#susumaaez

Instagram photos and videos

PASTIKAN ORI BERHOLOGRAM KILAT GAMBAR FOUNDER

BVRC ADVANCED✅✅✅ 15x lebih efektif !!
15x lebih berkesan !!
15x lebih cepat hasil !!
Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !!
___
Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻
__
Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜
__
Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !!
Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜
.
Dapatkan sekarang bvrc advanced

Wasap
0169519031

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #bvrchq #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcstokiskelantan #agentbvrckelantan #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #bvrclovers #pemutihpantas #putihcepat #putihkekal #shaklee #bellezacollagen #susumaaez #beautycandy #viral #vitamincrosehip #bvrcprincess #aurawhite #collagen #jannanick #boosterwhitening


0   2  

PASTIKAN ORI BERHOLOGRAM KILAT GAMBAR FOUNDER

BVRC ADVANCED✅✅✅ 15x lebih efektif !!
15x lebih berkesan !!
15x lebih cepat hasil !!
Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !!
___
Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻
__
Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜
__
Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !!
Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜
.
Dapatkan sekarang bvrc advanced

Wasap
0169519031

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #bvrchq #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcstokiskelantan #agentbvrckelantan #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #bvrclovers #pemutihpantas #putihcepat #putihkekal #shaklee #bellezacollagen #susumaaez #beautycandy #viral #vitamincrosehip #bvrcprincess #aurawhite #collagen #jannanick #boosterwhitening


0   1  

PASTIKAN ORI BERHOLOGRAM KILAT GAMBAR FOUNDER

BVRC ADVANCED✅✅✅ 15x lebih efektif !!
15x lebih berkesan !!
15x lebih cepat hasil !!
Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !!
___
Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻
__
Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜
__
Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !!
Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜
.
Dapatkan sekarang bvrc advanced

Wasap
0169519031

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #bvrchq #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcstokiskelantan #agentbvrckelantan #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #bvrclovers #pemutihpantas #putihcepat #putihkekal #shaklee #bellezacollagen #susumaaez #beautycandy #viral #vitamincrosehip #bvrcprincess #aurawhite #collagen #jannanick #boosterwhitening


0   1  

PASTIKAN ORI BERHOLOGRAM KILAT GAMBAR FOUNDER

BVRC ADVANCED✅✅✅ 15x lebih efektif !!
15x lebih berkesan !!
15x lebih cepat hasil !!
Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !!
___
Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻
__
Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜
__
Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !!
Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜
.
Dapatkan sekarang bvrc advanced

Wasap
0169519031

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #bvrchq #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcstokiskelantan #agentbvrckelantan #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #bvrclovers #pemutihpantas #putihcepat #putihkekal #shaklee #bellezacollagen #susumaaez #beautycandy #viral #vitamincrosehip #bvrcprincess #aurawhite #collagen #jannanick #boosterwhitening


1   0  

PASTIKAN ORI BERHOLOGRAM KILAT GAMBAR FOUNDER

BVRC ADVANCED✅✅✅ 15x lebih efektif !!
15x lebih berkesan !!
15x lebih cepat hasil !!
Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !!
___
Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻
__
Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜
__
Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !!
Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜
.
Dapatkan sekarang bvrc advanced

Wasap
0169519031

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #bvrchq #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcstokiskelantan #agentbvrckelantan #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #bvrclovers #pemutihpantas #putihcepat #putihkekal #shaklee #bellezacollagen #susumaaez #beautycandy #viral #vitamincrosehip #bvrcprincess #aurawhite #collagen #jannanick #boosterwhitening


0   0  

PASTIKAN ORI BERHOLOGRAM KILAT GAMBAR FOUNDER

BVRC ADVANCED✅✅✅ 15x lebih efektif !!
15x lebih berkesan !!
15x lebih cepat hasil !!
Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !!
___
Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻
__
Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜
__
Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !!
Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜
.
Dapatkan sekarang bvrc advanced

Wasap
0169519031

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #bvrchq #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcstokiskelantan #agentbvrckelantan #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #bvrclovers #pemutihpantas #putihcepat #putihkekal #shaklee #bellezacollagen #susumaaez #beautycandy #viral #vitamincrosehip #bvrcprincess #aurawhite #collagen #jannanick #boosterwhitening


