#marykaymalaysia

Instagram photos and videos

by @ainashikin

#Nak_Jaga_Muka_Harus_Ada_Ilmu

Kesian saya baca komen komen di satu page kecantikan ni. Ramai rupanya yg silap cara pakai skincare. Ada yg pakai cleanser + toner, cleanser + scrub. Salah weh. Patutlah rosak kulit tu. Cleanser wajib dipadan dgn moisturizer. Cari Moisturizer yang sesuai dengan jenis kulit. Tak tahu tanya. Pada yang pakar. Kalau tanya pendapat ramai org mcm tu alamatnya korang akan dpt mcm mcm jawapan rekaan. Rujuk yang betul betul faham tentag produk dan kulit. Nak kulit sihat dan cantik harus disiplin dan ikut kata beauty consultant.

#Nak_Tanya_Soalan_Klik_Disini
http://CikAinMK.wasap.my

Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay
SD Ain
0105429216

#MaryKay #MaryKayMalaysia #CikAinMK #cikguKulitAnda #PerundingKecantikanBebas #ProdukTerbaik #ProdukSelamat #CantukDenganSihat #KulitPutihTakSemestinyaSihat #KulitSihatConfirmCantik

#TakpandaiTakApaJanjiBelajar #NakJagaMukaKenaKonsisten #JanganNakHasilCepatLepasTuMukaRosak #Pakai_Produk_Skincare_Kena_Ikut_Step #Pencuci_dan_Pelembab_Itu_Wajib #Jom_Saya_Ajar_Jadi_Cantik


0   1  

by @lamamma_johor5

"Wahh kotak dia."
.
Kata cikJun masa AlongYaya pergi cod LaBeauty 5 in 1 Glam Foundation ke rumah dia.
.
Sebuah kotak yang padu, di atas kotak terlakar corak bunga merah jambu tersimpan RAHSIA.
.
Bila dibuka penutup dia, tu diaaaa misteri si bulat hitam menawan. Sepantas kilat untum siap menawan!
.
Dia nak mendampingi awak yang bz. Bz takde masa macam dulu djlu masa anak dara. Masa anak dara, takde komitmen rumahtangga.
.
Sekarang, takde masa lerr nak nerlama lama depan cermin. Lagi lagi nak letak banyak rencah hiasan di muka.
.
Concealer?
Moisturizer?
Pressed powder?
Foundation?
Sunblock?
.
Tik tak tik tak macam lajuuu je masa berjalan bila seorang ibu nak bersiap depan cermin cenggitu.
.
Di pejabat pulak, terkejar-kejar. Inikan pulak nak touch up segala bagai, nak cuci bersih-bersih dalam masa singkat. Penat ler!
.
Nah, sambar je LaBeauty 5 in 1 Glam Foundation. Fungsi tu semua da sekali dalam 1 bekas hitam tu hah. Jangan risau, sesuai untuk semua jenis kulit. Takdelak muka bercapuk-capuk especially time berpeluh.
.
Ada Argan Oil dan Marula Oil tau!
.
Marula Oil tu kan, tinggi antioksidan seperti Vitamin c dan E yang bantu melembapkan kulit, bina kolagen sihat, antipenuaan sebelum masany, dan menegangkan kulit.
.
Baguskan? Digabung pula dengan Argan oil yang terkenal sebagai cecair emas. Memang BONUS BERGANDA untuk awak!
.
Hanya pakai Lb.
.
JIMATkan masa, JIMATkan duit, JIMATkan ruang beg.
.
Dapatkan Lb SEKARANG dengN klik saje link ni www.wasap.my/60197618169/Lb
. • • • • •
Untuk DM sila ke IG utama @lamamma_johor

Sengkang, Johor, Malaysia

1   15  

by @lamamma_johor5

💫*GLAM FOUNDATION*💫
.
Satu satunya foundation merawat wajah anda dengan kandungan ARGAN OIL dan MARULA OIL.
.
Sesuai semua jenis kulit
5 DALAM 1 Jimat ya amat!!
.
🌸MELEMBAB
🌸MENCERAH
🌸MENUTUP CELA
🌸MEMUDARKAN JERAGAT DAN PARUT
🌸TIDAK BERCAPUK
.
Mekap lebih tahan lama dan glowing.
.
Dapatkannya SEKARANG!
.
Sila ke IG UTAMA untuk order. @lamamma_johor

