#stailista

Instagram photos and videos

by @iamdylasyakila

Siapa yg ada masalah kulit bibir kering, selalu terkopek/luka dan kehitaman.
.
Dyla nak suggest 💓 pakai 'Satin Lips' utk menyihatkan,melembabkan & mencantikkan bibir.
.

Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir.
.

Set yang terdiri daripada dua item iaitu
. "SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB"
Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir. .
. "SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM" - Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar.
.

Berminat nak cuba? Please WhatsApp 😘🤗 http://www.wasap.my/60123992785/FreeConsultant

Sharing with ❤️,
.
Dyla Syakila
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 🇲🇾 💋
.
#beautyconsultantmarykay #marykayampang #marykaylovers #marykayoriginal #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaammara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor

Ampang, Kuala Lumpur

0   0  

by @iamdylasyakila

Siapa yg ada masalah kulit bibir kering, selalu terkopek/luka dan kehitaman.
.
Dyla nak suggest 💓 pakai 'Satin Lips' utk menyihatkan,melembabkan & mencantikkan bibir.
.
Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir.
.
Set yang terdiri daripada dua item iaitu:-
. "SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB"
Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir.
. "SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM" - Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar.
.
Berminat nak cuba? Please WhatsApp 😘🤗 http://www.wasap.my/60123992785/FreeConsultant

Sharing with ❤️,
.
Dyla Syakila
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 🇲🇾 💋
.
#beautyconsultantmarykay #marykayampang #marykaylovers #marykayoriginal #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaammara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor

Ampang, Kuala Lumpur

0   1  

by @iamdylasyakila

Siapa yg ada masalah kulit bibir kering, selalu terkopek/luka dan kehitaman.
.
Dyla nak suggest 💓 pakai 'Satin Lips' utk menyihatkan,melembabkan & mencantikkan bibir.
.
Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir.
.
Set yang terdiri daripada dua item iaitu:-
.
. "SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB"
Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir.
.
. "SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM" - Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar.
.
Berminat nak cuba? Please WhatsApp 😘🤗 http://www.wasap.my/60123992785/FreeConsultant

Sharing with ❤️,
.
Dyla Syakila
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 🇲🇾 💋
.
#beautyconsultantmarykay #marykayampang #marykaylovers #marykayoriginal #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaammara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor

Ampang, Kuala Lumpur

0   2  

by @iamdylasyakila

Ini adalah gambar before/after. .
Apa ingredients istimewa yang terdapat dalam "Makeup Remover Mary Kay" ni?

Ingredients dia adalah poloxamer.
.
Poloxamer ni sejenis polymer. Dia bertindak sebagai 'solubilizing agent' & dia soluble dlm air.
.
Sebab tu, bila kita pakai makeup remover Mary Kay ni..kita tak rasa berminyak dan melekit. .. .
Sharing with ❤️,
.
Dyla Syakila
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 🇲🇾 💋
.
#beautyconsultantmarykay #marykayampang #marykaylovers #marykayoriginal #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaammara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor

Ampang, Kuala Lumpur

0   6  

by @iamdylasyakila

Kalau korang tengok dia ada 2 lapisan kan.
Lapisan atas untuk remove makeup yang waterproof.
.
Lapisan bawah untuk remove makeup yang bukan waterproof. "Untuk hasil yang terbaik korang boleh goncangkan sebelum pakai" . ..
.

Apa ingredients istimewa yang terdapat dalam "Makeup Remover Mary Kay" ni?

Ingredients dia adalah poloxamer.
.

Poloxamer ni sejenis polymer. Dia bertindak sebagai 'solubilizing agent' & dia soluble dlm air.
.

Sebab tu, bila kita pakai makeup remover Mary Kay ni..kita tak rasa berminyak dan melekit. .
.
Sharing with ❤️,
.
Dyla Syakila
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 🇲🇾 💋
.
#beautyconsultantmarykay #marykayampang #marykaylovers #marykayoriginal #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaammara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor

Ampang, Kuala Lumpur

0   2  

by @iamdylasyakila

Dyla nak share apa yg best 💓 ttg 'Makeup Remover Mary Kay' ni...
.
Kalau korang tengok dia ada 2 lapisan kan.
Lapisan atas untuk remove makeup yang waterproof.
.
Lapisan bawah untuk remove makeup yang bukan waterproof. "Untuk hasil yang terbaik korang boleh goncangkan sebelum pakai" . ..
.

