Bi36y5BAyNF


😂😂😂


1,330   50,963  

Я в Уфе👸🏻Погода шикарная!!!!☀️
Выезжаю на саундчек. 🎤
Но техническим причинам не зависящим от нас, концерт сегодня немного задержится. Жду вас всех сегодня. Огни Уфы💥💥💥


378   37,075  

Kulit putih mulus di hari lebaran, setiap hari aku pakai whitening Body Lotion dari @camp_skin, ini lotion Favorit aku banget, Formula yg sangat concentrated, memutihkan kulit secara permanen, Lotion ini selain membuat kulit putih mulus, juga memberikan dan menjaga kelembaban kulit , di perkaya dengan vit E Dan C serta terbuat dari Bahan super premium Black Tomato & White Strawberry yang di import langsung dari Korea, teruji lebih cepat memutihkan & meratakan warna kulit,aromanya wangi banget & tidak lengket ditangan, yang paling aku suka lotion ini ampuh banget melindungi kulit aku dari sinar ultraviolet dgn kandungan spf 60 loh, Jadi aku ga perlu takut lagi jika beraktifitas di luar ruangan. Lotion ini juga sudah dilengkapi dgn teknologi nano jadi cepat banget meresap kedalam kulit, Rasakan perubahannya dalam 7 hari, kulit putih mulus & super lembut, Langsung aja order di @camp_skin, lagi banyak promo ramdhan super menarik , jangan lupa langsung di order , biar kulit kamu samaan dengan kulit aku
.
.

Managed by @bff_management


37   7,109  

Flying over Hawaii 🙌🏻 (📷: @myspacetom)


277   62,701  

Jangan lupa nonton
Janji suci jam 18.30, raffi billy jam 19.30 wib
@janjisuci.ttv
@raffibillyandfriends_ttv
@transtv_corp


29   3,561  

Standing Out💫⠀
Search: "Good Times Jumpsuit"⠀
We like your style, @bby_cai!⠀
Tag @FashionNova #FashionNova to show us how you rock us. You could get featured on our page!⠀
💞www.FashionNova.com💞


12   1,963  


723   51,001  

Perfection prevails.
Throwback to when dance company "Ballett am Rhein" was presenting the Mercedes-Benz E-Class Coupé. It's still eyecatching, isn't it?

#MercedesBenz #Mercedes #Benz #EClass #MasterpieceOfIntelligence


95   51,511  

Guyysss, hari ini terakhir lohh promo @nagitoz.snack di Alfamart, cumaa Rp. 9.900 ajaa kalian udah bisa dapat Nagitoz dan 1 buah minuman 😱 Yukkk langsung deh ke Alfamart!! #nagitozsnack #promonagitoz


45   4,864  

photo by @andrea_frazzetta // A solitary fisherman at Papuma Bay. Papuma is a scenic beach on East Java, Indonesia, is quite popular among the people of Java for the white sands and the big rocks. Besides its natural scenic beauty, Papuma is also rich in exotic animals.
Indonesia is situated on the Ring of Fire—a 25,000-mile seismically active belt of volcanoes and tectonic plate boundaries that frame the Pacific basin. About five million Indonesians live and work near active volcanoes, where farming soil is most fertile. Java alone is home to 141 million people—one of the most densely populated islands on Earth.
“Sulfur Road” my latest assignment for National Geographic is online, check it on NatGeo website and follow @andrea_frazzetta to know more about this story #natgeotravel #ijen #java #indonesia #papuma


169   55,708  


209   40,130  

Arrebentamos na Folk Valley em Valinhos SP 😍👊🏼♥️


610   21,271  

🔴 @reissnelson #Arsenal #Gunners


90   41,058  


866   64,039  

You know they love me, like a fat kid love cake.come kiss me 😘 baby LOL🤨get the strap


1,290   60,974  

Obrigado pela noite incrível galera de Lages - SC!!! Amei cantar com vcs! ❤️ @festadopinhaooficial


47   2,140  

#Repost @marisolbautistaa
・・・
😱Would you guys like to see more tutorials using this palette? 🤔😍 I’m in love🌹❤️ #hudabeautyrosegoldremastered
Eyes- @hudabeauty rose gold remastered palette. #rosegoldremastered
Lashes- @shophudabeauty Farah.


610   51,182  

Discover wild beauty.
The third generation of the #BMW #3series.

#BMWrepost @boston.media


186   92,526  

I completely adore this!!! I love you @edward_enninful ❤️❤️❤️


235   93,746  

how many of you know the full form of GQ?!(no cheating 😋) @gqindia @gq


3,107   588,404  

@garethbale11 talks humbly about THAT goal! ⚽️ 💥
Best you've ever seen?


222   44,221  

OMG @zoomtv this is too good! This is my dad showing you the chaat shop I have grown up eating in!! So guys Zoom spent 3 days in Ambala with my parents and literally relived my whole life!! The episode is out today!!! Link in bio also :) https://bit.ly/2INxzEJ @rynachopra


325   92,909  

6 breast hacks you’ll be thankful for. Part Two.
#5minutecrafts #video #hacks #tips #tricks #lifehacks
Follow us on Twitter! (http://twitter.com/5m_crafts)


288   53,214  

#YMOE


6,270   351,388  

Summer summer summer !!!!!


2,733   667,510  

Sunday ride


243   39,704  

QUE FELICIDAD MEXICOOOOO LOS AMOOOOO GRACIAS !!! ARENA MEXICO !!!!! 🦖🦖🦖🦖


639   57,284  

We love u guys!! @armiehammer @elizabethchambers 😘😘😘#weddingweekend #JessandMatt


140   87,937  

Such a dope piece of artwork given to me by @gnistico_art ....please go to his page and see how he did this. Crazy talented #irresponsibletour #comedicrockstarshit


384   142,515  

This fucked me up for a good 7 minutes. I’m very stressed out. (Twitter: Boom_likean808)


15,452   281,867