#tehhijaumurah

Instagram photos and videos

.
.
SUN FOREST HONEY TUBE
.
.
HONEY TUBE VIRAL FROM THAILAND!
JOM DAPATKAN SEGERA. .
.
✔HALAL
✔MUDAH DIBAWA TRAVEL
✔MUDAH DI SIMPAN
.
.
.

RM 6.00 ONLY!
www.wasap.my/60195613742/NAKORDER


1   4  

.
.
SUN FOREST HONEY TUBE
.
.
HONEY TUBE VIRAL FROM THAILAND!
JOM DAPATKAN SEGERA. .
.
✔HALAL
✔MUDAH DIBAWA TRAVEL
✔MUDAH DI SIMPAN
.
.
.

RM 6.00 ONLY!
www.wasap.my/60195613742/NAKORDER


1   4  

.
.
SUN FOREST HONEY TUBE
.
.
HONEY TUBE VIRAL FROM THAILAND!
JOM DAPATKAN SEGERA. .
.
✔HALAL
✔MUDAH DIBAWA TRAVEL
✔MUDAH DI SIMPAN
.
.
.

RM 6.00 ONLY!
www.wasap.my/60195613742/NAKORDER


1   3  

.
.
TEAPOT CHOCOLATE FLAVOUR
RM 5.00 ONLY!


1   5  


1   4  

.
.
TEAPOT CHOCOLATE FLAVOUR
RM 5.00 ONLY!


1   3  

.
.
TEAPOT ORIGINAL FLAVOUR
RM 5.00 ONLY!


1   2  


1   3  

.
.
TEAPOT ORIGINAL FLAVOUR
RM 5.00 ONLY!


1   6  

.
.
PALACE STRAWBERRY DIP FLAVOUR
RM 5.00 ONLY!


1   2  


1   5  

.
.
PALACE STRAWBERRY DIP FLAVOUR
RM 5.00 ONLY!


1   4  

Wajib tak pakai moisturizer/pelembap kat muka? .
Yesss. Lepas skrub dan cuci muka, uolls jangan lupa pakai moisturizer tau😁


1   6  

Lepas dah berskrub, boleh la pakai krim siang/malam pilihan hati uolls.
.
Green Tea Scrub ni boleh je nak dipakai bersama skincare lain.
.
Dia bantu tingkatkan keberkesanan skincare yang uolls pakai tau.


1   8  

Nak pakai mana dulu? Skrub atau pencuci muka? .
Skrub dulu dan biarkan beberapa minit. Lepas dah cuci, boleh la guna pencuci muka korang ye.


1   7  

Green Tea Thailand / Teh Hijau Thailand
1 Pek RM10.00
1 Kotak Ada 12 Pek RM100.00
Harga X Termasuk Postage
#tehhijauthailand #greenteathailand #tehhijau #tehhijaumurah #tehhijauviral #tehhijausiam #greentea #makananthailand #makananthailandmurah #makanansiam #chatramue #chatramuethailand


0   2  

.
.
STRAWBERRY DIP FLAVOUR ( PALACE)
RM 5.00 ONLY!


1   7  

.
.
TEAPOT ORIGINAL FLAVOUR
RM 5.00 ONLY!


1   3  

.
.
TEAPOT CHOCOLATE FLAVOUR
RM 5.00 ONLY!


2   4  

Best tak kulit makin kurang berminyak, jerawat pun cepat kecut? Haa itulah keistimewaan bila pakai skrub ajaib ni! Memang terus fall in love aihh bila pakai! 😍
.
And bila lagi nak cuba? Wasap 0132582878 skrg!


1   10  

selamat tengahari u allss.... jangan lupa minum Gc tea untuk hari ini.. haa...sebelum tue check2 lah juga stock gc tea anda? kalau dah semakin berkurang. ini la masanya anda untuk top up stock yang ada... khususnya mereka yang kerja gov,, pasti ramai yang dah masyuk kan pagi2 nie.. so jangan lepaskan peluang untuk laburkan sedikit gaji anda demi untuk kesihatan anda sendiri dan family lain. ===============================================
...ITS A PAY DAY ... Restock . Restock . Restock

Gc tea lebih jimat, lebih lama untuk digunakan dan lebih flexible kerana seisi keluarga boleh minum.

khasiat yang tidak ternilai harganya... grab urs now

#gctea #tehhijau #gcteakl #gcteaselangor #tehhijaumurah #murahberbaloi #rooibos #kopihijau #kopikurus #greentea #bazarpaknil #bazarmurah #nursajat #bengkung #shapermurah #kurussihatcantik #labuan #ujanakewanganlabuan #fyfyhouseofbeauty #mytown #uoa #klcc