Apa ingredients istimewa yang terdapat dalam "Makeup Remover Mary Kay" ni?

Ingredients dia adalah poloxamer.
.

Poloxamer ni sejenis polymer. Dia bertindak sebagai 'solubilizing agent' & dia soluble dlm air.
.

Sebab tu, bila kita pakai makeup remover Mary Kay ni..kita tak rasa berminyak dan melekit. .
.
Sharing with ❤️,
.
Dyla Syakila
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 🇲🇾 💋
.
#beautyconsultantmarykay #marykayampang #marykaylovers #marykayoriginal #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaammara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor

Ampang, Kuala Lumpur

0   2  

by @liliia_kyryliuk

🔺помічаю не тільки за собою❗️ ми так мало часу витрачаємо на спілкування з іншими, ніби живемо самі по собі, хоча розуміємо, який великий вплив мають людські взаємини на відчуття щастя та загалом на наше самопочуття.
ПОСМІШКА, СМІХ!!! 😁
ось , що потрібно!🧐
саме ці дві емоції роблять наші взаємини з іншими людьми теплішими🤗 та сприяють тіснішому контакту, як ми звикли говорити - спілкуванню « без напрягу»😬
ВИСНОВОК🔻
✔️не треба чогось особливого аби будь-де почуватись « як у своїй тарілці» та насолоджуватись спілкуванням будь з ким ( а особливо з важливими для вас людьми) , часто достатньо розслабитись та посміятись.
Посміхайтесь та заряджайте цим інших👻
💫 #liliia_post #rovnogram #dubno #pretty #stailista #emoji #emotions #girlboss #girl #ukr #girlukraine
#foto #fotogirl #girlforgirl #fotografia #fotografía #foto📷 #foto_naturel #fotoukraine #top_ukraine_girls @underground_dubno

Рівне

1   220  

by @kitchenaid.corelle.4u

FAKTA: Minyak dan lembapan adalah dua perkara yang berbeza. Kulit berminyak juga boleh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yang kering.
.
Agen pelembap dalam rangkaian penjagaan kulit Mary Kay adalah penting untuk membekalkan lembapan yang diperlukan oleh kulit. Sesetengah wanita mungkin memerlukan beberapa hydrasi tambahan pada waktu-waktu yang berlainan, dan itulah sebabnya Mary Kay menyediakan produk-produk yang dirumus khas untuk meningkatkan hidrasi kulit.
.
Faktor-faktor seperti suhu, kelembapan, usia dan hormon boleh menjejaskan keseimbangan lembapan kulit. Pakar-pakar mengesyorkan pelembapan optimum untuk semua jenis kulit agar kulit lebih lembut, lebih halus dan tampil lebih muda.
.
🌷 Oil-Free Hydrating Gel :
Gel yang ringan dan tanpa minyak ini boleh menjelmakan kecantikan kulit dengan memulihkan keseimbangan lembapannya.
.
MANFAAT & KEISTIMEWAAN
💕 Gel tidak berminyak ini diserap dengan mudah untuk menyejukkan dan menyegarkan kulit.
💕 Menghidrasi kulit sehingga 10 jam.
.
Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya,
.
.
FREE smple
FREE consultation

meh pm ezzah cepat .
Whatsapp 01110262119
Ezzah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincare

Shah Alam, Malaysia

0   7  

by @kitchenaid.corelle.4u

Who loves free gift?? 🙋🙋🙋OCTOBER PROMOTION !!
.
BUY TIMEWISE 3D SET
🎀 4-in-1 Cleanser
🎀 Day Cream SPF30 Broad Spectrum Sunscreen
🎀 Night Cream
🎀 Eye Cream
.
FREE!!
🎁 Timewise Moisture Renewing Softener
👛 Timewise 3D Skincare Pouch
.
Takutkan penuaan? Jangan risau. Dengan produk berkualiti seperti Mary Kay, usia hanya lah sekadar angka. Lets aging beautifully! 😍
.
Timewise 3D, sesuai untuk anda seawal usia 24 tahun. Jom jaga kulit dari penuaan awal. Bukan sahaja tegangkan kulit, malah pakej untuk cerahkan skin sekali. Kesan boleh dilihat seawal 4 minggu! WOW!😍
.
.
Nak pakai Mary Kay tapi budget? Jangan Ezzah ada cara!😘
FREE smple
FREE consultation

meh pm ezzah cepat .
Whatsapp 01110262119
Ezzah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincare


0   6  

by @nakoyanakoyi.mk

Transformasi Mary Kay!

Semua org inginkan kulit yg bersih dan sihat, yg bebas dri msalah dan cela. Dan itulah tugas kami.

Selalu jumpa cust2 yg hampir give up, yg sngt2 malu dgn pnampilan mereka, yg sentiasa mkn hti dgn teguran org luar, tp kami bntu mreka, guide mereka smpai kulit mreka kembali bersih dan sihat!

Tiada yg lebih bermakna selain ucapan terima kasih dri mreka bila mreka bjaya dptkan kulit idaman mereka.

Nak tahu apa yang sis ni pkai, set yang mana? Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm cepat .
.
Hana
0143695746
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand


0   4  

by @wansharah

Ramai org tak tahu yg SEL KULIT MATI tu penyebab KULIT KUSAM. Bukan sebab muka uollsss takde NUR😅. Lainkali jangan malas pakai MASKER tau!
.
.
Masker Botanical Mary Kay
.
. 🌸 Antara kelebihan amalan memakai MASKER BOTANICAL EFFECTS MARY KAY :- .
.
🍀 Membuang sel kulit mati
🍀 Menegangkan kulit
🍀 Meningkatkan elastik kulit
🍀 Membantu menghaluskan serta melembutkan kulit
🍀 Membaiki tona kulit 🍀 Menyamarkan kesan flex hitam
🍀 Mengatasi kulit kusam
🍀 Mampu merawat masalah JERAWAT
🍀 Mengawal MINYAK berlebihan pada wajah
🍀 Mengecilkan liang PORI
🍀 Meningkatkan keanjalan.
.
.
🌸 TERDAPAT DALAM TIGA PILIHAN .
.
💚 FORMULA 1 - Dry Skin ( Kulit kering + Sensitif ) ( MERAH * GATAL * PEDIH )
💚 FORMULA 2 - Normal Skin ( Kulit Normal )
💚 FORMULA 3 - Oily Skin ( Kulit Berminyak )
.
.
Nak pakai Mary Kay tapi budget? Jangan risau,sara ada cara!😘
🤩Nak FREE postage
🤩FREE smple
🤩FREE consultation

