#ukm2018

Instagram photos and videos

by @norfaizahabdul

Mak melepas lah lazada sale sbbkn bdk nih...😂 Dulu brdukong brtimang, Alhamdulillah skrang brjaya smpi konvo... Setinggi tahniah buat anak sedaraku, Kak Ngah🤩👍👏 Jadik ler mak melaram kjp pakei jubah konvo 🤣

#UKM2018

11  

by @dyeanadain

Banyak kisah atau cerita disebalik Blok 2 yang telah ditinggal lama tak berpenghuni🏚🍃 Blok yang usang banyak kisahnya hingga menjadi mistikal 🔮

Jawapan disebalik setiap kisah itu akan dirungkai pada :- 16, 17, 18 November 2018

8.30PM - 12AM

Sama sama kita terokai mustika mistikal ritualistik SERAM.. Jumpa anda disana!! 🏚🍃
#kolejkerismas #KKM #ukm2018

171  

by @husnahamran_

Thank you Kaklong sudi bawak Ziyad datang konvo😘

Thank you Abanglong bagi Kaklong ikut kami walaupun abang kena kerja😁

One of my wishlist nak Ziyad ada time konvo.

Terima Kasih sayang Makngah, sian dia kena berpanas😘
.
.

Anak sedara i ni memang pandai bab bab candid bila bergambar 😚, mak sedara dia kayu sikit.

Please execuse my face yang makeup cair tu..hahaha.. Berejam dalam dewan keluar² matahari tegak atas kepala😅

#mylove
#ukmkonvokesyenke46
#konvoukm2018
#alumniUKM
#ukm2018
#eleveneleven
#sidang2
#ftsm
#graduanukm
#graduanftsm
#husnaofficiallygraduated

104  

by @husnahamran_

Terima Kasih sudi berpanas dan berhimpit dalam kereta😆 untuk meraikan hari saya.😘
.
. #ukmkonvokesyenke46
#konvoukm2018
#ukm2018
#eleveneleven
#sidang2
#ftsm
#graduanukm
#graduanftsm
#husnaofficiallygraduated

124  

by @husnahamran_

Ayah, i know you are the most happiest man in the world today.

Eventhough ayah tak cakap, tapi Una nampak melalui kelakuan tu.

Ayah bukan jenis yang tunjuk kasih sayang melalui perkataan, tapi melalui perbuatan.

Terima kasih banyak untuk semua yang ayah buat untuk Una.

Ayah selalu je datang bila Una sedih or ada masalah kat UKM.
If something bad happend, mesti tuptup ayah call cakap "jom keluar makan", "jom ayah ada kat ukm ni".
Bila jumpa ayah, seperti magic all pain are gone.
Una tak tahu Una mampu atau tak survive kalau takde ayah.

Una tahu Una takkan mampu balas semua tu sampai bila².

Una minta maaf kalau tak mampu nak realisasikan impian ayah nak Una kerja bagus.

I dont know my future yet, but ill try my best to make it happend.

Una bersyukur Ayah dan Ibu ada masa hari penting ni.

And i always pray for you and ibu.

This is for you and ibu.

You are always be my hero.
I love you😘

Terima Kasih Allah untuk nikmat yang tak ternilai ini.

Love,
Kakngah .
.
*shutt 🙊 jangan bagitau ayah, sebab anak ayah ni sejenis hati tisu tapi tak nak ayah nampak 😁

#ukmkonvokesyenke46
#konvoukm2018
#ukm2018
#eleveneleven
#sidang2
#ftsm
#graduanukm
#graduanftsm
#husnaofficiallygraduated

125  

by @dinie_eiza

A big thank you to my parents, Mr. Zulkapli and Mrs. Zarina, who let me further my study at UKM. I always appreciate the supports that both of you gave to me, financially and mentally, and today, the fruit is here. Thank you again☺️❤️ P.S, That feels when you give your mom chance to wear the gown and mortar board is priceless🌸

#UKM #ukmkonvo2018 #ukmkonvokesyenke46
#ukm2018 #parents #convocation #konvoukm2018

