#teammarykay

Instagram photos and videos

If it’s sparkly I want to it! ✨💫 $15. Ea + tax and shipping
Swarovski Crystal stackable stretch bracelets
Mary Kay Stars
Sapphire, Ruby, Diamond, Emerald & Pearl
Available in many colors *Quantity pricing available on all items.
Order# 150-0723
#girlygirldesigns💎 #Bling #teammarykay #marykay #marykayjewelry #MKstargifts #birthstonebracelets #quanity-prices #directsalesteam #crystallove #MKstars


0   3  

It’s engagement photo shoot week for @douglas.crocker & I 💍📷💏 For us that means we’ve been paying close attention to our skincare for the last few weeks to make sure we are looking our best for pictures we will remember forever. MaryKay has us covered 🙌🏽 I’ve been using the TimeWise Miracle Set 3D including the Microderm System & Doug has been using the ClearProof Acne System. MaryKay has a tested & proven skin care line for ALL ages & skin types. Questions?! I’m here to help 💕


1   25  

Mujeres unidas, motivadas, profesionales, entregadas al servicio y seguras de lograr lo que se proponen! Somos mujeres... Mujeres Mary Kay 💖 •


#MaryKay #teammarykay #unamujerpuede💋 #accion #motivation #trust #lifestyle #withpassion #grateful #union #fuerza #actitud #seguridad #confianza #alegria #unidad #fortaleza #apoyo #amor #mujerquepuede #marykaygirl


0   6  

Assalammualaikum & hai 🤗 .
Okeyh hari nie saya nak perkenalkan skincare premium yang menggunakan the lates science technology untuk fight awal anti penuaan supaya kulit kita stay young always .
.
Siapa yang boleh pakai miracle set nie ?. Klau ampa mencari skincare penjagaan harian yang mampu melawan anti penuan khususnya yang berusia 23 tahun ke atas this is the best solution for you. .
Lebih spesifik lagi klau ampa ada masalah .
✅kulit sensitif.
✅garis-garis halus dan kedutan ringan .
✅kulit kurang anjal atau tidak berapa tegang .
✅berminyak atau kering terlampau .
✅whitehead dan blackhead .
✅kulit mudah terbakar akibat berjemur atau salah produk .
.
So how it work ? .
Setiap satu item dalam set miracle ini dirumus khas untuk melawan sejumlah besar tanda penuaan yang berkaitan dengan penuaan kulit.
Keempat2 item ini works perfectly each other dan bertindak bersama-sama untuk membantu memaksimumkan faedah anti penuan .

Alor Setar

1   14  

Time wise miracle set .
Assalammualaikum & hai 🤗 .
Okeyh hari nie saya nak perkenalkan skincare premium yang menggunakan the lates science technology untuk fight awal anti penuaan supaya kulit kita stay young always .
.
Siapa yang boleh pakai miracle set nie ?. Klau ampa mencari skincare penjagaan harian yang mampu melawan anti penuan khususnya yang berusia 23 tahun ke atas this is the best solution for you. .
Lebih spesifik lagi klau ampa ada masalah .
✅kulit sensitif.
✅garis-garis halus dan kedutan ringan .
✅kulit kurang anjal atau tidak berapa tegang .
✅berminyak atau kering terlampau .
✅whitehead dan blackhead .
✅kulit mudah terbakar akibat berjemur atau salah produk .
.
So how it work ? .
Setiap satu item dalam set miracle ini dirumus khas untuk melawan sejumlah besar tanda penuaan yang berkaitan dengan penuaan kulit.
Keempat2 item ini works perfectly each other dan bertindak bersama-sama untuk membantu memaksimumkan faedah anti penuan .

Alor Setar

1   7  

Assalammualaikum & hai 🤗 .
Okeyh hari nie saya nak perkenalkan skincare premium yang menggunakan the lates science technology untuk fight awal anti penuaan supaya kulit kita stay young always .
.
Siapa yang boleh pakai miracle set nie ?. Klau ampa mencari skincare penjagaan harian yang mampu melawan anti penuan khususnya yang berusia 23 tahun ke atas this is the best solution for you. .
Lebih spesifik lagi klau ampa ada masalah .
✅kulit sensitif.
✅garis-garis halus dan kedutan ringan .
✅kulit kurang anjal atau tidak berapa tegang .
✅berminyak atau kering terlampau .
✅whitehead dan blackhead .
✅kulit mudah terbakar akibat berjemur atau salah produk .
.
So how it work ? .
Setiap satu item dalam set miracle ini dirumus khas untuk melawan sejumlah besar tanda penuaan yang berkaitan dengan penuaan kulit.
Keempat2 item ini works perfectly each other dan bertindak bersama-sama untuk membantu memaksimumkan faedah anti penuan .

