#bonjovifan4ever Instagram images and videos


Instagram photos and videos

Barbie

She's the coach, MVP, and even the crowd, all rolled up into one! 🏐🏸🏀 Meet Barbie's sister, Stacie in #Barbie Dreamhouse Adventures, available now on @Netflix. (U.S. and Canada Only)


4   253  

STEPHANIE VIEGAS

saudade sol @gcphotografia


116   30,653  

Morphe

You can open ONE present now. 😘✨ Introducing the 8S Stellar Impact highlighter palette, your first glimpse at our upcoming #Holiday Collection. And guess what? You can shop this stunner right now.⚡️ #StellarImpact


300   17,056  

🌎 EarthPix 🌎

Gentle giant 🐘 wants to say hello. Video by @reiseruud


167   7,608  

BALI BODY™ Official

L U X E 💦🙌🏽 Say goodbye to dry, flakey, dull looking skin in one step with the Luxe Moisturising Lotion. It’s rich with antioxidants and general skin glowing goodness to bring you smooth, glowing skin year-round. Tap the pic to shop ✈ Free shipping worldwide.
Babe @cynthiabgc @mathildtantot #balibody #balibodybabes


9   2,411  

Topshop

Wear the key party pieces in our new #TopshopIT campaign just the way you want. How do you Glam IT? Shop IT via the #linkinbio 📷 @duckieofficial


6   1,827  

Joelma 🎤

Feliz!!! 😍🙏🏻 ✨
. . .
Foto @rubenscerqueira


484   10,182  

OFFICIAL AWRECEH

inginku burn pake korek api nih orang😂


27   1,380  

Lcda. Sofia Caiche Romero

Las babys de “La Otra” #Sábanasalaire la 94.9 FM ❤️☀️💋🎤🎧


9   911  

Kartun Muslimah

SIBUK tapi ingin HAFAL QUR'AN?
__
"Bisa gak yaa?? 🤔"
__
Kita sama-sama tau kalo semua orang Allah kasih waktu 24 jam. Tapi dgn 24 jam itu ada yg bisa hafal Qur'an 30 juz dan ribuan hadist, ada yang baru hafal juz 30, bahkan ada yang masih terbata membaca Qur'an di usia senja 😭
__
"Saya kan sibuk kerja, ngurusin anak sama suami. Mana sempet ngafalin Qur'an. Baru jug mau tilawah, ehh anak nangis..."
__
"Saya lagi sibuk ngerjain skripsi nih, jadi gak ada waktu buat ngafalin...." .
__
Dan maaaasih banyak lagi alasan kalo menghafal itu SULIT. Mulai sulit cari waktu, sulit muroja'ah, bahkan sulit hafal.
Nah, kalo begini kayaknya ada yg kurang beres nih dari diri kita...... 🤔
__
Padahal Allah sudah Janji, bahwa saat kita banyak berinteraksi dgn Al-Qur'an, Allah akan melapangkan waktu kita. Dan Al-Qur'an pula lah yg akan jd sahabat sekaligus penerang di kubur kita nanti.
Masih mau mengabaikannya? 😭
__
"Astagfirulloh, trus gimana dong solusinya?"
__
Tenaaang.... Gabung aja di program Madeenah Tahfizh Online 😉
__
Program ini cocok untuk kamu yang :
✅ Merasa sibuk padahal ingin hafal Qur'an
✅ Ingin punya partner hafalan
✅ Ingin punya pembimbing yang memperbaiki bacaan
✅ Ingin kumpul dalam komunitas penghafal Qur'an dari berbagai negara
✅ Ingin dibersamai orang2 sibuk yang ngga lelah untuk ngingetin kamu ngafal Qur'an 😊
__
"Kl boleh tau yang bimbingnya siapa ya?"
__
Insyaa Allah kamu akan dibimbing langsung oleh pasangan muda hafizh & hafizhoh (Ustadz @rahmadsalehlubis & ustadzah @syarifahfn_) & team
__
"Waahh mau donk 😍
Gimana cara daftarnya?"
__
Cukup repost postingan ini dan tag 3 teman mu disini, kirimkan bukti screenshotnya dan ketik :
__
MTO14_NamaLengkap_NamaPanggilan_no.WA_email_usia_domisili_ikhwan/akhwat_juz27/28/29/30 (pilih salah satu)
__
Kirim ke : 0821-1100-2819
*Infaq : Rp. 50.000
__
Atau klik link di bio @madeenahtahfizh
__
Sayangnya kuota TERBATAS, agar pembimbingan lebih intens.
Jangan sampai MENYESAL karna melewatkan moment ini 😉
__
Organized by :
@madeenahtahfizh
@ummufaatih_