Sengkang, Johor, Malaysia

1   16  

by @lamamma_johor5

SURAT CINTA UNTUK LA BEAUTY 😊
.
Hai! La Beauty. Surat ni khas untuk awak tau, tiada yang lain. Saya teringat dulu masa first time kak sheda temukan kita.
.
Masa kak sheda temukan kita, tetiba hati saya bergetar. Awak sangat cantik masa tu. Ya! Saya dah fefeling leff bergetar kat awak tau walaupun kak sheda tak kenalkan pun lagi. Bila saya dah pegang awak, dah cuba dikulit saya. Zaaasss!! Hati saya lajuzz berbunga-bunga secantik sakura.
.
Awak tahu tak? 5 ciri yang saya cari selama ni dan awak ada semua tu. Amazing sangat! 😍
.
Awaklah Pressed Powder
Awaklah Foundation
Awaklah 2 way cake
Awaklah Pelembap
Awaklah Pencerah kulit
.
Yes! Awaklah pelengkap hari hari saya. Bila saya bangun pagi, saya tak sabar nak letak awak kat muka saya ni. Sebab apa? Awak MUDAH sangat nak guna. Tak banyak perangai. Tak payah nak pakai krim lain lagi.
.
Saya pandang cermin. Saya dup dup awak ke muka saya. Makin lama, muka saya makin feloles. Makin lama makin berseri seri muka saya bila awak sentuh. Ada jeragat sikit sikit pun awak tutupkan dengan sempurna. Fuhh!! Dengan bau awak yang memikat, lagi buat saya terikat gitewww.
.
Awak, dengar ni tau saya nak janji dengan awak. Saya janji saya akan setia dengan awak sorang je. Semoga hubungan kita kekal selamanya. Love you La Beauty. 😘
.
Salam sayang.
.
Sila ke IG utama untuk order.

Sengkang, Johor, Malaysia

1   17  

by @lamamma_johor5

Akak ni bukan suka sangat dengan glam glam ni. Glam baju, glam handbag, glam make up. Hish tak minat langsung.
.
Tapi bila awak tunjuk 5in1 Glam Foundation malam tu, terbekenan la pulak. Terus grab, balik rumah try tepek kat muka, rasa macam diva disebalik glam tu.
.
Tak rasa macam pakai foundation langsung tapi muka nampak seri. Esoknya tepek sikit sebelum nak pegi wedding kawan akak, kengkawan pakat tegur kenapa nampak lain sangat. Akak pun citer la kisah 5in1 Glam Foundation.
.
Nah, order bersusun untuk awak. Tolong poskan kat diorang tau. Eh, kejap bagi no wasap la. Senang nak passkan kat diorang biar contact awak terus.
.
Sila ke. ig Utama dan klik link di profile bio ye!

Johor Bahru

1   15  

by @lamamma_johor5

Haaa bedak 2 rego mampu milik kato ehhh

Mulia Beauty Spa

1   13  

by @lamamma_johor5

Nur: mak...mak.. (ketuk pintu)
.
Mak: ye Nur, masuk la
.
Nur: Mak, company yang Nur join ni baru keluarkan produk kecantikan. La Beuty namanya. Buat masa ni produk yang diperkenalkan adalah foundation 5in1 glam..
.
Mak: Amboi,nama pun dah gah. Glam2 lagi.. sama ke dengan foundation yang mak tengah pakai sekarang ni?
.
Nur: Tak sama mak..yang mak punya 2in1. Yang ni 5in1 😍😍.Lagi berganda kebaikan dia.
.
Mak: eh..banyak kebaikannya ni. 5dalam1..
.
Nur : Ya mak, banyak kebaikannya. Nah,nur ada belikan untuk mak pakai juga. 1 untuk mak, 1 untuk Nur . InsyaAllah bila mak guna ni, boleh kembalikan kesihatan dan merawat jeragat kulit muka mak. Bukan badan je nak jaga, kulit muka pun kena jaga. Bila kulit sihat, baru nampak fresh.
.
Glam 5in1 foundation ni kan mak, teramat special sebab die JIMATKAN masa &JIMATKAN DUIT.
.
Tak perlu lah mak beli macam2. Tepek je La Beauty,,taptaptap siap.
.
Mak: eh,macam senang sangat ni..mak pun terkadang tak sempat nak pakai banyak-banyak benda ni sangat.
.
Nur: Lagi satu mak, antara kandungan glam foundation ni ada argan oil, marula oil dan ada perlindungan SPF. Bagusnya argan n marula oil ni, die sangat mudah meresap. Jadi, sesuai je utk muka berminyak mahupun kering. Bila pakai tak bertompok bedak tu.
.
Mak : bagusnya produk ni. Terima kasih nur belikan mak La Beauty foundation 5in1 Glam.
.
Nur : Tak pe, untuk kesihatan dan kebaikan mak, semuanya Nur boleh buat. InsyaAllah..
.
Sila ke IG utama @lamamma_johor dan klik link wasap di sana. ❤️

