#muakualalumpur

Instagram photos and videos

by @leerabeautystuff

Swatches of Baklava on light, medium and dark skin tone.
It’s beautiful for everybody.
.
Repost from @ferrarossabeauty @TopRankRepost #TopRankRepost Did you know that up till the 19th century, Baklava was considered as a luxury that only the wealthy could afford? Now don’t you fret ‘cause at @ferrarossabeauty, we make sure that everyone is able to have a taste of our Baklava. Don’t you just Bak-LOVE-ah this delicious colour? #ferrafairytale #ferrarossabeauty
.
FREE postage when you buy all 3 new colours from this Fairytale collection 🤗.
.
Are you ready? Book yours NOW 😉.
.
www.wasap.my/+60175959792/feerafairytale
.⠀
#ferrarossaeyeshadow #ferrarossaeyeshadowputrajaya #ferrarossaagent #ferrarossaagentkl #ferrarossaagentputrajaya #makeup #makeupmalaysia #makeupkualalumpur #putrajaya #putrajayawedding #kualalumpurwedding #makeupartistmalaysia #makeupartistputrajaya #muamalaysia #muakl #muakualalumpur #muaputrajaya #muashahalam #muaseremban #muanilai #naturalmakeup #weddingmakeupmalaysia #makeupaddict #kakimakeup #gilamakeup #makeupcantik #ishadowbarbie #ferrafairytale


0   2  

by @zilla_dr

Make up wajah - wajah kakak nona dari timur benar2 suatu Pengalaman tersendiri... belajar tekstur belajar tehnik belajar warna ah istimewa... ❤️
Be beauty without scarry 💞💞
..
Booking your make up now
For:
>wedding
>prewedding
>photoshoot
>engagement
>wisuda
...
..
For booking hubungi 082229390000/ galeri: permata jingga west area blok i no.21 (tugu pesawat suhat ke barat)
..
..
..
..
..
#makeupartistmalang #muamalang #muaprobolinggo #muapasuruan #muasurabaya #preweddingmalang #wisudaunair #muasidoarjo #preweddingsurabaya #preweddingbali #weddingmalang #weddingprobolinggo #sewakebayamalang #riaspengantinprobolinggo #riaspengantinmalang #sumpahdokter #muasingapore #muakualalumpur #muaselangor #muabrunei #makeupweddingsingapore #wisudaunair #wisudaits #muamalangrecomended #riaswisudasurabaya #makeupwisudamalang #riaswisudamalang #bhayangkarimalang #inspirasiwedding #kursusmakeupmalang #nonaflores

Sekolah Tinggi Ilmu Kesehatan Maharani

0   21  

by @program_hamil_bidan_mariana

Semakin bertambah usia Anda, semakin kecil peluang Anda memiliki anak.

Jumlah & kualitas sel telur Anda secara alami ikut menurun seiring waktu.
Dan waktu yang saya maksud bukan waktu normal, seperti 30 hari sebulan atau 360 hari setahun.

Setiap perempuan HANYA punya peluang untuk hamil selama 6 hari dalam sebulan, atau 72 hari setahun… Dengan kata lain, peluang hamil Anda hanya 20% dalam setahun.

Lalu bagaimana jika frekuensi pertemuan dengan suami Anda jarang, sebab dia tinggal & bekerja ditempat berbeda?
Dan seolah semua itu belum cukup, stres akibat tekanan sosial ikut menambah penderitaan Anda.
Perlahan Anda mulai tertekan oleh teman-teman yang kerap menanyakan jumlah anak Anda… atau mertua yang gemar mengulang pertanyaan kapan punya anak?

