#susu

Instagram photos and videos

by @duygu.limani

😯😶 @duygu.limani ✒©™
@axin.muzik ❣🌹
.
.
Paylaşımı gördüğün saati yaz ⭐
Sevdiğin birini etiketle❤
@strane.de ✒™®
@axin.video 💙😍
@esmer_rozerin.21
@dem.medya
@elyam_sterkk
@dem.muzik
.
.
.
Daha fazlası için
Keşfeten gelenler takip etmeyi unutmayın @duygu.limani 👈
_________________________________
_________________________
#duygulimani#halay#sevgi#sevda#askbisahist#boy#bokep#bokepindo#ngentot#ngentotcewek#memek#tokes#toket#toketbesar#videobokep#videongentot#videomemek#videomesum#igo#cewek#ceweknakal#cewekbugil#bokepvideo#lfl#susu#toketgede#toketmontok#ngewe#abgmesum#abgngentot


1   10  

by @library_susu

Доброе утро! ☕

А знаете ли вы, что в средневековых публичных библиотеках Европы книги были прикованы к стене длинной цепью. Можно было снять издание с полки и почитать прямо на месте, но унести его с собой было невозможно. Эта традиция просуществовала до XVIII века!

В нашей библиотеке книги не прикованы к стенам цепями, приходите, читайте и берите с собой 😉📚 Отличного всем дня! 🙌

South Ural State University

2   12  

by @kilau.promil2

-
Kehadiran anak ini akan melengkapi keluarga kita. Kehadirannya akan menjadi berkah yg luar biasa baik bagi orang tua maupun sanak saudaranya.

Terus ikhtiar, do'a dan tawakkal. Serahkan dg sabar, ikhlas semua usaha dan ikhtiar kita pada Allah semata. Semua dan perjuanganmu, sebiji zarrah pun bernilai di mata Allah
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔ contact person ✔ W/A : 085875152411
-
@raffinagita1717
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92 .
.
.
.
.
#sayur #buah #makanan #instafood #food #sehat #masak #herbal #diet #vegetables #sayurasem #sushi #ikan #vegetarian #susu #homemade #makan #indonesia #greentea #baso #indonesianfood #makanenak #nasipadang #cumi #otakotak #icecream #ayamgeprek #coklat #donat #pekpek


1   8  

by @wayuukiss

#Reviews_From_Customers “ we love premium quality” #susuaccessories Thank for all your kindness
Unique style by #WayuuKiss
FB ➡️ WayuuKiss
Line ➡️ @wayuukiss ( มี@นำหน้าค่ะ)
IG ➡️ wayuukiss
<<accept credit card >>
#wayuukiss #wayuubag #กระเป๋าพลอยเฌอมาลย์ #colombia #bagcolombia #กระเป๋าwayuu #premiumwayuu #importthailand #summerbag #handicraft #handmade #wayuupeople #wayuutribe #กระเป๋าวายูพร้อมส่ง #กระเป๋าถักวายู #กระเป๋าวายู #กระเป๋าโคลัมเบีย #clutch #chicclutch #bohemian #คลัชน่ารัก #บิกินนี่ #pompom #wayuupremium #premiumquality #susu #susuaccessories


0   0  

by @__k_e_j_a__

Roj baş
Günaydın hayırlı Sabahlar 🙇🍃🍂🍃 . .
@__k_e_j_a__👈daha fazlası icin takip etmeyi unutmayin😎☝ @__k_e_j_a__👈size öneri sayfamizdir 👍
Kesfeten gelen dostlarımız takip edelim sayfamizi lütfen takip 🙏
.
#govend #azadi  #halay #komedi "
"
"
"
#bisahits #bokep #bokepindo #bokepindo #ngentot #ngentotcewek #memek #toketbesar #videobokep #videongentot #videomemek #videomesum #igo #ceweknakal #cewekbugil #bokepvideo #lfl #susu #toketgede #toketmontok #ngewe #abgmesum #abgngentot #abgbugil #crazy #crossfit #creative
.


