#instaart Instagram images and videos


Instagram photos and videos

Фитнес-рецепт: омлет с кабачками #0kkal_завтрак
Ккал на 100 гр: 139.
Ккал на все блюдо: 255
БЖУ на 100 гр: 6.75 11.13 2.62
БЖУ на все блюдо: 12.42 20.47 4.82
Идеальный рецепт завтрака - быстро и полезно.
---
📮Теперь легендарный паблик @0Kkal с вами и в Телеграм👍🏼 Ссылка в шапке аккаунта👌🏼
---
Нам понадобятся:
2 яйца
80 гр кабачков
соль, зелень, перец
1 ст. ложка оливкового масла
Наши действия:
1)Кабачок натереть соломкой.
2) Обжарить кабачок до мягкости. Яйца взболтать с солью и зеленью и залить смесью кабачки.
3) Накрыть крышкой , чтоб яйца быстрее схватились.
4) Порезать на порции и подать горячим.
.
Если Вам понравился рецепт - поставьте ➕ или оставьте комментарий. Приятного аппетита!🍴😊
———
Любишь читать книги? 📖
@Balbashov_Interactive - читай и управляй сюжетом 🦋

332  

Setelah menemukan sang istri si hutan belantare, Rangga semakin yakin kalau Afifah belahan jiwanya! Kalau menurut kamu gimana, Fevers?!
.
Saksikan #OrangKetiga malam ini, pkl 21.30 WIB.
#SCTVSinetron
.
Pastikan kamu follow Instagram @sctv, Twitter @sctv_, dan like Facebook Page SCTV untuk dapatkan konten eksklusif dari program-program SCTV!

1,291  

@beauty____online
هیرفینیتی محصولی نامبر وان از امریکا.
با ترکیب علم و زیبایی نوعی سیستم کامل مراقبت از زیبایی محسوب میشود که از هر نظر موثر عمل میکند.
برنامه های مطالعاتی به طور دقیق بر اساس نیازهای موی شما و با استفاده از ابزاری نظیر مکمل ها و محصولات مراقبتی، طراحی شده است.
🌸اینجا آغاز راه بدست آوردن بهترین ظاهر و موی شماست.🌸
داشتن موی زیبا از درون، ویتامین های سلامت مو و مکمل های تقویت کننده هیرفینیتی موجب تغذیه موی شما شده و با سلامت درون بدن شما موجب بدست آوردن مویی زیبا برای شما میشود.
برای داشتن موهایی بلندتر و سالم تر آماده شوید. محصولات هیرفینیتی را متفاوت ببینید، سیستم یکپارچه مکمل ها، محصولات مراقبت مو و اطلاعات کاملی که ما ارائه میدهیم را قبلاً در هیچ محصولی تجربه نکرده اید.
نتایج کار خود را بر اساس آزمایش در محیط واقعی زندگی حاصل کرده ایم و باید ببینید هیرفینیتی میتواند چه کاری برای موی شما انجام دهد.
🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️🔺️
برای اطلاعات بیشتر محصولات، پیج اینستاگرام ما با آدرس زیر را دنبال کنید.
@beauty____online
@beauty____online
@beauty____online
@beauty____online
@beauty____online
برای سفارش محصول به تلگرام یا واتس آپ
۰۹۱۲۰۳۱۲۲۴۸
پیام بدین و یا تماس بگیرین.

36  

CARA MUDAH JADI PENGUSAHA DI ERA DIGITAL
.
Woww...Lebih dari dari 3000 mitra PayTren TERBUKTI berpenghasilan lebih dari Rp 10 juta / bulan. Sekarang giliran Anda untuk bergabung bersama kami
.

Rasakan berbagai keuntungan pake Paytren & juga rasakan sensasi perbankan dalam genggaman!! Nikmati banjir CASHBACK, KOMISI dan REWARD jalan2 ke luar negeri, motor, umroh, mobil, dll tanpa diundi dengan bertransaksi bayar-bayar pakai Paytren. Dan setiap transaksi otomatis bernilai SEDEKAH
.

Itulah mengapa banyak ulama menganjurkan untuk hijrah bayar2 pake Paytren ❤️😇
.

Modal sangat terjangkau hanya Rp 350rb tapi hasilnya Mewah. Dan bisa dijalankan dimanapun hanya pake Hp
.