meh pm Sara
0126901983
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#


0   6  

by @mary.kay_terengganu

Harini dibah nak share dengan uolls semuaaa my fav blusher ever 😍 hehe color sangat cantik tau❤️❤️
.
Terdapat dua jenis warna yang mampu mengubah hari-hari anda:
.
1. Ripe Watermelon👉🏻 Merah jambu lembut dengan bedak pencerah rona mutiara.
.
2. Juicy Guava - Warna merjan yang mesra dengan bedak pencerah rona emas berkilau.
.
⚠️FAKTA MENARIK: Produk berasaskan mineral kini kian mendapat sambutan hangat
dalam industri kosmetik. Oleh kerana semakin ramai pengguna menitikberatkan gaya hidup sihat, penggunaan bahan-bahan bersumberkan tumbuhan atau mineral dalam makanan dan produk penjagaan diri semakin mendapat tempat di hati pengguna. Produk mineral makin popular dalam kosmetik kerana teksturnya yang ringan di
samping berkesan menyerlahkan seri dan kejelitaan kulit.
.
⚠️MANFAAT & KEISTIMEWAAN
✅Wajah kelihatan merah berseri/menghilangkan
kesuraman dan menambahkan warna kemerahan
yang tampak semula jadi pada wajah
✅Hasil solekan yang lebih menawan dengan
kepelbagaian pilihan warna
✅Litupan warna yang sempurna dan berkekalan
✅Tidak mudah luntur
✅Pemakaian yang tahan lebih lama
✅Berasaskan mineral
✅Mengandungi vitamin A, C, dan E untuk membantu melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kedutan
✅Menyerlahkan tulang pipi
✅Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garisgaris
halus pada wajah
✅Tekstur yang sungguh ringan
✅Halus dan licin bak sutera
✅Mudah digunakan, diadun dan diratakan.
.
Banyaknyee keistimewaan cheek color Mary Kay 😍 serius best dibah guna sgt puas hati and color dia sekali u letak terus melekat . Memang sangat high quality☺️😊 siapa nak skin consultation atau percuma skincare class dimana boleh cuba mary kay percuma sahaja ! boleh hubungi dibah tau 😘book your seat now ! Seronoknya ! 😍
.
Nak pakai Mary Kay tapi budget? Jangan risau,dibah ada cara!😘
Nak FREE postage
FREE smple
FREE consultation

meh pm dibah cepat .
Whatsapp 013.6827371
Dibah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#maryk


0   2  

by @dibah91mary.k

Harini dibah nak share dengan uolls semuaaa my fav blusher ever 😍 hehe color sangat cantik tau❤️❤️
.
Terdapat dua jenis warna yang mampu mengubah hari-hari anda:
.
1. Ripe Watermelon👉🏻 Merah jambu lembut dengan bedak pencerah rona mutiara.
.
2. Juicy Guava - Warna merjan yang mesra dengan bedak pencerah rona emas berkilau.
.
⚠️FAKTA MENARIK: Produk berasaskan mineral kini kian mendapat sambutan hangat
dalam industri kosmetik. Oleh kerana semakin ramai pengguna menitikberatkan gaya hidup sihat, penggunaan bahan-bahan bersumberkan tumbuhan atau mineral dalam makanan dan produk penjagaan diri semakin mendapat tempat di hati pengguna. Produk mineral makin popular dalam kosmetik kerana teksturnya yang ringan di
samping berkesan menyerlahkan seri dan kejelitaan kulit.
.
⚠️MANFAAT & KEISTIMEWAAN
✅Wajah kelihatan merah berseri/menghilangkan
kesuraman dan menambahkan warna kemerahan
yang tampak semula jadi pada wajah
✅Hasil solekan yang lebih menawan dengan
kepelbagaian pilihan warna
✅Litupan warna yang sempurna dan berkekalan
✅Tidak mudah luntur
✅Pemakaian yang tahan lebih lama
✅Berasaskan mineral
✅Mengandungi vitamin A, C, dan E untuk membantu melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kedutan
✅Menyerlahkan tulang pipi
✅Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garisgaris
halus pada wajah
✅Tekstur yang sungguh ringan
✅Halus dan licin bak sutera
✅Mudah digunakan, diadun dan diratakan.
.
Banyaknyee keistimewaan cheek color Mary Kay 😍 serius best dibah guna sgt puas hati and color dia sekali u letak terus melekat . Memang sangat high quality☺️😊 siapa nak skin consultation atau percuma skincare class dimana boleh cuba mary kay percuma sahaja ! boleh hubungi dibah tau 😘book your seat now ! Seronoknya ! 😍
.
Nak pakai Mary Kay tapi budget? Jangan risau,dibah ada cara!😘
Nak FREE postage
FREE smple
FREE consultation

meh pm dibah cepat .
Whatsapp 013.6827371
Dibah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#maryk


