#naturactor

Instagram photos and videos

by @elegancecosmetics

Rindu K Nita ke tewwwww?
Ok fine. Tak rindu.
.
Anyway, kalau K Nita dah muncul ni tak lain tak bukan pasal #AppreciationSale lahhh! Haa cuma nak cakap stok memang kritikal ok. Siapa yang nak grab tu, cepat-cepat laaa grab sebelum semua salam #SoldOut .
.
NR Pink 142, 143 - SOLD OUT
NR Summer Cake (all codes) - SOLD OUT
NR Make Up Base (all codes) - SOLD OUT
NR Magical Lipstick (all codes) - SOLD OUT
NR Lucent Powder 41 - SOLD OUT
.
Dan banyak kod yang sipi-sipi lagi nak salam Sold Out ye. Jangan cakap K Nita tak pesan 😚
.
.
Appreciation Sale
19 - 29 Sept
www.wasap.my/60133986129
(Link in bio)
.
.
PS: @elegancecosmetics adalah Official Distributor Meiko Cosmetics Japan .
#meikocosmeticsjapan #naturactorskincarecoverface #officialdistributormeikomalaysia #naturactor #octard #mcct


4   16  

by @niniwanie.shoppe

.
#AppreciationSale 19-29 September
.
Update:
.
✅Rose Serum - Readystock
.
✅Nr pink - 142,143 sold out (132, 152 available)
.
✅Nr putih - Running fast
.
✅Lain-lain items do pm me 🤗
.
#meikocosmeticsjapan
#naturactor #octard #mcct
#tokyoorganicroseserum #Serrose


0   5  

by @naturactor_

Cover Face Naturactor

Naturactor 100% dijamin Original Japan
-
-
(Bukan fake & bukan product china)
-
-
RM45 (exc postage)
-
-
#naturactor
#meiko
#naturactororiginal
#naturactorjapan
#naturactorjepun
#naturactororiginaljapan
#naturactororiginaljepun
#meikocosmetics
#meikocosmeticsjapan
#meikojapan
#madeinjapan


0   2  

by @love.naturactor

NATURACTOR COVER FACE 100% ORIGINAL JEPUN
.
✅ Kelulusan KKM
✅ 100% Halal
✅ Boleh bawa solat
✅ Tahan sehingga 12 bulan jika pakai hari-hari (jika tak pakai hari hari lagi tahan lama)
✅ Tak berminyak
✅ Sesuai utk semua jenis kulit terutama oily skin dan sensitive skin
✅ Tahan hingga 8 jam bila pakai
✅ Effortlessly Flawless
✅ Sangat Natural on skin
✅ RM 45 shj exc pos
.
PM or whatsapp Hidayah, 013 3825900
100% Original atau JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN TANPA BYK SOAL!
.
Kenapa bayar lebih jika boleh bayar yg lebih murah?☺️
#
.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikocosmetics #meikojapan #meikoori #meikooriginal #meikooriginaljapan #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactorjepun #naturactororiginal


0   0  

by @jilpratamakeup

MAKE UP FOR EVER STEP 1 MATTIFYING PRIMER .
.
- holly grail primer buat yg jenis kulitnya berminyak.
- Good oil control, bisa nahan minyak seharian. - Meningkatkan daya lekat foundation, sehingga makeup terlihat fresh all day dan gak gampang luntur.
- Memperbaiki tekstur, pori-pori terlihat lebih kecil, sehingga hasil makeup lebih mulus .
.
.
Harga 2ml: 86.000
Harga 3ml: 110.000
Harga 5ml: 149.000
.
.
Info/order WA : 081586895002
.
#makeupforever #mufeprimer #mufemattifyingprimer #mattifyingprimer #primermakeupforever #jualprimermakeupforever #makeupforevershareinjar #makeupshare #shareinjarprimer #jualmakeupshare #jualmakeupshareinjar #jualmakeupshareinjars #jualshareinjar #jualshareinjars #jualshareinjarmurah #jualshareinjarfoundation #jualshareinjarmakeup #chanelfoundation #chanelloosepowder #bobibrown #jualrcmanocolorpowder #benefitporefessional #yslfoundation #bobibrown #dermacolor #dermacoloriginal #naturactor #jualnaturactor #narsorgasm #jualnarsorgasm


0   3  

by @ezzahafizah

Selamat pagi!

