#bukitmahkota

Instagram photos and videos

by @mikasu_kael

LIMITED STOCK GUYS !!! *LA VIE EST BELLE L'ABSOLUT EDP 40ML*

RM125 !! PER BOTTLE.
(exclude postage) 💯BRAND NEW
💯OLD STOCK ORIGINAL PERFUME. *limited stock*
*DM for availability*
.
#vendorbangi #vendorboutiquecafe #vendorbutik
#vendorboutique #sayajual #vendormalaysia #bangi #bazaarpaknil #bandarseriputra #bukitmahkota #serdang #serikembangan #kuis #ukm #kptm #unikl #mfi #gmi #uniten #perfumeMurah #igersMalaysia #igerskl #igers #murah #sayajual #bazaarpaknil #jualonline #follow #followback #wangi #jualanmurah #murahmurah #murahmurah


0   5  

by @chuwyfun

Petang-petang ni bosan kan uols, lagi-lagi bila hujan nak buat apa pun lemau.

Apa kata uolss cuba ai si Choclava Cake dari Chuwy ni. Diva!! Kenapa Diva? Sebab ai is glamer. Glamer dengan rasa coklat dan krim keju yang mampu mencairkan hati dan jiwa uolss. Bukan main-main tau. Rasa coklat & krim keju asli lagi sejati pasti terpejam mata uolss. Rasa masam manis bergabung fuuuh uolss yang makan pun akan perasan DIVA! 😆
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kek coklat untuk kudapan sendiri atau doorgift dan hidangan sampingan majlis kenduri. Berat 35gm saiz bekas 10cm x 7cm x4cm.
Berbaloi sebab isinya yang debab dan rich. Cuma RM2.50 sebekas.

Caj COD bermula RM3 untuk kawasan sekitar Salak Tinggi atau berhampiran.

http://www.wasap.my/601112734355
#chuwy #homemadedessert #kekcoklat #goodies #doorgift #kekcoklatkeju #shopee #salaktinggi #bandarbarusalaktinggi #bandarbarunilai #usim #sepang #enstek #kotawarisan #tamanseroja #tamanmawar #klia #inticollege #manipaluniversity #miat #dengkil #bukitmahkota #bandarsriputra #bangi #nilai3


0   9  

by @bettyskitchen_nilai

ESOK!! ESOK!! ESOK!!
.
WHATSAPP 0177160158 (klik link kt bio).. STOCK FRESH! Kita ambil stock trus buat COD petang tu..half da ad tuan..meh order kalau xnk trlepas #sambalbetty yg marvellous ni 😋😋
.
Smbal sewel (ijau) - ada petai dan ikan bilis .
Sambal gila (merah) - ada petai, jering dan ikan bilis.
Sambal gila lebih pedas dr sambal sewel (sesuai utk yg mmg sgt suka mkn pedas berapi). Sambal sewel punya pedas pula average orang boleh terima (pedas lite2 je) 😊
.
Sambal gila rm20 smbal sewel rm18
.
#bettyskitchen #sambalsewelbetty  #sambalgilabetty
#sambalbettynilai #sambalsewelnilai #sambalgilanilai #sambalsewelmantin #sambalgilamantin #sambalsewelpajam #sambalgilapajam #sambalsewelbukitmahkota #sambalgilabukitmahkota #usim #nilai #bukitmahkota #nilaiimpian #makanannilai #sambalnilai #sambalpetainilai #sambaljeringnilai #nilaiuniversity #inticollegenilai  #nilai3 #sambalgilalabu
#sambalbettylabu
#sambalbettymantin
#sambalbettypajam
#sambalbettysalaktinggi


0   11  

by @nk.fitness.studio

Dah biasa berzumba ? Jom cuba STRONG by Zumba pulak malam ni. Sangat sangat best dan enjoy!
Bukan sahaja mengeluarkan peluh dan sihatkan badan, dengan workout, kurangkan stress pun boleh 💪.
So jom, see you ladies tonight!!
.
.
#nkfitness #bandarseriputra #bukitmahkota #zumba #piloxing #tabata #nkfitness #bangiavenue #bandarseriputra #gymbangi #gymbandarseriputra #zumba #aerodance #strongbyzumba #tabata #fitnessmuslimah #gymmuslimah #zumba #zumbaworkout #fundance #workout #workoutbangi #piloxing #piloxingbangi #raksfit #raksfitbangi #bellydance #bellydancebangi


0   12  

by @nk.fitness.studio

Kelas apakah yang menanti esok?
Haa. Esok ada combo ZUMBA TABATA oleh para instructors hebat kita dan juga ada KICKBOXING class!
Anda boleh WALK IN sahaja, no need to book 😉😘. So jom jom datang studio and let's get fit and stay healthy!! 💪💪
.
.
.
#nkfitness #bandarseriputra #bukitmahkota #zumba #piloxing #tabata #nkfitness #bangiavenue #bandarseriputra #gymbangi #gymbandarseriputra #zumba #aerodance #strongbyzumba #tabata #fitnessmuslimah #gymmuslimah #zumba #zumbaworkout #fundance #workout #workoutbangi #piloxing #piloxingbangi #raksfit #raksfitbangi #bellydance #bellydancebangi


