Shaheizy Sam Samad @shaheizy_sam

katandkidstalent@gmail.com

2,860 posts 3,338,970 followers 1,023 following

Instagram photos and videos

Aloloo😥. Ni laa punca2 Bapak berat nak pegi kerja!!! Yg belakang tu sibuk laa dengan tauhu begedil roti jala bagai... 😤😒

53,756  

Happy Birthday Cinta and Arjuna. Sorry, Papadik tak sempat nak celebrate tahun ni. Papadik ❤️ both of u 😘. @cintamatanya #9years @arjuna_fuzette #8years #140219

25,725  

Sian ia lemau. Doakan Bebiboi cepat sihat ok? Haihhh... 😓 @syerivsamheizy

63,288  

Sian anak Bapak ni demam. Tapi dalam demam pun, 5 pagi ia boleh tuam badan sendiri laa. Sampai Bapak pun dia tuam 😘❤️ @syerivsamheizy

24,819  

Berapa banyak event daa 😒. Hehek 😂. Baru la dapat nak post setelah sekian lama 🤦🏻‍♂️ M A J L I S P E R N I K A H A N
#SyidatesShafiq
.
.
SYIDA MELVIN & SHAFIQ SHAHEEN
.
Wedding planner & deco by : @indahwedding
.
.
Bridesmaid’s outfit
@lilypetuna
.
.
Family’s outfit
@rumahkebayabangsar
.
.
.Henna @kz.hennaartist
.
.
Logistics by @thelorrydotcom
.
.
#SyidatesShafiq

34,929  

Everyone’s favorite Ustaz. Orang yang sama nikahkan adik ipar Sam #syidatesshafiq Steady la Dato’ Elias Zakaria!! 😍👍

30,586  

Cari la tempat2 yang orang boleh bela dan jaga. Nyawa tu, jangan dibuang.

6,373  

Bapak miss!!! ❤️

38,103  

Bukan Birthday Sam laa 😒. 8hb Feb hari tu birthday @samtilla and 3rd Anniversary dia dengan suami HOT dia tu 🤦🏻‍♂️.

33,384  

Kalau kek yang kreatif dan pelik-pelik ni, tak perlu nak bgtau la sapa yang punya kerja ni, ek? Percaya atau tak, sampai hari ni @samtilla rasa sayang nak potong!!! Hehek 😂Thank u so much @mymumsbakery 😍👍

15,471  

28th Birthday and 3rd Anniversary. Yang si kecik ni pun, bersembur-sembur 😂

17,886  

Nampak steady je, tapi hanya tuhan je yg tau betapa penatnya nak sedut perut ni 😥 Nak diet tapi ada orang tu paksa suruh gemok sama2 dgn dia 😓

29,645