Kedah

1   8  

Time wise miracle set .
Assalammualaikum & hai 🤗 .
Okeyh hari nie saya nak perkenalkan skincare premium yang menggunakan the lates science technology untuk fight awal anti penuaan supaya kulit kita stay young always .
.
Siapa yang boleh pakai miracle set nie ?. Klau ampa mencari skincare penjagaan harian yang mampu melawan anti penuan khususnya yang berusia 23 tahun ke atas this is the best solution for you. .
Lebih spesifik lagi klau ampa ada masalah .
✅kulit sensitif.
✅garis-garis halus dan kedutan ringan .
✅kulit kurang anjal atau tidak berapa tegang .
✅berminyak atau kering terlampau .
✅whitehead dan blackhead .
✅kulit mudah terbakar akibat berjemur atau salah produk .
.
So how it work ? .
Setiap satu item dalam set miracle ini dirumus khas untuk melawan sejumlah besar tanda penuaan yang berkaitan dengan penuaan kulit.
Keempat2 item ini works perfectly each other dan bertindak bersama-sama untuk membantu memaksimumkan faedah anti penuan .


1   8  

Selamat berbuka puasa daripada perfecto murza .💞


1   9  

🌸

Alor Setar

1   9  

🌸


1   10  

Mary Kay pun ada sampul raya tau 😘 Siapa nak ? Up tangan !!! Hihihi 🙈 #TeamMARYKAY


0   15  

🌸

Alor Setar

1   5  

Ini adalah satu kenyataan 💗


1   6  

Time wise miracle set .
Assalammualaikum & hai 🤗 .
Okeyh hari nie saya nak perkenalkan skincare premium yang menggunakan the lates science technology untuk fight awal anti penuaan supaya kulit kita stay young always .
.
Siapa yang boleh pakai miracle set nie ?. Klau ampa mencari skincare penjagaan harian yang mampu melawan anti penuan khususnya yang berusia 23 tahun ke atas this is the best solution for you. .
Lebih spesifik lagi klau ampa ada masalah .
✅kulit sensitif.
✅garis-garis halus dan kedutan ringan .
✅kulit kurang anjal atau tidak berapa tegang .
✅berminyak atau kering terlampau .
✅whitehead dan blackhead .
✅kulit mudah terbakar akibat berjemur atau salah produk .
.
So how it work ? .
Setiap satu item dalam set miracle ini dirumus khas untuk melawan sejumlah besar tanda penuaan yang berkaitan dengan penuaan kulit.
Keempat2 item ini works perfectly each other dan bertindak bersama-sama untuk membantu memaksimumkan faedah anti penuan .


1   3  

selamat hari raya u all..
#umianak2
#teamkampar
#teamkebaya
#teammarykay


0   45  

Set del cuidado de la piel para hombres de Mary Kay ●Tersa. ● Reconforta. ●Protege. .
.
.
Soluciones para un cutis limpio para todos los hombres.

El juego de cuatro productos del cuidado de la piel incluye: •MKMen Daily Facial •WashMKMen Shave •FoamMKMen Advanced Eye •CreamMKMen Advanced Facial •Hydrator Sunscreen Broad Spectrum SPF 30*

#marykay
#skincare
#cuidadodelapiel
#marykayrosapink
#marykayus
#marykayorlandofl
#teammarykay
#teammk
#yoamomimarykay
#descubreloqueamasconmarykay
#florida #orlando #tampa #miami
#houston #dallas #texas #newyork
#georgia #atlanta #minnesota #colorado
#arizona #illinois #california #ohio
#virginia #tennessee #michigan

Orlando, Florida

0   16  

Piel de seda en 3, 2, 1, Amemos, cuidemos y protejamos nuestra piel 😍🤩 LABIOS! CUERPO ENTERO! MANOS Y PIES, hermosos y sedosos reúne tu colección SATIN Mary Kay

SatinHands.

SatinBody.

SatinLips.
.
.
.
.#skincare
#cuidadodelapiel
#marykay
#marykayus
#marykayorlandofl
#teammarykay
#yoamomimarykay
#descubreloqueamasconmarykay
#florida #orlando #tampa #miami #miamibeach
#houston #dallas #texas #newyork
#georgia #atlanta #colorado #arizona #chicago #california #ohio #mississippi
#utah #oklahoma

Orlando, Florida

2   19  

25 tahun lebih muda ini bukanlarh satu mimpi ! 😍

Alor Setar

1   8  

😘

Alor Setar

1   14  

Assalamualaikum & hai 🤗.
.
Ada ke yang masih belum dapat SKINVIGAROTE from MARY KAY nie berbaloi sngat tau !.
.
Kenapa berbaloi ?.
✔mestilarh sebab murah berbanding dengan brand yang lain boleh buat research sendiri tak pon ampa boleh pergi sephora ampa banding la harga sendiri . 😍.
.
✔kedua semestinya la bila ampa bersih muka lebih bersih klau guna SKINVIGAROTE 85% muka ampa lebih bersih berbanding ampa guna jari belum tentu lagi bersih nampak ja bersih tpi tak pon. .
✔berus SKINVIGAROTE nie boleh pusing tau tak macam setengah brand yang lain so ampa pakai rasa macam massage muka ja best sngat 😍.
.
✔SKINVIGAROTE nie sangat membantu untuk menghilangkan blackhead &whitehead sangat best klau guna . .
Ampa boleh cuba beli sementara masih ada promosi nie .😊