Mulia Beauty Spa

2   19  

by @lamamma_johor5

AY tahu. AY paham naw naw.
Lepas jadi mak-mak ni, mana nak sempat belek muka lama-lama depan cermin tu. Pegi toilet pun curi-curi. Apetah lagi mekap. 3 minit tu pun dah cukup bahagia la tu.
.
Kalau tak anak yang meraung, si abah pulak melaung.
Haissshhhh.
Dah tu, camne pulak nak lawanya kan?
.
Haaaa. Nasib la ada si Glam super gojes ni haaa.
Dap. Dap. Dap. Terus nampak muda 10 tahun. Tak payah nak sapu moistuzier, nak sapu primer, nak sapu sunblock segala. Semuanya siap zassss lengkap dengan satu dap je.
.
Mudah. Cepat. Cantik.
Sape kata jadi mak-mak tak ada masa melawa? Dengan Glam, mak lawa macam anak dara uolssss.
.
Jom Glam!
.
Sila klik link di IG UTAMA @lamamma_johor

Mulia Beauty Spa

1   11  

by @lamamma_johor5

Dalam sebuah kotak padu tu, di atasnya terlakar corak bunga merah jambu ada RAHSIA.
.

Bukak je penutup kotak, huaaaa bekas bulat berwarna hitam menawan.
.
Bila start cuba pakai, tak sampai lima minit pun da dapat 5 rahsia untuk SEGERA menawan. Ecewwah!
.
Nak tahu tak, LaBeauty 5in1 Glam Foundation sangat banyak memudahkan bagi awak yang sangat SIBUK, yang tak banyak masa, yang dah tak berapa nak kuasa apply banyak banyak step kat muka.
.
Komitmen kerjaya, rumahtangga dan komitmen lain cukup banyak dah. Jadi dengan LB, cela cela kat muka semua full cover. Betul betul pudar.
.
Makin hari, kulit makin licin. Jangan tak tahu, LB siap ada Argan oil, Marula oil dan... ofkos vitamin E.
.
Penyamar noda? Foundation? Pressed powder? 2 way cake? Itulah LB.
.
Jangan risau bedak bercapuk bila berpeluh, sebab takkan.
.
Sambar LB SEKARANG!
.
Sila ke ig utama san profile bio.

Mulia Beauty Spa

1   14  

by @marykay.sr.bag

Nak tahu tak ape beza set Timewise yang dulu dengan Timewise 3D.
.
So dalam Timewise 3D ni: 🌺 Day cream = combination moisturiser dan day solution
.
🌺Night cream = combination moisturiser dan night solution
.
🌺Eye cream = Combination firming eye cream dan age fighting eye cream
.
So dh jimat step untuk pakai moisturizer kan sebab dh combinekan dalam satu sahaja.
So boleh jimat masa.
.
Bleh wssup utk order
Www.wasap.my/60174465644
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayproducts #marykayskincare #marykayproducts #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykaybeauty #marykaybeautyconsultant #bcmarykay #marykayproduk #marykaymurah #marykayoriginal #marykaypromotion #marykaypromo #marykaysrpo


0   3  

by @emasani.mk

Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?
.
Formula gel nya yang ringan, satu-satu nya matte lipstick yang memberikan finishing matte tapi tidak mengeringkan bibir
.
Merupakan teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir. 🌸Ema Jamal
📲 wasap.my/0177301182
👩🏻‍💼Beauty Consultant Mary Kay Malaysia🇲🇾


1   20  

by @_marykayterengganu

MK Men Skincare Mary Kay Product: 💎Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan sisa kekotoran. 💎Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. 💎MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv.

Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki:

Ciri2 kulit lelaki: 👔mempunyai Epidermis (kulit) yang lebih tebal berbanding kaum wanita. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik. 👔lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone - hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit. Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka. 👔lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita. Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap. Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat. 👔kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus. Ini berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit.

Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay.

Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Sangat jimat tidak perlu order setiap bulan oke 😎

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #sharing #caring#skincare #mkmen #makeupartist


0   4  

by @onestep_ac

Mary Kay就是一个女人梦想的工作、一个梦想的平台!

公司舍得花钱在你身上培养更棒的你,但你愿意把握这个机会吗?

全马来西亚拥有70万名美容顾问,为什么只有1000位成为督导?
👉🏻这是因为她们的眼光跟人家不一样,因为她看见这份事业带给他们的未来!

我看见了!你看见了吗?
如果你看不见但想了解,欢迎向我询问!
如果你看见了,但却不知从何开始也欢迎向我询问!

#把你的视野放长远 #因为你值得拥有 #marykaymalaysia #marykayAC #marykaycareercar #机会是自己把握的


0   5  

by @m.qasrina

Sebelum tidur, cuba gali apa impian yang kita mahukan dalam hidup? Siapa yang kita nak bantu? Siapa orang yang kita nak gembirakan? Berapa banyak sumbangan kita terhadap kehidupan orang lain?
.
My husband is my BIG WHY. 🤗
.
Siapa nak cuba produk Mary Kay, atau nak tahu mengenai peluang kerjaya di Mary Kay boleh whatsapp Qas. 🌸
.
Qasrina
0123414423
.
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayklang #marykayalorsetar #marykayjitra #marykaykajang #marykayrawang #marykaysubang #marykaypahang #beautyconsultant #marykayrawang #marykayklang #marykaymeru #marykaysubang


0   53  

by @ibcmk.yanz

PROMO OCTOBER ❗️
3D Set Anti Penuaan ( Baru launching bulan ni )

Kenapa 3D ?👇🏼 1. Defends (Pertahanan)
💚Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yg mempercepatkan penuaan pd kulit.

2. Delays (Melambatkan)
💚Melambatkan proses penuaan kulit prematang dgn perlindungan UVA/UVB spectrum luas & teknologi eksklusif.

3. Delivers (Menyampaikan)
💚Memberikan peningkatan untuk menangani tanda2 penuaan kulit yg ketara dlm 4 minggu.

Apa Kelebihannya TimeWise Miracle 3D

Ia Merupakan set Penjagaan & Pertahanan regimen kulit radikal bebas Mary Kay yang paling berkuasa menggunakan teknologi terkini yang menentang usia untuk membantu anda kelihatan lebih muda dgn punca 3D .. Sesuai untuk mereka yang berumur 23 tahun ke atas 💕
Jom grab promo bulan ni sekarang.
FREE SOFTENER IF UOLS GRAB FULLSET...Nak jimat grab lah time promo 😍😍 Fazianti (k. Yan)
0179024905
#cantiksemulajadi #naturalproduct #marykay #marykaymalaysia #yourtrustedbeautyconsultant


0   2  

by @maryky.nurul

Pegi Seminar Mary Kay 2 hari, bayar RM280.

Balik seminar Mary Kay bg hadiah beg dan product FREE berharga RM407. Untungnyaaaa... Terima Kasih Mary Kay sentiasa menghargai kami. Much love!

#maryKaywangsamaju #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayKuantan #MaryKayKulai #MaryKaySenai #MaryKaySkudai #MaryKayShahAla


0   8  

by @fini.maryk

#pinksale #octoberpromo ❣️❣️Org dok sebok2 cakap cc cream ni best bagus taknak percaya, mana nak dapat cc cream yang rawat jerawat sekali dlm masa sama? Takde kan? Dah lah ada PROMO bulan ni. Rugi lah siapa tak grab tu.. #cccream #marykaymalaysia FINI | 0136018806


0   6  

by @akim_smile

TRANSLUCENT LOOSE POWDER BY MARYKAY😍😍😍 #beautyconsultantmarykay
#marykaymalaysia
#SuhaidaSarifArea
#Nsd5
#QuzydaBeeUnit