0   0  

PASTIKAN ORI BERHOLOGRAM KILAT GAMBAR FOUNDER

BVRC ADVANCED✅✅✅ 15x lebih efektif !!
15x lebih berkesan !!
15x lebih cepat hasil !!
Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !!
___
Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻
__
Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜
__
Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !!
Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜
.
Dapatkan sekarang bvrc advanced

Wasap
0169519031

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #bvrchq #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcstokiskelantan #agentbvrckelantan #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #bvrclovers #pemutihpantas #putihcepat #putihkekal #shaklee #bellezacollagen #susumaaez #beautycandy #viral #vitamincrosehip #bvrcprincess #aurawhite #collagen #jannanick #boosterwhitening


0   0  

PASTIKAN ORI BERHOLOGRAM KILAT GAMBAR FOUNDER

BVRC ADVANCED✅✅✅ 15x lebih efektif !!
15x lebih berkesan !!
15x lebih cepat hasil !!
Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !!
___
Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻
__
Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜
__
Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !!
Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜
.
Dapatkan sekarang bvrc advanced

Wasap
0169519031

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #bvrchq #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcstokiskelantan #agentbvrckelantan #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #bvrclovers #pemutihpantas #putihcepat #putihkekal #shaklee #bellezacollagen #susumaaez #beautycandy #viral #vitamincrosehip #bvrcprincess #aurawhite #collagen #jannanick #boosterwhitening


0   0  

PASTIKAN ORI BERHOLOGRAM KILAT GAMBAR FOUNDER

BVRC ADVANCED✅✅✅ 15x lebih efektif !!
15x lebih berkesan !!
15x lebih cepat hasil !!
Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !!
___
Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻
__
Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜
__
Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !!
Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜
.
Dapatkan sekarang bvrc advanced

Wasap
0169519031

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #bvrchq #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcstokiskelantan #agentbvrckelantan #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #bvrclovers #pemutihpantas #putihcepat #putihkekal #shaklee #bellezacollagen #susumaaez #beautycandy #viral #vitamincrosehip #bvrcprincess #aurawhite #collagen #jannanick #boosterwhitening


0   0  

PASTIKAN ORI BERHOLOGRAM KILAT GAMBAR FOUNDER

BVRC ADVANCED✅✅✅ 15x lebih efektif !!
15x lebih berkesan !!
15x lebih cepat hasil !!
Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !!
___
Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻
__
Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜
__
Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !!
Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜
.
Dapatkan sekarang bvrc advanced

Wasap
0169519031

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #bvrchq #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcstokiskelantan #agentbvrckelantan #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #bvrclovers #pemutihpantas #putihcepat #putihkekal #shaklee #bellezacollagen #susumaaez #beautycandy #viral #vitamincrosehip #bvrcprincess #aurawhite #collagen #jannanick #boosterwhitening


0   0  

PASTIKAN ORI BERHOLOGRAM KILAT GAMBAR FOUNDER

BVRC ADVANCED✅✅✅ 15x lebih efektif !!
15x lebih berkesan !!
15x lebih cepat hasil !!
Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !!
___
Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻
__
Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜
__
Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !!
Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜
.
Dapatkan sekarang bvrc advanced

Wasap
0169519031

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #bvrchq #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcstokiskelantan #agentbvrckelantan #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #bvrclovers #pemutihpantas #putihcepat #putihkekal #shaklee #bellezacollagen #susumaaez #beautycandy #viral #vitamincrosehip #bvrcprincess #aurawhite #collagen #jannanick #boosterwhitening


0   0  

PASTIKAN ORI BERHOLOGRAM KILAT GAMBAR FOUNDER

BVRC ADVANCED✅✅✅ 15x lebih efektif !!
15x lebih berkesan !!
15x lebih cepat hasil !!
Pemutih kulit pantas dan anti-biotik jerawat yg hot selling !!
___
Bvrc advanced sgt2 sesuai utk yg tk sabar2 nk kulit putih.. nak jerawat kecut.. nak parut kat wajah hilang .. 👏🏻👏🏻👏🏻
__
Jangan terkejut tau belum habis sebotol tiba2 org tegur " eh dah putih la kau " , " eh jerawat dah takde la " , " eh dah flawless la " 😜😜
__
Semua tu tk mustahil kalau betul2 konsisten consume bvrc advanced and rajin minum air kosong banyak👍🏻 Cuba dulu baru tahu !!
Memang menjadi uolssss tak cuba tak tahuuuu 😜
.
Dapatkan sekarang bvrc advanced

