@micamusiic Instagram images and videos


Bom dia โค๏ธ


197   6,601  

Thoroughly Thiraโ€™d


222   52,311  

In need of an eyeliner master class? We asked model, student and vintage aficionado @lily.yeung to show us how to achieve the perfect result with one swipe. The takeaways? Place your elbow on a steady surface, be patient, start small and build up! #HMMagazine #HMBeauty


24   8,050  

Aduh keterlaluan enak- bangett @cocobeancake chicken roll kamuu ๐Ÿ‘, aku pesen ini kemarin barengan sama sama hamper lebaran untuk dibagikan ke teman2, pas nyobain ya ampun ga bisa berenti ngunyah dari gigitan pertama!! . .

Oh iya buat kalian yang lagi mau cari hamper untuk lebaran di @cocobeancake juga bisa custom pake nama dan logo perusahaan kalian jadi terlihat lebih exclusive tampilannya ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
.

ini orderan ku ketiga kalinya, dulu cobain brownies, spiku, skr meat roll semuanya enakk, benerโ€ worth it with the price ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
. .

Managed by @bff_management


42   10,793  

Partners in crime! โญ Photo by @tuftonthemastiff with @supercarpups.
__________
[Mercedes-AMG G 500 4x4ยฒ | Kraftstoffverbrauch kombiniert: 13,8 l/100 km | CO2-Emissionen kombiniert: 323 g/km | http://mb4.me/Rechtlicher_Hinweis/]
.
#MercedesBenz #GClass #Gwagon #4x4 #mbfanphoto #dogsofinstagram #mastiffsofinstagram #supercarpups #mbcar


136   51,979  

Assalamualaikum, Alhamdulillah ramadhan ini Adam sudah semakin mengerti dan exited terus. Bertanya tentang puasa dan kegiatan berpuasa orang-orang sekitarnya. Masyaa Allah adam inget pesan mami sama abi kalo "kita harus selalu berbagi ya, nak!", apalagi di bulan ramadhan ini ,"Mamiii, adam mau bagi-bagi korma ke pak satpam dong buat buka puasa pak satpam kan korma enak mii, kesukaan abi" katanya, hehehe โฃ๐Ÿค—
Masyaa Allah bahagia sekali rasanya, melihat anak tumbuh hebat dengan tanggap yang lengkap dan ramadan ini menjadi bulan hebat penuh kebaikan. Aku senantiasa mendukung (anak) dengan memberikan contoh teladan terlebih dahulu dan pastinya ngga lupa kalo pemenuhan nutrisinya juga penting, untuk bantu dukung cepat tanggap, rasa peduli dan tanggap besosialisasi Adam. Aku berikan susu Bebelac setiap hari , yang mengandung minyak ikan dan Omega 6 yang ditingkatkan,
Apa cerita Hebat si Kecil Momies di momen Ramadan ini? Share yuk, mom!

#GrowThemGreat


78   19,889  

Ketika fitting room jadi playground buat aba ๐Ÿ˜’ semua di intip in ... ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #bhaikaba


7   721  

From the garden at Granville in Normandy to 30 Avenue Montaigne in Paris, the โ€˜Rose des Ventsโ€™ collection designed by @VictoiredeCastellane, Dior Joaillerie Creative Director, is an odyssey on the four winds into the history of the House. This season, with a new way to wear it, discover the lucky jewel in bangle form.
#DiorJoaillerie
ยฉ Nicole Maria Winkler


5   1,015  

OFFICIAL! ๐Ÿ“ Unai Emery is the new manager of @arsenal ๐Ÿ”ดโšช๏ธ


484   63,931  

Get in touch with your inner rebel.
The #BMW #M2 Coupรฉ.

#BMWrepost @danpajerski @lbb_m2
__________

BMW M2 Coupรฉ:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 8.5
CO2 emissions in g/km (combined): 199

Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on http://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html


169   97,889  

#SarcasmOnly


4,888   105,069  

#M2thaK caught #DonKing trying to cut the line at the airport ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’€ @m2thaksodmg @worldstar #WSHH


75   2,594  

Sunset ๐ŸŒ… sea ๐ŸŒŠ turtle ๐Ÿข Swim - follow @seanscottphotography for more amazing photos


119   13,376  

Veeres for life !!! @shikhatalsania @reallyswara #KareenaKapoorKhan ๐Ÿ“ท @thehouseofpixels


489   201,652  

Tunnel of love, Klevan - Ukraine โœจ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’šโœจ Picture by โœจโœจ@niels_tichelaarโœจโœจ
.
#wonderful_places for a feature ๐Ÿ’š


523   73,614  


19   3,764  

๐ŸŒ… @fauxlefam
BROWS | #Dipbrow in Ebony
GLOW | Sun Dipped #GlowKit


125   23,774  

#ClapbackSeason: Now yaโ€™ll know #ToyaWright does not play when it comes to her girls!!!


892   20,959  

To this young star @brittonbuchanan you shine so brightly!!! You already have a number 1 song that YOU WROTE on the iTunes charts holding strong right now!!! If thatโ€™s not WINNING I donโ€™t know what is!! ๐ŸŒŸ ๐ŸŒŸ ๐ŸŒŸ
The world canโ€™t wait to hear more of that heartfelt music you are bringing and creating!! Soon come little brother!!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ just the beginning!!!! ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ


272   48,506  

CP3 out here trash talkin' with fans ๐Ÿ˜‚


906   72,937  

๐Ÿ”ฅGet the #DINERO this THURSDAY...#ComingSoon๐Ÿ”ฅ


912   84,849  

Walk That Walk๐Ÿ”ฅโ €
Search: โ€œWinston Boyfriend Jeansโ€โ €
We want to feature you, like our #NovaBabe @jessieann_g! Tag @fashionnova #fashionnova to show us your FN!๐Ÿ’โ€โ™€๏ธโ €
๐Ÿ›๏ธShop www.FashionNova.com๐Ÿ›๏ธ


5   1,301  

The struggle.. ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ’ฏ #WSHH


24   916  

The Angels (and their besties!) are celebrating summer at #VillaVictoria (our private Beverly Hills hotspot) all week longโ€”stay tuned for more! @sarasampaio @sadienewman


252   171,698  

Mau Ketemu & Dinner sama aku? Yuk gabung di program aku, dengan ketik WILONA dan kirim ke 99386. Ssst.. ada kuis menarik di dalamnya yg bikin kesempatanmu ketemu aku makin besar!
.
Program ini hanya utk pelanggan Smartfren yaa, aku tunggu!
Info lebih lanjut hubungi CS: 02152971540


133   23,075  

Will #HideoItami make a statement at the expense of his former friend & partner @realtozawa? #205Live


101   30,199  

โ€œVegas! This Sunday @marqueelv Memorial Day Weekend - tickets at Marqueelasvegas.com !!


90   3,411  

Keep โ€˜em #WODchallenge videos coming ๐Ÿ˜ DOPE moves from @official_dancemachine45 ๐ŸŽฉ ๐Ÿ‘ž


79   17,653  

Osprey fishing ๐ŸŽฃ Photo by @joinus12345


226   33,098  

#BTS #MOVETOMIAMI


2,031   200,577