115  

by @nuratikah311

YLB ✨ our group start accidentally as we always get damn typo laugh n we like speak 😈😉 so we grew to each other n i hope this ylb will stay forever 😘☺️ doesn’t mean to this one only but to all people yg together n same2 dari susah n senang (classmate forensik,4C,geng2 mep,dak2 TEKAD, D’tarians - junior senior larh,abg jai,abg dhil,abg don,aadyamatra,Dutss 🤣🤣, elly 😘, n sume larhh hahaha)
.
.
📸 by @ahmadaimanzaman .
#preconvo2018 #ukm2018 #convocation2018 #convocation #forensik18

269  

by @diskoperdagbontang

Launching Sentra Usaha Mikro E-Warong Mart.
6.11.2018

#ukmbontang #ukm2018 #dkukmpbontang #dinassosialbontang #pemkotbontang

10  

by @nuratikah311

Ingt belajar jak struggle nak amik gmba pon struggle .
.
#preconvo #ylb 🌸 #ukm2018 #convocation

238  

by @tombelliver

Last one of my 4 favourites from last year's UKM^^ #UKM2018 #photograpgy

38  

by @khazanahukm

Membudayakan amalan mengasingkan bahan kitar semula di @khazanahukm dengan penyediaan tempat untuk pengasingan bahan yang boleh dikitar semula.

#gogreen #khazanahukm #lestari
#hijau #ukm2018 #kesedaran #gorecycle #amalanmulia

15  

by @pusatkesatria

TAHNIAH UKM!!! Tahniah Universiti Kebangsaan Malaysia - melonjak naik ke tangga 41 (QS Asia University Rankings 2018/2019)

#ukm
#tahniahukm
#ukmmenjuarai
#ukm2018

9  

by @_trxxks

Stay smile 😁

Cc📷:@ibnmusa__
#ukm2018
#jommasukukm2018

289  

by @siriphone_siri

Hello🤗 morning jogging be like... 🏃‍♀️🏃‍♂️🚶‍♂️🚶‍♀️#jogging #healthyroutine #freshair #UKM2018 #Malaysia

80  

by @arhewkaa

Było ekstra 🔥🔥🔥#4x4 #4x4offroad #offroad #ukm #ukm2018 #suzuki #samurai #wstyduniema :)

37  

by @waheedashafee

"Apa tengah berlaku ni?
Tsunami di Palu? Bunuh tikam kerat manusia?
Kenapa banyak sangat berlaku, dalam satu masa pula tu?
Apeni? Bila nak aman?
Siapa boleh tolong selesaikan masalah-masalah ni?" - monolog aku dalam kebingungan "KAU!! YOU'RE THE ONE" - suara entah dari mana "Betul ke aku?" ................. Temui jawapannya pada 13&14 Oktober 2018. Pasti akan membuat diri kau adalah HERO

#b2bstar
#ukm2018
#riseupanewhope

12  

by @dzilalresources

@Regran_ed from @waheedashafee - Apa erti hidup sebenar?

Adakah sekadar bernafas dan hembus?

Tidakkah untuk makan, rehat, kahwin dan enjoy?

Inikah perjalanan hidup yang harus dilalui?

#riseupanewhope #ukm2018 - #regrann

46  

by @waheedashafee

Apa erti hidup sebenar?

Adakah sekadar bernafas dan hembus?

Tidakkah untuk makan, rehat, kahwin dan enjoy?

Inikah perjalanan hidup yang harus dilalui?

#riseupanewhope #ukm2018

19  

by @tyrarasaofficial

Tolong Sekolah Papa..my former school as well..💐💐💐💐💐💐💐
#programtransformasisekolah
#ukm2018
#boothyangpalingvazzzzzz

9  

by @diskoperdagbontang

Pendidikan dan pelatihan pengembangan kewirausahaan bagi masyarakat strategis di Hotel Andhika Kota Bontang.
Selasa s/d Kamis 25-27 September 2018.

#ukmbontang #ukm2018 #dkukmp #dkukmpbontang #pemkotbontang #bontang

8  

by @diskoperdagbontang

Pembukaan Diklat Pengawasan bagi Usaha Koperasi dan Diklat Pengembangan Kewirausahaan bagi Masyarakat Strategis.
Bontang, 25 September 2018.

#dkukmpbontang #disperindakopsamarinda #koperasibontang #koperasi2018 #ukmbontang #ukm2018 #bontang #informasibontang

10