Wasap
0169519031

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #bvrchq #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcstokiskelantan #agentbvrckelantan #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #bvrclovers #pemutihpantas #putihcepat #putihkekal #shaklee #bellezacollagen #susumaaez #beautycandy #viral #vitamincrosehip #bvrcprincess #aurawhite #collagen #jannanick #boosterwhitening


0   0  

Alhamdulillah ekzema anak semakin pulih. Terus customer nak order 8 BOX! 😍
.
.
Hati ibu mana yang sanggup tengok anak menderita sakit berterusan kan. Mestilah nak yang terbaik untuk anak sendiri. Alhamdulillah jumpe jugak penawar utk ekzema anak dia. Happy sangat dapat bantu si ibu ni.
.
.
Apa yang uolls dapat dengan consume SUSU MAAEZ 💁 .
.
👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit
👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit
👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar
👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah
👉Meningkatkan daya kepekaan  penumpuan dan ingatan
👉Memberikan tenaga dan mengekalka  kecergasan
👉Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu
👉Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
👉Mengurangkan masalah keguguran rambut

Boleh efa tahu apa masalah uolls? Boleh efa suggestkan apa yang sesuai 😘PROMOSI sehingga 24/8/2018 yea! So cepat-cepat grab!
.
.
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam
#putihgebu #gebu
#halusmulus  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazar #bazarkarat


0   0  

See, memang best snowylotion ni.

Bau dia manis-manis buah stoberi. Rasa tenang yakmatt bila cium baunya. Pakai kat muka pon alahai kemain lembut kulit jadinya. Muka pulak jadi lembab dan kurang berminyak.

Bergetar jiwa uui dengan losyen stoberi ni. .
.

SNOWY LOTION
.
HARGA RM29 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘


1   2  

Hai uols....😍😍
Ada lagi yang belum cuba snowy lotion ni...? Tak ada yg ckp lotion ni tak wangi....abg posmen pun terpikat dgn lotion ni....😀 Snowy Lotion foundation....eh...foundation ke lotion?lotion ke foundation?

Ini la lotion istimewa iols nak perkenalkan kt uols..
.
✴formulasi hebat lotion yang seumpama foundation memberi kesan pemutihan pantas!
✴Wangian yang sungguh memikat! ✴pencerahan 10x ganda
✴merawat masalah kulit
✴melembabkan kulit
✴menghilangkan parut2 pada kulit
✴100% tidak melekit
✴boleh pakai pada seluruh kulit badan dan muka
✴ada kelulusan KKM
✴sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita .
SNOWY LOTION
.
HARGA RM29 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘


1   3  

Feedback Skin Luminous supplement🎉🎊
.
.
Kita ni lagi2 orang perempuan , kulit kita adalah aset kita tau. Paling tidak mesti kita nak kulit kita bersih dari cela dan jerawat kan ? Sambil2 tu mencerah sekali. 🙆
.
Tak payah heboh2 , dalam diam kita consume je skin luminous , tahu2 nanti kulit jadi cantik , jadi bersih , jadi cerah. Orang tgk pun jealous tau😝
.
Rugi kalau tak nak cuba . Meh dapatkan satu sementara ada promo merdeka haji ni uolls. Jangan terlepas tau ! 🙆💕
.
.
#losyeninstantwhitening #losyenpemutihkekal #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih
#losyenputihviral
#whiteninglosyenexpert #losyenviral #susumaaez #skinluminous #skinluminoustestimoni #skinluminousfeedback #sl #nakputih #shalicious #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #kurungmoden #tatiskincare #bvrori #kapsulmutiara


