Perth, Western Australia

Instagram photos and videos

Happy Birthday my dear friend. So glad that I came to surprise you. It is worth it ♥️

Perth, Western Australia

0   0  

puan pun puan lah.. alkisahnya.. kan sejak beberapa minggu yang lepas cik ngan dah ada kehidupan baru iaitu dunia Emas. seram dengor. tapi itu la hakikatnya... niat nak simpan duit dah jd simpan emas. terus jd penyakit ada duit x sabau nak convert jd emas (amaran ni dr awal senior2 dah bgtau. simpan emas ni jd ketagih minat lain xnampak minat nak kumpul emas je (nampak??).. makanya tiap2 malam cik ngan tak miss untuk research hal2 Public Gold selak dan selak dalam lagi.. smpai pening la jugak sifu (master dealer) En.Fairuz Aziz melayankan. Alhamdulillah PG patuh syariah dan selamat dengan cara perniagaan #beliemasdapatemas .

Now even im overseas.. gigih pergi carik cikgu2 nak dptkan ilmu emas. tu diaaa.. terujaa bila mana tuan tuan hebat  berjaya jutawan hartawan budiman seperti #IkonPelaburEmasMalaysia , Tuan Syukor Hashim dan En.Zulkifli ni reply and support me this way. bukan sebab siapa mereka, tapi bagaimana mereka berjaya tu yang cik ngan nak tau ! #BukanEmasBuatKitaKayaTapiIlmu !

tak sabar menanti ketibaan ilmu2 yang on the way terbang ke bumi perth. mudah2an ilmu yg bakal dituntut menjadikan Cik Ngan seorang yang lebih berjaya mcm deme deme tu 😁 #wishmeluck @ Perth, Western Australia

Perth, Western Australia

0   1  

With the trend

Perth, Western Australia

1   20  

Few vids from tonight, it’s amazing to see how fast this community is growing #JustCarThings

Perth, Western Australia

0   3  

my personal private sunset setup 🌄 .

where's your favorite place to watch the sun?

Perth, Western Australia

0   3  

Few pics from tonight’s cruise/meet sooo many cops tonight

Perth, Western Australia

0   5  

There is no excuse for being cruel to others 🌹🍦

Perth, Western Australia

2   17  

I love you! 💕 @em.walker_86_

Perth, Western Australia

1   11