JIHAN MUSE @jihanmuse

🇲🇾
Contact/ Booking/ Endorsement
IG @mylolentertainment
📞 Afeeq ‭+60126160949‬

bit.ly/2PiVC0E

937 posts 2,214,304 followers 2 following

Instagram photos and videos

Assalamualaikum semua. Mak check in jap arini. Alhamdulillah selesai sudah minor operation. Ape ke nama tah sakit tu nnt tgk blk surat tu i update nama dia. Thank you Dr. Sarinah & team @avisenaspecialisthospital yg hebat dan baik2 belaka. Yg DM ucap tahniah tu, hmmm TAK saya bukan mengandung adik ninja. Huhu.. Saya MC sampai ........ utk urusan kerja dan yg penting2 boleh whats app la klu krik2 tu maknanya masih MC la. Mak rehat jap ye sakit jap.. Moga terhapus dosa2 lalu InshaaAllah. Akhir kata sentiasa utamakan & jaga kesihatan anda kerana itulah benda yg paling mahal di dunia yg takkan mampu nak beli pun..

34,905  

Antara episod fav saya untuk #bintangmingguini. Omg tak sabar nya 9 malamni standby semua depan tv channel ria 104 & 123. I prefer 123 hd sbb lebih jelas. Omg i love you @erniezakri 😍 oh yes @syamel_official pun ade jugak tapi love biasa2 je sbb lagi love ernie. Tapi syamel dgn ernie love ke tak i taktau lah. Mungkin ada jawapan dia malam ni. So kene tengok ok. And ada jugak @cov.official
Alaaa tak sabarnya.. im so excited!! Makeup @makeupbydeqsha
Stylist @yumimarina wearing @aliabastamamkl
@mylolentertainment

2,877  

Dah posing depan ni mana tau kut2 IREKA bagi discount 1 unit. Meh dtg sini ramai2 Grand Launch Dwi-Extravaganza @ Rimbun Kasia di Jalan Desa Kasia, Nilai. Ada banyak hadiah menarik, booking rumah hanya RM500 untuk harini dan esok sahaja. .
Makeup @makeupbydeqsha
Blouse @veromodamalaysia

3,766  

Behind the scene #parodimeletop mcmnilah kami buat intercut scene. Yg ni parodi filem sukun kan @m.n.h.s mulut jahat hahahahaha perkin

5,826  

Dulu beli playpen @akaranababy ni kat @happikiddo_ sebab sgt practical siap ade compartment utk letak diapers etc. Skrg baru dukung #babyninja ke arah playpen tu je dah mcm histeria dia menjerit takut kene buh dalam tu. Maklumlah member dah 10 bulan banyak tempat nak jelajah. Nasib baiklah byk compartment jadi masih ade function. Dan nasib jugaklah kat rumah nenek.

13,691  

Esok dah khamis baru teringat ade homework tak buat. Ini ustazah comel kami. Geng ngaji semua gi hatyai jauh betul korang menghafal. Kalau tak lulus gak esok taktau lah. Tq @therealfafau hadiahkan kitorang buku latihan Tahriri. Semoga sama2 la blajar sampai pandai. Jom kawan2 kita baca & syg Al-Quran. Geng ngaji jmp esok! Jgn lupa ole2 hatyai. Deng! @miza_intan @fifiedaiy @wati.cheismail

2,563  

Siapa tengah tengok #arenapanggang ? Amcam rentung tak? #perlimental #apwl

4,613  

#kujipham
Happy Birthday Tuanku..

53,172  

Peminat2 @haqiemrusli98_ & @sufiansuhaimi_ tengok tak #bintangmingguini ?? Kalau lupa tengok sekarang ok di astro ria dan ria hd.

3,024  

Zakqia zakqia penari gurun pasir ternama..
Zakqia zakqia terpesona aku melihatnya.. Tahniah ZAKQIA.

Kawin dah @iamzakrirozaini @naqianasution Alhamdulillah.. Sarat dah @shakillakhoriri Alhamdulillah..
#finallyzn

25,676  

See u soon bestfriend.. Thank you kitak 😘
Panjang umur ade rezeki jumpa lagi.. Jaga diri la 👭
@weemala_ch

30,375  

Akhirnya dapat jugak gambar yg suwit walaupun mata bapak tengah curi2 jeling anak.. oh #babyninja dah 10 bulan ni ligat lain maciam.. @seasplashlangkawi @aloftlangkawipantaitengah @ungkuarsalanhaq @ungkuhariz #kujipham #explorelangkawi #awaknampakbiru

106,602