1   15  

by @telekungtravelsharzlin

#feedbacktelekungtravelsharzlin

Memang ramai sangat yg puas hati dengan telekung ni. Siapa nak cepat WhatsApp 012-6784560 skrg! Tak banyak dah yg tinggal. Boleh klik di profile ig atau Klik saja www.wasap.my/60126784560
.
.
🏵 Telekung Sulam Exclusive
🏵 Material cotton yg sejuk, tak nipis & tak jarang, 2lapis sampai dada, dagu strechable, melekap elok di muka
🏵 Sesuai utk pakai harian, umrah & hantaran
🏵 Free gift buku solat
🏵 Harga paling murah seantero alam RM86 shj. Pasaran RM200 tau. Serious paling murah dah ni. .
.
.

#telekung #telekungputih #telekungumrah #umrah2017 #umrah2018 #haji2017 #haji2018 #telekungcottonputih #telekungumrah #telekunghaji #telekungsitikhadijah #telekungsk #telekungexclusive #telekungmurah #telekungsulam #telekungcotton #telekunghantaran #hantarantelekung #ukm #upm #usm #kuis #bangiavenue #bandarseriputra #bukitmahkota #legundiresidensi #bangivilla #anjungsuasana #putrahillresidency #banyanclose


0   4  

by @telekungtravelsharzlin

Kiri RM200 vs kanan RM86. Nampak sama tapi tak serupa. 😅 Jahitan ikut bentuk sulam lagi susah tau dari jahitan straight saja. Tapi harga jauh lagi murah. Mcmana tu? 😉 Siapa nak cepat WhatsApp 012-6784560 skrg! Boleh klik di profile ig atau Klik saja www.wasap.my/60126784560
.
.

#telekung #telekungputih #telekungumrah #umrah2017 #umrah2018 #haji2017 #haji2018 #telekungcottonputih #telekungumrah #telekunghaji #telekungsitikhadijah #telekungsk #telekungexclusive #telekungmurah #telekungsulam #telekungcotton #telekunghantaran #hantarantelekung #ukm #upm #usm #kuis #bangiavenue #bandarseriputra #bukitmahkota #legundiresidensi #bangivilla #anjungsuasana #putrahillresidency #banyanclose


0   6  

by @telekungtravelsharzlin

😍 Buat hantaran lawa ni. Ready stock. Ada 10 pasang awalnya, tapi tinggal 3 pasang sahaja lagi. Cepat beli! Tersangat cantik sulam nya & tersangat selesa bahagian muka. Melekap elok. Rambut pon tak terkeluar lagi dah. Anak tudung/inner pon tak payah pakai. Siapa nak cepat WhatsApp 012-6784560 skrg! Boleh klik di profile ig atau Klik saja www.wasap.my/60126784560
.
.
🏵 Telekung Sulam Exclusive
🏵 Material cotton yg sejuk, tak nipis & tak jarang, 2lapis sampai dada, dagu strechable, melekap elok di muka
🏵 Sesuai utk pakai harian, umrah & hantaran
🏵 Free gift buku solat
🏵 Harga paling murah seantero alam RM86 shj. Pasaran RM200 tau. Serious paling murah dah ni. .
.
.

#telekung #telekungputih #telekungumrah #umrah2017 #umrah2018 #haji2017 #haji2018 #telekungcottonputih #telekungumrah #telekunghaji #telekungsitikhadijah #telekungsk #telekungexclusive #telekungmurah #telekungsulam #telekungcotton #telekunghantaran #hantarantelekung #ukm #upm #usm #kuis #bangiavenue #bandarseriputra #bukitmahkota #legundiresidensi #bangivilla #anjungsuasana #putrahillresidency #banyanclose


0   5  

by @sumi_collectionshoppe

BACA CAPTION!!! ASALAMUALAIKUM .
OPEN ORDER pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ seperti biasa JUMAAT 21/9
.
.
Untuk nak order dan details sila terus klik wasap link 📲 di bio ig akk .K. sumi akn bgi details semua. JGN DM/CALL PLSSS!! .
.
.
PICKUP POINT 21/9 JUMAAT .
🚗Dataran Gemilang P4 Putrajaya. .
🚗Bangi Gateway ,
🚗Tesco Bdr Puteri, Bangi. .
🚗Tesco Nilai .
.
.
#Putrajaya #datarangemilangputrajaya
#BangiGateway #BandarBaruBangi #perbadananputrajaya #TescoNilai #TescoBdrPuteri #BandarbaruNilai #Ukm #Usim #Kptm #BangiCentral #Bangi #BukitMahkota #Kuis #Mantin #Pajam #Sepang #BandarBaruSalakTinggi #Kotaseriemas #Labu #Nilai #terapiinstagram #Baazarpaknil #pulutkuningrendangzz #dengkil


8   75