Yang mana dok bermonolog nanti dapat gaji nak beli pondesen akak, haaa meh pm tepi. Free shipping lagi akak bagi.

https://shopee.com.my/thethrift.shop

http://www.wasap.my/+60194042320

#meiko #naturactor #naturactorpink #naturactorputih #meikojapan #meikoori #octard #mcct #sayajualnaturactor #naturactorkulim #naturactorlunas #naturactorpadangserai #codfromlunas #meikonaturactorkedah #naturactorkedah #meikokulim #meikolunas #meikopadangserai #meikoalorsetar #meikopokoksena

Lunas, Kedah

0   5  

by @mz_17_sn

Who like mad, then he will not be patient accept the truth.
.
.
Taken by @imingphotography .
.
#who #whoiam #like4follow #hunting📷 #colour #instablackandwhite #asiaman #manlyasian #adventure #veteriner #likeforlikes #naturactor

Makassar

1   29  

by @tgg_tokyorganic

Done COD jiran sebelah rumah 😆 . 🌸Tq jiran. Selamat cod naturactor kod 140💕 . 🌸Jiran saya dah. Anda? Bile Lagi? 🙊 .

Nak cuba? Wasap sajoooo 📲 www.wasap.my/60199480240/TokyoOrganicandMeiko .

#TokyoOrganic #tggtokyoorganic #tggmeiko #tggserrose #tggnaturactor
#naturactor #teamzunitaramli #orijepun

Plaza Tol Telemung, Lebuhraya Pantai Timur (Fasa II), Hulu Terengganu

0   5  

by @tokyoorganicjohor

.
APPRECIATION SALE (19-29 Sept) 🎉🎊🎉
.
.
🔹SINGLE DEAL🔹
🔸Naturactor (all white range) - RM38/pc 🔸Naturactor Pink - RM55/pc
🔸Octard (all Octard range) - RM48/pc 🔸MCCT - RM58/pc
*excluding postage
.
.
🔹COMBO DEAL🔹
🔸Naturactor Combo – Any 3 for RM99
🔺Or add *Rose Serum & get free postage!
.
🔸Octard Combo – Any 3 for RM129
🔺Or add *Rose serum & get free postage!
.
🔸MCCT Combo – 3 for RM159
🔺Or add *Rose Serum & get free postage!
.
.
PS: If stock not available at this moment (19-29 Sept), you can make pre-order with full payment to get the DISCOUNT PRICE.
.
*T&C applies, while stocks last
.
.
💠 PM/DM/INBOX
.
💠 60177412838 / 601165352424
.
💠 www.wasap.my/60177412838 / www.wasap.my/601165352424
.
💠 COD/SELF PICK UP di sekitar Johor Bahru, Skudai, Bandar Dato' Onn, & Kg. Melayu Majidee
.
💠 Promotion FREE POSTAGE at  shopee.com.my/fanasulai
.
.
#appreciationsale #meikocosmeticsjapan #naturactorskincarecoverface #meikosale #naturactorsale #naturactor #octard #mcct #meikoofficialdistributor #meikojohor #naturactorfoundation #mcctfoundation #octardfoundation #meikojapan #meikojepun #meikofoundation #meikocoverface #meikocoverfoundation


0   3  

by @dyanamuhamed_beauty

[ KENAPA PRODUK-PRODUK MEIKO TIADA TARIKH LUPUT? ]
.
Siapa perasan produk-produk Meiko TIADA tarikh luput? Pernah terfikir tak kenapa? Bukan sebab Meiko terlupa nak letak tarikh luput ye 😚
.
Produk-produk Meiko (#Naturactor /#Octard / #MCCT) telah diuji secara klinikal ianya tahan "stability test" atau ujian ketahanan produk. Jadi, ini bermakna produk-produk Meiko boleh tahan dalam tempoh yang lama!
.
Adakah ini bermakna anda boleh guna selama-lamanya?
Secara praktikalnya, ya boleh! Tetapi, adalah digalakkan untuk menggunakan produk-produk Meiko dalam tempoh 2 tahun selepas dibuka atau 5 tahun jika belum dibuka. Jika didapati tanda-tanda perubahan warna, tekstur atau bau itu bermakna kena beli baru lah tu. hehehehe. .
.
Clear? Hehe. 🌸🌸 Tekan link terus for fast reply 📲www.wasap.my/601111230273🌸🌸
100% Original Jepun sahaja 😘
.
.
Ps: Nah belanje gambar Naturactor CF & Naturactor Pink!😍
.