Apakah Anda pernah mendengar, menurut penelitian Oxford University, stres pada perempuan terbukti menurunkan peluang hamil hingga 12% ?…
Tapi sebelum Anda memutuskan berhenti menjalankan program hamil, dan memilih menyerahkan nasib Anda sepenuhnya pada keberuntungan semata… Saya punya kabar baik buat Anda.
Tidak semua perempuan gagal menjalankan program hamil.
Hamil bukan lotre dimana Anda berharap sepenuhnya pada keberuntungan. Tuhan mengabulkan harapan mereka yang berusaha, karena usaha adalah doa yang sebenarnya.
Jika Anda tahu cara memaksimalkan kesempatan hamil Anda (yang diberikan Tuhan selama 6 hari dalam sebulan)… maka Anda berpeluang besar memiliki anak.
️✔ contact person :
Whatsaap: 085732538214


1   4  

by @anasismby.jeera

Anas Lipcream code AMINA ✨AMINA ✨ Cantiks sangat kan ? 🔛
.
Yass and Yass must grab this superlove ANAS LIP CREAM to make your lips look stunning ✨✨✨
.
RM 49.90
.
.
WA 0104075677 atau tekan terus whatsapp link di bio 💕
.
#anas #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismapam #iwearanas #anasismlovers #lipcreammalaysia #eyeshadowmalaysia #anasmattenesseyeshadowpalette #anaseyeshadowpalette #eyeshadowmurah #sayasukamakeup #anasapam #anasismapam #anasblendingsponge #beautyblendermalaysia #muakl #muakualalumpur #muaselangor #muamalaysia


0   5  

by @anasismby.jeera

Anas Lipcream code AMINA ✨AMINA ✨ Cantiks sangat kan ? 🔛
.
Yass and Yass must grab this superlove ANAS LIP CREAM to make your lips look stunning ✨✨✨
.
RM 49.90
.
.
WA 0104075677 atau tekan terus whatsapp link di bio 💕
.
#anas #anasism #anasismlipcream #anasismmalaysia #anasismapam #iwearanas #anasismlovers #lipcreammalaysia #eyeshadowmalaysia #anasmattenesseyeshadowpalette #anaseyeshadowpalette #eyeshadowmurah #sayasukamakeup #anasapam #anasismapam #anasblendingsponge #beautyblendermalaysia #muakl #muakualalumpur #muaselangor #muamalaysia


1   9  

by @famecosmetic_dvan

Pernah tak korang alami situasi dimana bibir korang kering, merekah dan mengelupas walaupun dah banyak minum air?
.
Sebab tu kita kena pakai Lipbalm. Apa kebaikan Lipbalm Sugarbelle ni?
✅ Memberikan kelembapan kepada permukaan bibir.
✅ Memperbaiki struktur sel pada permukaan bibir.
✅ Mengembalikan warna bibir anda kepada warna yang asal.
✅ Menjadikan penampilan kita kelihatan begitu natural atau semulajadi.
✅ Semestinya bebas dari Paraben merbahaya 🤗
.
Sugarbelle mempunyai 3 jenis pilihan Lipbalm:
1. Eternal Love Lipbalm RM29
2. Iced Caramel Lipbalm RM19
3. Honey Berry Lipbalm RM19
.
.
✨Untuk yang berminat boleh 📱 WhatsApp 019-9212154
.
.
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #makeup #lipcream #lipbalm #cosmetic #lipstick #lipgloss #bellaammara #makeupmusthaves
#makeuplover #makeupjunkie #makeupmurah
#lipbalmmurah #lipstickmurah #kotadamansara #eyeliner #eyelinermurah #eyeshadow #muaselangor #muamalaysia #muakualalumpur #makeupartist
#dramasangat #cintakokocoklat #flowerlipbalm #perfume #perfumemurah #tutorial
#bahagiabukanbidaan


