lawak hambar @lawak_hambar

IG review 019 349 8611
DM admin yer kalau admin x kredit gambar or video korg πŸ˜™

10,003 posts 1,921,912 followers 209 following

Instagram photos and videos

Sempat lg die tido tu ngan kaki terkenkang πŸ˜…πŸ˜… hahaha x senonoh sgt org tgk tu meow

10,568  

Gempak gak make up remover ni.
.
Korang dah follow belum buah hati admin ni @frkoreanbeauty ?
.
πŸ‡°πŸ‡·Korean Beauty Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ @frkoreanbeauty

6,154  

Ooo brader tu nk ngorat rupenye, nervous sgt la tu ckp ngan awek cun πŸ˜…πŸ˜… hahaha husnuzon abis

18,169  

Kan da asingkan tu tempat org jual arak, yg ko nk rakam2 jgak apahal jilake 😑😑 kalau x puas hati jgn la shopping kat Giant, tokey die bukan islam lantak die la nk jual arak ke babi ke..bukak kedai sendiri senang

34,330  

PAKAR HILANGKAN JERAWAT BREAKOUT 30HARI JE
.
Yang mana muka breakout teruk silap guna produk tu cuba try @frkoreanbeauty ni
.
Toner ni dah lama VIRAL banyak testimoni dah berjaya ! 30 hari je .
ARE YOU READY FOR 30DAYS MIRACLE CHALLENGE? jom try product import from korea @frkoreanbeauty ni πŸ‘πŸ»
.
@frkoreanbeauty

1,446  

Admin nampak dieorg mcm lalu masuk Sephora td πŸ˜…πŸ˜… hahaha ape barang Watson..tu kurang-kurang 3-4 ratus tu bang

33,114  

Sensor kete versi kos rendah πŸ˜…πŸ˜… hahaha lek je pasni parking sambil tutup mata pown bole

14,420  

Sepoloh ringgit je tgk movie lpas 10.30 gais 😁😁 ahad isnin selasa kat GSC

22,315  

Kesian kene cabul ngan shaiton πŸ˜…πŸ˜… hahaha hantu ni da meninggal pown gay lagi jilake betul

24,165  

Pening kalau dapat customer macam ni πŸ˜… lambat sikit pun jadi issue. Sabar jelaa @turret.sneakers_ πŸ˜‚ maybe diaorg tak faham konsep online ni. So far admin beli dngn @turret.sneakers_ takde masalah. HIGH RECOMMENDED ! Good job πŸ‘πŸ»
.
TAG KAWAN KORANG YG PERANGAI GELABAH MCM NI ⬇⬇

7,079  

Jilake bagi boyfriend hadiah pon curang gak nanti πŸ˜… Man is trash lah πŸ˜” Kalau taknak jadi trash belanja je admin 3 cap RM100 kat @reeze.cap 😎

34,443  

Nak kulit putih & licin ? 😍
Jom guna @cowhite.kl sbb product ni memang berkesan gila β€Ό
I mmg recommend Co White ni !
Follow @cowhite.kl ❀

3,791