#whiteningsoap

Instagram photos and videos

by @adheaisekaherbal

#Repost @adheaisekaherbal (@get_repost)
・・・
Rp180.000 /box
GLUTA LUCIA by Well Life Clinic
FDA : 13-1-02954-1-0383
.
.
Apa yang membedakan GLUTA LUCIA dengan Gluta lain yang beredar?
Bahan utama L-GLUTATHIONE yang digunakan adalah import dari Switzerland yang mengandung anti - oxidant tinggi sehingga :
- Menahan pembentukan melanin sehingga kulit lebih cerah. - Menstimulasi regenerasi sel baru sehingga kulit terlihat sehat dan merona
- Memutihkan kulit yang bandel sekalipun, dengan olahan komposisi yg dapat diserap tubuh
Setiap essence diserap secara sempurna oleh tubuh dan mendetox racun sehingga menghasilkan tubuh dan kulit yang sehat. Gluta Lucia juga mengandung Q10 yang sangat penting untuk kesehatan tubuh dan jantung
.
.
Fungsi lainnya :
- Memperbaiki sel kulit yang rusak akibat terbakar matahari - Menghambat keriput atau anti aging
- Membersihkan jerawat kecil maupun radang
- Memudarkan bekas luka
Memudarkan flek banyak hitam
- Mengecilkan pori-pori - Mengatasi mata panda - Menyeimbangkan kulit berminyak
- Tubuh lebih sehat (boost sistem immune atau daya tahan tubuh) - Kulit menjadi lebih lembab dalam 1 minggu konsumsi. .
Cara konsumsi buat mereka yang sudah pernah konsumsi Gluta lain / Produk yang mengandung Glutathione ➡️ Disarankan konsumsi Gluta Lucia 2 kapsul per hari selama 1 bulan baru kemudian menjadi 1 kapsul per / hari
Buat yang baru pertama kali konsumsi Gluta ➡️ Disarankan minum 2 kapsul per hari selama 15 hari saja, kemudian jadi 1 kapsul per hari
✔️Diminum dengan air hangat sebelum tidur
✔️Batas usia konsumsi 15 tahun dapat di konsumsi baik pria maupun wanita
.
GLUTA LUCIA 100% AMAN DIKONSUMSI
Tidak ada bahan berbahaya sudah FDA APPROVED

#glutalucia #glutaluciamurah #jualglutalucia #glutaluciawhitening #glutaluciaoriginal #whiteningsoap #glutalapunzeloriginal #glutapanaceaori #glutapanaceamurah #glutalapunzelmurah #pemutihbadan #jellysoapmurah #fruitaminsoapori #naturgo #jualglutalapunzel


0   0  

by @luxxeproductsbyfritz

GAIN YOUR CONFIDENCE BACK! ❤️❤️❤️
THE MOST EFFECTIVE WHITENING SUPPLEMENT!!!
BEST FOR:
✔️ Skin Whitening
✔️ Glowing Skin
✔️ Removes Acne and Pimple, Marks and Dark Spots
✔️ Lighten Uneven skin tone

LUXXE WHITE ENHANCED GLUTATHIONE the master anti-oxidant of all time!!! 🙌🏻 Whitening is the only side effect of glutathione but it's actually good for the liver and other organs. It also lightens dark spots and treat acne.😊 Pm me for orders!

FOR INQUIRIES AND ORDERS:
09073356840 /09951136812 📞
Legit & trusted seller here! 🙌 #respectpost #legitdistributor #luxxewhite
#gluta #glutaph #glutathioneph #white #glutathione #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #whiteningsoap #whiteningbar #slimming #capsules #foodsupplement #antiaging #vitamins


0   3  

by @lozaniaskincare

The making of our legendary Super White Liquid Black soap.
Oh this soap excites me anytime we are producing it because we improve and introduce more skin loving ingredients every single time.
Oh yes, we do!
We are making a new batch this week, what would you like us to introduce in it to make it better?
Let’s meet in the comment section guys 😁
#liquidsoap #liquidblacksoap #whiteningsoap #cleanskin #nopatches #oyostategram #lagosisland #lekkiphase1 #admiraltyway #bodija #ibadan #lozaniaskincare