6   582  

Hi Im Jenni ❤️

Follow @P.W @P.W 😘


6   129  

@DOG

so who’s moving to vienna with me?
via @christinakrawec @angel_of_violin


330   28,009  

Tarrabudiman

- DAY 5 -

Nah! ini nih yang ditunggu-tunggu sama kalian semua! Akhirnya muncul juga Mas Okis @tarrabudiman, Pak Archewe @marcelinolefrandt, sama Bu Suk @isdadahlia. 🤗

Pesona Pak Archewe @marcelinolefrandt luar biasa yah, dan ternyata Mas Kulin @ariirhamm bisa kedipin satu mata tuh warisan dari bapaknya. 😉

Jeng! jeng! Bu Suk @isdadahlia muncul dengan bahasa-bahasa khasnya yakan. Ketika Keluarga Tampan berkumpul kerecehan menjadi satu. 😂
ㅤㅤㅤ
@aya_anjani_ : Roman Romansa
📹 @acotenri
ㅤㅤㅤ
Ikutin terus Production Diary #filmterlalutampan ya 😘


15   728  

AdoroCinema

Chegando no rolê depois de promoção de brusinha... #arrow #theflash #adorocinema


20   2,760  

Mercedes-Benz

When @jeansurmer opened in 2010, they were the first food truck in Belgium – ever. Until today, no streetfood lover should miss their fresh seafood creations – served directly out of a Mercedes-Benz 508 D.
.
#MercedesBenz #Mercedes #Benz #MBVans #Streetfood #Foodlove #Instafoodies #Foodgoals #Seafoodlover #Foodtruck


38   12,302  

Александр Хоменко

Опиши свой последний секс строчками из какой-нибудь песни 😄🎼
***
Фото: @arbatskayalara
Макияж: @natashabah
Стиль: @ynastyle


631   45,118  

Ксения Бородина

Прилетели на работу🦑


105   30,332  

MARCA

#TopMARCA Los intocables de Luis Enrique, el 'All Star' de las mejores ligas de Europa y el regreso la NBA con dos nombres propios: LeBron y Doncic. Por Miguel Mayoral


1   714  

jawlines

Who remembers this movie


373   33,494  

incicaps

Eve bazukalı torpil atan genç bir tuhaf savunma ile karşılaşıyor


237   7,689  

Anne Curtis

#Magpasikat2018AnneMarieL
We are sooooooo ready! Get ready for us tomorrow! I promise. You’ll see our baby boys @hashtag_tomdoromal @hashtag_k1d @hashtag_ryle @hashtag_jameson, baby girl girltrend @sammie do something they’ve never done before ANNNNNNND @marieltpadilla in a performance that will take your breath away! As I welcome them to Team Anne of It’s Shooooooooowtime! Magpasikat week! Wish us luck guys! We will need it! ❤️


95   4,619  

Clara Alonso Oficial

Primavera en el Delta.
Fin de un finde largo hermoso.
Vuelta al trabajo que también me hace muy feliz.


34   1,555  

Andrei Deiu'

Current shape.. what you guys think? 😁
-
Pump by EVP Xtreme
Intra workout: AminoJect
Post workout: IsoJect with 2 scoops Glycoject
Genetics by mom & dad 💪
-

Get your @evogennutrition stack and save up by using code ‘ANDREI’


816   55,142  

I Send You Viral

Woooow 😍😍😍
Featured by admin @nicolelove_photographer .
.
Video credit ..📷🎥 . . .@ya_gurlbri
.
1 ) like and comment on our post to get notice
2) Turn post notification on you won"t miss any of our post.


31   930  

Телеканал ТНТ

@anton.shastoon и @arseniyspopov вместе с @fedukone зажгут в новом выпуске шоу @improvisationtnt ! 😃🔥 Присоединяйся к ним сегодня в 21:00 на #ТНТ и учись трендовым телодвижениям 🕺💥


17   2,193  

Nefel Bulut YEMEK TATLI TARİF

Derin dondurucuda aylarca saklayacagınız börek tarifi @lezzeti_ask sayfasinda.. @lezzeti_ask 💕 @lezzeti_ask @lezzeti_ask @lezzeti_ask


7   636  

Nadia Buari

Dear You...
Make peace with the mirror and watch your reflection change!


130   11,197  

حقایق عجیب و شگفت انگیز 🕷

@the.facts 👈مطالب قبلی رو ببین
👆اگه اینجور از عشقت دفاع میکنی، لایک کن❤
.
@the.facts
@the.facts
@the.facts


91   6,030  

Brie Bella

🖤 rEVOLution rebel 🖤
@mybirdiebee #bellalution


79   10,280