Berjaya Times Square Kuala Lumpur

2   5  

selamat tengahari u allss.... jangan lupa minum Gc tea untuk hari ini.. haa...sebelum tue check2 lah juga stock gc tea anda? kalau dah semakin berkurang. ini la masanya anda untuk top up stock yang ada... khususnya mereka yang kerja gov,, pasti ramai yang dah masyuk kan pagi2 nie.. so jangan lepaskan peluang untuk laburkan sedikit gaji anda demi untuk kesihatan anda sendiri dan family lain. ===============================================
...ITS A PAY DAY ... Restock . Restock . Restock

Gc tea lebih jimat, lebih lama untuk digunakan dan lebih flexible kerana seisi keluarga boleh minum.

khasiat yang tidak ternilai harganya... grab urs now

#gctea #tehhijau #gcteakl #gcteaselangor #tehhijaumurah #murahberbaloi #rooibos #kopihijau #kopikurus #greentea #bazarpaknil #bazarmurah #nursajat #kurussihatcantik #labuan #ujanakewanganlabuan #fyfyhouseofbeauty #mytown #uoa #klcc

Kem Kementah 1,Tentera Darat,Mindef Semarak

1   3  

Halluuu guys!! Lunch ape hari ni? Jangan lupa kulit korang pun perlukan nutrient tau❤
.
Yang benar❤ Greentea Mint Face Scrub


1   13  

Teh Diet Etham Bahan 100% Herbal
Aman dikonsumsi dan TERDAFTAR DINAS KESEHATAN (P-IRT 5.10.1275.02.0440.22)
Cepat lambatnya penurunan berat badan tergantung hormon dan metabolisme setiap individu.
ada yang cepat ada yang lambat ada yg sangat cepat ada yg sangat lambat ada yang sangat teramat lambat ada juga yang teramat sangat cepat so sebenarnya gampang banget, Rutin dan Sabar pasti akan ada hasil yang menanti.
Kita tidak mau menjanjikan hasil yang kita mau cust yang memberi hasil kemudian jadi review selanjutnya ,so jadikn dirimu Review selanjutnya ☺

Kunjungi kita di shopee yah 😊😊😊 #tehdiet #tehhijau #teh #tehetham #tehpelangsing #tehpelunturlemak #tehkurusmurah #tehlangsing #tehhijaumurah #tehpelunturlemakoriginal #tehsehat #tehherbal
#etham #jestham


1   4  

Teh Diet Etham Bahan 100% Herbal
Aman dikonsumsi dan TERDAFTAR DINAS KESEHATAN (P-IRT 5.10.1275.02.0440.22)
Cepat lambatnya penurunan berat badan tergantung hormon dan metabolisme setiap individu.
ada yang cepat ada yang lambat ada yg sangat cepat ada yg sangat lambat ada yang sangat teramat lambat ada juga yang teramat sangat cepat so sebenarnya gampang banget, Rutin dan Sabar pasti akan ada hasil yang menanti.
Kita tidak mau menjanjikan hasil yang kita mau cust yang memberi hasil kemudian jadi review selanjutnya ,so jadikn dirimu Review selanjutnya ☺

Kunjungi kita di shopee yah 😊😊😊 #tehdiet #tehhijau #teh #tehetham #tehpelangsing #tehpelunturlemak #tehkurusmurah #tehlangsing #tehhijaumurah #tehpelunturlemakoriginal #tehsehat #tehherbal
#etham #jestham


0   4  

Teh Diet Etham Bahan 100% Herbal
Aman dikonsumsi dan TERDAFTAR DINAS KESEHATAN (P-IRT 5.10.1275.02.0440.22)
Cepat lambatnya penurunan berat badan tergantung hormon dan metabolisme setiap individu.
ada yang cepat ada yang lambat ada yg sangat cepat ada yg sangat lambat ada yang sangat teramat lambat ada juga yang teramat sangat cepat so sebenarnya gampang banget, Rutin dan Sabar pasti akan ada hasil yang menanti.
Kita tidak mau menjanjikan hasil yang kita mau cust yang memberi hasil kemudian jadi review selanjutnya ,so jadikn dirimu Review selanjutnya ☺

Kunjungi kita di shopee yah 😊😊😊 #tehdiet #tehhijau #teh #tehetham #tehpelangsing #tehpelunturlemak #tehkurusmurah #tehlangsing #tehhijaumurah #tehpelunturlemakoriginal #tehsehat #tehherbal
#etham #jestham


0   6  

Biarkan skrub di muka seketika supaya meresap ke dalam kulit.
.
Then, baru bilas tau.


1   9  

Meh sis share cara penggunaan greentea mint face scrub yang betul😍😍


2   11  

Gosok skrub di muka perlahan lahan secara membulat ya! 😘


2   9