Ibadan bodija Estate

0   9  

by @lamisoap_malaysia

Satu untuk muka , satu untuk badan 🤩

Atas banana milk honey soap
Bawah herbal honey soap 😊

Harga setiap satu rm 15 ye .
Pembelian borong minimun 10 pcs ❤️ 01139297631

#sayajual #lamioriginal #honeyherbalsoap #whiteningsoap #sabuncerahketiak #sabunbuangdaki #sabunhilangkanjerawat #sabunjerawatbadan #sabunmuka


1   8  

by @awatifzikran_

Customer feedback Banana milk soap 🍯

Selamat tinggal jerawat 😜
Detox dengan Banana milk soap , dalam masa 7-10 hari dah boleh nampak kesan 😄

Khasiat Tanaka yg ada dalm Banana milk ini berfungsi mencerahkan kulit wajah dan memudarkan jerawat serta jeragat
Shea butter mengelakkan penuaan serta melembapkan kulit
Susu kambing dan pisang bertindak sebagai menganjalkan kulit , anti kedutan di bahagian mata dan smile line .

Kecik2 pon banyak kebaikan tau
Rm15
01139297631
#bananamilksoap #lamisoap #customerfeedback #sabunjerawatbadan #onlinebazaar #whiteningsoap #sabunjerawatmuka #detoxmuka


0   3  

by @mjdaquino

ON HAND!!
MEETUPS ONLY: LAS PIÑAS/SM BACOOR
PM/DM for price
#: 09289545928 / 09457511900

#omniwhitesoap #omniwhitekojicsoap #omniwhitekojic #pimplesremover #pimpleproblems #pimpleproblem #pimpleremover #acneproblem #acneremover #whiteningsoap


0   0  

by @awatifzikran_

Testimoni Lami herbal honey soap .
Apa pulak beza dengan banana milk ?
Haa , herbal honey soap utk badan . Banana milk soap pulak untuk muka 😃

Beli 2 ketul sabun Lami hanya rm30 sahaja . Boleh campur ye 🤩 👉🏻01139297631

#customerfeedback #visitmyig #lamisoap #lamiherbalhoneysoap #bananamilksoap #whiteningsoap #sabuncerahputih #sabuncerahketiak


0   1  

by @awatifzikran_

Ini testimoni diri sendiri tau 😂
Setiap hari guna Lami soap tetap ada daki tau . Bezanya daki dah tak kelabu warnanya
Setiap hari gosok dengan Lami soap , Alhamdulillah kulit semakin cerah dan lembap . Manakala eczema ateh dah berkurangan 😃

Son, lepas ni kalau berpeluh takde lah rasa merenyam 😘

Rm15 👉🏻01139297631

#customerfeedback #visitmyig #lamisoap #lamiherbalhoneysoap #whiteningsoap #sabunbuangdaki #sabuncerahketiak


0   2  

by @awatifzikran_

LAMI BANANA MILK SOAP 🐝🥛🍼 Rm15
Mengandungi madu , tanaka , susu kambing , pisang , shea butter
Antara hot item yang selalu cepat habis 🤩
Antara kelebihan Banana milksoap ini ialah ; 🌸antiageng dan anti wrinkles
🌸mengurangkan jeragat serta jerawat
🌸mengawal lebihan sebum
🌸melembapkan kulit yg kering dan kusam 🌸senang tanggalkan mekap
Nak order DM/ wS 👉🏻01139297631

#customerfeedback #visitmyig #lamisoap #lamiherbalhoneysoap #whiteningsoap #sabunjerawat #sabunjeragat #makeupremover


0   1  

by @hazneybeautystore

RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
Produk:
CARMELA WHITENING SOAP .
Girls yg mengalami kulit wajah bermasalah & berjerawat wajib grab CARMELA WHITENING SOAP !! .
CARMELA WHITENING SOAP dapat menyelesaikan masalah anda.. Nah sy share dgn awk2 semua 😘😘 kelebihan CARMELA WHITENING SOAP :
.
- merencatkan black/white heads
- Menjadikan kulit lembut
- Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
- Merawat parut dan jerawat
- Membersihkan sel-sel kulit mati
- Anti-aging
- Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
CARMELA SOAP sesuai bagi :-
> lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
> mereka yang bekerjaya > bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan
> mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
> mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi
> suri rumah yang ingin menambat hati suami
> sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.. Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :-
> 100% tiada bahan kimia yang berbahaya
> 100% tidak menggelupas
> 100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
> 100% tiada paraben
> 100% natural & halal
> 100% diuji didalam makmal
> 100% mendapat kelulusan
Jadi anda tidak perlu ragu2 lagi untuk mencuba CARMELA WHITENING SOAP
.
#whiteningsoap
#carmelawhiteningsoap
#carmelasoap
#carmelasoapmurah #carmelasoapmurahoriginal #carmelasoaporiginal
#whiteningsoapmurah
#whiteningsoapmurahoriginal
#carmelawhitening #carmelawhiteningsoapmurah #susumaaezmurah #susumaaez #bellezacollagen #honeyglowsoap #sabunpemutih #whiteningsoap
#sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


