#syantik

Instagram photos and videos

Emang lagi manja, lagi pengen dimanja ๐ŸŽค๐ŸŽถ๐ŸŽต
(((yang nyanyi kalah))) ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ #syantik #lagusyantik #kpop #kpopversion #9gag


0   2  

Mudahnya nak *KURUS CANTIK LENTIK *
.
.
Dlm masa 3 bln jer dah boleh jadi begini ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ช
.
.

Hebat tak bukan hanya minum @solidmolid by @divassecretss
Tetapi anda akan mendapat semula Body yg meletops ๐Ÿ’ƒ
.
Bukan sahaja boleh KURUS tapi kulit boleh jadi PUTIH Melepak jugak ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ Suker Tak
.
.
*DIVAS SECRET ADALAH RAHSIANYA*
.
Buat customer2 silalah buat Pembayaran dgn segera @solidmolid by @divassecretss .
.
Maklumlah Musim Perayaan ini masing2 nak melantak puas2 sbb nak membalas dendam berpuasa selama Sebulan kan tapi dgn minum *SOLIDMOLID* pasti akan membuatkan mengawal Nasfu uolls.. .
.
*SOLID MOLID* by *DIVAS SECRET*
.
- Membantu mengurangkan berat badan :
- Membakar lemak 10x ganda
- Mengecilkan perut, peha, lengan, kaki dan muka
- Menegangkan Kulit
- Mengurangkan Selulit
- Mencerahkan kulit - Menjadikan wajah V shape
- Tanpa Berlapar
- Tanpa Cirit Birit
- Tanpa Degupan Jantung Laju
- Tanpa Senaman Keras
- Tanpa Gangguan Tidur
- Tanpa Pantang Larang
- Sesuai buat ibu yg sedang menyusu
- Kelulusan KKM yang sebenar
- Rasa *HOT CHOCOLATE*
.
.
Sila Whasp Hotline +60193722975

www.wasap.my/60193722975/naksolidmolid .
.
#solidmolid #divassecret #kuruscantiklentik #takpernahtakcantik #ifaraziah #ifaraziahdivas #ifaraziahentertainment #divassecret #divasshoppecom #solidmolid #sayajual #sayajualonline #takpernahtakcantik #pukpukpukk #serifacookiesbyifataziah #serifaxclusive #videooftheday #kuruscantiklentik #alhamdulillah #preorder #viral #picoftheday #moodrepublik #spexdivas #sayajual #sayajualonline #syantik


0   0  

#2019gantiberatbadan
Harus segera ganti berat badan, why? Karena, Menurut British Population Survey (BPS) pada 2014, jumlah pria gemuk enam kali lebih banyak dari 10 tahun yang lalu. Sementara untuk wanita adalah 3,5 kalinya dibandingkan dengan tahun 2004.
.
Ketua Ikatan Dokter Indonesia Zaenal Abidin menilai, semakin meningkatnya prevalensi obesitas dikarenakan perubahan gaya hidup, misalnya pola makan yang cenderung tinggi karbohidrat dan lemak, serta menurunnya laju aktivitas fisik.
.
Obesitas, lanjut dia, harus menjadi perhatian karena merupakan pintu masuk dari banyak penyakit degeneratif, seperti penyakit jantung, diabetes, kanker, atau stroke yang meningkatkan risiko kematian.
. "Penyakit-penyakit itu mematikan, baik perlahan-lahan atau langsung seketika itu," ujarnya saat membuka konferensi pers dalam rangka ulang tahun Klinik lightHOUSE di Jakarta, pada Rabu (20/8/2014).
Sumber: kompas
.
Ayoo mulai dari sekarang sebelum terlambat, saya bantu 5-20kg untuk menurunkan/menaikkan berat badan.
#dietmulaibesok #dietsehat #dietgampang #diet
#dietfood #dietalami #stroke #kanker #diabetes #cantik #syantik #cewecantik #tegal #brebes #brebescantik #tegalcantik #kulinertegal #langsingsehat #caralangsing #pengindiet #olahraga #cepatkurus #pengingemuk #pantura #maba #unnes #unnescantik #upscantik

Kantor Bupati Brebes

0   3  

Mudahnya nak *KURUS CANTIK LENTIK *
.
.
Dlm masa 3 bln jer dah boleh jadi begini ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ช
.
.

