#tiktokmalaysia

Instagram photos and videos

Burnnn baby burnnn. Engkau dh gatal nk buang punai tuhan kasi, lepas tu nak minta macam2 lagi kan. Pundek perangai. 😠
.

korang yg ada mslh kulit rosak boleh try sapu @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Klik link di bio @wowskinskincare utk REDEEM harga promo!
.
#lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia


0   23  

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kpd semua umat Islam seluruh dunia.. Korang boleh tag kawan2 yg g haji.. Atau hjat nak naik haji πŸ˜†πŸ˜Š
.
Kepada jemaah haji didoakan semoga selamat dan sejahtera serta dikurniakan kesihatan dan kekuatan agar dapat menjalankan ibadah rukun Islam ke5 ini dgn sempurna IsyAllah ..semoga beroleh haji yang mabrur..amin..
.
Salah silap maf dipinta.
.
#tiktokmalaysia #vines #villagepeople #kasutterbang #zonlawak #lawakkerder #lawakhambar #vinesmalaysia #malaysiaviners #dubsmashmalaysiaΒ #komik #dubsmashmalaysian_ #malaydubsmasher #lawakkerder #melayudubsmash #tv3 #tv9Β  #astroria #astrowarna #astrogempak #johor #khaibahar
#johorean #johordarultakzim #melayu #raya2018 #harirayahaji #malaysiaviners #khaibahar94 #harirayahaji #haji #zonlawak


1   6  

⌚⌚⌚ BEST SELLING ⌚⌚⌚
πŸ“’ Swipe gambar ke kiri untuk lihat lebih warna, details & design jam.
.
GUESS WATCH
.
πŸ’― Ready stock malaysia
⌚ Rubber strap
⌚ Battery watch
⌚ Analoque function
πŸ“ Machine warranty 1month
β€’
πŸ‡²πŸ‡Ύ RM80
☝️ FREE POSTAGE SM/SS
.
Screenshot gambar untuk pertanyaan/order & whatsapp 0109085291 @ tekan link whatsapp di bio tanpa perlu save nombor πŸ‘
β€’
#bazarpaknil #bazarpaknilmurah
#jamtanganmurah #jamtanganmurahmalaysia #jamtangancouple #jamtangancouplemurah #jammurah #jammurahmalaysia #jamlelaki #jamlelakimurah #jamwanita #jamwanitamurah #setcouple #setcouplemurah #sethantaran #sethantaranmurah #sethantaranlelaki #sethantaranperempuan #sethantarankahwin
#jamcouple #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamtanganwanitamurah #jamtanganlelakimurah
#jamviral #jamviralmurah #tiktokmalaysia #instafamous
#jamtanganguessmurah
#jamguessmurah


0   0  

Hi gais ! Selamat pagi . Sempena promosi aidiladha yang bakal menjelang tiba esok . Kami dari xpertmade nak buat promosi jam diamond ni RM 45 sahaja gais ! Hah ; korang tetap boleh design kat jam korang tu . .
.
Promosi ni hanya sekali kalau nak cepat cepat la grab sekarang ! .
.
Rm 45 + SET BOX .
.
COME ON GAIS ! GRAB IT NOW
Klik ja link kat bio okay ?
.
.
.
Bila lagi nak pakai jam design sendiri ? . Meh ws admin !

Www.wasap.my/60107005594 & follow XpertMade on Instagram NOW 😎

Hanya dengan RM 45 anda mampu bergaya dengan cara yang tersendiri . .

#custommalaysia #jammurahmalaysia #jamcouplemurah #bomberjaketmalaysia #bomberjacketmurah #johorbahru #birthdaygift #hadiahbirthdaymalaysia #flowerbucket #suprisecoklat #bundlemalaysia #Gmi #Kktm #UniKL
#custommalaysia #jammurahmalaysia #Viral #casioviralmalaysia #CasioViral #johorbahru #birthdaygift #hadiahbirthdaymalaysia #flowerbucket #casiolimitededition #Casioblue #CasioRosegold #CasioPurple #CasioMurah #CasioMalaysia #suprisecoklat #bundlemalaysia #Gmi #Kktm #UniKL #suunto #suuntomalaysia #suuntomurah #jamsuunto #kekechallenge #tiktokmalaysia


0   0  

Hi gais ! Selamat pagi . Sempena promosi aidiladha yang bakal menjelang tiba esok . Kami dari xpertmade nak buat promosi jam diamond ni RM 45 sahaja gais ! Hah ; korang tetap boleh design kat jam korang tu . .
.
Promosi ni hanya sekali kalau nak cepat cepat la grab sekarang ! .
.
Rm 45 + SET BOX .
.
COME ON GAIS ! GRAB IT NOW
Klik ja link kat bio okay ?
.
.
.
Bila lagi nak pakai jam design sendiri ? . Meh ws admin !