1   3  

by @beautypartner.co

Ini dia hasil dari pemakaian Scarlett Whitening Body Scrub dan Scarlett Whitening Body Lotion, keliatan kan kulit tubuhnya jadi semakin cerah. Buruan pesan Scarett sekarang juga sist 😍😚💕 .
#Scarlett #whiteningbodylotion #whiteningsoap #beautypartner.co #beauty


0   1  

by @beautypartner.co

Ini dia hasil dari pemakaian Scarlett Whitening Body Scrub dan Scarlett Whitening Body Lotion, keliatan kan kulit tubuhnya jadi semakin cerah. Buruan pesan Scarett sekarang juga sist! 😍😚💕 .
#Scarlett #whiteningbodylotion #whiteningsoap #beautypartner.co #beauty


0   1  

by @beautypartner.co

Ini dia hasil dari pemakaian Scarlett Whitening Body Scrub dan Scarlett Whitening Body Lotion, keliatan kan kulit tubuhnya jadi semakin cerah. Buruan pesan Scarett sekarang juga sist 😍😚💕 .
#Scarlett #whiteningbodylotion #whiteningsoap #beautypartner.co #beauty


0   1  

by @kaelabeautyofficial

Set Kaela Beauty Bodycare ni ade penjagaan utk putihkan kulit serta menganjalkan kulit. Customer mostly suka lotion, essence and scrubnya. Lepas pakai 3 produk ni, most of them bagi feedback mengatakan kulit mereka lebih lembut, cerah dan bersih. Dlm bbrp minggu dorg dpt tgk kesan kulit mereka lebih anjal. .
.

Siku, lutut, tumit, celah lengan dan celah paha pn lebih cerah. Set ni tahan sehingg 30 hari. Seminggu scrubbing hny 1-2 kli. Essence (ibu putih) dipakai bersama lotion setiap hari. Siang dan malam. Tp ramai customer beli lotion & essence ni extra sbb nk extra cepat cerah hahahaha. Setiap brg ni ade dijual berasingan tau.. .
.
.
Interested boleh PM atau Whatsapp 0125794370 dan kami akan bagi list price untuk Dropship.Thank You So Much!

🎉 Tunggu Apa Lagi .. Meh wtspp 📲 012-5794370 utk order 😙

#sayajual #kamijualonline #patiibuputih #bodycareset #whitening #handbodylotion #bodycaremurah #whiteningsoap #bodyscrub #ibuputih #ibustrawberry #pocketperfume #ibuputihoriginal #bazarmurahmalaysia #bodycare #bodytoner #kaelabeauty #bazarpaknil #setkecantikan #kecantikankulit #kecantikanwajah #rahsiawanita #dropshipagentwanted #agentdropshipdiperlukan #ibuputihset #whiteningset #desidamayantioriginal #desidamayanti #tabitaskincare #whiteningbodycare


0   12  

by @beautypartner.co

Bye bye pada kulit kusam, karena kulit tubuh yang bersih kamu bisa dapetin karena rutin pakai Whitening Shower Scrub SCARLET by Feliscia Angelista isi 300 ml
#Mango

Sudah ada BPOM nya ya cantik. Jadi aman dipakai. Bisa juga untuk ibu hamil dan menyusui.. Untuk kulit putih cerah alami... Ayo dicoba sendiri..😘
#Scarlett #whiteningbodylotion #whiteningsoap #beautypartner.co #beauty


0   1  

by @beautypartner.co

Bye bye pada kulit kusam, karena kulit tubuh yang bersih kamu bisa dapetin karena rutin pakai Whitening Shower Scrub SCARLET by Feliscia Angelista. isi 300 ml
#Cucumber