0   13  

by @fildzafarhana.mkbc

💕The Ingredients of Timewise 3D💕
__
✅Encapsulated Resveratrol
- Menjaga bahan-bahan agar tahan lebih lama (cth: warna, bau, texture & etc)
.
✅Vitamin B3
- Mencegah kemunculan jeragat
- Sekatakan tona kulit
- Mengurangkan kedutan
.
✅Age-Defying Peptida
- Untuk kulit lebih awet muda
- Mengurangkan garis-garis halus
__
Kalau perasan bahan2 dlm Timewise 3d yg baru ni lebih advance formulanya. Of course la kann.. Company akan sentiasa improve lagi dan lagi pada setiap skincare yang dikeluarkan..Lain tau perasaan tu bila kita ada knowledge tentang skincare yang kita pakai hari2 kat muka😍
__
Sharing with 💕,
Your Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Fildza Farhana
+60173727034
__
#ilovemymarykay #mymklife
#marykay #beautyofconfidence #Marykayturns100 #marykaymalaysia #beautyconsultant #marykaydamansara #marykayklang #marykaycheras #marykayrawang #marykaygombak #marykayshahalam #marykaymakeup #healthyskin #skincare #cosmetics #kulitsihat #minaz #bellaammara #leeyanarahman #leeyanaraya2018 #calaqisya #bazar #bazarpaknil #malaysia #malaysiainstashopping


0   13  

by @shushan06

MaryKay这竹炭面膜
超好用的!
功效:
✔️吸油(减少出油)
✔️去黑头粉刺
✔️美白
✔️去角质
有兴趣的~ 可以PM我哦😍
#marykaylife #marykaymalaysia #marykaylovers #marykayskincare


0   9  

by @maryk.shakila

Mary Kay Intense Moisturizing Cream

Jika kulit anda kering, ini adalah krim pelembap untuk anda. Mewahkan kulit anda dengan krim pelembap ini untuk kulit yang lebih berseri dan rasa yang lembut. Krim mewah ini menjadikan kulit terhidrat sehingga 10 jam.
.
🌹Menjadikan kulit berasa terhidrat sehingga 10 jam.
🌹Menyeduh kulit dengan booster kelembapan hebat.
🌹Kulit tampak lebih berseri dan berasa lebih lembut dan halus.
🌹Membantu melembutkan kulit dengan ekstrak marin dan humektan untuk menarik lembapan dan vitamin E untuk menyuburkan kulit
🌹Membantu menyuburkan kulit dengan mineral asas seperti kuprum , magnesium dan zink.
.
Shakila
Beauty Consultant
Marykay 🇲🇾
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayampang #marykayproducts #MaryKayMY #marykaylife #marykaykl #marykaylovers #JomCantikSamaSama #insta #Ig #Malaysia #kualalumpur #Ampang #JomCantikSamaSama #sayajual #sayajualonline #sayapakaisayajual #beautyconsultant #beautyskincare #jerawat #skincare #acne #jerawat #acnejourney #testimoni #subangbestari #qoute #moisturizer


3   8  

by @mirrah.maryk

Kan Mira cakap, barang promo sentiasa akan habis cepat 😫 aaaaa sis pula yang stress! Hahaha. Stress sebab ada customer baru tertanya tanya pasal KRIM AJAIB UNTUK KULIT KERING ni. Tapi dah out of stock 😭 Tu laaa kan Mira suruh cecepat 😂So kena la tunggu di restock. Tapi tak tahu bila akan direstock. Nanti dah restock Mira bagi tahu ya 🤗❤️
.
Lots of Love,
Mirrah Atika ❤️
.
.
Ada masalah skin?
Perlukan consultation percuma?
Nak order?
SENANG SAHAJA!
.
1️⃣: Whatssap Mira di : 011-36099436
2️⃣: Terangkan keadaan kulit/Screenshoot item diinginkan/Mention item
3️⃣: Tunggu respond dari Mira ya!
Tak pun, DM Mira terus atau tekan link number Whatssap di Bio Profile @mirrah.maryk ! ❤️
.
Cepat! Banyak benda Mira nak suggest & berkongsi bersama 😊
.
Mirrah Atika ❤️
☎️011-36099436
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaykl #marykaykualalumpur#marykaykepong #marykaygombak#marykaysetapak #marykaybatucaves#marykaybtcaves #marykayselayang#marykaydamansara #marykaydamamsara#marykaysegambut #marykaymalaysia#marykayklcc #marykayoneutama#marykayikea #ubatjerawat #krimjerawat#masalahkulit #peluangkerjaya#perundingkecantikan#kerjasendiri#sideincome #kerjasampingan#charcoalmask #kilangmarykay


1   18