Syafiq Kyle @syafiqkylez avatarSyafiq Kyle

Instagram photos and videos

I hope this wouldn’t be my last time to be here in Brunei. Love the vibes, the food, and definitely THE PEOPLE!!! Siuk banar! #AmbuyatForLife .
.
Syafiq Kyle Tour 🇧🇳
.
Organised by,
@rzblaze_management
.
🛍
@adwana_hubb
@pudding.bwn
@nuri.desserts
@sweet_as_sara
.
🎁
@oodookies
@dinho_bouncer
.
🛏
@pg_q147
.
🚘
@idfestbrunei
.
📷
@weddingstructure
@visualbyjayazhar
.
📹
@memorito
.
🎙
@herolamy
.
#SyafiqKyleTourBrunei
#SkyloversBrunei
#KylezRTW


294   23,457  

Tag diri sendiri k?
.
Syafiq Kyle Tour 🇧🇳 Organised by,
@rzblaze_management
.
🛍
@adwana_hubb
@pudding.bwn
@nuri.desserts
@sweet_as_sara
.
🎁
@oodookies
@dinho_bouncer
.
🛏
@pg_q147
.
🚘
@idfestbrunei
.
📷
@weddingstructure
@visualbyjayazhar
.
📹
@memorito
.
🎙
@herolamy
.
#SyafiqKyleTourBrunei
#SkyloversBrunei
#KylezRTW


402   71,539  

Semalam sempat singgah Istana Nurul Iman. So today nak sight seeing mana pulak eh? 🤔 #SKBruneiTour


633   80,183  

Malam Capik bahagia. Kamu?
.
#SKBruneiTour #SyafiqKyleTourBrunei #SkyLoversBrunei #KylezRTW


315   43,054  

Would you like to show me some smiles? 😊
.
#SKBruneiTour #SyafiqKyleTourBrunei #SkyLoversBrunei #KylezRTW


785   63,505  

Brunei siuk banarrr!!! You guys enjoy??
.
#SKBruneiTour #SyafiqKyleTourBrunei #SkyLoversBrunei #KylezRTW


384   39,710  

Gaiss, Capik dah sampai Brunei ni. Jumpa korang tonight! Link di ada bio. #SKBruneiTour


853   91,968  

Apa ntah yg Fammy dah buat sampai Jay Johan happy sangat? 🙄 #PengantinLariCulikArtis #matamanamata


1,153   140,583  

Kalau @challofc difilemkan, ada tak yg nak datang tengok? 🤔
.
Videographer @NABILHUSSIN
Photographer @PINOGRAPHY
.
#Pinography #Nabilhussin


501   27,623  

Behind the scene sebelum runway haritu. Look mana korang rasa sesuai utk Capik? 🤔
.
@themeliumgroup
@hackettlondon
@tods
#CelebrateM
#TheMeliumGroup
#HackettLondon
#Tods
#KLFW2018
#PavilionKL


413   25,578  

Kalau tanya Capik, perfume bukanlah sekadar pewangi, tapi juga pelengkap gaya utk seseorang. Bagi wanita yg mahukan wangian unik dan segar, korang boleh cuba wangian baru daripada Versace iaitu #VersacePourFemmeDylanBlue - feminine, tetapi punya kelas tersendiri. Thanks sebab dtg Sephora semalam, korang mmg best! Oh btw, botol besar tu Capik punya, not for sale 😎
.
#VersacePourFemmeDylanBlue
#VersaceDylanBlueMy @sephoramy


339   50,358  

Yang ni legit tak 😂 #klfw2018


391   67,253