Sudah ada BPOM nya ya cantik. Jadi aman dipakai. Bisa juga untuk ibu hamil dan menyusui.. Untuk kulit putih cerah alami... Ayo dicoba sendiri..😘 #Scarlett #whiteningbodylotion #whiteningsoap #beautypartner.co #beauty


0   3  

by @beautypartner.co

Bye bye pada kulit kusam, karena kulit tubuh yang bersih kamu bisa dapetin karena rutin pakai Whitening Shower Scrub SCARLET by Feliscia Angelista isi 300 ml
#pomegranate (BEST SELLER)

Sudah ada BPOM nya ya cantik. Jadi aman dipakai. Bisa juga untuk ibu hamil dan menyusui.. Untuk kulit putih cerah alami... Ayo dicoba sendiri..😘 #Scarlett #whiteningbodylotion #whiteningsoap


0   1  

by @luxxeproductsbyfritz

GAIN YOUR CONFIDENCE BACK! ❤️❤️❤️
THE MOST EFFECTIVE WHITENING SUPPLEMENT!!!
BEST FOR:
✔️ Skin Whitening
✔️ Glowing Skin
✔️ Removes Acne and Pimple, Marks and Dark Spots
✔️ Lighten Uneven skin tone

LUXXE WHITE ENHANCED GLUTATHIONE the master anti-oxidant of all time!!! 🙌🏻 Whitening is the only side effect of glutathione but it's actually good for the liver and other organs. It also lightens dark spots and treat acne.😊 Pm me for orders!

FOR INQUIRIES AND ORDERS:
09073356840 /09951136812 📞
Legit & trusted seller here! 🙌 #respectpost #legitdistributor #luxxewhite
#gluta #glutaph #glutathioneph #white #glutathione #skinwhite #whitening #whiteningproducts #soap #whiteningsoap #whiteningbar #slimming #capsules #foodsupplement #antiaging #vitamins


2   8  

by @deliverybyprince

New‼️‼️CMZ CLEANSER BRUSH
.
📍60g.
.
💰RM49
.
▪Mengurangkan kotoran , Bakteria yang menyebabkan jerawat.
▪️Brush bersih mudah untuk make up
▪️Menjaga bulu brush untuk lebih memanjangkan jangka kegunaan.
▪Mudah dibawa ke mana-mana sahaja.
▪Cara membersih gosok-gosok berpusingan dan cuci dengan air bersih.
.
✨✨✨✨#deliverybyprince #skincaremalaysia #beautyproduct #sayajualprodukkecantikan #thailandproduct #brunei #singapore #indonesia #arab #dubai #qatar #bahrain #arabsaudi #kuwait #UAE #gluta #whiteningsabun #whiteningsoap #putihgebu #cantik #nakcantik #jeragat #nakputih #brushcleaning #brushcleaner #putih #cleansing #makeupcleanser


0   3  

by @deliverybyprince

New‼️‼️CMZ CLEANSER BRUSH
.
📍60g.
.
💰RM49
.
▪Mengurangkan kotoran , Bakteria yang menyebabkan jerawat.
▪️Brush bersih mudah untuk make up
▪️Menjaga bulu brush untuk lebih memanjangkan jangka kegunaan.
▪Mudah dibawa ke mana-mana sahaja.
▪Cara membersih gosok-gosok berpusingan dan cuci dengan air bersih.
.
✨✨✨✨#deliverybyprince #skincaremalaysia #beautyproduct #sayajualprodukkecantikan #thailandproduct #brunei #singapore #indonesia #arab #dubai #qatar #bahrain #arabsaudi #kuwait #UAE #gluta #whiteningsabun #whiteningsoap #putihgebu #cantik #nakcantik #jeragat #nakputih #brushcleaning #brushcleaner #putih #cleansing #makeupcleanser


0   9  

by @lamisoap_malaysia

Lami herbal honey soap 🐝🍯 Hai selamat malam gais .
Malam ni sambil2 scroll ig , kita nak belanja gambar testimoni pengguna sabun Lami
Haa , tengok . Nampak kan perubahan ketara 😊 . Kulit semakin cerah dan bersih . Kalau malas nak consume supplement , kita suggest guna sabun ini.