2   18  

by @rezqi_coway

NAK PASANG COWAY TANPA BAYAR REGISTER ?? MEH PM SY TUNJUKKAN CARA..!! Normal Price RM108....Tapi *NEOPROMO* sekarang hanya RM85 je sebulan Kena pasang SEKARANG NI !!! Sebab 👇🏻👇🏻 Ape murahnya😱
Ape 3 suhu biar betull😱
Ape tangki 5.8 liter😱 👉 FREE REGISTER (JIMAT RM200) 😱
👉 FREE HANTAR & PSANG KE RUMAH 😱
👉 FREE WARRANTY 5 THUN 😱
👉 FREE SERVIS 5 THUN 😭
👉 FREE TUKAR FILTER 😍

Sy nak 5 org shaja..stok terhad !!!!! Pm cepat2 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 wasap.my/60193796314/NEOPROMO

#neo #penapissair #penapisudara #udarasegar #airbatu #cowayneo #coway #mudah #murah #cepat #susu #coway


0   0  

by @mamadil.selangor.official

JOM SINGGAH SINI❤️ Dapatkan combo MELETOP ni uols❤️ Nak cantik luar dan dalam whatsapp teha

Tehaa akan bantu uols ok!

Whatsapp Teha : 0179305341
.
U want more feedback? Just click #testimonimamadil and #mamadilfeedback

#mamadil
#mamadilselangor
#bisnesonline
#outfit
#coaching
#susukurma
#habbatussauda
#madu
#ekzema
#malaysia
#brunei
#singapore
#sarawak
#sabah
#klcc
#susu
#coklat
#alienaventure
#instagood
#instafamousmalaysia


0   12  

by @ksgroupindonesia

Susu memang enak.. Apalagi Susu Nulla Lac dengan banyak rasa yang enak-enak di jamin nggak akan bikin kamu bosen minum susu... #odairymilk #oleholehbandung #sususapi #susukekinian #sususegar #sususehat #susuenak #susumurni #susumurnibandung #susu #minumanbdg #minumansehat #milk #nullalac


0   3  

by @nadwafbt

SANGAT UNTUNG LAGI MENJIMATKAN bila Anak dapat Khasiat Susu EXTRA Khasiat Makanan Sunnah nih :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Susu Kambing Sunnah Barkat dengan
Extract 7 Makanan Sunnah seperti Madu, Habbatussauda, Kismis, Kurma, Delima, Saffron dan Tin

3 pilihan perasa
~ Perisa Asli - RM28.90
~ Perisa Coklat - RM29.90
~ Perisa Asli Tanpa Gula - RM40.90
.
Pembelian 3 pek ke atas harga lagi kurang ya ibu ibu👱‍♀🤱🤰🙋‍♀😘. .
*Pembelian 6 ke atas kami tanggung postage.
.
*COD area JITRA, CHANGLOON, ALOR SETAR & sekitar yang termampu*
.
Nak menempah sebelom stock susu anak habis?
.
Klik link wasap kami ni segera. .
http://wa.me/60137192379?text=eN88-NakOrder%20SusuKambing%20
.
atau tinggal NO TEPON untuk kami wasap semula.
.
#sisgunasisjual #susu #susukambing #sususunnah #susuberkhasiat #susukambingori #oriplus #ejendropshipwanted


