please whatsapp for fast respond 👇👇
📲 whatsapp 014 9653109
.
.
#elrahexclusive #elrah2018 #elrahraya #elrahraya2018 #raya2018 #bajuraya #bajumelayu #bajukurta #bajunikah #bride #groom #nikah #sanding #ramadhan #syawal #lebaran2018 #selfie #ootd #fashion #stailista #fashionista #instafamous #bazarpaknil #wakdoyok #ramadhanmubarak #bisnesonline

Kuantan Pahang

0   8  

Disebabkan sambutan yang menggalakkan dan order masuk bertalu2, maka bib buat PROMO FREE POSTAGE utk kesayangan semua.
.
.
Cepat2 dapatkan semua koleksi kurta dan baju melayudari @elrahexclusive . Berkualiti, selesa dan design yang letops utk raya kali ini 🔥🔥.
.
.

Please whatsapp for fast respond 👇👇
📲 whatsapp 014 9653109
.
.
#elrahexclusive #elrah2018 #elrahraya #elrahraya2018 #raya2018 #bajuraya #bajumelayu #bajukurta #bajunikah #bride #groom #nikah #sanding #ramadhan #syawal #lebaran2018 #selfie #ootd #fashion #stailista #fashionista #instafamous #bazarpaknil #wakdoyok #ramadhanmubarak #bisnesonline

Kuala Terengganu

0   5  

Disebabkan sambutan yang menggalakkan dan order masuk bertalu2, maka bib buat PROMO FREE POSTAGE utk kesayangan semua.
.
.
Cepat2 dapatkan semua koleksi kurta dan baju melayudari @elrahexclusive . Berkualiti, selesa dan design yang letops utk raya kali ini 🔥🔥.
.
.

Please whatsapp for fast respond 👇👇
📲 whatsapp 014 9653109
.
.
#elrahexclusive #elrah2018 #elrahraya #elrahraya2018 #raya2018 #bajuraya #bajumelayu #bajukurta #bajunikah #bride #groom #nikah #sanding #ramadhan #syawal #lebaran2018 #selfie #ootd #fashion #stailista #fashionista #instafamous #bazarpaknil #wakdoyok #ramadhanmubarak #bisnesonline

Kuala Lumpur, Malaysia

0   5  

🔥READY STOCK Now !!!🔥
.
2nd RAYA COLLECTION ALHUMAIRA😍😘
🌸 DEMURE Raya Square Scarf 🌸
.
Material : EXCLUSIVE ROSE VELVET SATIN
Price : RM 69 exclude postage
.
👆👆👆
Order boleh TEKAN LINK Whatsapp di Bio✌
💯Fast Service
.
#alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #agentTAP032 #hzalhumairafeedback #fattzura #sempurnaraya2018


1   16  

Selamat pagi ! Hi uolss 😍cikti nak share testimoni from Aina Ismail yang merupakan seorang Beauty Consultant Mary Kay jugak ! Perubahan selepas 3 tahun setia merawat masalah kulit wajah beliau dengan Mary Kay !😍.
.
3 tahun lama kan ? Kulit wajah yang selama ni bertahun tahun rosak TIDAK BOLEH flawless atau licin dalam masa singkat 😔. Produk yang BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA , tak mampu beri kesan secepat & sepantas 7 hari / 3 hari . No no no.
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! .
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat , budget ? Don't worry .
Whatsapp 0192400562
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likelike4like#marykayterengganu#marykaysabah#marykaymelaka#marykaybest#marykaykedah#marykaypenang#marykaysabah#marykayserawak#beautyconsultant#kulitsihat#marykayperlis


0   8  

TIFFANY neck covered inner ini mampu mengubah gaya harian anda menjadi lebih kemas serta selesa! Inner neck ini diperbuat daripada fabrik Cotton Viscose yang sangat berkualiti tinggi, sejuk, serta serap peluh.
.
Selain itu, cutting dan fitment bagi inner neck ini juga sangat berkualiti di mana rambut anda tidak akan mudah terkeluar dan akan membuatkan anda rasa selesa sepanjang anda memakainya.❤️
.
Dapatkan sekarang !!
11 colour available uolss 😘
.
DM / Whatsapp for order
📲 0135807789
💯Fast Service
.
Atau boleh dapatkan di .
ZEHRA BOUTIQUE
NO3,
TAMAN PUTRA PUTRI,
01000 REPOH KANGAR ,
PERLIS.
#alhumaira #tiffanyinnerneck #alhumairafans #sayajualshawl #hijabista #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #demuresquarescarfs
@zehraboutique #alhumairaperlis


0   2  

Yang mana satu, idaman Kalbu 💗
.
Inginkan sentuhan moden tapi masih kekalkan elemen tradisional .
SORAYA adalah pilihan terbaik .
Nak baju raya cantik ni, meh whatapps sis laju2, ada offer menarik buat korang 😘
.
#qotd🌸
#byquindarasisters #byquindara #ootd #malaysia #love #fesyenterlajaklaris #sayajualtututee #sayajualtutuskirt #trend #tutuskirtviral #skirtcantik #tulle #fashionista #stailista #mommyanddaughter #sedondon #pink #black #white #bazarpaknil #brideteam #bridetribe #bajuteemurah #bajumurah #fattzura #bridesmaids #bridalshower


1   34  

bila si Allya bertema Megan & Hilda... confirmlah meletops 😍✨ .
all available for order.
http://kakdib.wasap.my
.
#InfinencexFazura
#infinencexjimmychoo
#infinencexrizmanruzaini
#shomxfazura
#shomxjimmychoo
#shomxrizmanruzaini
#lebaran2018
#stailista
#gayaraya
#gayaraya2018


0   5  

#Repost @mrstailista
• • •
Malam Amal The Celepets X Coffee Bay kini bersiaran di Feel Good Show. Jom tengok NTV7 ok .

@coffeebay.my
@ccserenacc
@atiliaharon
@dynasmokhtar
@joannarenisa
@feelgoodshow7
#mrstailista #stailista #pr #publicrelations #amal #charity #ntv7 #live #siaranlangsung


0   24