Tak mahal pon

Rm15 sahaja

Nak order Dm atau ws kita

01139297631

#syahidadherbs #sayajual #lamioriginal #honeyherbalsoap #whiteningsoap #sabuncerahketiak #sabuncerahkekal #sabunhilangdaki


0   2  

by @milkwhippsoap

A whipp soap version hailed from our homeland.
Support out locally made Milk Whipp Soap for half the price of other Thailand versions. ✔Quality
✔Scent
✔Price
✔Benefits

10X whitening power with snail extracts!🐌👍 Smell of yummy lemon yoghurt you will grow to love🍋🍦 #whippsoap #whipp #whiteningsoap


0   1  

by @ieyrah.s

PENANGAN CLEO

Siapa ade parut kat muka yang menjengkelkan?✋ Geram kan bila ada parut-parut kat muka ni. Mengundang amarah betul sebab kene keluar duit beli pondesen pulak nak tepek2 cover parut.

Macam adik ni, parut on point kat dahi. Masam muka ada parut.

Lepas digesek2 diguci2 ditonyoh2 dengan Cleo,ceria terus muka lepas parut hilang. Maniissss senyuman parut kat dahi dah.

Baru la lebih berkeyakinan nak pergi sekolah. Tak gitu

#cleosecret
#sabuncerah
#sabunserbaguna
#cleosoap
#cleosecretbeauty
#whiteningsoap


0   0  

by @wgfranceofficial

White Gold Whitening Creamy Soap is a special product. It works like a magic and removed Pimples, Acne and Freckle.
#beauty #soap #whiteningcream #whiteningsoap #skincare #cosmetic #skinwhitening #skinwhiteningcreams


1   5  

by @cikraihan

Ssshhhhh...manusia ni suka tgk kita susah...kita senang bru diorg dtg dekat ? Cuba korang komen kenapa diorg mcm ni ?







Nak set putih ? Set hilang jerawat ? Follow @_produk.viral_ #magandaglow #whiteningsoap #cikraihan #produkviral


1   224  

by @sendayu.tinggi_terengganu

Setiap satu dengan fungsi yang berbeza
.
▪️Whitening Bar Soap diformulasi dari Apha Arbutin. Bersifat mencerahkan secara natural mengurangkan bintik jeragat halus
.
▪️Pearl & Yogurt soap sesuai utk semua jenis kulit. Buihkan pada tapak tangan dan urut lembut seluruh wajah. Ia memberikan kecerahan natural dgn penggunaan yg konsisten
.
▪️Acne Bar Soap mengawal sebum atau minyak di wajah utk mengurangkan masalah pori tersumbat hingga mengakibatkan jerawat baru
.
Whitening Bar Soap RM 18.00
Pearl & Yogurt soap RM 18.00
Acne Bar Soap RM 18.00 .
#sendayutinggi #whiteningsoap #pearlsoap #acnesoap #sendayutinggidungun #vendordungun


0   15  

by @cleosecret_petalingjaya

PANAS🔥🔥 PANAS 🔥🔥 BARANG PANAS🔥🔥
5 sebab kenapa perlu guna #cleo :

1 👉🏻 Dulu muka jerawat penuh di pipi dan tepi dagu. Selepas guna jerawat semua hilang.

2 👉🏻 Dulu muka kusam, gelap dan nampak tak bermaya. Selepas guna muka kembali flawless dan bermaya.

3 👉🏻 Dulu parut bekas jerawat sangat terang dan susah hilang. Sekarang semuanya kembali rata dan makin hilang.

4 👉🏻 Dulu mekap selalu bercapuk dan nampak kasar. Sekarang bila mekap nampak smooth, natural, mekap tahan lama dan tidak bercapuk.

5 👉🏻 Dulu terpaksa belanja hampir RM300 keatas untuk rawat masalah di wajah. Sekarang hanya perlu berbelanje murah sahaja.Dan harga diskaun masih lagi berlangsung😍

www.wasap.my/60166902819 /cleo

#cleosecretbeauty
#whiteningsoap
#skinrepair
#syagunasyajual
#agensahpetalingjaya
#codareapj
#codkelanajaya
#kelanajaya
#petalingjaya
#sungaiway
#sunwaypyramid
#seapark
#usj
#tamanmedan
#kampunglindungan
#mentaricourt
#BANDARSUNWAY
#ipdklangutara
#balaipolissungaiway
#sabunviral

Petaling Jaya, Malaysia

0   5