1   24  

USkinvigarote.
Assalamualaikum & hai 🤗.
.
Ada ke yang masih belum dapat SKINVIGAROTE from MARY KAY nie berbaloi sngat tau !.
.
Kenapa berbaloi ?.
✔mestilarh sebab murah berbanding dengan brand yang lain boleh buat research sendiri tak pon ampa boleh pergi sephora ampa banding la harga sendiri . 😍.
.
✔kedua semestinya la bila ampa bersih muka lebih bersih klau guna SKINVIGAROTE 85% muka ampa lebih bersih berbanding ampa guna jari belum tentu lagi bersih nampak ja bersih tpi tak pon. .
✔berus SKINVIGAROTE nie boleh pusing tau tak macam setengah brand yang lain so ampa pakai rasa macam massage muka ja best sngat 😍.
.
✔SKINVIGAROTE nie sangat membantu untuk menghilangkan blackhead &whitehead sangat best klau guna . .
Ampa boleh cuba beli sementara masih ada promosi nie .😊

Alor Setar

1   10  

Assalammualaikum & hai 🤗 .
.
Untuk BOTANICAL EFFECT nie kita ada 3 jenis berlainan tau ! .
Skincare yang bagus adalah skincare yg mengkhususkan setiap jenis masalah bukan satu skincare untuk semua jenis kulit .
.
Dalam BOTANICAL EFFECT nie kita ada 3 formula yang dikhususkan untuk setiap kulit .
.
Fomula 1 ( dry skin ) .
Apa khasiat yang terdapat formula yg pertama nie ?.
🔷mempunyai benih flaks dan rumpai laut sumber yang kaya dengan asid lemak omega -3 yang dapat melegakan ketidakselesaan kulit kering .
🔷90% memberikan kelembapan serta merta ! 😍.
.
Formula 2 ( normal skin ).
Dalam formula 2 nie mempunyai .
🔷bunga kemboja membantu melegakan dan menenagkan kulit biasa .
🔷teratai mempunyai kuasa antioksidan yang melindungi daripada kerosakan alam semula jadi dan kulit dalam keadaan terpelihara dan seimbang. .
Formula 3 ( oily skin ) .
Klau kulit kita berminyak mesti la x selesakan ! 😥
🔷kanuka yang sangat membantu seimbangkan kulit wajah .
🔷manakala , jambu batu membersikan liang roma dan menyerap minyak yang berlebihan .
.
Botanical effect nie jugak sangat sesuai org yang baru nak berjinak untuk try menggunakan mary kay dan juga untuk org breakout akibat tersilap pakai skincare yang mempunyai bahan berbahaya seperti mekuri larh . 😊 .
Untuk pertanyaan yang lebih lanjut boleh dm atau pm.....😘😊.


1   9  

Botanical effect .
Assalammualaikum & hai 🤗 .
.
Untuk BOTANICAL EFFECT nie kita ada 3 jenis berlainan tau ! .
Skincare yang bagus adalah skincare yg mengkhususkan setiap jenis masalah bukan satu skincare untuk semua jenis kulit .
.
Dalam BOTANICAL EFFECT nie kita ada 3 formula yang dikhususkan untuk setiap kulit .
.
Fomula 1 ( dry skin ) .
Apa khasiat yang terdapat formula yg pertama nie ?.
🔷mempunyai benih flaks dan rumpai laut sumber yang kaya dengan asid lemak omega -3 yang dapat melegakan ketidakselesaan kulit kering .
🔷90% memberikan kelembapan serta merta ! 😍.
.
Formula 2 ( normal skin ).
Dalam formula 2 nie mempunyai .
🔷bunga kemboja membantu melegakan dan menenagkan kulit biasa .
🔷teratai mempunyai kuasa antioksidan yang melindungi daripada kerosakan alam semula jadi dan kulit dalam keadaan terpelihara dan seimbang. .
Formula 3 ( oily skin ) .
Klau kulit kita berminyak mesti la x selesakan ! 😥
🔷kanuka yang sangat membantu seimbangkan kulit wajah .
🔷manakala , jambu batu membersikan liang roma dan menyerap minyak yang berlebihan .
.
Botanical effect nie jugak sangat sesuai org yang baru nak berjinak untuk try menggunakan mary kay dan juga untuk org breakout akibat tersilap pakai skincare yang mempunyai bahan berbahaya seperti mekuri larh . 😊 .
Untuk pertanyaan yang lebih lanjut boleh dm atau pm.....😘😊.


1   6  

Alor Setar

1   7  

Dry , normal , oily ?


1   8