#hr Instagram images and videos


Instagram photos and videos

Bu Video gereken mesajı veriyor yeterince...Toplum olarak çok Ahlakımız ve değerlerimiz arka plana gitti.. bunun başta etkenleri Diziler, Filmler Pembe Hayatlar... Sizler Ekranda Sigarayı veya Reklamı buzlayıp gizlersiniz, topluma Kötü örnek olmasın diye... amaaaaaa Dizilerde Silah Şiddet, entrika , Yolsuzluk, öldürme, Aldatma ,Aldatılmak gibi daha çok kötü Örnek olacak unsurları içinde barındırarak Toplumu bozduğunuzun farkında bile değilsinizki hala ekranlarda.. ve bu çok çok daha tehlikeli.. yazılacak çok şey var ama neyse
SEVİN SEVİLİN KUCAKLAYIN ÖTEKİLEŞTİRMESEDEN AŞK İLE #mrjade #hayat #toplum #sosyal #sosyalsorumluluk #sorumluluk #siddet #ask #love #dizi #entrika #yolsuzluk #öldürme #ahlak #diziler #kötü #örnek #istanbul #türkiye

2,329  

翔太くんの
HBD目前Liveに
遊びにいかせてもらったょ♥︎♥︎
#最高すぎるLiveでした♥︎

8,899  

WAINI😁😅😄
Follow juga👉 @JAVACOMEDY || 🎬Courtesy Of Youtube 📩DM me if its your video ( credit / remove ) - #moduskalem

968  

*cue* Vicky Christina Barcelona soundtrack. April... you are looking like a great month for a European vacation

12,913  

We bought a house with 4 bathrooms and I still can’t use the bathroom in peace😒😂. Every Thursday my boys get they haircut by @thehairbender ♥️. Tre’ got his hair cut lower because he wants “waves” 🙄🙄.


This video was taken hours ago. Tre’ is sleep now 😂. For the mothers in the comments 😂😂

1,680  

Доброе арбузное утро🍉🍉🍉

52,752  

🚶‍♂️

85,599  

Night cream kebanggan Adel. Dari pertama pakai langsung kerasa cocoknya. Bikin kulit tetap cerah meski Adel banyak kegiatan di luar ruangan. Jadi meski kadang males dan ngantuk, bisa dipastiin Adel ga mau kelupaan buat pakainya. Salah satu produk terfavourite dari @egyptianbeautyskin

741  

#MundaDilDaNiMaada by @gaajisingh OutNow! Link story vich!

121  

Ódio define

188  

Bisa di cek di utube @officialransmusic skrg juga! Gigi x @coboy2019 x gisel.
Seru looo!!
@raffinagita1717 @coboy2019 @gilbert_pattiruhu @ali_coboy @ferry_dabo @officialransmusic

10,513  

kemarin habis hunting tempat foto yang lagi hits di jakarta sama temen gue sekalian dia mau tunjukin hasil jepretan foto dia dari camera yang baru aja dia beli di @shopeeformen. nih cowo cowo, belanja di #ShopeeID udah paling bener buat barang yang kalian mau. gak cuma camera doang ko, jam tangan, sampe obat ganteng aja ada. tehehe! Emang one stop shopping sih nih @Shopee_id, semua barang cowok ya pasti cashback s/d 1jt dan gratis ongkir!
Mumpung lagi ada #ShopeeMenSale ,buat lo cowok-cowok gue mau ngasih TANTANGAN nih buat lo semua, ntar bakalan gue kasih voucher belanja senilai 1 JUTA Rupiah buat 1 orang yang beruntung di #MenSale @shopeeformen kali ini.
Caranya gampang banget:
1. WAJIB FOLLOW @shopeeformen
2. LIKE postingan ini
3. COMMENT “1 barang unik yang kamu temukan di Shopee dan mention 1 sahabat/ saudara cowok kamu beserta alasan kenapa kamu mau ngasih barang tersebut” sebanyak-banyaknya di postingan aku yang ini
4. Periode giveaway berlaku untuk komen dari 22 Februari sampai 8 Maret 2019
5. Satu orang akan dipilih secara acak untuk menjadi pemenang

Pemenang akan diumumkan melalui DM oleh team Shopee 14-30 hari setelah Shopee Men Sale berakhir, Good luck ya gaes!
Jangan sampe ketinggalan, ikutan giveawaynya, follow Shopee, dan cek aplikasinya!! #ShopeeID #ShopeeMenSaleID #ShopeePastiAda

4,524  

#ONLYINGOLDAPPLE

#МОСКВА и #ЕКАТЕРИНБУРГ, у нас хорошие новости. Подготовили для вас СКИДКУ 25% на наш эксклюзивный бренд #MINA во офлайн-магазинах! 🙈

Теперь перед покупкой можно все тщательно рассмотреть и попробовать. Сделать яркие свотчи, потестировать текстуры тех самых блесков для глаз и розовых тушей, 😍 и подобрать именно то, что подходит тебе по цвету. А цветов у MINA много!❣

‼️Акция действует только в Москве, Кунцево Плаза (23 февраля) и в Екатеринбурге, Пассаж (24 февраля).