0   5  

by @kim_mk_beauty

Congrats SD Ida. 😘💕💕 seorang suri rumah tangga yang kini bergelar Sales Director Mary kay 💋💋 SD Siti zuraidah, seorang suri rumah tangga sepenuh masa dan mempunyai 6 orang anak, Yes! ENAM, yg setiap hari tanpa miss bangun jam 4.00 am... Yess! Baca betul-betul 4.00 a.m (pagi) dan habis kerja sbgai suri rumah sehingga jam 9 ke 10 malam... Uruskan hal ehwal rumah tangga, dari breakfast, ke lunch, ke dinner, amik hantar ke-enam2 org anak sekolah yg berlainan tempat dan waktu sekolah... dari sekolah rendah ke menengah, kebangsaan ke agama.. Begitulah rutin beliau setiap hari waktu persekolahan... itu belum lagi, tuisyen, koko, uruskan suami lagi, rumah lagi, pakaian, hal2 personal lagi... tak ter-list activiti2 seorang wanita suri-rumah tangga ni... penatkan?

Dan, pada masa yang sama, beliau juga seorang (Mary Kay) MK beauty consultant!! Yes! Bekerjaya! Conduct classes, team building, sharing knowledge, share career, personal work, dan lain2.. Dan skrg, Sebagai Independent Sales Director dalam MK!! So proud of her!! Jadi..., siapa kata wanita suri rumah yg anak ramai tak boleh bekerjaya??? Love always,
Kim | +60187788306
http://www.wasap.my/60187788306
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKaykajang #marykaykl #minaz #stailista #laraalana #bellaamara #organicskincare #freemakeup #freeskincare #ProdukMaryKay


0   3  

by @mary.kay_terengganu

Testimoni dari rakan Beauty Consultant , Sue Jamil.
.
Set Botanical Effect berasaskan bahan botani dan bahan yang dibenarkan sahaja 😍 formula yang sangat lembut untuk kulit yang sensitif . Semua peringkat umur boleh guna ! Jom dapatkan consultation daripada cik siti supaya uolss tak salah pilih set 😘.
.
Kulit wajah yang selama ni bertahun tahun rosak TIDAK BOLEH flawless atau licin dalam masa singkat 😔. Produk yang BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA , tak mampu beri kesan secepat & sepantas 7 hari / 3 hari . No no no.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
.
Nak pakai Mary Kay tapi budget? Jangan risau,dibah ada cara!😘
Nak FREE postage
FREE smple
FREE consultation

meh pm dibah cepat .
Whatsapp 013.6827371
Dibah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#


1   2  

by @dibah91mary.k

Testimoni dari rakan Beauty Consultant , Sue Jamil.
.
Set Botanical Effect berasaskan bahan botani dan bahan yang dibenarkan sahaja 😍 formula yang sangat lembut untuk kulit yang sensitif . Semua peringkat umur boleh guna ! Jom dapatkan consultation daripada cik siti supaya uolss tak salah pilih set 😘.
.
Kulit wajah yang selama ni bertahun tahun rosak TIDAK BOLEH flawless atau licin dalam masa singkat 😔. Produk yang BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA , tak mampu beri kesan secepat & sepantas 7 hari / 3 hari . No no no.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
.
Nak pakai Mary Kay tapi budget? Jangan risau,dibah ada cara!😘
Nak FREE postage
FREE smple
FREE consultation

meh pm dibah cepat .
Whatsapp 013.6827371
Dibah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#


0   3  

by @fifi_faizah_fuyoo_

SIA vs encik DIRECTOR @khanmancung .
.
Drama SPLIT #astroceria
Slesai utk hari ni...klau rajin pulun lagi
Nak makan kena keja...
.
.
#dramaSPLIT
#astroceria
#freelancetalent
#freelancemodelling
#finalisStailistanexttopmodel #stailista @stailista.by.anwarrazali
#photoshoot
#photography
#acting
#anakseni


1   29  

by @fifi_faizah_fuyoo_

SIA & MARYAM vs FUYOO & SARA ALI
#dramaSPLIT
.
.
Drama SPLIT #astroceria
Slesai utk hari ni...klau rajin pulun lagi
Nak makan kena keja...
.
.
#dramaSPLIT
#astroceria
#freelancetalent
#freelancemodelling
#finalisStailistanexttopmodel #stailista @stailista.by.anwarrazali
#photoshoot
#photography
#acting
#anakseni


0   19  

by @haxirah4lwi

OFF 15%
.
.
💖 Intense Moisturizing Cream 🌷 Menjadikan kulit anda berasa dihidrat sehingga 10jam krn ia menyeduh kulit anda dgn ekstrak marin, vit E dan mineral 🌷membantu menyuburkan kulit. 🌷Sesuai utk kulit kering
.