Hebat tak bukan hanya minum @solidmolid by @divassecretss
Tetapi anda akan mendapat semula Body yg meletops ๐Ÿ’ƒ
.
Bukan sahaja boleh KURUS tapi kulit boleh jadi PUTIH Melepak jugak ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ Suker Tak
.
.
*DIVAS SECRET ADALAH RAHSIANYA*
.
Buat customer2 silalah buat Pembayaran dgn segera @solidmolid by @divassecretss .
.
Maklumlah Musim Perayaan ini masing2 nak melantak puas2 sbb nak membalas dendam berpuasa selama Sebulan kan tapi dgn minum *SOLIDMOLID* pasti akan membuatkan mengawal Nasfu uolls.. .
.
*SOLID MOLID* by *DIVAS SECRET*
.
- Membantu mengurangkan berat badan :
- Membakar lemak 10x ganda
- Mengecilkan perut, peha, lengan, kaki dan muka
- Menegangkan Kulit
- Mengurangkan Selulit
- Mencerahkan kulit - Menjadikan wajah V shape
- Tanpa Berlapar
- Tanpa Cirit Birit
- Tanpa Degupan Jantung Laju
- Tanpa Senaman Keras
- Tanpa Gangguan Tidur
- Tanpa Pantang Larang
- Sesuai buat ibu yg sedang menyusu
- Kelulusan KKM yang sebenar
- Rasa *HOT CHOCOLATE*
.
.
Sila Whasp Hotline +60193722975

www.wasap.my/60193722975/naksolidmolid .
.
#solidmolid #divassecret #kuruscantiklentik #takpernahtakcantik #ifaraziah #ifaraziahdivas #ifaraziahentertainment #divassecret #divasshoppecom #solidmolid #sayajual #sayajualonline #takpernahtakcantik #pukpukpukk #serifacookiesbyifataziah #serifaxclusive #videooftheday #kuruscantiklentik #alhamdulillah #preorder #viral #picoftheday #moodrepublik #spexdivas #sayajual #sayajualonline #syantik


0   5  

Jangan dibuka kalo ga mau tambah ganteng !!! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
@mrdasee
@mrdasee
@mrdasee
@mrdasee
@mrdasee
@mrdasee

Dasi start Rp 18.000,- aja ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
Ada dasi panjang, dasi kupu/bow tie, penjepit dasi, pocket square, suspender, dll. (Buat anak & dewasa). ๐Ÿค˜๐Ÿค˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
Bisa satuan dan lusinan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Info dan Order
Line : ardyulia
Wa : 0817 600 4778 (no sms & no call)


1   0  

Jangan dibuka kalo ga mau tambah ganteng !!! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
@mrdasee
@mrdasee
@mrdasee
@mrdasee
@mrdasee
@mrdasee

Dasi start Rp 18.000,- aja ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
Ada dasi panjang, dasi kupu/bow tie, penjepit dasi, pocket square, suspender, dll. (Buat anak & dewasa). ๐Ÿค˜๐Ÿค˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
Bisa satuan dan lusinan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Info dan Order
Line : ardyulia
Wa : 0817 600 4778 (no sms & no call)


1   1  

Jangan dibuka kalo ga mau tambah ganteng !!! ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
@mrdasee
@mrdasee
@mrdasee
@mrdasee
@mrdasee
@mrdasee

Dasi start Rp 18.000,- aja ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
Ada dasi panjang, dasi kupu/bow tie, penjepit dasi, pocket square, suspender, dll. (Buat anak & dewasa). ๐Ÿค˜๐Ÿค˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
Bisa satuan dan lusinan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Info dan Order
Line : ardyulia
Wa : 0817 600 4778 (no sms & no call)


1   0  

[FEEDBACK CUSTOMER]
baru 10 sachet dah putih gebu ?๐Ÿ˜ฑ Anda semua bila lgi ? takkan la taknak putih ๐Ÿ˜ Semua cust kami amat berpuas hati bila mencuba twc ni semua feedback positive ๐Ÿ˜‡ Grab yours now okay ? anything just tekan link untuk order ๐Ÿ’ž #thesuriaroses #thesurisrosesselangor #thesuriaroseskl #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #thesuriaroseswhiteningcollagenkualalumpur #kualalumpur #lovequotes #hatersgonnahate #klang #syantik


0   2  

Nich bocah lg senang bgt lagu ini.. hari2 minta diputerin terus
@sitibadriahh #syantik #jogetinaja


0   1  

Selamat malam semua ๐Ÿ’ค

Jgan lupa kemam serbuk magik ni dlu before tidur tau! Rasa dia sedap sngat manis2 msam gitu ๐Ÿ˜‹
#twc #thesuriarose #glowing
#syantik #kurus #flawless


