#sajat

Instagram photos and videos

by @sbsbeauty_stokis_nursajat

Nak lawo2 gini tak? Badan cantik bershape ? Ramping and sexyy mcm @nursajat02 ? Jangan segan2 dengan kami bole ws kami atau dm ke dengan segeraa untuk dptkan LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD DAN LETS TONGGEK FUHH .
kedai kami bole walk in tau.. untuk yang beli bengkung dan girdle saya sarankan lebih baik walk in.. boleh try & beli terus.. takk perlu lagi ragu dengan saiz huhuhu 😉
.
.
POSTAGE SEMENANJUNG M'SIA RM 10
POSTAGE SABAH / SERAWAK RM 15
.
KEDAI KAMI BOLE WALK IN YE !!! Lokasi kedai sbs beauty jalan yadi 99speedmart sebelah kedai dobi . .
.
.
📲016-315.5554
📲 016-315.5554
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkung22tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse

0  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

6  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

0  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

3  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

1  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

2  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

1  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

2  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

0  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

2  

by @ezdn.store

Lawa 😍 Murah 😱 Readystock 😌
.
⚫TagLikeCommentShare⚫
.
stay active..10k giveaway soon.. .
.
AIRMAX
.
MENAWAN
size 36-45 euro .
.
haa.. harga? .
.
RM xxx ? murah² je.. haha.. on x on
.
kualiti 💪👍👍
readystock 👌
hrga pun murah2 je 😱😏
.
.
berminat bleh pm/dm..
nk pm saja2 pun bleh.. smua kami layan 👌😃
.
WHTSAPP/DM FOR ORDER 🤗
.
+601161026290
.
postage semenanjung Malaysia.. COD area KL
.
#ezdnstore
#sneakers #kasutmurah #sekkepok #sayajual #online #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #raver #jdt #thenun #sam #terlajaklaris #DSV #alifsyukri #neelofa
#tiktok #makcikpuaka #lawak #awek #bobo
#trending #viral #sajat #yusufdance

8  

by @hajarbeauty.hq

Syoknya scrub muka & badan guna green tea scrub ni. Parut jerawat, blackhead & whitehead pun boleh hilang.
.

Lepastu kulit memang lembut lah 😍😍 Nak pegang kulit muka sendiri pun syok. See bdk2 pon boleh pakai,bahan organik tau.
.

#greenteascrub #scrubmuka #scrubbadan #blackheads #mencerahkankulit #masalahjerawat #greenteabyhajarbeauty #scrubterbaik #menghilangkandaki #visitmyig #bazaarpaknil #instashop #malaysia #homemade #produkorganik #scrubno1 #sajat #aliffsyukri #scrubborong

3  

by @pinklady.hq_official

🍑JOM BESARKAN ASET ANDA DENGAN PINKLADY🍑
.

Orang perempuan ni yang membezakan kita dengan lelaki secara fizikal adalah dengan adanya aset2 bumper depan belakang. Kalau aset tu kecik, leper macam tak ade je macam mana??😏😏
.

Fuhh malu kalau kena ejek tiang letrik lah, papan lah😣 Tambah pulak kulit gelap menggerutu lagi la sebijik macam lelaki!😩 Haishhhh jom ubah pandangan orang terhadap kita. .

Biar orang pandang sebab kecantikan wanita asli tu terserlah. Tapi perempuan sejati sahaja ya. Bukan spesis 2 alam. Ai hempok laju2 kang😆.
.
JOM WASAP CIK MONTOK 0183131656 AI BANTU SAMPAI JADI MONTOK GEBU MELENTIKKKSS🍑
.
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
.

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

5  

by @pinklady.hq_official

🍑JOM BESARKAN ASET ANDA DENGAN PINKLADY🍑
.

Orang perempuan ni yang membezakan kita dengan lelaki secara fizikal adalah dengan adanya aset2 bumper depan belakang. Kalau aset tu kecik, leper macam tak ade je macam mana??😏😏
.

Fuhh malu kalau kena ejek tiang letrik lah, papan lah😣 Tambah pulak kulit gelap menggerutu lagi la sebijik macam lelaki!😩 Haishhhh jom ubah pandangan orang terhadap kita. .

Biar orang pandang sebab kecantikan wanita asli tu terserlah. Tapi perempuan sejati sahaja ya. Bukan spesis 2 alam. Ai hempok laju2 kang😆.
.
JOM WASAP CIK MONTOK 0183131656 AI BANTU SAMPAI JADI MONTOK GEBU MELENTIKKKSS🍑
.
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
.

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

1  

by @pinklady.hq_official

🍑JOM BESARKAN ASET ANDA DENGAN PINKLADY🍑
.

Orang perempuan ni yang membezakan kita dengan lelaki secara fizikal adalah dengan adanya aset2 bumper depan belakang. Kalau aset tu kecik, leper macam tak ade je macam mana??😏😏
.