Segera take action, ambil peluang ini !!
.
_________________________________
Aktivasi & Mentoring Bisnis Paytren, Hubungi :
Dedi - Leader PayTren Indonesia
WA 0852 1233 8383 .
Follow IG : @pebisnis_paytren_official .
#paytrenfintechsyariah #mentorbisnis #ustyusufmansur #financialfreedom #peluangbisnis #peluangusaha #entrepreneur #bisnisdigital #milenial #bisnisrumahan
#pengusahamuda #paytren #explore #bisnis #pengusaha #inspirasi #hijrah #startup #bisnisonline #pengusahasukses #leaderpaytren #leader #pengusahamuslim #likeforlike #digitalmarketing #digital #mahasiswa #quotes #motivasi #businesswoman

151  

Cricketer Hardik Pandya makes a public appearance for the first time post Koffee With Karan fiasco! @pinkvilla 🙆
.
.
#hardikpandya #cricketer #spotted #airportdiaries #koffeewithkaran #controversy #airportstyle #pinkvilla

5,732  

4,406  

Caption this /by @robertoochoahe

1,514  

Beautiful sunny day at the tennis with this beautiful sunny boy ❤️ #AustralianOpen #ausopen

77,543  

Ready to beat your own high score? 🎮

POWER UP with @marcinho11 🔋

4,162  

Add me on my Snapchat ; Nazzyabass

343  

We kick off our rundown of key looks from the Dior Winter 2019-2020 men’s show from @MrKimJones with - what else? - look number 1. Distilling the collection's multitude of moods - from Dior's tailoring sensibility to Paris' couture soul - it also unmistakably introduces our menswear Creative Director's collaboration with the American artist Raymond Pettibon in the form of a specially-commissioned artwork laboriously recreated in hand-embroidered beads.⠀
#DiorWinter19

861  

No se pierdan los nuevos episodios de @living_with_latinos_official 👈 #buenasnoches😘

9,409  

Думай о высоком! 🙌🏻 Смотри #РеальныеПацаны на ТНТ-PREMIER

1,796  

"QL Fashion Eyeliner Pen"
Jadikan mata mu lebih indah dengan formula waterproof yang tahan lama & mudah dibersihkan hanya dengan Air
Simply Lining in your Eyes !

Dapatkan produk @qlcosmetic sekarang di toko-toko kosmetik langganan kamu dan @qlcosmetic_online 🛍
_
_
#qlcosmetic #qllovers #JktinfoxQLcosmetic #QLFashionEyeliner #QLkosmetik #kosmetikindonesia #Jakarta #Bandung #Bekasi #Tangerang

662  

Soner baba bekliyoruz bizde albüme ... @sonersarikabadayi 💐💐İnmek istemediğimz sahnelerden biriydi teşekkrler Bursa💖🙋🏻‍♀️

5,609  

So the journey begins- MANNAT KAUR KHURANA❤️
#ishqbaaaz @starplus

34,152  

And it’s a Girl 😁😘😘 Welcome to our family 🤗🤗#chachabangaya ... congratulations @pratikgpatil @purvpatil 🤗

151,792  

Two are better than one!
Aren't Chopra sisters killing it in this throwback picture from NickYanka wedding? @pinkvilla 💕
.
.
#priyankaandnick #choprasisters #priyankachopra #star #smile #parineetichopra #sisters #love #sweet #happiness #beautiful #pinkvilla

9,182  

Swipe through to recap Friday’s seven games!

133,332  

City walk ✨
.
*Annie and Anna are standing on their tiptoes btw* 💀#imtootall #tw

27,059  

2,684  

Here's wishing the super talented @akinggofficial a wonderful birthday ! 💐🎂
Gold bless you with the Rocking year ahead !!
#HappyBirthdayAKingg

1,898  

Assalamualaikum.. Aku sekarang lagi pakai abaya dari @chacloth , modelnya gak pasaran, bahan nyaman yang terpenting harga terjangkau harganya banyak banget yang di bawah 200.000-an aja kayak yang aku pakai ini. Buruan kepoin IG nya ya @chacloth
.
.
Handled by @iconic_sister

7,817  

Is this the future?! 😩😂 #WSHH

31,784  

These 11 travel hotspots have been made famous by Instagram. How many have you seen? Link in bio. | 📸: @valerie_lisitsyna | Words: @samanthaledlin | #VLtravel

611  

Follow @natashaty9 💝
@natashaty9 💞
@natashaty9 😻
.

#Like #comment #share

1,071  

Обнимашки?
Автор: @golden_huck_fin
❤️ Лайк, если любишь животных и детей
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#собака #dog #animal

1,094