0   3  

Perempuan dan sakit memang tak dapat dipisahkan. Lagi-lagi sakit yang wajib dialami setiap bulan iaitu senggugut. Setiap kali period, mesti akan sakit kan? Kadang-kadang sampai berhari-hari sakit dia. Lagi parah jika sakit tu di ikuti dengan muntah dan sakit kepala. Siapa yang alami je akan tahu macam mana azabnya sakit senggugut ni😢
.
Apa pun sakit, in shaa Allah ada ubatnya. Shu syorkan pada wanita yang selalu alami sakit senggugut ni supaya amalkan minum Susu Maaez setiap hari. Masa tengah period pun boleh minum, in shaa Allah boleh kurangkan rasa sakit tu.
.
Refer pada feedback yang Shu dapat dari customer. Sebelum ni dia alami masalah senggugut teruk sampai menangis. Tapi selepas dia amalkan Susu Maaez, period keluar dengan lancar dan senggugut pun dah tak datang menyerang. Alhamdulillah 😊
.
Susu Maaez bukan sahaja bagus untuk kulit, malah untuk dalaman wanita pun sangat bagus. Seawal 2 tahun dah boleh amalkan Susu Maaez tau. Kandungannya 100% dari makanan sunnah yang baik untuk minda dan IQ kanak-kanak. Ibu mengandung, menyusu dan lelaki pun boleh minum.
.
Ada masalah kulit atau lain-lain masalah? Nak kongsi dengan shu untuk Shu bantu? Boleh whatsapp Shu. klik link di bio atau DM untuk Shu bantu ya❤️


1   2  

Feedback Skin Luminous supplement🎉🎊
.
.
Kita ni lagi2 orang perempuan , kulit kita adalah aset kita tau. Paling tidak mesti kita nak kulit kita bersih dari cela dan jerawat kan ? Sambil2 tu mencerah sekali. 🙆
.
Tak payah heboh2 , dalam diam kita consume je skin luminous , tahu2 nanti kulit jadi cantik , jadi bersih , jadi cerah. Orang tgk pun jealous tau😝
.
Rugi kalau tak nak cuba . Meh dapatkan satu sementara ada promo merdeka haji ni uolls. Jangan terlepas tau ! 🙆💕
.
.
#losyeninstantwhitening #losyenpemutihkekal #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih
#losyenputihviral
#whiteninglosyenexpert #losyenviral #susumaaez #skinluminous #skinluminoustestimoni #skinluminousfeedback #sl #nakputih #shalicious #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #kurungmoden #tatiskincare #bvrori #kapsulmutiara


0   2  

Feedback Skin Luminous supplement🎉🎊
.
.
Kita ni lagi2 orang perempuan , kulit kita adalah aset kita tau. Paling tidak mesti kita nak kulit kita bersih dari cela dan jerawat kan ? Sambil2 tu mencerah sekali. 🙆
.
Tak payah heboh2 , dalam diam kita consume je skin luminous , tahu2 nanti kulit jadi cantik , jadi bersih , jadi cerah. Orang tgk pun jealous tau😝
.
Rugi kalau tak nak cuba . Meh dapatkan satu sementara ada promo merdeka haji ni uolls. Jangan terlepas tau ! 🙆💕
.
.
#losyeninstantwhitening #losyenpemutihkekal #losyenputihajaib #losyenputihgebu #losyenpemutih
#losyenputihviral
#whiteninglosyenexpert #losyenviral #susumaaez #skinluminous #skinluminoustestimoni #skinluminousfeedback #sl #nakputih #shalicious #shalicioushq #shaliciousbeautysecret #boosterwhitening #boosterwhiteningpremium #kurungmoden #tatiskincare #bvrori #kapsulmutiara