0   1  

๐Ÿ”ฅ2018K AIDILADHA๐Ÿ”ฅ

NEW COLLECTION โญ๏ธ
KURUNG DILARA .
5 warna yang menarik untuk di rebut *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
.
material COTTON JAQUARD+DIAMOND CREEP
๐ŸŒธwarna yang menawan dan memukau ๐ŸŒธdesign Kurung moden labuh
๐ŸŒธcutting loose dan berdutt berlakang ๐ŸŒธjenis kain kembang payung
๐ŸŒธpinggang bergetah ๐ŸŒธsaiz XS S M L XL XXL XXXL โœ–๏ธjarang
โœ–๏ธkecut
โœ–๏ธrenyuk
โˆšmudah digosok โˆšsejuk dan selesa dipakai โˆštahan lasak & tak mudah luntur โˆštampil cantik & menawan dengan design simple โˆšsesuai untuk majlis keramaian .
Harga termasuk postage 112sm/117ss
#kurungdilara #syantik #bajurayamurah #promosisekolah #songketmurah #promosibajukurung #sale #offer #jubahmurah #peplummurah #bajukurungmurah #freesize #bajumurah #dressmurah #viral #ootd #instafemes #instafamous #share4like #unikl #share4share #studentprice #uia #blousemurah #bajuplussize


0   1  

Hai semua
Produk baru yang akan menarik perhatian ramai .๐ŸŒน Memperkenalkan The Beauty Hacks โค๏ธproduk semula jadi yang berunsurkan bahan organik sesuai dengan semua jenis kulit๐Ÿ’‹
#sachifamous
#thebeautyhacks
#kulitneutral
#diy
#syantik

Johor

0   2  

Bagi gadis2 yg Lagi Syantik!!! Ada 2 Versi yg sexy dan yg sopan.๐Ÿ˜… DM to Pre-Order yours... #sgtee #sgtshirt #sgtshirtprinting #sgtshirtdesign #syantik #lagisyatikparodie #sleekchicsg #graphiasg #sggraphia


0   0  

KECANTIKKAN DAN WANITA MEMANG TAK DAPAT DIPISAHKAN๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hai akak2,adik2,mk cik2 kat luar sana tu...siapa ada masalah seperti dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โœ”BERBADAN GEMPAL
โœ”TERLAMPAU KURUS
โœ”RAMBUT GUGUR
โœ”MASALAH SENGUGUT SEMASA PERIOD
โœ”KEPUTIHAN MELAMPAU
โœ”RAHIM JATUH/RAHIM TIDAK SIHAT
โœ”TIDAK DATANG BULAN
โœ”SUKAR HAMIL
โœ”MASALAH KULIT KERING,JERAWAT,JERAGAT DAN LAIN2
โœ”KULIT GELAP
โœ”PAYUDARA KENDUR
โœ”PINGGUL JATUH/TAKDE PINGGUL
โœ”MISS V LONGGAR DAN BERBAU
โœ”BADAN TAK SHAPE

Jika masalah diatas menghantui hdp uolls...jangan takut...hanya guna pinklady je dah boleh atasi segala masalah uolls dari dlmn dan jugak luaran...bermacam2 produk guna tapi tk berkesan...cuba try pinklady dijamin berkesan... JANGAN TUNGGU LAMA2...TAK PASAL2 SI DIA MENJELING YG BERGETAH KITA JUGAK YANG MERANA...LELAKI CAKAP JE TAK KISAH DGN ASET KITA TAPI DLM HATI "HAMPEH"๐Ÿ˜๐Ÿ˜ TAK PERLU NAK TANYA LAKI DULU NAK ITU INI,YANG NAK CNTIK UOLSS,BUKAN DIA...NAK CANTIK PUN UNTUK TAMBAT HATI DIA JUGAK KAN..BERTINDAK SEKARANG...NAK DISKAUN??TEKAN JE LINK WSSP SAYA๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
01121918075๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#pinkladybodyperfection
#pinklady #nakkurus #nakcantik #nakputih #syantik


0   6  

RESTOCK๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
NMD RUNNER CORE ALL WHITE
RM105 SM / RM110 SS
.
#bazarpaknilmurah #copyori #cantik2 #kasutcopyorimurah #nmd #runnercore #jombelionline #janganbencicintaku #syantik #onlineshop #readystok


0   2  

Alicia kirana w.