Www.wasap.my/60107005594 & follow XpertMade on Instagram NOW 😎

Hanya dengan RM 45 anda mampu bergaya dengan cara yang tersendiri . .

#custommalaysia #jammurahmalaysia #jamcouplemurah #bomberjaketmalaysia #bomberjacketmurah #johorbahru #birthdaygift #hadiahbirthdaymalaysia #flowerbucket #suprisecoklat #bundlemalaysia #Gmi #Kktm #UniKL
#custommalaysia #jammurahmalaysia #Viral #casioviralmalaysia #CasioViral #johorbahru #birthdaygift #hadiahbirthdaymalaysia #flowerbucket #casiolimitededition #Casioblue #CasioRosegold #CasioPurple #CasioMurah #CasioMalaysia #suprisecoklat #bundlemalaysia #Gmi #Kktm #UniKL #suunto #suuntomalaysia #suuntomurah #jamsuunto #kekechallenge #tiktokmalaysia


0   0  

Hi gais ! Selamat pagi . Sempena promosi aidiladha yang bakal menjelang tiba esok . Kami dari xpertmade nak buat promosi jam diamond ni RM 45 sahaja gais ! Hah ; korang tetap boleh design kat jam korang tu . .
.
Promosi ni hanya sekali kalau nak cepat cepat la grab sekarang ! .
.
Rm 45 + SET BOX .
.
COME ON GAIS ! GRAB IT NOW
Klik ja link kat bio okay ?
.
.
.
Bila lagi nak pakai jam design sendiri ? . Meh ws admin !

Www.wasap.my/60107005594 & follow XpertMade on Instagram NOW 😎

Hanya dengan RM 45 anda mampu bergaya dengan cara yang tersendiri . .

#custommalaysia #jammurahmalaysia #jamcouplemurah #bomberjaketmalaysia #bomberjacketmurah #johorbahru #birthdaygift #hadiahbirthdaymalaysia #flowerbucket #suprisecoklat #bundlemalaysia #Gmi #Kktm #UniKL
#custommalaysia #jammurahmalaysia #Viral #casioviralmalaysia #CasioViral #johorbahru #birthdaygift #hadiahbirthdaymalaysia #flowerbucket #casiolimitededition #Casioblue #CasioRosegold #CasioPurple #CasioMurah #CasioMalaysia #suprisecoklat #bundlemalaysia #Gmi #Kktm #UniKL #suunto #suuntomalaysia #suuntomurah #jamsuunto #kekechallenge #tiktokmalaysia


0   0  

Dj mayiii πŸ‘πŸΌ @_farhanah.co #tiktokmalaysia


0   1  

Do You ❀️ Me ?
__________________
πŸ’ƒ: Tag Her πŸ“: Tag Location
__________________
Follow :
β–ͺ️ @rumpurampe

Repost? Tag & DM

View ❀Like πŸ—¨Comment ya
Tag Temanmu Sebanyaknya
__________________
#tiktok #tiktokindonesia #tiktokindo #tiktokhot #tiktokseleb #tiktokremaja #tiktoksea #tiktokers #tiktoksexy #tiktokapp #tiktokdance #tiktok_sea #musicallyindia #tiktokgeneration #tiktokofficial #tiktokmalaysia #muserindo #musergeneration #muser #muserid #musicallyindonesia #muserindonesia #tiktokgenerationid ##delechallengeπŸ‘Œ #tiktokzone #kikichallenge #delechallenge #tiktokidola #tiktokhits #tiktokvietnam


0   0  

Hai korang!!!
Kitorang tengah buat discount kaw kaw untk harini dengan esok je!!
.
Sale kaw kaw gila.
.
Korang boleg buat preoder sekarang.
.
Contact kami segera 013-5390192. Atau tekan je link di bio tu ha.
.
CEPAT!!! Kami bukak discount ni smpai esok je!!!
.
@squadro.store @squadro.store @squadro.store @squadro.store @squadro.store @squadro.store .
.
#malaysia #madumurah #sales #discount #maribeli #kamijualmurah #madupadu #madumalaysia #maduori #maduoriginal #madutempatan #maduselangor #madu #selangor #kedah #perak #perlis #penang #tiktok #honeynation #tiktokmalaysia #pahang #johor #asia