0   2  

REPOST
FREE JAMU🎉
REPOST
FREE JAMU🎊
REPOST
FREE JAMU🎉
REPOST
FREE JAMU🎊
.
.
.
1. LIKE THIS PHOTO
2. TAG UR BEST FRIEND
3. FOLLOW @mutyarabeautyshahalam
4. REPOST THIS PHOTO
5. UR IG PROFILE MUST NOT BE PRIVATE
.
.
.
So ladiesss apa lagi yg hampa dok tnggu...jgn tunggu lama2 tagg lah kawan2 hampa yg mana mau jamu ni.. pakat ramai2 kena jamu ni tngk lagu mana p dia.. panggey mai mak,mami,khala,mak menakan,tok,tok mami,tok menakan semua mai rasa jamu ni mmg baguih la haaih.. xdak tipu pnya.. xdak rghanjau pnya.. mak2 yg lepaih pantang semua pun buleh pakai tau dak.. budak2 yg umok 17taun pun dah buleh pakai... senang crita kira toksah dok pikiaq lama2.. mai sambaq jamu ni LANI...... LANI JGK2!!!! Tapi nak sambaq FREE hampa kena tagg kawan2 hampa follow dan repost gambaq ni..
Hampa jgn lambat tau.. sbb bkan apa kalau hampa lambat nnti terlepaih FREE jamu ni rugi tau dak.. menangeh tak berlagu la...😭😭😭 .
.
Founder of #mutyarabeauty @tyaarifinnw
#jamuasli #jamumodern
#jamumutyara #mutyarabeauty
#mutyarashahalam #gugusansumatra #deinaslimaxjuice
#susumaaez #jamumakdara #jamunenek
#juslentikdara #juzfit #detox #setberpantang #postmama #jusmamariam
#moeder #ladiescollagen #mutyaraselangorrich #testimonijamumutyara #trudolly #slimwhite #detox #sliming #jamumakdara #jkd #jamukekaldara #slimwhite #jamuratumalaya #ladiescollagen #jusperawan #juskunyit #phytonatal


0   3  

💎 GOLD SKINCARE
PROMOSI❗️❗️❗️
PROMOSI❗️❗️❗️
PROMOSI❗️❗️❗️
.
.
.
Nak cantik Nak flawless Nak glowing Nak whitening
Mari PM or DM sistt, jgn risau sekali pakai grenti di tanggung yg pakai muka flawless,glowing & whitening muka2 sist tu tau saya mberikan jaminan 💯 jangan risau mari2 PM or DM sist tau😍😘 or terus klik di BIO sist saja yaaa
.
.
.
.
Sist akan bagi harga kasih syg special buat 10 Org yg terawal😍💃🏻
.
.
.
#diamondgoldskincare #deeja #tabita #tati #dnars #glowglowingskincare #deinaslimaxjuice #trudolly #juzfit #jamumutyara #gugusansumatra #pinklady #aurawhite #susumaaez #nucifera #lemonex #tabita #desidamayanti #tabitaoriginal #testimonidiamondgoldskincare #foundationdiamondgold


0   0  

" FLAWLESS SEAWAL 7 HARI ".
.
Siapa yang taknak flawless kan lagi2 kalau macam orang korea, fuyoooo.Haaa, khasiat THE JUNNI PUTIH KOREA ni memang terbaik kerana terkandung bahan2 yang halal serta berkualiti untuk kesihatan kecantikan kulit. Harga Putih Korea ini sangat berpatutan dan boleh tahan lama. Jgn lepaskan peluang ini tau. .
.
Cepat2, harga masih kebabom,jgn smpai harga normal semula. Terhad hanya kepada beberapa orang sahaja ❤.
.
#dianzvit#selangor#supplement#produkajaib#wannaone#susumaeez#produkflawless#dianzselangor#dianzuiam#coduiam#dianzcoduiam#produkmurah#glutapancea#produkkorea#agentdianz#chickenpox#kpop#putihkorea#kpop#susumaaez#collagen#ubatputih#susuplatinum#gombak#johor#selangor#produkmurah8


0   6  

ALHAMDULILLAH, PUTIH KOREA MEMANG LAKU KERAS, SIAPA NAK HARGA PROMOSI BOLEH TERUS TEKAN LINK DI IG @bento_beauty 💗.
.
Putih Korea bukan sekadar memutihkan dan mencerahkan badan kita sahaja tau dear... 😉
Ia juga mampu merawat masalah jerawat yang dihadapi...😘
.
.
Dengan hanya dua sudu kecil sebelum tidur secara konsisten setiap malam, #putihkorea akan bantu mengecutkan jerawat uolls serta memudarkan parut jerawat yang degil tuh...😍😅
.
.
🌹Putih Korea
Sesuai untuk semua peringkat umur
Ibu mengandung
Ibu menyusukan
Ibu yang berpantang
.
.
Sebotol :
100g tahan lebih sebulan
.
.
➡📱Open order whatsapp 0133311358.
.
#dianzvit#selangor#supplement#produkajaib#wannaone#susumaeez#produkflawless#dianzselangor#dianzuiam#coduiam#dianzcoduiam#produkmurah#glutapancea#produkkorea#agentdianz#chickenpox#kpop#putihkorea#kpop#susumaaez#collagen#ubatputih#susuplatinum#gombak#johor#selangor#produkmurah8


