JIHAN MUSE @jihanmuse

🇲🇾
Contact/ Booking/ Endorsement
IG @mylolentertainment
📞 Afeeq ‭+60126160949‬

youtu.be/kL1LlWkpxZQ

653 posts 2,327,876 followers 2 following

Instagram photos and videos

Malam ini.. Kepedihan dia,
Kepahitan dia,
Kesedihan dia,
Dapat dirasai. .
#MikrofonImpian
Ahad | 9malam | Astro Ria

3,907  

Anugerah fav mcmni adalah anugerah utk peminat. Sebab mereka lah yg selalu bertungkus lumus utk memastikan artis fav mereka menang. Tahniah dan terima kasih buat peminat2 dunia hiburan tempatan. Terima kasih #AME2019 atas pencalonan awal ni. Biasanya yg awal ni mmg byk kita. Time AME selalu da hilang hehe. Apepun thank you @jihanizer dan semua yg mengundi. Kot2 ade rezeki korang takdelah kene crop gambo tu nanti.. 😁
.
.
P/s : Terima kasih jugak @meletop sebab buh gamba kenduri tu. 😘
.

#jihanmuse
#arenapanggang
#gegarvaganza
#meletop
#parodimeletop
#jihanhosting
#kujicouple
#kujipham
.
.
Terpaksa edit tambah p/s : caption di atas saya ckp pasal diri saya. Ujung2 dah takde. Maksudnya tak masuk final lah. Apo sindir. Lillahitaala lgsg xde kait sesapa. Apo lah netizen jahat ade lg dlm ig kita ni. Hari2 jumaat ni mengapi melaga org buat fitnah. Bersihkan hati bykkan selawat dik. Nak sindir sapo? Adoi punca..

5,134  

Oh bulan mana bintang atas pucuk ara
Rajinnya kanda yang ku sayang sampai tak mau pulang.. #jihanspookyshow #bilaentah .
.
Glamsquids @najibamin @reanruddean @adamjaszni @syafiknorakmal @bib73 @achurinariniriturintikrintik

35,875  

Happy Birthday @neelofa
#jihanspookyshow

134,909  

Alhamdulillah for the view.
#masham .
#babyninja

71,731  

Jangan kejut harimau yg sedang tidur.. jangan kejut harimau yg sedang tidur.. kalau sudah bangun susah untuk tidur.. shhh shhh (suara level BV)
Alaaaa nape kejut kan da bgn sblh tu! .
Notakakimcmdia : I also wanted to wish u the very best but yes u already have me. No need. .
Happy Birthday my jannah buddy. @therealfafau i love you!

41,660  

This man i met 12 years ago and now he is my husband and the father of the ninja. Dear husband, yesterday was your birthday. I wanted to wish you the very best, but u already have me. No need.
.
#HappyBirthdaymyIMAM
#myownversionofreymee
#ungkuhariz
#birthdaylakijihan
@ungkuhariz

97,283  

Jumpa ku di airport tgh beli chocolate kapal terbang terbang takde pilot coz ...
.. pilot beli chocolate.. last one with the crews 😘 @malaysiaairlines #malaysiaairlines #malaysianhospitality

66,321  

Alhamdulillah dah balik dah. Percutian yg sangat bermakna utk kami 3 beranak. Good boy lah anakanda & ayahanda. Thank you so much @malaysiaairlines for the hospitality. Pilots, Crews KUL-KIX-KUL MH0052-MH0053 u guys awesome!! Thank you @emilyanajlaa tlg babysit #babyninja . Hope to fly with u again next time. #babyninja #babyninjabalikkampung #jejakjepunjihan #kemanakitaney #jihanjalanjalan .
.
#malaysianhospitality #malaysiaairlines

26,087  

Our last day in Osakagozaimas. Arigato gozaimas marlia san, zati san, maw san, sham san, mahadi san and all the sans sans.. ni lah family osaka saya sejak 5 tahun lepas. Dari mak bujang sampai la dah setahun ninja. Setiap kali dtg sini mesti kene jumpa. Kalau nak dptkan khidmat tourguide & guest house blh contact @marliashat dan @moosaguesthouse (bukan bapak sendiri). Nak order kek? Jgn risau blh cari @izzaty_aminudin @fuwafuwa.cake.japan . .
🧥@wintercoat_travel .
#jejakjepunjihan #kemanakitaney #jihanjalanjalan #babyninja #babyninjabalikkampung

74,398