Tirana, Albania

Instagram photos and videos

🙏🙏

Tirana, Albania

0   2  

Mos me kerku ma nga jeta se kam syte plot falemderit o Zot

Tirana, Albania

0   2  

Lulja ime

Tirana, Albania

0   2  

#blue #roses 💙💙💙

Tirana, Albania

0   8  

🔱

Tirana, Albania

0   17  

😍😍😍

Tirana, Albania

0   0  

A e keni vënë re që Audi tashmë ka ndërruar emrin e modeleve të saj?? Duke ndjekur modelin e BMW dhe Mercedes,Audi i ka thënë lamtumirë cilindratës së motorrit që shënohej në çdo model.Tashmë modelet shoqërohen me një numër midis 30 dhe 70,numër i cili përfaqëson një fashë të caktuar të fuqisë që disponon motorri.
Nëse më parë sigla 3.0 TDI apo 3.0 TFSI tregonte një model që montonte një motorr 3 litërsh (turbo diesel ose turbo benzinë) tashmë sigla e azhornuar 30 TDI apo 30 TFSI tregon një model që monton një motorr i cili mund të disponojë nga 110 deri në 130 kuaj fuqi.35 në një Audi tregon se fasha e fuqisë së motorrit është midis 150 dhe 163 kuaj fuqi,vazhdojnë kështu me radhë Audi 40 (170-204 CV),Audi 50 (210-230 CV),Audi 55 (245-275 CV), Audi 60 (320-340 CV). Zyrtarisht egziston edhe sigla 70 e rezervuar për modelet me mbi 544 kuaj fuqi por që momentalisht nuk do të përdoret pasi modelet sportive të markës (S dhe RS) do të vazhdojnë të përdorin siglën tradicionale.

Të gjitha këto emërtime në markat më të njohura tregojnë se shumë shpejt indikacioni i cilindratës së motorrit në makinat moderne do të humbasë kuptimin e tij pasi përherë e më shumë motorrave tradicionalë po u shtohen motorra elektrikë që do të thotë se në fund ajo që ka rëndësi është totali i fuqisë që kanë të dy motorrët bashkë.
#audi #audia7 #audia4 #audirs6 #audilover

Tirana, Albania

0   3  

Jsuis pas la pour dépenser gros, c'est moi son pansement / @mohalasquale

Tirana, Albania

4   4