0   5  

Hai korang!!!
Kitorang tengah buat discount kaw kaw untk harini dengan esok je!!
.
Sale kaw kaw gila.
.
Korang boleg buat preoder sekarang.
.
Contact kami segera 013-5390192. Atau tekan je link di bio tu ha.
.
CEPAT!!! Kami bukak discount ni smpai esok je!!!
.
@squadro.store @squadro.store @squadro.store @squadro.store @squadro.store @squadro.store .
.
#malaysia #madumurah #sales #discount #maribeli #kamijualmurah #madupadu #madumalaysia #maduori #maduoriginal #madutempatan #maduselangor #madu #selangor #kedah #perak #perlis #penang #tiktok #honeynation #tiktokmalaysia #pahang #johor #asia


0   3  

Hai korang!!!
Kitorang tengah buat discount kaw kaw untk harini dengan esok je!!
.
Sale kaw kaw gila.
.
Korang boleg buat preoder sekarang.
.
Contact kami segera 013-5390192. Atau tekan je link di bio tu ha.
.
CEPAT!!! Kami bukak discount ni smpai esok je!!!
.
@squadro.store @squadro.store @squadro.store @squadro.store @squadro.store @squadro.store .
.
#malaysia #madumurah #sales #discount #maribeli #kamijualmurah #madupadu #madumalaysia #maduori #maduoriginal #madutempatan #maduselangor #madu #selangor #kedah #perak #perlis #penang #tiktok #honeynation #tiktokmalaysia #pahang #johor #asia


0   2  

Hi gais ! Selamat pagi . Sempena promosi aidiladha yang bakal menjelang tiba esok . Kami dari xpertmade nak buat promosi jam diamond ni RM 45 sahaja gais ! Hah ; korang tetap boleh design kat jam korang tu . .
.
Promosi ni hanya sekali kalau nak cepat cepat la grab sekarang ! .
.
Rm 45 + SET BOX .
.
COME ON GAIS ! GRAB IT NOW
Klik ja link kat bio okay ?
.
.
.
Bila lagi nak pakai jam design sendiri ? . Meh ws admin !

Www.wasap.my/60107005594 & follow XpertMade on Instagram NOW 😎

Hanya dengan RM 45 anda mampu bergaya dengan cara yang tersendiri . .

#custommalaysia #jammurahmalaysia #jamcouplemurah #bomberjaketmalaysia #bomberjacketmurah #johorbahru #birthdaygift #hadiahbirthdaymalaysia #flowerbucket #suprisecoklat #bundlemalaysia #Gmi #Kktm #UniKL
#custommalaysia #jammurahmalaysia #Viral #casioviralmalaysia #CasioViral #johorbahru #birthdaygift #hadiahbirthdaymalaysia #flowerbucket #casiolimitededition #Casioblue #CasioRosegold #CasioPurple #CasioMurah #CasioMalaysia #suprisecoklat #bundlemalaysia #Gmi #Kktm #UniKL #suunto #suuntomalaysia #suuntomurah #jamsuunto #kekechallenge #tiktokmalaysia


0   0  

Hi gais ! Selamat pagi . Sempena promosi aidiladha yang bakal menjelang tiba esok . Kami dari xpertmade nak buat promosi jam diamond ni RM 45 sahaja gais ! Hah ; korang tetap boleh design kat jam korang tu . .
.
Promosi ni hanya sekali kalau nak cepat cepat la grab sekarang ! .
.
Rm 45 + SET BOX .
.
COME ON GAIS ! GRAB IT NOW
Klik ja link kat bio okay ?
.
.
.
Bila lagi nak pakai jam design sendiri ? . Meh ws admin !

Www.wasap.my/60107005594 & follow XpertMade on Instagram NOW 😎

Hanya dengan RM 45 anda mampu bergaya dengan cara yang tersendiri . .

#custommalaysia #jammurahmalaysia #jamcouplemurah #bomberjaketmalaysia #bomberjacketmurah #johorbahru #birthdaygift #hadiahbirthdaymalaysia #flowerbucket #suprisecoklat #bundlemalaysia #Gmi #Kktm #UniKL
#custommalaysia #jammurahmalaysia #Viral #casioviralmalaysia #CasioViral #johorbahru #birthdaygift #hadiahbirthdaymalaysia #flowerbucket #casiolimitededition #Casioblue #CasioRosegold #CasioPurple #CasioMurah #CasioMalaysia #suprisecoklat #bundlemalaysia #Gmi #Kktm #UniKL #suunto #suuntomalaysia #suuntomurah #jamsuunto #kekechallenge #tiktokmalaysia


1   0  

Hi gais ! Selamat pagi . Sempena promosi aidiladha yang bakal menjelang tiba esok . Kami dari xpertmade nak buat promosi jam diamond ni RM 45 sahaja gais ! Hah ; korang tetap boleh design kat jam korang tu . .
.
Promosi ni hanya sekali kalau nak cepat cepat la grab sekarang ! .
.
Rm 45 + SET BOX .
.
COME ON GAIS ! GRAB IT NOW
Klik ja link kat bio okay ?
.
.
.
Bila lagi nak pakai jam design sendiri ? . Meh ws admin !

