lawak hambar @lawak_hambar

IG review : 0193498611
only official account
yang lain bukan ye
DM admin yer kalau admin x kredit gambar or video korg πŸ˜™

hi.jomwasap.my/review

10,729 posts 1,919,374 followers 210 following

Instagram photos and videos

Murung adik tu tgk lemak perut ko kak πŸ˜…πŸ˜…

5,235  

Amboi ko dik πŸ˜…πŸ˜…

12,154  

Pompuan mane nk mengaku dia salah πŸ˜…πŸ˜… kalau dia mengaku salah tu tanda2 kiamat kecil atau barangkali kene rasuk shaiton jilake hahaha

25,084  

FUHH!! .
.
Tadi min scroll ig tngok followers min. Tiba-tiba min terjumpa ig @blackheadremover_vacuum ni, Min usyar laa. Perghh.. Harga dorang memang murah giler. .
Yang paling best, harga dia BUKAN RM80, BUKAN RM70, BUKAN JUGAK RM60, tapi RM50 je😍 .
.
Siap FREE POSTAGE SEMENANJUNG,!! Gila murah oiiπŸ˜… Min tengok feedback pun okayπŸ‘πŸ» Kalau korang tak percaya boleh tengok gmbr ni pastu gi usyar cuci mata kat ig @blackheadremover_vacuum tu sekarang. MEMANG CENGGINIπŸ‘πŸ»

1,805  

Suro bg sample air kencing, ngan bulu-bulu skali dia bg sample πŸ˜…πŸ˜… hahaha shave la jilake

11,059  

terlebih munim ketum, impian dari kecil ingin menjadi kipas dingding akhirnya tercapai

9,589  

korang penah tengok tak siput sedut bergerak. dah macam f1 gua tengok

10,853  

Udah2 le membawang tu.. udah2 le mengutuk orang.. sembang la benda baek2.. jangan buat taek dan kalau nak beli iPhone yang paling murah Malaysia, dapat pulak 10 freegifts! Sila lah shopping dkt
.
@radja.gadget2
@radja.gadget2

29,046  

First time tengok kasut kerja macam ni padu sangat ni boleh jalan-jalan ride motor pun function bosskite !! Korang boleh follow ig, tag la kawan korang yang kerja kat luar tu mana la tau minat ke.. @safetysneakers.ph
@safetysneakers.ph
@safetysneakers.ph

3,370  

Nak kulit putih & licin ? 😍
Jom pakai @cowhite.kl sbb product ni sangat berkesan & selamat πŸ’―
Memang highly recommended !
Follow @cowhite.kl ❀

12,516  

Jilaker makcik ni pakai serkop lepastu cabottt 😀😀😀 siapa nampak ad apa2 yang pelik tak?.
.
Nk lagi viral ad di tiktok viral follow @tiktok_._malaysia

17,932  

lain kali pergi berguru halamaaakk. penuhkan dulu ilmu halamaaakkk. ni duk umah je.
.
Nak gebu dlm masa 30 hari? Min recommend korang pakai product @aakbeautyemall . .
Testimoni @aakbeautyemall semua power teruk.

27,177