#lipstickmarykay
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #marykayganu #marykayterengganu #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykayseremban #marykayusim #marykayuia #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #skincare#zulariffin


0   4  

by @mknajwa.kl

Ramai tegur suka tengok skin najwa sekarang...beza sgt dari dulu. 🙈😻
.
Alhamdulillah, thank youuu to Mary Kay 😘😘
.
And najwa happy nak share dengan semua wanita di luar sana yang nak dapatkan skin yang sihat dengan produk yang selamat. ❤
.
Nak sembang2 dengan najwa tentang produk marykay, apa yang sesuai utk skin anda, nak pakai item yang mana dulu, bajet berapa, dont worry...najwa boleh bantu 🤗
.
Whatsapp 0188701229
Najwa
Beauty consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykayselangor #marykayjohor #marykaykl #marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaylabuan #marykayselangor #beautyconsultantmarykay #kerjayamarykay #beautyconsultantmarykay #jerawat #jeragat #kulit #marykaytop5globalskincarebrand


0   8  

by @fieza_maryk_

Good evening semua!!. 🌹
.
Thank you so much for my client yang membeli dari fieza ❤. Thank you kerana memilih fieza sebagai Beauty Consultant ampa! ❤ I Love You All's !.
.
.
Jerawat?
Jeragat?
Kulit berminyak atau kering
Fieza akan bantu ampa. .
.
.
Nak free postage 💞 free smple 💞 free consultation 💞 pm fieza
Whatsapp 0174746160
Fieza
Beauty Consultant
Mary Kay 🇲🇾.
.
.
#marykay#marykayproduk
#marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #aesthetic #kulitsihat #kulitcantik #marykayperlis #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykl #stailista #jomcantik #marykaytimewise3d #marykaymysg #jomtry #student #nakcantikcarisaya #nakcantikkenarajin


0   7  

by @merikay.zara

Serum Vitamin C yang best sangat!
.
Improve your skin a lot.😍
.
@themalaysianwomensweekly
・・・
Use the goodness of vitamin C to protect your skin from free radicals with Mary Kay TimeWise Replenishing Serum+C, our Editors' Pick for Best Anti-Ageing Essence in the HER Beauty Awards 2018.
.
♥️, Fatin
📲 0173595691
Your Beauty Consultant


3   11  

by @wansharah

Untuk yang nak hilangkan parut-parut lekuk,set microdermabrasion ni sangat membantu tau! 🙃🙂😊 Perubahan ketara !😍👍🏻.
.
.
Set Timewise Microdermabrasion + Serum C 😄😃
.
Masalah bekas jerawat berlubang & Pori besar ? Ada penyelesaiannya 😍.
.
Masalah bekas jerawat berlubang selalunya berpunca daripada jerawat yang besar dan meninggalkan kesan kan ? Dan ia perlukan rawatan khusus untuk kembalikan tekstur kulit yang lebih rata dan halus.
.
.
Dalam set ni ada 2 jenis produk je...
.
1)Microdermabrasion refine 😍.
Pencuci yg bukan macam pencuci biasa dan bukan macam scrub biasa...Ianya khusus dan istimewa untuk sesiapa yang ada parut jerawat yg lekuk2 dan lubang dalam2 tu.
Microdermabrasion refine ni Merawat kulit dengan pengelupasan yg lembut. Ia untuk mengurangkan penampilan garis halus, parut2 lekuk dan dalam.
.
2)PORE MINIMIZER
Bertindak sbg serum yang dapat Mengetatkan penampilan pori2 kulit...Menentang penampilan pori2 yang ketara... Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah.Menambahbaik teksture kulit yang berparut...Seterusnya Kulit nampak lebih muda

Mary Kay adalah International product yg ada research & development dijalankan bertahun2 , bukan rebranding Product Okies 😘 dan bahan utama yang digunakan adalah daripada bahan botani 1st gred bahan botani yang berkualiti.
.
🌸Pilihlah yang Terbaik untuk skin uolss🌸.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm Sara cepat .

