#みんなすぐお友達もできてよかった Instagram images and videos


Instagram photos and videos

I 90 secondi che preferisco della mia giornata. Dovete provare queste maschere, sono spettacolari! In 90 secondi ha lo stesso effetto che avrebbe un trattamento viso di 20 minuti. QUal'è il vostro momento preferito della giornata? Link in bio 👆
#foreo #foreoufo #CR #ad @foreo_italy @sephoraitalia

4,271  

Kita biasa-biasa je.

1,840  

Sometimes you have to check yourself before you reck yourself!!!💪🏽 most of what u have seen on #BFV was LIES and clips put together with me acting a PLUM FOOL for ratings(believe it or not🤷🏽‍♀️)and sometimes I simply was one☝️ BUT, what is FACTUAL is that it tore my family & Sisterhood apart😔 BUT THANK GOD FOR JESUS and FORGIVENESS!! I’ve decided I’m not going into 2019 the same bitter, combative, woe it is me person. “you did this so ima do that” attitude. It’s ugly and frankly stupid!! Ive realized change is just one simple DECISION!!! No matter what it takes my commitment to me is to be a BETTER me🙏🏽 sometimes all it takes is saying I Love you and I’m sorry for MY PART of the bullshit @trinabraxton1 😘 #funsisternight #onebyone #jesushewillfixit

4,719  

Derbend gorus gunumuz yaxinlasir.Dekabrin 2️⃣8️⃣-de sizinle ilin son gununu qeyd etmek ucun sebrsizlenirem💜
@tv_elit teskilatciligi ile insallah sizinleyik💜

2,007  

ضيفو رابط القناة بالبايو 👆🏻🤩
اول 50 مشترك الهم هديةً 🎁
__________________________
بس اول 50 موً اكثر انطلقو 🏃🏻

179  

I’m feeling the festive vibes with @michaelkors and @elcorteingles (which reminds me I still have to shop for my gifts 😥). How about you guys? Do you leave Christmas shopping for the last minute? ✨

3,831  

Bhoora te Sumeet🥰🌹 Thank you for baring with us- @dashmesharts (Manpreet)😆 Will tell you all in the next post, How??! 😝🤓🤣

3,648  

Обожаю предновогоднюю суету 😍
Люди куда-то спешат,кругом все украшено ❄️а дом наполнен ароматом ёлки🎄
Остаётся укутаться в одеяло,включить мультики и безостановочно кушать конфеты😂
Да здравствует плюс 5 кг😂
P.h @goar_muradyan

44,052  

#OnThisDay in 2000, England claimed a famous Test victory against Pakistan in the fading light in Karachi by chasing 176 to win by 6 wickets and take the series 1-0! It was Pakistan's first defeat in Karachi in 35 Tests, and England's first series win in Pakistan for 39 years.

#cricket #england #pakistan #test #testcricket #karachi #lovecricket

20,371  

Who loves to unwrap gift?🎁🎄
🎀: @cherryq_official

7,960  

Mumpung lagi ada promo niiiih di @ivashijab
Lengkapi lagi outfit syari mu bersama @ivashijab
.
.

78  

You know there’s a #UCL matchday coming 🔜 when you see pics like these! 😃 #MUFC

17,157  

Unknown
#thegoodquote

1,479  

Yaar ki shaadi @sumanth_shailendra
#bangalorediaries

73,961  

Marcel: Saya akui saya itu Manis dan Baik Hati.
Tapi jangan pikir saya tidak Berani Perang dengan semua orang yang Berani menganggu Prinsip Kebahagiaan saya, yaitu KELUARGA! .
Seperti yg selalu dibilang #cintasuci bukan sekedar cerita fiktif semata, melainkan Lebih.. Tunggu sebentar lagi!

23,520  

Prepare Ramadhan Series @mandjha.ivangunawan @khalif_menswear #mandjhaivangunawan semangat guys ❤️❤️

6,859  

France 🇫🇷

64,499  

🌞🌞🌞
Shot by @safonovaolga

78,959  

Vasant Kunj is getting sexier!
Meet me on the red carpet at Delhi’s 1st Glam Walk at Vasant Kunj Central, Ambience Mall on 15th December, 5pm.
@centralandme
#CentralGlamWalk #RedCarpetWalk #AllNewVKCentral #VasantkunjCentral #NewFlavoursOfFashion #ExclusiveBrands #500brands #50000styles #Fashion #Style #Vsco #instafashion #visitsoon #Stylegram #Instagood #Igers #FashionFirst #Shopping

54,243  

My favourite person in fashion xxx Kisses @realmrvalentino Xx

62,812  

Fun Christmas DIY ideas
#5minutecrafts #video #diy #crafts #ideas #christmas
Follow us on Twitter! (http://twitter.com/5m_crafts)

24,093  

Упование на Всевышнего, тяжелый труд и терпение.
#Alhamdulillah

19,430  

Ayu mau kasih tau kalian nih pemutih ajaib terampuh yang sudah terekomended oleh para artis yang hasil nya bener2 the best HANYA DALAM WAKTU 3-7 HARI SAJA !! Ribuan orang sudah coba , ribuan real testimoni hanya ada di @marina_beautycare. Dijamin sangat ampuh untuk atasi semua masalah wajah dan badan. Sudah BPOM dan juga aman untuk bumil dan busui. GARANSI UANG KEMBALI jika produk palsu !!! Kalian wajib banget coba dan cek testi2 nya di @marina_beautycare

11,092  

Доброе утро, страна!

Ох, поверить трудно, неужели время пролетело так быстро и мы снова встретимся с вами в Москве.😉

Я точно знаю, что многие из вас приедут на наши московские концерты из других городов, и это очень здорово, ведь такое нельзя пропускать, обязательно отметьтесь в комментариях, если вы Руки Вверх-турист. 😉

А для тех, кто так и не определился с тем, где же остановиться, я напоминаю про наш с @zhukovm капсульный отель HomeBox @homeboxhostel чистоту и комфорт могу гарантировать вам лично я. Кстати, при предъявлении билетов на московские концерты «Руки Вверх!» в Москве, вас ждёт скидка 10%.😉

Не упустите отличную возможность сэкономить на затратной поездке в столицу.

Встретимся на концерте!😉

#РукиВверх #сергейжуков #homebox

3,172  

Sweetkan aarna lipmatte baru saya yang saya pakai ni namanya baby
Ada 3 pilihan warna sweet sweet ,harga promosi rm100 3 batang lipmatte free postage whatsaap 0137661783
@addura_malaysia 💕

340  

Rahajeng Rauh Persija di Bali.
__
#PialaIndonesia #PersijaJakarta #PersijaSelamanya

42,472  

Ini dia another selfie at experience zone di event launching Realme U1 kemarin! Jadi kemarin tuh selain dengerin penjelasan produk Realme, aku juga diajak untuk liat display dari hp-hp mereka. Ternyata beneran keren banget hpnya, gak cuma jago di spesifikasi, tp desainnya juga kece! Penasaran gak sih kalian?

Duh beneran deh guys kamera dari hp ini bener-bener ok banget dan bener-bener Selfie Pro, karena kamera depannya sampe 25 MP. Dan yang PALING PENTING, harganya cuma 2jutaan! Yuuuuk deh cus pada beli di Shopee daripada kehabisan!😍
#RealmeU1 #25MPSelfiePro

13,711