0   8  

by @dyxybyazi

Berjam² hadap phone berIG, berFB, berwhatsapp tapi tak dapat apa²?🤔 Duduk rumah sambil layan anak pun boleh buat duit tau🤗
.
Wahh! Bestnya!!! Anda berminat untuk ⤵️:
✔️Tambah pendapatan
✔️Minat berniaga
✔️Tak perlu modal & tiada produk
.
Jom join Zie dan sign up sebagai dropship sekarang.Syarat dan kelebihan sangat best:
.
❌Tiada yuran pendaftaran. PERCUMA je!
❌Tak perlu simpan stok
✔️Hanya promosi produk #dyxycosmetics secara online
✔️Produk permintaan tinggi
✔️Markerting disediakan
✔️Komisen dari RM5-RM20
✔️Rewards
.
Jom join sekarang. Whatsapp Zie cepat² tau
.
📲 014-531 2780
📲www.wasap.my/60145312780
.
#dyxycosmetics #UsahawanDYXY #dyxykuantan #dyxyterengganu #dyxykemaman #dyxykelantan #dyxylover #dyxyputrajaya #dyxycyberjaya #dyxybydyana #foundationmurah #muapengantin #muakualalumpur #muaselangor #sephoramy #lazadamalaysia #dyxycosmetics

Kuantan

0   0  

by @avamedispa.ampang

Baru2 ni asyik hujan saja.. Kalau keluar sah sah mekap luntur uols, rambut pun Kemek.. Mana rambut kepuk2 sah sah balik rumah lah macam bulu meow basah. .tak tau macam mana kastemer sayang @sheenabarbiee maintain kekepukkan rambut nya itew... .
.
.
Hujan2 ni la juga mudah jatuh sakit. So kena la cukup rehat cukup makan yang berkhasiat, dan amalkan vitamin treatment, sama ada makan atau...barulah wajah nampak sihat, ada nur dan sejuk mata orang pandang... .
.
kalau kulit uols ada masalah yang tak berkaitan cuaca, boleh la usha Ava Medispa. Team kami menerima sebarang pertanyaan anda dengan berbesar hati, tangan terbuka, hati terbuka, minda terbuka, kedai terbuka, semua lah terbuka ... ooops.

So kita tunggu uols.. Pssstt... treatment baru lagi otw.... medical grade treatment yang menjanjikan hasil lumayan pada harga mampu cuba....
.
.
Dm kita OR Whatsapp +60138206800 OR shortcut whatsapp, click link Di bio page @Avamedispa.Ampang

#makeupartistmalaysia #crewlife #stewardess #malaysiaairlines #airasia #airasiax
#malindo #Malaysiahariini makeupartistselangor
#makeupartistampang #muamalaysia #muaampang #muaselangor #muakualalumpur #avamedispa #Ampang #Ampangpoint #jerawat #putih # Malaysiatoday#ctdk #barangbaik#sayajualsayapakai #muashahalam #makeupartistshahalam#instago #instadaily #insta #igers


2   13  

by @mmua_humaira

Impian menjadi kenyataan.. Yeayy alhamdulillah dah register!! Semoga semuanya dipermudahkan ameen. Tak sabar nk menuntut ilmu dan jadi mentee @alhaalfa 😍😃💄 insyaaAllah biiznillAh #tunjukajarkusifu🙏 #alhaalfamuacontoh
.
Using only quality products💄👍 #thebestrateintown
.
I do makeup service for any event:
💛 #makeuptunang
💛 #makeupkahwin
💛 #makeupsanding/ #makeupnikah
💛 #makeupkonvo
💛 #makeupdinner
💛 #makeupbridesmaid
💛 #personalmakeupclass / #makeupclassshahalam #kelasmekapshahalam #kelasmekap

Do DM me for any #inquiries
.
#muashahalam #muasubangjaya #makeuplover #syariahcompliancemakeup #alhaalfacosmetics #muslimahfashion #maccosmetics #bobbibrown #urbandecay #makeupbajet #muakualalumpur #muabangi #muakl #muapadangjawa #alhaalfamakeupclass