❓Уже успела записать средства MINA в свои фавориты? ⠀
#ЗолотоеЯблоко #МоскваЗЯ (Кунцево Плаза) #ЕкатеринбургЗЯ (ЦУ Пассаж)

901  

Это так красиво и талантливо... 💛 пусть и ваш день начнётся с прекрасного 🤗
Спасибо милой @polya__danilova 🥰 #artwork #любитедругдруга

18,485  

1,739  

The first time I saw JB was in Rodney VS Daewon Round 1 and what stood out to me was the preciseness of all his tricks. I always called him sticky feet because his flip tricks were really fast and always stuck to his feet, it seemed like he could consistently do the trick exactly the same every time and I always wanted to get my flip tricks to have that ability, and I’m still working on it! There’s a line that he did in Round 2 where he does a nollie frontside 180 flip on flat in a line and even though you see the board flip, it doesn’t seem like it ever left his feet! Every time he has any footage drop, I make sure I check it out right away and I only do that with my favorites, otherwise I‘ll just see it when I see it. It’s an honor to have JB on as a pro for @primitiveskate and I look forward to seeing more from sticky feet in the future! -Paul

3,798  

..
‏إكثارك من الصلاة ليلة الجمعة ويوم الجمعة على نبيك وحبيبك رسول الهدى صلى الله عليه وسلم:
‏ يُذهب عنك الهموم والغموم،
‏ويُطهرك من العيوب والذنوب،
‏ويُقرّبك منه مجلساً يوم القيامة،
‏فصلى الله وسلم عليه عدد ما ذكره الذاكرون،
‏وعدد ما غفل عن ذكره الغافلون.
#عائض_القرني
#يوم_الجمعة

989  

Follow @mybossempire 💖
@mybossempire 💖 @mybossempire 💖
@mybossempire 💖
.
❣️ Tag your friends ❣️
CREDIT @ziennasonne

419  

Traveling to #Miami for my #birthday 🎂🎉February 26, Photoshoot’s set up and a little get away. 💃🏻♥️👑
Drinking @BangEnergy
Follow the inventor @BangEnergy.CEO
#EnergyDrink #BangEnergy #travel #birthdaygirl

14,762  

Je ne prête pas assez d’attention et pourtant je passe ma vie à te chercher . 🤷‍♀️

4,167  

Mau Senang, Kenyang, dan Makin Sayang?
“Iprex - Kebayoran” jawabannya
Hanya dengan 20ribuan, anda dapat 1 porsi paket nasi dan ayam geprek dengan kekinian packaging, mau?
-
Visit instagram: @ipre_x
-
Iprex - Kebayoran (Ayam Geprek)
Jl. Haji soleh 2 No. 2.A
Kec. Kebun Jeruk Kel. Kebayoran Lama
e: malihmakanmilih@gmail.com
p: 0821 1111 4201
-
Available di Go Food: Iprex
Google maps:
https://www.google.com/search?q=iPrex%20-%20Kebayoran%20(Ayam%20Geprek)&ludocid=0x2e69f12b7ab5d3ff:0xbd16b6a3eff33c3b
-
Iprex, I Eat It
#iprex #iprexeat #ayamgeprek #jktfood #food #foodie

440  

Even though I don’t post him as often on here, yes I really am a mother - a single mother. I am and will always be a mommy first. When I had him close to 5 years ago, I gained about 100 extra pounds and took a lot of time off my career to raise him solo. I’ve been every size, called every name, been through some really tough times in my life, but this little boy keeps it all in perspective for me. I am the perfect example of a underdog. You can get through anything with a little faith and a lot of love. Stay the course 👩‍👦( For those of you that will bitch about his bare feet, my nanny was right behind the camera holding him 3 seconds prior taking this shot because he wanted me to hold him, and then she took him right back inside) #tbt #MommyFirst #Happy #Max

5,793  

DO YOU EVEN HYPE BRO!?😂💪....Follow me on instagram @heyitsantman for your daily dose of gym prep with a pinch of laughter 😂 I'M JUST TRYING TO SPREAD MY ENERGY TO THE WORLD!!!!)

1,262  

Gratis Couple ini buat kamu dan pasanganmu dengan like postingan ini😊 free ongkir, bisa pilih model dan bisa request size 😍😍
.
Caranya baca ini ya👇
.
1️⃣Wajib like postingan ini
2️⃣Wajib follow @habibacollections dan @gallery_habiba
3️⃣ Komen disalah satu postingan @habibacollections
4⃣Komen Bismillah+ mau sebanyak-banyaknya.
.
.

@habibacollections menyediakan puluhan sarimbit yang bisa dipesan dari size 0 tahun atau bayi sampai bigsize.😍
.
.
Pemenang dipilih secara acak dan akan di umumkan di instastory IG @habibacollections dan @gallery_habiba pada tanggal 15 Maret 2019 .
.
Komen sebanyak-banyaknya ya agar komenmu muncul 😇
.
.
Cek juga ya koleksi @habibacollections menyediakan berbagai macam pakaian wanita dan keluarga dengan harga yang terjangkau harga gamis mulai 130K 😍🥳🥳
.
.
Komen bismillah + mau dibawah ini ya👇👇👇
.
.
#sarimbitlebaran#couplemuslim#sarimbitmuslim#couplekeluarga#busanalebaran

98  

@officialdelianna

1,476  

The world’s largest bee, last seen by a scientist in 1981, is not extinct after all, an Australian university and other groups said. Click the link in our bio for more.
.
📷 Clay Bolt / Global Wildlife Conservation via @afpphoto - @gettyimages

1,057