#transportation

Instagram photos and videos

by @lottitour.jp

イタリア🇮🇹フィレンツェも良心的なドライバーと契約しています。斜塔で有名なピサやルッカ、キャンティやシエナ、サンジミニャーノなど定番や、秋のトスカーナ観光、ザ・モールやプラダアウトレットなど手配させて頂いております。#イタリア #フィレンツェ #プラダ #ザモール #アウトレット #italy #italia #travel #firenze #toscana #florence #travel #siena #pisa #chianti #seetheworld #transfer #transportation #outlet #themall #prada #space #pradaspace #seetheworld

Florence, Italy

0   1  

by @avelar_services_inc

We are looking for Owner Operator that willing to pull from the ports and railways. We drivers with TWIC card and and at least 2 years experience. We pay on a load basis not percentage. We pay so that you make a good check every week.

Driver Requirements: * 24 MONTHS EXPERIENCE * 23 years of age
* CDL-A License
* Pass a Drug Screen and DOT Physical

Documents Required:
* Medical Examiners Certificate * Copy of Drivers License
* Copy of Social Security Card
* Copy of Valid Registration.
#truck #freightliner #dmv #bigrig #m3 #m4 #transportation #logistics #trucking #permits #ports #losangeles #california #fmsca #classA #truckdrivers #hiring #owneroperator #letsgosomewhere #lomitacalifornia #adventure #instagram #bmwmrepost

Harbor, Wilmington, California

0   3  

by @tiltranchi

TILT(The Institute of Logistics and Transportation) is basically an institute for #logistics and #transportation which also provide courses related to #warehouse management, supply chain management and operational management on the other hand it also provide HR consultancy services.
If you owns a business and you are looking for trained professionals then we are your only best choice. We will provide you the best trained professionals that suits your need and gonna help you achieve your business goals. And for this TILT is not going to charge you any fee. All these process is free of cost. ————————————————————
#hr#hrconsultant#3pl#2pl#4pl#supplychainmanagement#supplychain#supplyanddemand#warehousemanagement#jobs#jobsearch#jobshiring

RaNcHI ThE hEaRt Of JHaRkhAND

0   4  

by @bubueataway

22.09.18.
🚁🎉😍🚁.
.
.
ALHAMDULILLAH ❤️.
ALLAH MAHA BAIK!
.
Siapa yang menduga kalo aku tiba-tiba bisa keliling Jakarta naik helikopter dari @helicityindonesia 🎉.
Gak nyangka mendadak bisa tiba-tiba jadi berasa #CrazyRichAsians / #CrazyRichJakartan sesaat 🤣.
Iniii pengalaman pertama aku naik helikopter keliling Jakarta 15 menit dari pancoran - kuningan - pramuka - pulomas - ancol - grogol - senayan - pancoran lagi dengan hadiah dari @helicityindonesia yang helikopternya super kece, bersih, dingin intinya nyamaaan!
Apalagi dikemudikan oleh pilot canggih yang bikin selama flight dan landing itu smooth banget, bener-bener nyaman 😍.
.
Terima kasih @helicityindonesia udah bikin hidup aku semakin berwarna🌈.
Terima kasih untuk segala kesempatan dan merchandise-nya pastinya❤️.
Semoga semakin sukses 😆.
.
🚁📹 video ada di highlight insta stories yaaa!
.
.
Ps :
Berbaik prasangka-lah selalu kepada Tuhan.
Dikala dia memberikan ujian, cobaan dan kebahagiaan. Dikala senang dan sedih.
Karena Tuhan tidak pernah memberikan ujian melebihi kemampuan umatnya, dan setiap yang terjadi pasti ada hikmah dibelakangnya & akan menghasilkan sesuatu yang manis jika kita kuat, berusaha, berdoa dan selalu berbuat baik kepada sesama 😊.
.
.
#helicityindonesia #helicopter #helicopterride #helicity #helikopter #helikopterindonesia #blessed #bubuageng #bubushortgetaway #kelilingjakarta #jakarta #citytour #flying #publictransportation #transportation #flywithstyle