Putrajaya

0   2  

by @premiumeiko_cosmetic

SET MAKE UP TAHAN LAMA
#
.
Super duper Jimat bila anda membeli set ni berbanding pembelian ala Carte (asing). Apa MANFAAT set ini? ☺️
#
.
🍁MCCT Foundation yg terkenal dgn Kualiti yg tiada tolok banding nyaaa. Dah pkai, inshaAllah wajib jatuh Chenta, tak mauu tengok Foundation lain daahh 😍
🍁Naturactor Make up Base bertindak sebagai Primer yg menjadikan make up lebih Tahan lama, elak Make up jadi Luntur atau 'Crack'. Pakai sikit shj pun sudah mencukupi, senang sapu rata ☺️
🍁FREE Poslaju untuk Seluruh Semenanjung. Hanya tambah RM 4 untuk Sabah/ Swak 👍🏼
#
.
Ouhh Kombo Sale ini tertakluk kepada stock Availability yaa. Berminat, jgn Segan silu Whatsapp saya Hidayah 013 3825900 untuk info Lebih Lanjut. Meh lekaih sebelum stock yg ada Nak tu Abih 😁✌🏽
#
.
#mcct #mccovertreatment #mcfoundation #naturactor #naturactormakeupbase #naturactorsale #naturactorprimer #makeupbase #mcctjapan #mcctjepun #meikofoundation #meikomalaysia #meikomurah #meikoori #meikooriginal #meikojepun #meikojapan #meikocosmetic #meikocosmetics #makeup #foundation #coverface #mcct141 #mcctkod141 #mcctfoundation #mccollection #mccovertreatment #mcct151 #makeup #mcct #naturactorjepun


5   3  

by @kosmetik.mania

#Repost @kosmetik.mania (@get_repost)
・・・
Naturactor Cover Face (20g)
naturactor cover face adalah foundation dengan coverage yg cukup baik,
banyak digunakan oleh MUA/ rias pengantin karena hasilnya yang tahan lama dan mampu menutup noda hitam di wajah.
pilihan warna:
130 - kulit putih chinese
140 - kulit putih chinese medium
141 - untuk kulit putih medium
151 - untuk kulit medium
#naturgo
made in Japan. *sebutkan pilihan nomor yg diinginkan saat pemesanan.
#naturactor #naturactorjapan #naturactorjepun #naturactormurah #naturactorcoverface #jualnaturactor #naturactorori #naturactororiginal #naturactorfoundation #naturactor140 #naturactor141 #naturactormadeinjapan #meiko #meikocosmetic #meikomurah #jualmeiko #jualnaturactor #meikofoundation #naturactor151 #naturactorkod151


0   0  

by @tokyoorganicjohor

Dok sibuk pasal #AppreciationSale ni, jangan lupa Cik Serrose kita ni.
.
Kang make up dah lawa guna Meiko (maklumlah grab dari Appreciation Sale tu), sekali muka ada bukit gunung-ganang & kawah daaaa 😵 .
Down betul kannn.
.
Make up yang cantik adalah dari kulit yang sihat . Itu fakta.
Nak tahu fakta lagi?
Swipe sebelah.
Haaaa..
.
.
PS:
Beli Combo Produk Meiko + Serrose dapat FREE POSTAGE tau 😉
.
Tokyo Organic Rose Serum
Made in Japan ❤️
#TokyoAngels
.
💠 PM/DM/INBOX
.
💠 60177412838 / 601165352424
.
💠 www.wasap.my/60177412838 / www.wasap.my/601165352424
.
💠 COD/SELF PICK UP di sekitar Johor Bahru, Skudai, Bandar Dato' Onn, & Kg. Melayu Majidee
.
💠 Promotion FREE POSTAGE at  shopee.com.my/fanasulai
.
.
#appreciationsale #meikocosmeticsjapan #naturactorskincarecoverface #meikosale #naturactorsale #naturactor #octard #mcct #meikoofficialdistributor #meikojohor #naturactorfoundation #mcctfoundation #octardfoundation #meikojapan #meikojepun #meikofoundation #meikocoverface #meikocoverfoundation #Serrose  #tokyoorganic  #serum #organicserum  #naturalserum
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicserrose
#tokyoorganicroseserumxannenita
.


0   8