#mgr

Instagram photos and videos

by @mgrhering

Não sabe com que look vai?
Vai de Hering!!!
#mgr #mgrhering #hering #dzarm


0   5  

by @ahinuwu

i wanna sleep but i have lessons but i mean hey lets do it no balls.


2   101  

by @nana_kshillit_tmire

71 vjet më parë: shugurimi ipeshkvor i Imzot Lefebvre

Imzot Lefebvre, i lindur me 29 nëntor 1905 në Tourcoing Francë vdiq më 25 mars 1991 në Martigny Zvicër është themeluesi i FSSPX (Vëllazëria Meshtarake e Shën Piut X). Më 18 shtator 1947, Dom Marcel Lefebvre, u shugurua ipeshkvnë kishën Notre-Dame des Anges, në Tourcoing (Veri) Francë nga kardinal Liénart, ipeshkv i Lille, i cili u kthye në një nga armiqtë më të mëdhenj të tij gjatë Koncilit II të Vatikanit.
Nuk ishte kardinali Lienart që propozoi Marcel Lefebvre për ipeshkv, por vetë Papa Piu XII.
Imzot Lefebvre ishte një nga etërit e Koncilit që kundërshtoi bashkë me sivllezerët e tij reformat moderne dhe liberale që u miratuan gjatë këtij Koncili, të dalura nga protestantizmi e të dënuara shumë herë nga Magjesteri nëntëmbëdhejtë shekullor dhe i pagabueshëm i Kishës Katolike. Luftoi fort për Fenë Katolike pavarësisht persekutimeve të autoriteteve, dhe arriti të mbrojë Sakrificën e Shenjtë të Meshës dhe sakramentet katolike, katekizmin, jetën fetare, formimin e priftërinjëve, moralin të pandryshueshme.
"Ne nuk i kemi marrë parasysh dënimet e kemi marrë urime nga Kisha madje edhe nga Kisha progresiste, e pas disa vitesh - nuk e di: vetëm Hyji e njeh numrin e viteve që do duhen që Tradita të rigjejë të drejtat e saj në Romë-, ne do përqafohemi nga autoritet romane, të cilat do të na falenderojnë që kemi mbajtur fenë në seminaret tona, në familjet tona, në qytetet tona, në vendet tona, në kuvendet tonë, për lavdinë më të madhe të Hyjit e për shëlbimin e shpirtrave" (Imzot Lefebvre 30 qershor 1988)
#lefebvre #marcel #mgrlefebvre #sacreépiscopale #évêque #eveque #bishop #ipeshkv #tradita #tradition #katolik #catholique #catholic #tradicionalist #traditionalist #mgr #foi #beau #chretien #liturgie #capamagna

Lille, France

2   125  

by @rizwankhan0255

💭Kitna 💞#khobsurt sa wo 💑#pal tha😞😢
🙇#Mgr kya kru..? 🙇wo #mera 💭kl tha😥

#mising ...Rk..

Delhi

0   3  

by @anna_urbanova

The end of the student life, I guess... #mgr #slidingintoadulthoodlike


2   28  

by @boranka_

Żarty się skończyły #mgr


6   20  

by @ahinaegyo

finally some HQ pics of ahin 💕💕
-
180916 📸 HQ
@ Rakuten Girls Award
© to owner


5   59  

by @newdietetics

A to kolejny powód ciszy na New Dietetics. O mamo! Oficjalnie, w końcu, mogę się nazwać mgr dietetyki klinicznej! Ach kręta była ta droga do celu momentami. Sama obrona, na którą nastawiałam się już w lipcu, odbyła się ostatecznie wczoraj. Mile zaskoczona, ukończyłam ten etap edukacji otrzymując za moją pracę wyróżnienie. 😊😊😊😍😍😍 #ciężarna #fitmum #naobronie #34tc #jestem #magistrem #mgr #szczęśliwy #dietetyk #kliniczny #wszystko #naraz #nudy #niema #mówiłam #codwiegłowytoniejedna #newdietetics


9   56  

by @yezhuchi

வரலாறு ரொம்ப முக்கியம் அமைச்சரே... Follow 👉👉👉@yezhuchi
#cnannadurai #anna #former #chiefminister #cm #tamilnadu #dravidan #yezhuchi #mcuniontn #mgr #funeral #guiness #admk #savefarmers


9   387  

by @yurina__0125

2018.09.16②

お気に入り厳選集
色々事故起こしてるけど文化祭だから気にしない👨🏻‍🔬
そして謎に写真潰れてる
#文化祭 #mgr #天使の輪 #真顔 #レンジャー #風船 #私達得 #カチューシャ #🐙 #instagood #instalike #instapic #fff #f4f #lll #l4l #likeforlikes #いいね返し


1   79