0   0  

by @2ll_mjn00n

‏⠀⠀
ٰ "ععَللممؤھَ ء :
- قلبي علئ طإريك زاد ﺎشتيإقهۃ ه ‏ٓ.ءٰ⠀
‏ㅤ ⠀
‏⠀⠀⠀
‏⠀⠀⠀⠀⠀⠀
‏⠀
‏⠀⠀⠀⠀⠀ ㅤ
‏ㅤㅤ ⠀⠀⠀
‏⠀⠀⠀
‏ㅤ
‏ㅤ
‏ㅤ ⠀ ⠀
‏⠀⠀
‏⠀ ‏⠀
‏⠀ ‏⠀⠀
‏⠀
‏⠀
‏⠀⠀⠀⠀⠀ ‏
‏⠀⠀
‏⠀⠀
‏⠀
‏⠀
‏⠀
‏⠀⠀ ⠀⠀
‏⠀⠀
‏⠀⠀ ‏⠀‏⠀‏⠀‏⠀‏⠀‏⠀‏⠀‏⠀‏⠀
‏⠀
‏⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀
‏⠀⠀
‏⠀⠀#تصميمي #goyanghot #goyanganhot #pan #tat #bokep #abg #sangeberat #saugek #ngewe #abgmesum #goyanghaikturun #memekbasah #memekbecek #susu #seksigiyim #memekkontol #memeksempit #cewek #cewekbugil #abgbugil #ngentot #ngentotcewek #ewe #ewean #sèx #masturbator #mastürbasyon #buathgocok #abg #شكد_متعلق_اردهم
‏⠀
‏⠀
‏ㅤ ㅤ ⠀
‏ㅤ
‏ㅤ
‏⠀
‏⠀⠀⠀⠀⠀‏ ⠀
‏ㅤ ㅤ

Eilat, Israel

4   93  

by @omar_abo_dhl

سسالخيراات♥😻ءء ⠀⠀⠀

ㅤ ⠀
⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀ ㅤ
ㅤㅤ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀


ㅤ ⠀ ⠀
⠀⠀
⠀ ‏⠀
‏⠀ ‏⠀⠀
‏⠀
‏⠀
‏⠀⠀⠀⠀⠀ آبششركَمـ ما عمريَء حبيتَء شي وفرحتَء فيهہ🥀✨ء
‏⠀
‏⠀⠀
‏⠀⠀
‏⠀


⠀⠀ ⠀⠀
⠀⠀
⠀⠀ ‏⠀‏⠀‏⠀‏⠀‏⠀‏⠀‏⠀‏⠀‏⠀
‏⠀
⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀
‏⠀⠀
‏⠀⠀#تصميمي #goyanghot #goyanganhot #pan #tat #bokep #abg #sangeberat #saugek #ngewe #abgmesum #goyanghaikturun #memekbasah #memekbecek #susu #seksigiyim #memekkontol #memeksempit #cewek #cewekbugil #abgbugil #ngentot #ngentotcewek #ewe #ewean #sèx #masturbator #mastürbasyon #buathgocok #abg #شكد_متعلق_اردهم
‏⠀

ㅤ ㅤ ⠀



⠀⠀⠀⠀⠀‏ ⠀
ㅤ ㅤ


0   9  

by @cikniey_masni

SUSU LAWVA

Ramai yg duk pm tanya pasal susu lawva ni.
🤗
Susu lawva ni bukan setakat boleh putihkan kulit saja , malah dapat mengurangkan berat badan dan menambahkan tenaga kita seharian.

Nak kulit putih bersih gebu gebass macam artis mai pakat minum susu lawva ni.
Murah ja harga mampu milik !!!! Www.wasap.my/60145022746/naksusu

#susu
#susulawva
#cantikalami #kurussihat #putihgebu #cantikluardalam


0   0  

by @miena_mkd.vco

Kebaikan Minyak Kelapa Dara ( VCO ) ✔ Mencantikkan Kulit
✔ Merawat Stretchmarks
✔ Merawat Masalah Diabetis
✔ Mencerahkan bagian kulit yang gelap
✔ Melawaskan pembuangan air kecil dan besar
✔ Melindungi tubuh dari risiko kanser sakit jantung, tekanan darah tinggi, kolestrol berlebihan dll
✔ Menstabilkan kitaran haid dan hormon
✔ Merawat Parut Secara Semulajadi
✔ Memusnahkan virus,kulat,bakteria (keracunan makanan)
✔ Memudahkan proses bersalin normal ✔ Mengurangkan masalah sembelit
✔ Mengurangkan masalah senggugut
✔ Mengurangkan Masalah Morning Sickness
✔ Mengurangkan masalah sakit gigi
✔ Menguatkan gigi dan tulang, melindungi diri dari serangan osteoporosis
✔ Membantu mengurangkan berat badan dan meningkatkan metabolisme
✔ Mengekalkan kelembapan kulit, menjauhi kekeringan dan menyebabkan kulit anjal
✔ Sangat bagus untuk masalah jerawat,memudarkan jeragat serta parut-parut lama
✔ Membekalkan tenaga segera
✔ Mengembalikan Kedudukan Bayi Songsang
✔ Mengelakkan Keguguran Janin 1st Trimester▸▸▸▸▸▸