Jakarta, Indonesia

0   4  

by @mitsubishifuso.id

Melakukan perjalanan antar kota dengan Colt Diesel FE71 L BC NC menjadi lebih nyaman dan aman karena mempunyai desain suspensi yang meredam getaran. Informasi lengkap, bisa Sahabat Fuso cek pada link di bio instagram. 👍🏼⚙️🕶

#fuso #mitsubishifuso #mitsubishifusoindonesia #mitsubishifusocanter #transportation #engine #andalanbisnissejati #coltdiesel #canter #bus #suspension


1   21  

by @bubueataway

22.09.18.
🚁🎉😍🚁.
.
.
ALHAMDULILLAH ❤️.
ALLAH MAHA BAIK!
.
Siapa yang menduga kalo aku tiba-tiba bisa keliling Jakarta naik helikopter dari @helicityindonesia 🎉.
Gak nyangka mendadak bisa tiba-tiba jadi berasa #CrazyRichAsians / #CrazyRichJakartan sesaat 🤣.
Iniii pengalaman pertama aku naik helikopter keliling Jakarta 15 menit dari pancoran - kuningan - pramuka - pulomas - ancol - grogol - senayan - pancoran lagi dengan hadiah dari @helicityindonesia yang helikopternya super kece, bersih, dingin intinya nyamaaan!
Apalagi dikemudikan oleh pilot canggih yang bikin selama flight dan landing itu smooth banget, bener-bener nyaman 😍.
.
Terima kasih @helicityindonesia udah bikin hidup aku semakin berwarna🌈.
Terima kasih untuk segala kesempatan dan merchandise-nya pastinya❤️.
Semoga semakin sukses 😆.
.
🚁📹 video ada di highlight insta stories yaaa!
.
.
Ps :
Berbaik prasangka-lah selalu kepada Tuhan.
Dikala dia memberikan ujian, cobaan dan kebahagiaan. Dikala senang dan sedih.
Karena Tuhan tidak pernah memberikan ujian melebihi kemampuan umatnya, dan setiap yang terjadi pasti ada hikmah dibelakangnya & akan menghasilkan sesuatu yang manis jika kita kuat, berusaha, berdoa dan selalu berbuat baik kepada sesama 😊.
.
.
#helicityindonesia #helicopter #helicopterride #helicity #helikopter #helikopterindonesia #blessed #bubuageng #bubushortgetaway #kelilingjakarta #jakarta #citytour #flying #publictransportation #transportation #flywithstyle

Jakarta, Indonesia

0   2  

by @official_kraveler

We've talked about taxi in Korea in previous posts. Now we will introduce you to a special type of taxi you can see here. Water taxi is one of the common taxis in Korea. The most popular taxi ride is from Yeouido to Jamsil Hangang parks, which costs 5000W per person. During the trip, you can enjoy the charming beauty of Han River, soak in the warm sunshine of the sunset, and especially watch the Banpo Bridge Rainbow Fountain show in a close distance. It’s an interesting means of transportation that you will not want to skip when visiting Korean.

Check our reviews here!
https://www.kraveler.com/water-taxi-615-13003.html

#Korea #Travel #Taxi #Transportation #WaterTaxi


0   2  

by @kermittesoro

Ich fahre nach Berlin. Ich bin aufgeregt, fühle mich aber krank.

Amsterdam, Netherlands

2   68  

by @bmoshavercom

DDP : ترخیص كالا برای ورود بعهده فروشنده می باشد. (تحویل كالا در انبار خریدار یا گمرك مقصد و پرداخت تمام حقوق و عوارض مربوطه)

www.bmoshaver.com

#ddp#delivery_duty_paid#transportation#bmoshaver#بیمشاور


0   1  

by @mafiamandeer_

✔️ Follow us (@mafiamandeer_) for more !
use hashtag 👉 #mafiamandeer_ and Tag Posts 📲
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Keep Supporting ✌️#mafiamandeer_
Dm Stylish Pics & Videos 📥📩
⠀ ⠀
#chandigarh #amritsar #ludhiana #patiala #punjab #jattizm #citco #mohali#jatt#life #people #transportation #music #punjab #petland#sardari


2   150  

by @jenjohnson027

Car encounters of the wrong kind for these bikes these downtown Amsterdam bikes! #amsterdam #bikes #biking #bicycle #artinstallation #transportation #golden #car #lookout #headsup


0   14