Fuhh malu kalau kena ejek tiang letrik lah, papan lah😣 Tambah pulak kulit gelap menggerutu lagi la sebijik macam lelaki!😩 Haishhhh jom ubah pandangan orang terhadap kita. .

Biar orang pandang sebab kecantikan wanita asli tu terserlah. Tapi perempuan sejati sahaja ya. Bukan spesis 2 alam. Ai hempok laju2 kang😆.
.
JOM WASAP CIK MONTOK 0183131656 AI BANTU SAMPAI JADI MONTOK GEBU MELENTIKKKSS🍑
.
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
.

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

7  

by @pinklady.hq_official

🍑JOM BESARKAN ASET ANDA DENGAN PINKLADY🍑
.

Orang perempuan ni yang membezakan kita dengan lelaki secara fizikal adalah dengan adanya aset2 bumper depan belakang. Kalau aset tu kecik, leper macam tak ade je macam mana??😏😏
.

Fuhh malu kalau kena ejek tiang letrik lah, papan lah😣 Tambah pulak kulit gelap menggerutu lagi la sebijik macam lelaki!😩 Haishhhh jom ubah pandangan orang terhadap kita. .

Biar orang pandang sebab kecantikan wanita asli tu terserlah. Tapi perempuan sejati sahaja ya. Bukan spesis 2 alam. Ai hempok laju2 kang😆.
.
JOM WASAP CIK MONTOK 0183131656 AI BANTU SAMPAI JADI MONTOK GEBU MELENTIKKKSS🍑
.
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
.

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

6  

by @pinklady.hq_official

🍑JOM BESARKAN ASET ANDA DENGAN PINKLADY🍑
.

Orang perempuan ni yang membezakan kita dengan lelaki secara fizikal adalah dengan adanya aset2 bumper depan belakang. Kalau aset tu kecik, leper macam tak ade je macam mana??😏😏
.

Fuhh malu kalau kena ejek tiang letrik lah, papan lah😣 Tambah pulak kulit gelap menggerutu lagi la sebijik macam lelaki!😩 Haishhhh jom ubah pandangan orang terhadap kita. .

Biar orang pandang sebab kecantikan wanita asli tu terserlah. Tapi perempuan sejati sahaja ya. Bukan spesis 2 alam. Ai hempok laju2 kang😆.
.
JOM WASAP CIK MONTOK 0183131656 AI BANTU SAMPAI JADI MONTOK GEBU MELENTIKKKSS🍑
.
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
.

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

5  

by @pinklady.hq_official

🍑JOM BESARKAN ASET ANDA DENGAN PINKLADY🍑
.

Orang perempuan ni yang membezakan kita dengan lelaki secara fizikal adalah dengan adanya aset2 bumper depan belakang. Kalau aset tu kecik, leper macam tak ade je macam mana??😏😏
.

Fuhh malu kalau kena ejek tiang letrik lah, papan lah😣 Tambah pulak kulit gelap menggerutu lagi la sebijik macam lelaki!😩 Haishhhh jom ubah pandangan orang terhadap kita. .

Biar orang pandang sebab kecantikan wanita asli tu terserlah. Tapi perempuan sejati sahaja ya. Bukan spesis 2 alam. Ai hempok laju2 kang😆.
.
JOM WASAP CIK MONTOK 0183131656 AI BANTU SAMPAI JADI MONTOK GEBU MELENTIKKKSS🍑
.
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
.

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

5  

by @pinklady.hq_official

🍑JOM BESARKAN ASET ANDA DENGAN PINKLADY🍑
.

Orang perempuan ni yang membezakan kita dengan lelaki secara fizikal adalah dengan adanya aset2 bumper depan belakang. Kalau aset tu kecik, leper macam tak ade je macam mana??😏😏
.

Fuhh malu kalau kena ejek tiang letrik lah, papan lah😣 Tambah pulak kulit gelap menggerutu lagi la sebijik macam lelaki!😩 Haishhhh jom ubah pandangan orang terhadap kita. .

Biar orang pandang sebab kecantikan wanita asli tu terserlah. Tapi perempuan sejati sahaja ya. Bukan spesis 2 alam. Ai hempok laju2 kang😆.
.
JOM WASAP CIK MONTOK 0183131656 AI BANTU SAMPAI JADI MONTOK GEBU MELENTIKKKSS🍑
.
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
.

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

4  

by @pinklady.hq_official

🍑JOM BESARKAN ASET ANDA DENGAN PINKLADY🍑
.

Orang perempuan ni yang membezakan kita dengan lelaki secara fizikal adalah dengan adanya aset2 bumper depan belakang. Kalau aset tu kecik, leper macam tak ade je macam mana??😏😏
.