0   5  

SUSU MAAEZ by SOFIEYA BEAUTY . Harga: RM45/1pcs . Postage: RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
Klik Link Whatsapp Pada Bio Untuk Pertanyaan Atau Order 🤗
.
New look!! Terdapat dalam 3 perisa:
🍫Coklat
🍓Strawberry
🍵Asli
.
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezviral #susuviral


1   0  

SUSU MAAEZ by SOFIEYA BEAUTY . Harga: RM45/1pcs . Postage: RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
Klik Link Whatsapp Pada Bio Untuk Pertanyaan Atau Order 🤗
.
New look!! Terdapat dalam 3 perisa:
🍫Coklat
🍓Strawberry
🍵Asli
.
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezviral #susuviral


0   0  

LELONG GILA MERDEKA !! GILER, BELI 1 WHITENING, PERCUMA 1 WHITENING !!🌋
.
.
Harga dijamin MURAH GILER WEH
apa yang BEST nya?!
.
.
Kalau sweety & handsome dapatkan salah satu WHITENING (Calla BeautSkin / Carmela Whitening Soap), uolls berpeluang untuk sertai cabutan bertuahhh.
Apa korang akan dapat?!
.
.
U guyss BERPELUANG MEMENANGI CALLA BEAUTSKIN 🎊🎉
.
.
Wow BEST kan?
@themelawa je buat macam ni taw 😍
dah la HARGA RUNTUH
Kalau beli dah berpeluang MENANG COLLAGEN PERCUMA bernilai RM129
.
.
Haa apa tunggu lagi tu uolls?
Promo ni terhad sampai 31 Ogos 2018 je taw. habis promo ni, Nuna tak bagi dah harga rendah macam ni.
.
.
Jom whatsapp Nuna di +6017.586.0892 atau klik link di Bio lelaju, Nuna nak payung HARGA TAK MASUK AKAL ni 😍


1   6  

SUSU MAAEZ by SOFIEYA BEAUTY . Harga: RM45/1pcs . Postage: RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
Klik Link Whatsapp Pada Bio Untuk Pertanyaan Atau Order 🤗
.
New look!! Terdapat dalam 3 perisa:
🍫Coklat
🍓Strawberry
🍵Asli
.
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezviral #susuviral


0   0  

WDTA boleh melembapkan kulit muka tauu.
Bagi yg ada masallah kulit kering. Meh cuba.
Awak pasti jatuh cinta😍
.
Cepat cepat cepat dapatkan dengan HARGA SUPER JIMAT sebelum promosi RM75 tamat , taknak kee cantik2 dengan women desire 😛😉 lepas ni harga akan kembali pada asal tau RM100 . Whatsapp sis 0135925117 atau klik link di bio.


1   5  

Tangan putih dari muka , muka putih dari tangan ?? Itulah fenomena zaman sekarang .. Dah cuba macam2 pun tak menjadi2 .
Tapi sekarang , tona kulit dah sekata , serius , berjasa sangat produk ni pada saya . 🤩 Mula2 cuba ingatkan tak menjadi jugak , rupanya , memang power gilerr penangan diaa .. Memang takkan tukar produk lain lagii daah 😎

Kalau nk tahu rahsianyaaa maii whatsapp iolsss

Anda masih lagi berpeluang menjadi cantik gebu secara sihat bersama kami cpt‼️‼️
.
.
HARGA RM29 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss
Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘


1   0  

Penangan #susumaaez Masalah kulit yang serious pun boleh sembuh tau
.
Susu maaez bukan khas untuk yang ada masalah kulit jea, yang tak ada masalah kulit bleh consume jugak untuk dapatkan kulit yg cantik dan kulit yang gebu
.
Siapa yang belum cuba lagi susu viral ni,cepat-cepat whatsapp .
#susumaaez #susutanpakalogen #susuuntukkulitcantik #susukambing


0   1