Sara
Whatsapp 0126901983
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam#kuis#marykaycheras#nightsolution#jerawat#jeragat#parut#marykaybeautyconsultant#trustedbc


1   3  

by @wansharah

Haloooo .. Sape kate kulit berminyak tak perlukan pelembap? No no no tau! Moisturizer is a MUST ya sayang-sayang😗😘. Dalam Mary Kay,ni contoh pelembap untuk skin berminyak tau! 👇

FAKTA: Minyak dan lembapan adalah dua perkara yang berbeza. Kulit berminyak juga boleh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yang kering.
.
Agen pelembap dalam rangkaian penjagaan kulit Mary Kay adalah penting untuk membekalkan lembapan yang diperlukan oleh kulit. Sesetengah wanita mungkin memerlukan beberapa hydrasi tambahan pada waktu-waktu yang berlainan, dan itulah sebabnya Mary Kay menyediakan produk-produk yang dirumus khas untuk meningkatkan hidrasi kulit.
.
Faktor-faktor seperti suhu, kelembapan, usia dan hormon boleh menjejaskan keseimbangan lembapan kulit. Pakar-pakar mengesyorkan pelembapan optimum untuk semua jenis kulit agar kulit lebih lembut, lebih halus dan tampil lebih muda.
.
🌷 Oil-Free Hydrating Gel :
Gel yang ringan dan tanpa minyak ini boleh menjelmakan kecantikan kulit dengan memulihkan keseimbangan lembapannya.
.
MANFAAT & KEISTIMEWAAN
💕 Gel tidak berminyak ini diserap dengan mudah untuk menyejukkan dan menyegarkan kulit.
💕 Menghidrasi kulit sehingga 10 jam.
.
Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya,
.
.
Nak FREE postage
FREE smple
FREE consultation

meh pm Sara cepat .

Sara
Whatsapp 0126901983
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykayselangor#marykayjohor#marykaykl#marykayuniversitishahalam #marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincarebrand


0   4  

by @merikay.zara

Please refer highlight untuk OCTOBER PINK SALE.
.
Kak Merikay dah save situ untuk korang jamu mata okeh.
.
15% OFF!
.
Better korang grab sekarang since ada yang dah out of stock omaigod! 😱
.
Anything just wassap me okay for better deals! 😍
.
♥️, Fatin
📲 0173595691
Your Beauty Consultant


4   23  

by @tirah_abdullah

Sisterhood Mary Kay, new director education 😘😍


1   21  

by @tirah_abdullah

Di Mary Kay kami tak pernah berhenti belajar, semua education yg disediakan FREE. 😍😘


2   11  

by @azhani_maryky

Morning uolllss.. Masalah jeragat , pigmentasi yang teruk ? 😱 jom rawat tanpa mengelupas & tanpa bahan kimia merbahaya 🤗.
.
Satu satunya Set Mary Kay Made In Korea ! 😍💕 teknologi yang lebih canggih bagi menghasilkan produk yang BERKUALITI & SELAMAT 😊💕.
.
Nak cerah ? JANGAN AMBIL JALAN SINGKAT, seriously uolss akan menyesal macam Hani dulu.
.
Dalam dunia ni sebenarnya banyak produk bagus. Salah satunya adalah Mary Kay. Tapi yang buat hasilnya cantik bukan sebab produk semata-mata. Sebab sikap sabar tu tinggi dn consistent.
.
.
NEW MELACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drpd: .
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm Hani laju2 .

Whatsapp 0175886867
Sharing with love💞💞💞
Hani
0175886867
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likesfromme#marykaysabah#marykaybest#marykayno5#marykaykedah#marykayterengganu#marykaypenang#marykaykedah#marykayseremban#beautyconsultant#malaysia#sideincome#student#marykaymalaysia#marykaybest#melacepserum#marykayterengganu


0   4