Kulim

3   9  

by @susualmond_drinking

.
Haloo Mommies...
Lagi butuh banget booster asi??
Udah nyobain berbagai booster ASI tapi blm ada hasil, yang ada malah mual karena rasanya yg eneg...
Mau coba yg beda tapi hasil maksimal??
Yuuuukkk deh cobain asibooster dari @susualmond_drinking . SUSU ALMOND (Sumond) yang PURE 100% ALMOND ASLI tanpa ada tambahan susu sapi Mom. Jadi aman juga buat bayi yang alergi susu sapi.
.
.
Kemasannya yg higienis, baik kaleng maupun sachet, tidak mengurangi kandungan nutrisi susu almond sama sekali. Kandungan tetap terjaga.
Tersedia varian rasa:
* Original
* Vanilla
* Chocolate
* Strawberry
* Taro
* Oreo
* Red velvet
* Matcha
.
.
.
Info pemesanan
WA 0895349885196
.
.
#susualmond #susualmondsurabaya #kacangalmond #sususehat #susu # #boosterasi #asibooster #susualmondjkt #susualmondbogor #susualmondbekasi #susualmonddepok #susualmondbandung #susualmondtangerang #almondmilkjakarta #. #susualmondkarawang #susualmondmedan #busui #susualmondriau #semangatasi #pejuangasi #asix #susualmondbubuk #ibumenyusui #susualmondbali #susualmondbandung #almondasli #susuenak #minumanenak #banjirasi


6   23  

by @agen_mesin

Mesin Pembuat Susu Kacang Kedelai Otomatis

Mesin ini mampu menggiling kacang kedelai dan memasaknya langsung dalam mesin hingga menghasilkan susu Kacang Kedelai yg lezat dengan kapasitas 40L setiap 30 menitnya.
Dilengkapi dengan fitur sistem presto dan water-lacked protection yg membuat mesin ini aman untuk digunakan sebagai investasi bisnis susu kedelai anda.
Mesin ini juga terbuat dari bahan stainless steel sehingga mesin dapat dibersihkan dan menjaga susu kedelai yg anda hasilkan tetap higienis.

Info lengkap bisa hub kami di
📱Telp/ wa 081333555761 (marketing)
Jl h Abdul Majid no 107b pakis malang

#mesinsusukedelai#susukedelai#otomatis#mesinsusu#mesinmurah#mesinimport#mesinsusukedelaiotomatis#garudamesin#machinery#agenmesin#jualmesin#tokomesin#pusatmesin#mesinmalang#mesinusaha#mesintepatguna#mesinotomatis#susu#kedelai#mesinpembuatsusu#mesinminuman


0   5  

by @sagitawulandari2511

Susu BMT PHP untuk bayi 0-6bulan, 800gram baru 280rb. Gendongan hipseat carrier dialogue denim lengkap 350rb. Hanya melayani transaksi lewat shopee no cod no transfer rek pribadi. Suka ketipu sama yang beli 😂

#susu#susuformula#susuformulabayi#bmtphp#susubmt#susubmtmorinaga#gendonganbayi#gendonganhipseat#gendonganbayimodern#hipseat#hipseatcarrier#gendonganhipseatdialogue#dialogue

Surabaya, Indonesia

0   1