Fuhh malu kalau kena ejek tiang letrik lah, papan lah😣 Tambah pulak kulit gelap menggerutu lagi la sebijik macam lelaki!😩 Haishhhh jom ubah pandangan orang terhadap kita. .

Biar orang pandang sebab kecantikan wanita asli tu terserlah. Tapi perempuan sejati sahaja ya. Bukan spesis 2 alam. Ai hempok laju2 kang😆.
.
JOM WASAP CIK MONTOK 0183131656 AI BANTU SAMPAI JADI MONTOK GEBU MELENTIKKKSS🍑
.
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
.

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

2  

by @pinklady.hq_official

🍑JOM BESARKAN ASET ANDA DENGAN PINKLADY🍑
.

Orang perempuan ni yang membezakan kita dengan lelaki secara fizikal adalah dengan adanya aset2 bumper depan belakang. Kalau aset tu kecik, leper macam tak ade je macam mana??😏😏
.

Fuhh malu kalau kena ejek tiang letrik lah, papan lah😣 Tambah pulak kulit gelap menggerutu lagi la sebijik macam lelaki!😩 Haishhhh jom ubah pandangan orang terhadap kita. .

Biar orang pandang sebab kecantikan wanita asli tu terserlah. Tapi perempuan sejati sahaja ya. Bukan spesis 2 alam. Ai hempok laju2 kang😆.
.
JOM WASAP CIK MONTOK 0183131656 AI BANTU SAMPAI JADI MONTOK GEBU MELENTIKKKSS🍑
.
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
DROPSHIP WANTED‼️
.

#pinkladybodyperfection #kerjakosongonline #jawatankosong #dropshipwanted #agentpinklady #stokispinklady
#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyhq  #asetmantap #bodymantop #fitness #bustup #pl #fitness #igers #igbiz #swag #flawless #viral2018 #produkviral #produkviral2018 #kilafairy #izaraaishah #sajat #mantap #bodygoals #igers #like4like #follow4follow

4  

by @bftwkit_memy

Lawa nyaaa kalau dapat senyum macam ni. Tak perlu dah segan cover mulut tutup gigi kuning kita yang di kecam tu. Takde lagi rasa insecure nak senyum gembira. Rasa macam bebas dari penjara insecure ! 😍
.
Mudah, pantas dan murah‼️
.
#bftwkit#gigiputih#gigibersinar#putihkangigi#putihkangigimurah#putihkangigicepat#produkviral#aranggigi#lawakhambar#viral#motifviral#putihbersinar#penjagaangigi#rawatangigimurah#naturalwhitening#rizulala#sajat#bftwkitmalaysia#bftwkittutorial#bftwfeedback#semogedimurahkanrezeki#nafassegar#hilangkanbaumulut#hilangkanbaumulutbusuk

4  

by @norriznorwan

@tokan_gadgetmy

#Repost @tokan_gadgetmy (@get_repost)
・・・
Giveaway gaiiss...
Cepat2 join sebab da nak close da ni 😁
.
Sangat senang nak menang 💕
✔Follow & like IGshop @tokan_gadgetmy
✔TAG kawan kawan korang....jangan ngelat tag artis tau 😝
✔FINALIST akan dipilih berdasarkan pada yang AKTIF & SUPPORTIVE !!
✔Tarikh Tutup? BILA BILA MASA JE DARI SEKARANG 😜
.
JOM JOIN, AJAK AKAK2 ABANG2 SEDARA MARA SEMUA
MANA TAU KORANG INSAN YG BERTUAH MENANG GIVEAWAY KALI NI 😊😊
.
.
Boleh COD & POS : 📣📣📣
COD
Lot A49 Ground Floor CMC Centre, Cheras KL
3pm - 8pm
Isnin - Sabtu
.
Fast respon Whatsapp
016 750 8381
016 750 8381
.
#sayajual #murahgila #sayajual
#copyoriginal #hadiah #awek
#rare #instashop #giveaway
#bazaarpaknil #handphone
#sajat #lelaki #onlineshopping
#dropsipwanted #murah
#gadget #pecintaduaroda
#tokangadget

1  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

3  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

1  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

1  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

2  

by @nur.linaaa

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" .
.
.
Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘
.
BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... "
.
Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻
.
BOOSTER WHITENING PREMIUM .
.
💁🏼Kulit putih 10x ganda .
💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
💁🏼Mehilangkan parut lama .
💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka .
💁🏼Merawat kulit dari dalam .
💁🏼Mengecutkan JERAWAT .
💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn .
💁🏼Kulit gebu, lembap & pink .
💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺N/P - RM85 🔺
PROMOSI RM70 (Stock terhad)
.
postage add Rm8sm Rm11ss
.
✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #nabilarazali #wanyhasrita #cyberjaya #najibrazak #tunm #wanazizah #sajat
#najib #rosmah
#villaghazara #motifviral
#cctv #bigstage
#makan
#munafik2

2