1   1  

GESER Video ๐Ÿ˜ฒโžก๏ธโžก๏ธ
Jangan lagi masak dan konsumsi lontong pakai plastik.
.
Balai Besar Pengawasan Obat dan Makanan (BBPOM) mengimbau masyarakat untuk menghindari makanan yang dibungkus plastik dalam kondisi suhu panas. Salah satu yang kini banyak dilakukan adalah memasak lontong yang dibungkus dengan plastik.
.
Kepala Seksi Layanan Informasi Konsumen Balai Besar POM Padang Yon Firman, menjelaskan lontong plastik mengandung zat kimia polimer. Polimer ini, katanya menambahkan, dapat masuk dalam tubuh manusia karena bersifat larut, sehingga bila terjadi akumulasi dalam tubuh akan menyebabkan kanker.
.
"Sehingga kami meminta penjual lontong menggunakan selongsong ketupat untuk menghindari zat berbahaya bagi tubuh," ujarnya.
.
Makanan yang mengandung polimer bisa menyebabkan anak - anak terganggu reproduksinya, kesuburan menurun dan bisa menyebabkan kemandulan.
.
Sementara bagi ibu-ibu yang tengah hamil bisa mengganggu ke janin melalui plasenta yang berdampak jangka panjang mengakibatkan sepeti kelelahan, sulit tidur dan anemia (kurang darah).
.
"Kami sudah ada sosialisasi kepada masyarakat untuk tidak memakai lagi bahan plastik untuk membungkus lontong. Sebagian besar pedagang penjual lontong sudah ada yang tahu tapi juga yang belum tahu dengan bahayanya lontong plastik," kata dia.
.
Guna mencegah pedagang menggunakan plastik untuk membungkus lontong, pihaknya telah melakukan sosialisasi. "Kami juga akan melakukan tindakan tegas ke pedagang yang masih memakai plastik untuk memasak lontong," ujarnya.
.
Seorang penjual lontong di Pasar Siteba, Enon (46) menyebutkan dirinya biasa menggunakan selongsong ketupat untuk memasak lontong. "Karena lebih enak," ujarnya.
.
Dirinya mengucapkan terima kasih kepada Balai Besar POM Padang karena telah memberinya pemahaman akan dampak memasak lontong dengan membungkus menggunakan plastik.
.
Repost @makassar_iinfo
Mau foto kamu di repost?
Follow dan Tag foto kamu @plg_repost
.
#plg_repost #plg_bgkece #tagkocak #videoviral #beritaviral #cewek #cowok #lfl #mobilelegends #tiktokindo #flf #syantik #lucu #fff #tiktok #viral #tiktokindonesia #gokil #kocak #kekinianbanget #kidsjamannow #musergeneration #mussically


1   92  

Order : 085711122376

BHS 791 - TAS HANDBAG KASUAL WANITA - BHS 791
Produk fashion handmade terbaik 100 persen asli produk Indonesia, asal Bandung kota paris van java. Produk Terbaru dari Brand Basama Soga dibuat dengan Bahan yang nyaman digunakan, kualitas terbaik, desain trendy, update dan tidak pasaran. Membuat tampil percaya diri.
Detail Produk:
Ukuran: 27X25X12
Bahan : SYNTETIC
Warna: COKLAT

Silahkan diorder, Selamat belanja dan lebih hemat.
Semoga terus awet yaa :) Aku Cinta Produk Indonesia !!
Note:
Foto model asli (real picture). Objek utama tidak direkayasa, kalaupun ada sedikit perbedaan antara foto dengan aslinya maksimal 5% - 10% karena pengaruh cahaya sekitar.

Harga Jual: Rp128.000

#tasmurah #taswanita #taswanitacantik #wanitakarirmasakini #wanitadewasa #wanitakarir #basamasoga #lokalbrand #branded #berkualitas #topquality #syantik #syahrini #majumundur #keren #kekinian #alay #milenial #zamannow #zamanold


0   0  

Manjahhh kaki inces pun melewati negara adigdaya amerika ... yakannnnnn ... inces pun melangkah dengan membawa anak buaya ..bukan buaya darat ya neikkkk heimmmm manjahhhh ... tak tok tak tokk cantikkk
#majumundurcantik #syantik #manjah #ulala #cetarmembahana
#hempasdatanglagi
#sesuatu
#sepertiitu
#cucokmeong
#cantik
#syahrini
#princessyahrini
#surabaya
#bandung
#jakarta #indonesia #princesscake #sidoarjo #bogor #depok #videolucu #videokocak #video #ngakak #dagelan #lucu #cetarmembahana #jambulkhatulistiwa #cetar


0   5  

Adegannn ini punn terlampau manjahh olehnyaa ya kannnnnn ... cucomeongg syekaliii ... pesawat ini pun membawa ku terbang dengan syantiekk nan aduhaiii ... hei anda para hatersss jangan haluuuu ... adegan demi adegan inces lalui .. lahluu video pun viral akhirnya banyak pihak yang memanfaatkan ini demi mendapatkan uang ... hadehh ... but inces pun tetap its okayy karena teteh incess humble nan manjahhhhhh
#majumundurcantik #syantik #manjah #ulala #cetarmembahana
#hempasdatanglagi
#sesuatu
#sepertiitu
#cucokmeong
#cantik
#syahrini
#princessyahrini
#surabaya
#bandung
#jakarta #indonesia #princesscake #sidoarjo #bogor #depok #videolucu #videokocak #video #ngakak #dagelan #lucu #cetarmembahana #jambulkhatulistiwa #cetar


0   5