Www.wasap.my/60107005594 & follow XpertMade on Instagram NOW 😎

Hanya dengan RM 45 anda mampu bergaya dengan cara yang tersendiri . .

#custommalaysia #jammurahmalaysia #jamcouplemurah #bomberjaketmalaysia #bomberjacketmurah #johorbahru #birthdaygift #hadiahbirthdaymalaysia #flowerbucket #suprisecoklat #bundlemalaysia #Gmi #Kktm #UniKL
#custommalaysia #jammurahmalaysia #Viral #casioviralmalaysia #CasioViral #johorbahru #birthdaygift #hadiahbirthdaymalaysia #flowerbucket #casiolimitededition #Casioblue #CasioRosegold #CasioPurple #CasioMurah #CasioMalaysia #suprisecoklat #bundlemalaysia #Gmi #Kktm #UniKL #suunto #suuntomalaysia #suuntomurah #jamsuunto #kekechallenge #tiktokmalaysia


0   0  

Hari baru, semangat baru! Positifkan diri okay 😊
.
.
Klik link di bio @pemutihgigi.viral untuk order πŸ’•
.
.
#pemutihgigi #turbocarbon #bazarpaknil #teethwhitening #arangaktif #tiktokmalaysia #throwback


0   0  

JUBAH SITI HAJAR (JSH) - BF FRIENDLY
.
Alahai tampak berseri serta anggun dan sopan menggayakan Jubah Siti Hajar.
.
Special sangat dengan tarikan 3 lace di hadapan jubah dan pergelangan tangan.
.
Material kain - 'High Quality ,Moss Creepe' di jamin rasa FABRIK yang sangat SELESA & elegan .

Tekstur kain yang lembut dengan flow yang cantik menawan .

Bahagian pergelangan tangan kaf.

Sweet & Lovely Dress yang :- .
1) Tidak berkilat
2) Tidak melekat pada badan
3) 'Berat' & Tampak Terjatuh
4) Sedap dan sejuk di pakai .
LIMITED edition Series . SAIZ, S,M,L,XL, XXL sahaja
.
HARGA JUALAN RM 150
SAIZ XXL ADD RM20
.
Postage rm7 semenanjung/ rm12 sabah sarawak
.
πŸ’›HARGA PRELAUNCH 2 MINGGU, MULA 20/8 SAMPAI 3/9πŸ’›
βœ… SP : RM130
SAIZ XXL ADD RM20
.
πŸ“¦POSTAGE RM7SM/RM12SSπŸ“¦
.
#kurungmurah #shirtextendermurah #miniskirtmurah #miniskirtmuslimah #kurungmoden #kurungmalaysia #bajukurungmurah #batikmurah #bajutunang #bajunikahmurah #bajukahwin #budakhipster #hipstermalaysia #bajuplussize #jubahmurahmalaysia #jubahkoshibo #skirtmurah #blousemurah #kainbatik #tiktokmalaysia #palazzomurahmalaysia #jeansmurahmalaysia #tshirtmurah #koleksiraya2018 #bajuraya2018 #cardiganmurah #minikurung #kebayamurah #kebayamodenmalaysia


0   1  

πŸ”₯ BERAT TURUN MENDADAK??? 😱😱😱😱 kan dah CAKAP, KERENGGA ni SANGAT membantu percepatkan proses πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ lemak tepu awak ya! . LAKI PON BOLEH GUNA TAU ! .
.
Bertahun PERAM lemak tepu, lama² bahayakan diri ya awak². Dengan PENGAMBILAN KERENGGA 1BOX Pon dah boleh cairkan lemak tepu awak²!! Nak lagi PANTAS, boleh ambik dengan POOPOIL ya! 20x kesan BERGANDA!! BEST TAK BEST?? 😯😯
.
.
DAH.. Meh order dengan CIKGUna uols sementara promo masih berjalan! 😊😊lambat melepas harga promo ya!! πŸ“±πŸ“± 019-4487071 @ tekan je link dekat profile !

#kerengga #kurus #kuruscepat #kurusselamat #neelofa #fitmalaysia #slim #kerenggalentik #produkkurusmurah #produkkurus #kerenggamurah #kerenggakurus #slimcepat #beratturunpantas #kurussihat #sayanakkurus #kurusebelumraya #bajuraya #bajukurung #viral #tiktokmalaysia #kainpasang #fatburnermalaysia #fatburuner #cabarankurus #janganbencicintaku #beratturun #dietatkinsmalaysia #takpantangmakan


0   0