JIHAN MUSE

🇲🇾
Contact/ Booking/ Endorsement
IG @mylolentertainment
📞 Afeeq ‭+60126160949‬

bit.ly/2PwNhU4

919 posts 2,081,921 followers 2 following

Instagram photos and videos

JIHAN MUSE

JLo katanya. Saya hanyalah jasad yg merealisasikan impian @afeeqiqnarcio @tymfatimah @syafieq_ayman @adyrazak 🤣
📷 @badrulazhar_
#gv #gegarvaganza #jihanmuse #jihanhosting #week3


62   11,676  

JIHAN MUSE

W E E K 3 . G V 5 .
#jihanglamsquids #teamjihan
The line up :
Makeup & Hair by @adyrazak one of my fav makeup artist. Kerja yg sangat teliti, kemas & bersih. Creative banyak idea. Pandai nyanyi. Juga sgt kelakar & baik hati. I love u ady. Ok tolak RM50.
.
Stylist queen @tymfatimah yg selalu ada taste. Kalau dia siapkan kita dah takyah pikir apa2 just sarung je kdg2 tak tengok cermin pun terus naik stage. Ok tolak RM50.
.
Velvet suit by @syafieq_ayman Hat ni memang dah lama i tunggu nak sarung baju dia baru dapat ni. Ni lah designer yg buat Tok Ram tak nampak mcm umur 800 tahun. Thank you syafieq & dotdotdot. Sebab first time so takyah bayar RM50. .

Photographer @badrulazhar_ anak ikan ke anak didik tah si @aqoimran Takyah komen lah tengok gambar pun tau cantik. Bonus sebab baik pandai jaga hati. Murah rezeki awak. .

And my management @mylolentertainment tulang belakang JIHAN MUSE . My maloma mimiger @afeeqiqnarcio , mak2 anak2 adik2 PR PA HA segala @vee_nazrah @rahimakasyah @rahmanisthatyou tak dilupakan yg tgh berpantang @xnajwaawjanx Thank You! Potong semua gaji RM50 sorg.
.
I tak ingat siapa buat kuku i. Sapa boleh tlg igtkan. ?
.
Earpiece by @ezd_acoustic_my .

#jihanmuse #jihanhosting


41   10,626  

JIHAN MUSE

#Repost @senangterhibur
・・・
It’s tonight gaiss! Make sure korang jangan ketinggalan untuk menonton I Can See Your Voice Malaysia pukul 8:30 malam ni! Kalau tak sempat balik rumah tu or yang tak ada TV, jangan risau... Korang boleh layan livestream HD di Youtube NTV7Malaysia okay ✌🏼😊
..
#icanseeyourvoicemalaysia
#ICSYVmy
#ntv7feelit
#senangterhibur


15   3,897  

JIHAN MUSE

Terima kasih Yang Dipercikai, Yang Bercakap sekalian serta Juam2 atas kemenangan yg tidak terjangka ni. Menjadi Pemanggang Terbaik di kalangan Yb2 lelaki yg bijak dan cepat sudah cukup hebat bg saya. Saya akan pastikan rakyat PENAMPAR akan hidup aman makmur sejahtera selepas ini. Kita boleh! Akhirnya ratu dapat raja. Yang blkg muka x puas hati tu bukan rakyat kawasan saya. #arenapanggang #pemanggangterbaik #rajapanggang


64   14,509  

JIHAN MUSE

Sambil2 tgk #arenapanggang tu time commercial break boleh usha Snippet BTS #gegarvaganza minggu lepas. Full video at youtube/kujifilms . Link at bio. 😘 #gv5 #jihanmuse #kujifilms
By @qamarulazman


61   17,241  

JIHAN MUSE

Yay! #babyninja happy nya.. Jumbo box @offspringnatural dah sampai. Nak tau apa dlm ni? Jap bonda unboxing 😜. Check out IG stories. #offspringnatural


40   9,603  

JIHAN MUSE

First day recording our New Program #senangterhibur hosting with @shuk_hotfm . Besides nabil, shuk also my fav partner. So wait for it #comingsoon on @tv3malaysia


34   7,167  

JIHAN MUSE

9 malam ni uols. Astro warna & warna HD. #jihanshow bersama @sharnaazahmad @amymasturalerr @zarazya @vicha_barbie @shuk_hotfm @jiggymasin @jihanshowastro


11   2,917  

JIHAN MUSE

S T A R S T R U C K .
Terus jadi rupa STARTREK. Walaupun selalu jugak jumpa & kerja sekali tapi kalau bg duduk depan2 mcmni tetap saya kejung. Saya memang peminat @ctdk dari tahun 1996 masa tu form 1 dgr lagu aku cinta padamu kat dewan sekolah ada klon siti nurhaliza nyanyi. Sapa tah nama kakak tu. Lepas sekolah saya pernah pegi audition jd penari joget lambak tokti utk program ole-ole siti nurhaliza. Naik bas mini pink tiket 60 sen berenti kt pkns jalan kaki gi recording di plaza alam sentral menggigil lutut nak berzapin depan tokti. Cuba teka lps tu apa jadi..


107   17,555  

JIHAN MUSE

Ini bukan papagomo ini @sharnaazahmad
ESOK!! kitorang dlm #jihanshow . @jihanshowastro
.
Alaaaaa salah hari sorry lah hahhahaha bkn arini tau ESOK!!


30   10,954  

JIHAN MUSE

V A C A N C Y
@mylolentertainment


29   1,976  

JIHAN MUSE

#Meletop & #Jozanlive last night ✨
.
#jihanglamsquids
Outift @thericorinaldi
Makeup @sahirsabri
Hair @yusofruzaimi
Stylist @yumimarina


46   9,180