0   12  

by @putri_bulumata

Pinset bulumata,, Grosir bulumata , yuh buruan di order..alamat kami tertera di maps yaitu "grosir bulumata purbalingga"
Wa: 085842753326
Shopee: putri_bulumata
Bukalapak: putri_bulumata
Tokopedia: putri_bulumata
#bulumata #bulumatapalsu
#bulumatatanam #bulumataextension #bulumatasingel #bulumatamurah #bulumatagrosir #grosirbulumata #muajambi #muajakarta #muabekasi #muabali #muadenpasar #muasulawesi #muakalimantan #muasumatra #muabalikpapan #muarias #muapengantin #muaartis #muamalaysia #muasingapore #muakualalumpur #muasurabaya #muabandung #lembulumata


1   4  

by @iluvhave

EJEN diperlukan SEGERA! ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT SEJAHTERA

Kepada yg ingin menambah duit simpanan/ duit keluarga boleh join #TeamDrSheikh 🙋Sangat komited dalm bisnes online & keinginan terus belajar. JGN MENGALAH!
Berminat boleh DM Kak shana
Atau wasap 0194210921
Atau boleh terus hubungi kak shana pada link di bio akak🕵️ #ArdaNiaga #ArdaGoals #HaveHerbalSpray #HaveMalaysia #HaveLifestyle #malaysiatrending #muasabah #muakedah #muakualalumpur #muaselangor #muanegerisembilan #muakelantan #muajohor #surirumah #daftarfree #lakukeras #fattzura #mirafilzah #neelofa #faridkamil #iqramdinzly #sukmaperak2018 - #regrann


0   9  

by @mmua_humaira

19/9/18
Humai selalu sgt dah buat makeup natural.. Sekali sekala kita tukar mood pulak😜 Nah makeup bold, eyeliner tebal kemain, bibir warna garang sikit. Haha jadi ke tidak entah😆
.
Skin prepping @bliv @urbandecaycosmetics
Lipsticks @alhaalfa code daff + darcey 💄
Cushion blusher @alhaalfa code cherry
Blusher @zoeva
Glow creator putih @alhaalfa
Fd bobbi brown dan royal propolis auri + morri @alhaalfa
Eyeliner @maybelline
Mascara @syokcosmetics
.
Whatsapp 0139445324 utk booking/quotation
Using only quality products💄👍 #thebestrateintown
.
I do makeup service for any event:
💛 #makeuptunang
💛 #makeupkahwin
💛 #makeupsanding/ #makeupnikah
💛 #makeupkonvo
💛 #makeupdinner
💛 #makeupbridesmaid
💛 #personalmakeupclass / #makeupclassshahalam #kelasmekapshahalam #kelasmekap

Do DM me for any #inquiries
.
#muashahalam #muasubangjaya #makeuplover #syariahcompliancemakeup #alhaalfacosmetics #muslimahfashion #maccosmetics #bobbibrown #urbandecay #makeupbajet #muakualalumpur #muabangi #muakl #muapadangjawa #makeupori


0   14  

by @leerabeautystuff

Love the colour-Baklava. Nothing less.
.
Repost from @ferrarossabeauty @TopRankRepost #TopRankRepost .
Our special blend of Baklava can do wonders to your eyes. Iridescent shimmers and a coppery cinnamon finish allow every brushstroke to perform magic on your lids. Let it be a part of a normal day at work or on a special date night, Baklava is guaranteed to make your eyes sparkle. #ferrafairytale #ferrarossabeauty.
.
FREE postage when you buy all 3 new colours from this Fairytale collection 🤗.
.
Are you ready? Book yours NOW 😉.
.
www.wasap.my/+60175959792/feerafairytale
.⠀
#ferrarossaeyeshadow #ferrarossaeyeshadowputrajaya #ferrarossaagent #ferrarossaagentkl #ferrarossaagentputrajaya #makeup #makeupmalaysia #makeupkualalumpur #putrajaya #putrajayawedding #kualalumpurwedding #makeupartistmalaysia #makeupartistputrajaya #muamalaysia #muakl #muakualalumpur #muaputrajaya #muashahalam #muaseremban #muanilai #naturalmakeup #weddingmakeupmalaysia #makeupaddict #kakimakeup #gilamakeup #makeupcantik #ishadowbarbie #ferrafairytale


0   6